DESPRE BLOG

Acest blog este unul antiecumenist, anticomunist și antiglobalist. El încearcă să se mențină pe două coordonate principale: ORTODOXIA și NAȚIONALISMUL. Cu alte cuvinte, se dorește în mod deosebit promovarea naționalismului creștin autentic, care nu este altceva decât iubirea curată față de Dumnezeu și iubirea aproapelui nostru (țara și neamul nostru românesc).

SFINȚII PĂRINȚI NE SPUN CĂ ORICE CREȘTIN ARE DE DUS UN ÎNTREIT RĂZBOI DUHOVNICESC: CU LUMEA, CU DIAVOLUL ȘI CU SINE ÎNSUȘI. AVEM DE PURTAT O LUPTĂ CU PATIMILE NOASTRE ȘI DEPENDENȚELE DE TOT FELUL. ÎN PLUS MAI AVEM ȘI UN RĂZBOI DE APĂRARE A CREDINȚEI ORTODOXE LA NIVEL DE COLECTIVITATE. PENTRU CĂ ASTĂZI ORTODOXIA RECEPTEAZĂ ÎN PLIN TOT MAI MULTE ATACURI PERFIDE DIN TOATE PĂRȚILE. IAR NOI AVEM ȘI ACEASTĂ DATORIE CREȘTINĂ SĂ LUĂM ATITUDINE CÂT NU ESTE ÎNCĂ PREA TÂRZIU ȘI SĂ ZĂDĂRNICIM ORI SĂ ÎNTÂRZIEM MĂCAR PLANURILE CE SE URZESC ÎN ÎNTUNERIC DE FORȚE ÎNTUNECATE, CARE SE LAUDĂ PRINTRE ALTELE CĂ SUNT RĂZBOINICII LUMINII…

Sper ca toate aceste articole, volume scrise sau alcătuite, să fie de folos tuturor celor care vor dori să le analizeze, spre informarea lor și a celor din jur, îndeosebi pentru contracararea planurilor diabolice ale ocultei mondiale. VEȚI GĂSI AICI PE BLOG ȘI MULTE ARTICOLE ȘI FILME DESPRE FRANCMASONERIE, preluate de pe blogul deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com și site-ul dezvaluiri.go.ro

LUCRĂRILE ȘI ARTICOLELE POT FI DESCĂRCATE ȘI FOLOSITE DESIGUR CU MENȚIONAREA SURSEI. Pentru a le putea citi în condiții optime, dar și pentru a scrie, vă recomand eventual dacă nu aveți unul mai bun să descărcați de pe Google Romania – Kingsoft Office Suite Free 2013 9.1.0.4550, care are 45.54 MB. LE PUTEȚI PUBLICA, POSTA ȘI TRIMITE ȘI ALTOR PERSOANE, PENTRU CĂ ESTE DE FOLOS CA INFORMAȚIA REALĂ SĂ CIRCULE CÂT MAI MULT. UN OM INFORMAT ESTE CU ADEVĂRAT UN OM PREVENIT ȘI VIGILENT.

Dintre antologiile comentate v-aș recomanda în mod deosebit: DE CE TREBUIE CONDAMNATE ECUMENISMUL SI MASONERIA și VOL.2 – JERTFA TINERETULUI NAȚIONALIST DIN PERIOADA INTERBELICĂ, cu subtitlul: Confruntarea dintre masonerie și Mișcarea Legionară. Reabilitarea adevărului. Acest volum face parte din antologia în 4 volume OFENSIVA MASONERIEI ȘI ÎMPOTRIVA ORTODOXIEI.

AR FI FOARTE BINE SĂ SALVAȚI INFORMAȚIA PE STICK-uri SAU CD-uri, nu doar pe calculator, pentru orice eventualitate, cum ar putea fi și în cazul cenzurării internetului și desființării platformei wordpress.com. De asemenea, în cazul în care nu reușiți să accesați  o lucrare, vă rog să mă anunțați imediat pe adresa de e-mail de la CONTACT, pentru a remedia defecțiunea prin repostare.

