FOARTE IMPORTANT: VIDEO INTEGRAL – Dezbaterea publică din 16 ianuarie 2015 cu privire la ALTERNATIVA CARDULUI ELECTRONIC DE SĂNĂTATE

                      Dezbatere Carduri de Sănătate – 16.01.2015 – Partea 1

         Poziția Mișcării pentru Apărarea Ortodoxiei – min. 32.40, a părintelui dr. Mihai Andrei Aldea – min. 48.30 și a Asociației pentru Libertatea Românilor – min. 59.45 …

                     Dezbatere Carduri de Sănătate – 16.01.2015 – Partea 2

         Poziția domnului avocat Tocaciu – min. 46.35 și a Forumului Alternativa Creștină (prin d-na Laurenția Andronache) – min. 56.22 …

                     Dezbatere Carduri de Sănătate – 16.01.2015 – Partea 3

         Poziția Asociației Civice Dreptatea (dl. Tiberiu Galambos) – min. 0.01, domnului Grama Bogdan – 13.30 …

                     Dezbatere Carduri de Sănătate – 16.01.2015 – Partea 4

          Poziția pr. dr. Mihai Andrei Aldea (adăugiri la cele spuse anterior) – min. 21.00 …

         Deoarece în utima perioadă, se pare ca s-a pornit un război mediatic ce deturnează adevărul, parcă pentru a intimida pe cetățenii care vor sa refuze sau au refuzat cardul electronic de sănătate pe motiv de libertate a conștiintei sau religios, considerăm că e nevoie ca înregistrarea dezbaterii să fie postată și vizionată de cât mai mulți. (integrală – n.a.)

         Pentru a dezminți pe cei care declară în presă și la televiziuni că la dezbatere s-au prezentat numai “argumente puerile de tip – ”card = drac” “.

         Pentru ca să nu se mai ignore voința cetățenilor care se simt îndreptățiți legal să ceară un drept al lor, atât timp cât o fac pașnic și fără a încălca nicio lege!

         Pentru ca nimeni să nu mai ia în derâdere conștiința acestui neam, care are dreptul să-și afirme credința ortodoxă, atribut identitar! (E de remarcat cum toleranța atât de des promovată când e vorba de orice dorință, a oricărei minorități, este brusc uitată când cineva care se declară ortodox  invocă în susținerea cererilor sale argumente din ce are mai sfânt în învățăturile sale religioase – avertismente din Biblie! De ce argumentele care fac referire la un anumit capitol din Biblie, cel al Apocalipsei, ar trebui luate în derâdere? Nu mai există libertate religioasă? Libertatea nu presupune toleranță? Nu presupune respect și egalitate de șanse?)

         Pentru ca cei 1.000.000 sau mai mult care au fost ignorați de instituția Președinției în anul 2009, instituție pe care o sprijinim și o credităm ori de câte ori votăm, să nu mai fie ignorați! Pentru ca mass media, care în mare parte relatează trunchiat evenimentele, răstălmăcind lucrurile, să nu încerce să-i mai intimideze pe cei care au făcut alegerea de a refuza cardul! Pentru ca nimeni să nu-și permită să mai jignească vreun cetățean român, dacă acel cetățean a ales să-și exprime refuzul de a lăsa tehnologia să-i invadeze viața până în cele mai intime aspecte, controlându-i-o! Pentru a înțelege cei care se consideră “open – mind”, că ei sunt cei care nu vor să vadă toate aspectele (inclusiv sau mai ales cele riscante) ale sistemului electronic atașat indefinit și indivizibil de identitatea persoanei!

          Pentru a înțelege că cei prezenți acolo și cei reprezentați de cei prezenți la dezbatere, au pledat pentru binele tuturor din prezent și al generațiilor următoare!

          Pentru că ne-am săturat să vedem cum poporului român i se promovează minciuna sub numele obiectivității!

          … Iată că mulțumită acelor oameni prezenți la dezbaterea de pe 16.01.2015 s-a obținut prevederea unei alternative a  normalității- adeverința medicală – versus statutul de suspect creat prin actele electronice ( CARDUL DE SANATATE. Proiect ce prevede EXCEPTIE pentru cei care refuza din motive religioase sau de constiinta )  

          Astfel, Proiectul de Hotărâre de Guvern care modifica HG 900/2012, postat pe 26.01.2015 pe site-ul Ministerului Sănătății prevede alternativa la card pentru cei care-l refuză din motive religioase sau de conștiință, http://www.ms.ro/documente/HG%20modificare%20HG%20900%202012%20varianta%2023.01.2015_1032_2058.pdf

          (art. 2 alineat 5 “persoanele … care refuză în mod expres, din motive religioase sau de conştiinţă primirea cardului naţional prin depunerea unei declaraţii pe proprie răspundere în acest sens la casa de asigurări de sănătate la care este luat în evidenţă, însoţită de cardul naţional în situaţia în care acesta a fost distribuit, fac dovada calităţii de asigurat pe baza adeverinţei de asigurat, având o valabilitate de 3 luni, eliberată la solicitarea asiguratului de casa de asigurări de sănătate la care este luat în evidenţă”)
          Tot pe 26.01.2015, pe site-ul Ministerului Sănătății a fost postat un proiect de Ordonanță de Guvern numit ORDONANȚĂ pentru modificarea și completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății (http://www.ms.ro/documente/OG%20si%20NF%2026.01.2015_1031_2056.pdf ) la care se așteaptă propuneri de modificare până pe data de 04.02.2015.