Imaginea atașată paginii de deschidere a blogului reprezintă ADUCEREA SFINTELOR MOAȘTE ALE SFÂNTULUI MARE MUCENIC IOAN CEL NOU DE LA CETATEA ALBĂ LA SUCEAVA ÎNAINTEA DOMNITORULUI MOLDOVEI, ALEXANDRU CEL BUN, ÎN ANUL 1415 (după unii istorici). Mulți români au fost ajutați de către acest sfânt, care prin mucenicia sa are mare îndrăzneală înaintea lui Dumnezeu. Despre viața acestui mare sfânt mucenic puteți citi desigur pe blogul SFÂNTUL IOAN CEL NOU DE LA SUCEAVA, aflat la blogroll în partea dreaptă.

,,Ce bine ar fi ca tineretul să acceseze pe internet – mai ales – frumosul, binele și adevărul, să facă deosebirea dintre comunicarea și comuniunea adevărată! Și în acest spațiu virtual Dumnezeu așteaptă să fie “accesat” și găsit de către fiii Lui!”

                         Preot Nicolae Petruț

Și un îndemn pentru toți românii de bună credință și drept măritori creștini:

,,ROMÂNI, NU VĂ MAI ALEGEȚI CONDUCĂTORI CARE NU-ȘI IUBESC ȚARA!”

             PETRE ȚUȚEA

         O VIAȚĂ AVEM ROMÂNI ȘI O CINSTE. DEȘTEPTAȚI-VĂ, C-AM DORMIT DESTUL!

                   MIHAI VITEAZUL (în filmul cu același nume)

            O PARTE DIN BIBLIOGRAFIA CONSULTATĂ DE RADU IACOBOAIE ÎN ELABORAREA LUCRĂRILOR ȘI RECOMANDATĂ TUTUROR:

 

*** – Biblia sau Sfânta Scriptură, Ed. Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, Bucureşti, 1994. 

 

STĂNILOAE, DumitruMotivele pentru care suntem şi ţinem să fim un neam ortodox,    Ed. Arhiepiscopieie Sucevei şi Rădăuţilor, Suceava, 2010.

 

 STĂNILOAE, Dumitru, Reflecţii despre spiritualitatea poporului român, Ed. Elion, Bucureşti, 2001. 

 

STĂNILOAE, Dumitru, Ascetica şi mistica Bisericii Ortodoxe, Ed. Institutului Biblic şi de misiune al Bisericii Ortodoxe Române, Bucureşti, 2002.

 

*** – «Fiecare în rândul cetei sale». Pentru o teologie a neamului; Nichifor Crainic, Dumitru Stăniloae, Răzvan Codrescu, Radu Preda; Ed. Christiana, Bucureşti, 2003.

 

NICOLESCU, Costion, Teologul în cetate. Părintele Stăniloae şi aria politicii, Ed. Christiana, Bucureşti, 2003.

 

Ieromonahul ROSE, Serafim, Semnele sfârşitului lumii, Ed. Biserica ortodoxă şi Ecumeniţa, Galaţi, 2004. 

 

Ieromonahul ROSE, Serafim, Ortodoxia şi religia viitorului, Ed. Cartea Ortodoxă şi Ed. Egumeniţa, Galaţi, 2004. 

 

Ieromonahul ROSE, Serafim, Nihilismul. O filosofie luciferică, Ed. Egumeniţa (Biserica Ortodoxă), Galaţi, 2004.

 

Ieromonahul ROSE, Serafim, Cartea facerii, crearea lumii şi omul începuturilor (perspectiva creştin-ortodoxă), Ed. Sophia, Bucureşti, 2001.

 

Ne vorbeşte părintele Serafim Rose. Scrisori, Ed. Biserica Ortodoxă, Ed.  Egumeniţa, Galaţi, 2003.

 

IANOLIDE, Ioan, Întoarcerea la Hristos, Ed. Christiana, Bucureşti, 2006.

 

Marşul distrugătorului (descoperiri dumnezeieşti), Ed. Credinţa strămoşească, 2009.

 

KAPOYEOY, K., Noile Buletine Antihrist 666, Atena, 1993. 

 

MANTZARIDIS, Georgios, Globalizare şi universalitate. Himeră şi adevăr, Ed. Bizantină, Bucureşti, 2002.

 

Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos, Ecumenismul fără mască, Ediţia a III-a.

*** – Ecumenismul, Sfânta Mănăstire Paraklitu, Ed. ‹‹Evanghelismos››, Bucureşti, 2004.

 

Arhim. Epifanie TEODOROPULOS, Cele două extreme. Ecumenismul şi Stilismul. (Reeditare de articole şi epistole), Ed. ‹‹Evanghelismos››, Bucureşti, 2006.

 

Arhim. ALEXIEV Serafim, arhim. JAZADJIEV Serghie, Ortodoxia şi ecumenismul (tipărită cu binecuvântarea Î.P.S. Vlasie, Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Române de stil vechi).

 

Despre cum sa făcut papa pe sine împărat şi dumnezeu, Sfânta Mănăstire Paraklitu, Schitul Lacu – Sfântul Munte Athos, 2010.

 

VLAD, Mircea, Apocalipsa 13. Sfârşitul libertăţii umane, Ed a IIa, Ed. Axioma Edit, Bucureşti, 1999.

 

Dictatura biometrică, Editată de Fundaţia Petru-Vodă şi Asociaţia Civic Media, 2009.

În pragul sclaviei universale sau ultima pagină din istoria libertăţii, Cuget Ortodox, 2009.

 

AGHIORITUL, Hristodulos, La apusul libertăţii, Ed. Sophia, Bucureşti, 2006.

 

VLIANGOFTIS, Arsenie, Ereziile contemporane. O adevărată ameninţare, Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2006.

 

SCVOZNICOV, Al., Psihologia sectelor religioase. Studiu analitic asupra cauzelor şi fondului mişcării sectare, Monitorul Oficial şi Imprimeriile Statului, Imprimeria Chişinău, 1939.

 

DAVID P. I., Călăuză creştină – sectologie. Pentru cunoaşterea şi apărarea dreptei credinţe în faţa prozelitismului sectant, Ed. Episcopiei Argeşului, Curtea de Argeş, 1994.

 

FOURNIER, Anne, Picard Catherine, Secte, democraţie şi mondializare, Ed. 100+1 Gramar, Bucureşti, 2006. 

 

Î.P.S. Calinic Botoşăneanul, Fenomenul «Biserica ortodoxă secretă» (O erezie la începutul mileniului III), Ed. GEDO, Cluj-Napoca, 2006.

 

*** – Duhovnici români în dialog cu tinerii, Ed. Bizantină, Bucureşti, 1999.

 

AGHIORITUL, Paisie, Cuvinte duhovniceşti. Cu durere şi dragoste pentru omul contemporan, vol. I, Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2003.

 

AGHIORITUL, Paisie, Viaţa de familie. Cuvinte duhovniceşti, vol.IV,  Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2003.

 

Ieromonahul ISAAC, Viaţa Cuviosului Paisie Aghioritul, Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2005.

 

***  – Din învăţăturile Părintelui Arsenie Boca. Tinerii, familia şi copiii născuţi în lanţuri (Despre legile şi fărădelegile familiei creştine), Ed. a IIa revizuită şi adăugită, alcătuită de Arhim. Serafim Popescu, Ed. ,,Credinţa strămoşească’’, Iaşi, 2005.

 

MARINESCU, Nicolae N., Studii omiletice asupra celor trei cuvântări ale Sfântului     Ioan Hrisostomul despre căsătorie, Litotipografia L. Moţăţeanu, Bucureşti, 1908.

 

BAŞTOVOI, Savatie, Două conferinţe despre curaj şi libertate în ortodoxie şi alte întrebări fără rânduială, Ed. Sophia, Bucureşti, 2002.

 

BAŞTOVOI, Savatie, Pentru cine bat clopotele la Tanacu?, Ed. Cathisma, Bucureşti, 2007.

 

SORESCU, Vasile, Biserica Ortodoxă, stâlp şi temelia a Adevărului, Ed. ’’Pelerinul’’, Iaşi, 2002, pp.5-61.

 

DANION, Vasile, Dărâmarea idolilor, Ediţia a II-a, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. 

 

DANION, Vasile, Despre înaintemergătorii Antichristului, Ed. Cartea Ortodoxă, 2004.  

 

DANION, Vasile, Despre horoscop, cutremure şi ghicirea viitorului, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2003. 

 

DANION, Vasile, Cartea nunţii (Cum să-mi întemeiez o familie), Ediţia a treia, Ed. Nepsis, Bucureşti, 2009.

 

GHEORGHE, Virgiliu, Efectele televiziunii asupra minţii umane, Ed. Prodromus, Fundaţia Tradiţia Românească, ed. a II-a, Bucureşti, 2006.