           Aceasta Ordonanță poate modifica legea sănătății 95/2006 astfel încât alternativa la card să fie prevăzută și în legea sănătății la care se raportează toate actele care fac referire la cardul de sănătate. În caz contrar, legislaȚia nu va fi armonizată și va da naștere la confuzii sau interpretări.

           Așa încât, îi invităm pe toți cei care au posibilitatea de a utiliza internetul și au refuzat sau refuză cardul electronic de sănătate, să trimită din nou solicitarea lor ca alternativa la card sa  fie inclusă și în legea 95/2006.

           Ministerul Sănătății așteaptă opiniile și propunerile de modificare a OG  până pe data de 04.02.2015 la adresele ministru@ms.ro și propuneri@ms.ro

           APLR își va înainta propunerile sale în acest sens, propuneri ce vor fi postate pe site.

                               Sursa: site-ul Asociația pentru Libertatea Românilor

http://asociatialibertatearomanilor.ro/dezbaterea-publica-de-pe-16-01-2015-cu-privire-la-alternativa-cardului-electronic-de-sanatate-video-integral/

 

Publicitate

7 gânduri despre „FOARTE IMPORTANT: VIDEO INTEGRAL – Dezbaterea publică din 16 ianuarie 2015 cu privire la ALTERNATIVA CARDULUI ELECTRONIC DE SĂNĂTATE

 1. radu iacoboaie

  Iată un e-mail primit de la fratele Mihai Silviu Chirilă:

  Doamna doctor Laurenția Andronache a formulat ieri, la dezbaterea de la București, în numele Forumului Alternativa Creștină, doua întrebări pe care i le-am sugerat:

  1 – care este cadrul legal care îl apără pe medic de acuzația de omor cu premeditare, în cazul în care unul dintre pacienții săi moare pentru că i s-a refuzat asistența medicală pe motiv că nu avea o bucata de plastic în buzunar?

  2 – care este cadrul legal care reglementează ce se va întâmpla cu cetățenii care refuză cardul dar rămân contribuabili la CASS fără a primi totuși servicii medicale? Cum justifică statul colectarea unor taxe fără a oferi nimic în schimb?

  Aceste întrebări se pare că au fost highlight-ul întâlnirii, lăsându-i pe ăia de la Minister fără nicio vorbuliță în gură

  Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2015/01/29/cum-se-vor-apara-legal-medicii-care-ii-vor-lasa-pe-pacienti-sa-moara-pentru-ca-nu-au-cardul-de-sanatate/

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   https://yanush.files.wordpress.com/2014/11/pliant_anticip_print.pdf (UN PLIANT CARE AR TREBUI COPIAT ȘI DE DAT MAI DEPARTE FRAȚILOR ORTODOCȘI DE PRETUTINDENI!)

   https://yanush.wordpress.com/2014/01/09/actele-biometrice-si-lepadarea-credintei/

   https://yanush.wordpress.com/2014/04/21/cum-luptam-impotriva-actelor-biometrice/

   https://yanush.wordpress.com/2014/11/20/spre-ce-ne-indreapta-masonii/

   https://yanush.wordpress.com/category/masoni/

   https://yanush.wordpress.com/2011/11/04/de-ce-trebuie-exclusi-din-biserica-%E2%80%9Epreotii%E2%80%9D-masoni/

   https://yanush.wordpress.com/2014/11/29/s-a-trezit-conducerea-administrativa-a-bisericii-noastre/

   Apreciază

   Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    UN FILM SINTEZĂ DOCUMENTAR DE EXCEPȚIE:

    Impunerea Cardului de sănătate cu cip anulează dreptul la viață și legiferează dictatura

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-NE PE NOI!

    Apreciază

  2. raduiacoboaie Autor post

   Doamne ajută! Cred că este absolut necesar să cerem pe toate căile şi până când obţinem acest lucru ca adeverinţa să NU fie eliberată de Casele de Asigurări de Sănătate, ci de angajator. Deoarece angajatorul este cel prin care se plăteşte CASS-ul este mult mai în măsură să ateste calitatea de asigurat decât CAS-urile care au şi alte interese. Totodată, CAS-urile au interesul de a impune C.S. şi a-i da pe cei care refuză C.S. în puterea celor care vor să le impună este un abuz evident. Mai mult, capacitatea CAS-urilor este evident insuficientă pentru a asigura eliberarea adeverinţelor într-un ritm şi regim decent sau măcar minimal, ceea ce înseamnă că vor fi persoane care vor fi grav afectate în drepturile lor, mergând până la decese cauzate de incapacitatea CAS-urilor de a elibera adeverinţele unui număr rezonabil de asiguraţi. Costurile necesare asigurării eliberării adeverinţelor de către CAS ar fi o cheltuială inutilă în contextul în care aceste adeverinţe pot fi eliberate fără alte cheltuieli de către angajator. Este evident că angajatorul are o poziţie mult mai corectă în domeniu, el neputând elibera asemenea adeverinţe în mod fals fără consecinţe penale pentru el însuşi, dar neavând interesul de a şicana angajatul pentru a-i impune C.S. – spre deosebire de C.A.S.
   În sfârşit, este limpede că pentru pensionari talonul de pensie care constituie dovada plăţii CASS-ului trebuie să rămână dovada suficientă a calităţii de asigurat.

   pr. dr. Mihai Andrei Aldea

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s