 

GHEORGHE, Virgiliu, Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor, Ed. Prodromus, Fundaţia Tradiţia Românească, Bucureşti, 2006.

 

GHEORGHE, VIRGILIU, Ştiinţa şi războiul sfârşitului lumii. Faţa nevăzută a tele-viziunii, Ed. Prodromos, Bucureşti, 2007.

 

DUMITRU, Laurenţiu, Hristos şi tinerii, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2003.

 

WǗRMBRAND, Richard, Marx şi satan, Ed. Stephanus, Bucureşti, 1994.

 

*** – Capcana astrologiei şi alte capcane…, Biserica Sf.Nifon, Patriarh al Ţarigradului, 2004.

 

GAVRIL, Mihail, Biserica, Sinagoga, Loja, Ed. <<Puncte Cardinale>>, Ed. Sibiu, 2007.

 

PAULESCU, Nicolae C., Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria, Bucureşti, 1913.

 

PAULESCU, Nicolae C.,  Fiziologie filosofică. Noţiunile ,,Suflet’’ şi ,,Dumnezeu’’ în fiziologie, Ed. îngrijită de Dr. V. Trifu, Ed. Fundaţiei Regale pentru Literatură şi artă, Bucureşti, 1944.

 

PAULESCU, Nicolae C., Fiziologie filosofică.  Instincte sociale. Patimi şi conflicte. Remedii morale, Ed. Fundaţiei Anastasia, Bucureşti, 1995.

 

Sfântul Isaac SIRUL, Despre ispite, întristări, dureri şi răbdare, Ed. <<Evanghelismos>>, Bucureşti, 2007.

 

*** – Cum să biruim deprimarea. 153 de sfaturi practice din învăţătura Sfinţilor Părinţi, Ed. Sophia, Bucureşti, 2003.

 

Cum să biruim deprimarea, Ediţia a doua, Ed. Sophia, Bucureşti, 2008.

 

Arhim. ALEXIEV, Serafim, Despre mândrie şi smerenie, Ed. Cartea Ortodoxă, Bucureşti, 2004.

 

Arhim. ALEXIEV, Serafim, Nu judeca şi nu vei fi judecat. Cea mai scurtă cale către rai, Ed. Sophia, Bucureşti, 2004.

 

Sfântul BRIANCIANINOV, Ignatie, Despre înşelare, Ed. Anestis, Bucureşti, 2005.

 

Catehismul creştinului dreptcredincios, tipărit cu osârdia şi binecuvântarea înalt prea sfinţitului Mitropolit Iustin al Moldovei şi Sucevei  (alcătuit de: pr. D. Belu, pr. Isidor Todoran şi Iorgu Ivan de la Institutul Teologic din Sibiu), Iaşi, 1957, reeditat la Ed. Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Suceava, 2006.

 

Ieromonahul COSMA, Greşit-am Ţie, Dumnezeul meu, primeşte-mă pe mine cel ce mă pocăiesc!, Ed. <<Evanghelismos>>, Bucureşti, 2007.

 

Ieromonahul GRIGORIE, Bolile şi credinciosul, Ed. <<Evanghelismos>>, Bucureşti, 2007.

 

IFTIME, Oana, Introducere în antievoluţionismul ştiinţific. Despre evoluţia omului de către om, Ed. Anastasia, Bucureşti, 2003.

 

*** – Picături de înţelepciune, Ed. <<Evanghelismos>>, Bucureşti, 2007.

 

Monahul Pimen Vlad, Sfântul Munte Athos Grădina Maicii Domnului, Ediţia a II-a, Chilia <<Sfântului Mucenic Artemie>>, Schitul Lacu – Sfântul Munte Athos.

 

ANTON, Fabian, Mihai Eminescu. Ortodoxia, Ed. Eikon, Cluj-Napoca, 2003.

 

*** – Catehismul creştinului dreptcredincios, tipărit cu osârdia şi binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Iustin al Moldovei şi Sucevei, Iaşi, 1957.

 

Ierodiacon CLEOPA Paraschiv şi Părintele HRISTOFOR, Duhul Lumesc, Duh Antihristic,    Ed. Panaghia, Colecţia ,,Rugul Aprins’’, Botoşani, 2004.

 

*** – Comentar la Evanghelia de la Matei. 90 omilii de Sfântul Ioan Gură de Aur, Editat de Mănăstirea  ’’Portăriţa’’, Satu Mare, 2003. 

 

MATSOUKAS, Nikolaos, Teologie dogmatică şi simbolică, vol.IV – Demonologie, Ed. Bizantină, Bucureşti, 2002. 

 

PHAROS, Philotheos, Înstrăinarea ethosului creştin, Ed. Platytera, Colecţia Logos şi Ethos, Bucureşti, 2004.

 

STAMATE, Marin, Educaţia creştină în opera Sfântului Ioan Gură de Aur, Ed. Episcopiei Dunării de Jos,  Galaţi, 2003. 

 

VELIMIROVICI, Nicolae, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol.1 (Scrisori misionare), Ed. Sophia-Press, Bucureşti, 2002. 

 

Cu ce preţ, Editată de Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni, 2009.

           

*** – Comentar la Evanghelia de la Matei. 90 omilii de Sfântul Ioan Gură de AurEditat de Mănăstirea  ’’Portăriţa’’, Satu Mare, 2003.

 

Arhim. Gheorghe Kapsanis, stareţul Sfintei Mănăstiri Grigoriu de la Sfântul Munte Athos, Ortodoxia: nădejdea popoarelor Europei, Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2006.

 

STAMATE Marin, Educaţia creştină în opera Sfântului Ioan Gură de Aur, Ed. Episcopiei Dunării de Jos,  Galaţi, 2003.

 

Episcop VELIMIROVICI Nicolae, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol.1 (Scrisori misionare), Ed. Sophia-Press, Bucureşti, 2002.

 

Comori duhovniceşti din Sfântul Munte Athos (culese din scrisorile şi omiliile Avvei Efrem), Ed. Buna Vestire, Bacău, 2001.

 

Demonii şi lucrările lor (Învăţătura Bisericii şi o culegere de povestiri despre duhurile rele), Ed. Egumeniţa, Ed. Cartea Ortodoxă, Galaţi, 2007.

 

DRĂGULINESCU, Andrei, Dependenţa în cultura şi civilizaţia morţii, Ed. Christiana, Bucureşti, 2008.

 

Maica Ecaterina FERMO, La limita sfinţeniei, Ed.Axa, Botoşani.

 

Patriarhul JUSTINIAN al Bisericii Ortodoxe Române, Învăţătura de credinţă ortodoxă, Ed. Credinţa Strămoşească, Iaşi, 2010.

 

MANTZARIDIS, Georgios I., Morala creştină, Ed. Bizantină, Bucureşti, 2006.

 

Probleme actuale în Biserică şi Stat (Conferinţe ţinute la Fundaţia ,,Dalles”, 25 ianuarie – 26 martie 1934 sub auspiciile Consiliului Central Bisericesc), Ed. Credinţa Strămoşească, Iaşi, 2009.

 

Opresiunea cultelor religioase din România, Simpozion Piteşti, 2002.

 

ROMAN, Florin T., Idolii vremurilor noastre, Ed. Evanghelismos, Bucureşti, 2010

 

SPERILĂ, Mihail Sorin, Rătăcirea intelectualului (Falsa evoluţie a omului), Ed. MJM, Craiova, 2010.

 

                       BLOGURI ȘI DOCUMENTARE RECOMANDATE DE RADU IACOBOAIE

           Puteţi cunoaşte frumuseţile ortodoxiei şi Adevărul, accesând pe google.ro sau google Romania, site-uri și cuvinte precum: 

Sfintii Inchisorilor, Sf. Valeriu Gafencu, Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, saccsivs, bucovina profundă, apologeticum, apologetica.lx.ro, Crestinism Ortodox, HRISTOS este ORTODOX, Marturisitor ortodox, Ortodox liber – Nihil sine Deo, Vestitorul ortodox, Ortodoxie și ecumenism, Tezaurul Ortodox, Biserica ,,Secreta” – Despre păstrarea și mărturisirea Adevăratei Credințe, ortodoxiacatholica, Marturii Ortodoxe, calauzaortodoxa.ro, Blogosfera ortodoxa, frontpress.ro, Eurosceptic.ro, Un blogger SCEPTIK, Nationalisti.ro, agonianatiunii.ro, Sită Deasă, Curtea Brancoveneasca, acvilaortodoxa, DeconspirareaFrancmasoneriei, Părintele Dan BadulescuParintele Amfilohie Branza, Monahul Teodot, Părintele Savatie Bastovoi, Danion Vasile, Mugur Vasiliu,  Maica Ecaterina Fermo, doctorul Nicolae C. PaulescuCornel Dan Niculae,  Ion Coja, doctorul Florin Matrescu, Rafael Udriste, Laurentiu Dumitru, Ciprian Voicila, DanielVla, Graiul ortodox,  Corneliu Codreanu, N. C. Paulescu, fight4romania, Națiunea.ro, foaienațională.ro, atitudini.ro, familiaortodoxa.ro,  luptapentruortodoxie, Marturisim.ro, joscomunismul, DoarOrtodox, sfaturiortodoxe.roaxa.info.ro, altermedia, Refuz implant, ramailiber.ro, Santinela Ortodoxa, bunavestire.ro, credo.ro, Miscareaconservatoare, Pentrupatrie.ro, Botoșăneanul Ortodox,  Totulpentrutara, Miscarea de Rezistenta, Miscarealegionara.org, Portretul Romaniei interbelice, toaca.md, CodexAlimentarius, Gandeste.org, Bad politics, BibliaOrtodoxa.ro, filocalia.ro, Doxologia, Vietile Sfintilor, Ceaslov, Predania, Sfantul Munte Athos, Pantocrator,  Timpul.md, Să fim oameni, crestinortodox.ro,  misiuneortodoxa.ro,  avertizari.blogspot.com,  singur-ortodoxia, pentrulibertate.ro, Lumea după Eufrosin, Demascarea manipulării colective, Romania uneste-te!, lovitura de stat din 1989, piata universitatii 1990, Vreau sa aflu …

 

NOTĂ: Din aceste site-uri de mai sus, 

aveţi acces şi la alte pagini importante, atât din ţară cât şi din străinătate, dar mare atenţie la selecţia lor, întrucât altele sunt postate de masoni, sectanţi etc. De exemplu, scrierea numelui Isus în loc de cel corect ortodox Iisus indică scriere protestantă (sectantă), o hulă sau blasfemie (prin traducerea lui în limba originară). 

Site-uri precum

cartibune.ro şi multe altele, credem că nu informează corect publicul. Pe de altă parte, site-uri utile (ortodoxe sau nu) observăm că sunt greu de accesat sau virusate intenţionat. 

Pentru o mai facilă parcurgere a blogului saccsiv accesați vă rog “CUPRINS”:

                                http://saccsiv.wordpress.com/about/

 

                     RECOMANDĂM ŞI VIZIONAREA UNOR DOCUMENTARE DE PE INTERNET…

Informaţii utile şi interesante prin conţinutul şi forma lor de prezentare despre activitatea framcmasoneriei, le puteţi descoperi şi pe Internet, accesând unele documentare de scurt metraj. Însă, trebuie alese cu mare grijă deoarece au apărut destule link-uri, postate de masoni, sectanţi şi yoghini, cu toţii adepţi ai globalizării şi ai Noii Ordini Mondiale (precum prezentatorul Oreste, scriitorul Pavel Coruţ, chiar şi Dan Puric, şi mulţi alţii).

Recomandăm vizionarea următoarelor documentare video, accesându-le cel mai bine direct pe Google sau YouTube:

            

fight4romania (link-uri: MesajMesaje din trecutManipularea şi controlul minţii),

        Trezirea La Nivel Global A Inceput!,

        Masonii din România,

        Despre erezia New Age – Pr. Gheorghe Anitulesei (despre caracatiţa noii religii globale),

        Teodor Stănescu – despre masonerie (şi documentarele video, prin link dreapta)

        Monahul Teodot – Mănăstirea Petru Vodă. Adevăruri tulburătoare

        Moartea lui Antonie Iorgovan, comandă masonică (cu opinii pro şi contra – n.a.)

        Antonie Iorgovan despre masonerie,

        Nicolae Paulescu (mai multe documentare; a tradus Protocoalele Înţelepţilor Sionului), 

        Cu ce te alegi dacă (nu) votezi?,

        Masoneria demascată. Ieromonahul Amfilohie spune adevărul, 

        România încotro?, 

        România ţinta sionistă, 

        Lupta pentru România, 

        5 probleme care vor afecta viitorul României, 

        Pr. ArsenieBoca – viitorul României, 

        Preşedintele Care a Mărturisit ADEVĂRUL

        J.F. Kennedy – Mesaj, 

        Discursul lui Kennedy, 

        DOSARE SECRETE – Războiul Izraeliţilor cu Românii [1/14], 

        Adevărul despre Masoni şi Noua Ordine Mondială. (ultimul interviu al lui Aaron Russo)

        america – cine conduce lumea [1,2], 

        Eminescu – jurnalist politic omorât la comandă (de masonerie – n.a.), 

        Asasinarea lui Eminescu – Adevăruri tulburătoare, 

        SENZAŢIONAL! MISTERUL MORŢII LUI EMINESCU, 

Un geniu sacrificat – Ioan Petru Culianu (asasinat de masonerie, ,,critic academic profund al mentalităţii occidentale şi al modelului occidental, care este impus acum silnic, la scară planetară”, critic al ,,aşa-zisei ştiinţe moderne”),

Adevărul despre moartea Patriarhului TEOCTIST, (de către masonerie – n.a., prin echipa doctorului Ionel Sinescu, în august 2007, pentru declaraţiile vizând respingerea homosexualilor şi U.E.),

Adevărul despre Moartea Patriarhului. Cea mai completă anchetă din presa română asupra morţii Patriarhului Teoctist,

         Reeducarea de la Piteşti [1,2], 

         Demascarea. Adevărul despre ,,Experimentul Piteşti”, 

         Moartea lui Nicolae Labis – Documentar,

         Istoricul Cristian Troncota: Corneliu Codreanu a fost asasinat (de masonerie)

         Adevărul din spatele mişcării legionare (TV+ Suceava), 

         C.Z.C. În viziunea lui Ion Cristoiu, 

         Personalităţi celebre din Mişcarea Legionară, 

         Mişcarea Legionară (de la buciumul)

         Mişcarea Legionară – Moştenire sau blestem, 

         Mircea Nicolau – despre asasinarea lui N. Iorga (de către NKVD – n.a.)

         felina: Asasinarea lui Octavian Goga (otrăvit de masoni – n.a.),

         Condamnarea la Moarte a lui Nicolae Ceausescu,

         Agenţi KGB şi GRU în România (1/4), 

         Agenţi ai Moscovei în România,

         Ioan Vlăduca – Despre evoluţionism, masonerie şi alte teme interesante, 

         MAI BINE MORT DECÂT COMUNIST, 

         Unde se duc banii din împrumuturile de la FMI şi Banca Mondială,

         Evreul mason grad 33 Itzac (Isărescu) a falimentat Romania,

         Patriarhul Daniel – Masonul, 

         Adrian Năstase, sacrificat ritualic de fraţii săi masoni… (pe blogul lui Victor Roncea),

         LOJA PRO RUSĂ Ultimatum Francmason – ANTIBĂSESCU,

         Supărarea lui Băsescu pe masoni,

         Dovezile că Lumea este condusă din umbră de MASONI! INCONTESTABIL!,

         Masonii satanişti care conduc lumea.avi,

         Aaron Russo – Planurile Masoneriei pentru Noua Ordine Mondială 666,

         Părintele Justin – despre viitorul război şi lipsa de mărturisire a generaţiei actuale,

         Omul lui Dumnezeu (I) (despre Părintele Arsenie Boca – n.a.),

         Iadul în Centrul pământului, 

         Un altfel de discurs, 

         Lăsaţi-ne să fim români.

 

Pentru exemplificare, vom reproduce doar două fragmente scurte:

,,Cu alte cuvinte, sunt în afara Constituţiei, sunt înafara spiritului democratic, sunt în afara valorilor care înalţă fiinţa umană. (…) Pentru că ăsta e rolul lor până la urmă, să controleze prin aceste mijloace oculte şi guverne şi parlamente şi justiţie şi poliţie şi jandarmerie şi gardă de la prefectură şi orice, tot ce mişcă, tot ce zboară. Totul trebuie să fie controlat de masonerie. Dacă se poate şi divinitatea. Este un paravan la şmecherie, la mafii, la asocieri până la urmă. Dacă este să căutăm crima organizată, ea este foarte bine aşezată în aceste structuri masonice.

(din documentarele Moartea lui Antonie Iorgovan, comandă masonică şi Antonie Iorgovan despre masonerie)

<<Război de moarte creştinismului!>> Răcneşte un mason. <<Trebuie să extirpăm lepra devorantă a creştinismului!>> Ţipă altul. Şi-s numai oameni de stat, numai oameni din conducere. Va veni vremea, cobeşte un înverşunat mason, când crucile şi icoanele vor fi aruncate în foc, potirele şi vasele sfinte schimbate în unelte folositoare…>> Prin conferinţe nu se salvează ţara. Ci printr-o atitudine eroică, creştinească şi bărbătească. Este singura soluţie de a ieşi într-adevăr din impas. Nu există altă cale. Această democraţie, invenţia de aur a masoneriei este cea mai mare înşelăciune. (…) A tăcea în condiţiile astea, intelectuali şi profesori, şi călugări şi creştini, este cea mai mare crimă pentru noi.

(din documentarul Masoneria demascată. Ieromonahul Amfilohie spune adevărul)

 

Iată şi un comentariu anonim: ,,Planurile iudeo-masonice au reuşit să impună frica, tăcerea şi compromisul în societatea românească. <<Frica generează frica, iar cinstea sufletească, mărturisirea şi rugăciunea generează curaj.>>”

 

                        DOCUMENTARE PE INTERNET PRIVIND CIP-URILE 

                             ŞI EREZIA MASONICĂ A ECUMENISMULUI

 

        666 Pecetea Fiarei (despre bio-cip-urile de la Veri-Chip),

         Noile paşaporte cu cip biometric sunt lucrarea diavolului,

         Cardul şi cipul e botezul lui satan,

         Despre CIPURI- EMISIUNE OTV (1/5) (cu maica Ecaterina Fermo şi Danion Vasile),

         Emisiune B1TV – 21.02.2009 Microcip, RFID, 666 (cu maica Ecaterina Fermo…),

         MITING ANTICIP 14 MARTIE 2013 (cu Danion Vasile),

         Mitingul anti-cip al preoţilor, călugărilor şi mirenilor (Roncea, 14.03.2013),

         MITING ANTI-CIP. Bucureşti, 14 martie 2013, orele 12, Palatul Parlamentului,

         Părintele Justin Pârvu este alături de cei prigoniţi pentru atitudinea lor anti-cip,

         Cât de sigure sunt cipurile biometrice [RFID] (cu păr. Filoteu şi Victor Roncea),

         CIP-urile sunt definitive, nu temporare, nesigure şi abuzive [RFID],

Cardul de sănătate te transformă în donatorul propriilor organe, cu sau fără      consimţământ,

         Noile Buletine cu CHIP RFID,

         Despre Cipurile Implantabile 666 şi 11 Septembrie – Aaron Russo,

         Membrii guvernului şi parlamentarii NU SUNT obligaţi să poarte CIP-uri biometrice,

         Părintele Ioan de la Rarău ne vorbeşte despre actele biometrice,

         Despre 666, Sfârşitul Lumii, Antihrist – „Îngerul Digital” Prima parte,

         ÎNGERUL DIGITAL – Semnul fiarei [1/14],

         Părintele Justin Pârvu – Despre erezia ecumenismului,

         Ecumenismul este o erezie – erezia secolului XX (cu P.S. Iustinian),

         Elder Arsenie Papacioc – Despre erezia ecumenismului,

         Pr. Amfilohie Brânză – despre ecumenism.

 

         NOTĂ: listele acestea nu sunt exhaustive, complete. Pot fi identificate şi altele.

 


Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, august 2014

Publicitate

2 gânduri despre „DESPRE BLOG

 1. danielvla

  Foarte frumos! Imi place foarte mult!
  Acum iti vei putea posta articolele aici.
  Chiar ma gandeam sa-ti sugerez sa-ti faci un blog, intr-un timp.
  Imi plac icoanele pe care le-ai ales. Vei avea trafic bunicel in scurt timp, pentru ca scrii interesant. Sper ca in curand sa-l infrumusetez si eu pe al meu cu astfel de icoane. Spor la treaba! Cu Dumnezeu inainte!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Un nou blog ortodox naţionalist: “raduiacoboaie” | Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s