NU PRIMIȚI SUB NICIO FORMĂ CARDURILE DE SĂNĂTATE! – Radu Iacoboaie, 12 septembrie 2014

 index  images

images  images
PENTRU CĂ MEDICII DIN ROMÂNIA AU REFUZAT SĂ ÎNMÂNEZE PERSOANELOR ÎNSCRISE ACESTE CARDURI DE SĂNĂTATE, AUTORITĂȚILE ROMÂNE PRESATE DE POLITICIENII ASERVIȚI UNOR GRUPURI DE INTERESE ȘI FORȚE OCULTE AU DECIS ÎN MOD PERFID SĂ LE TRIMITĂ DE LA CASELE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ÎN MOD DIRECT PRIN POȘTĂ, MIZÂND EVIDENT PE IGNORANȚA ROMÂNILOR ÎN PRIVINȚA PROBLEMEI CIPURILOR ȘI DOSARULUI ELECTRONIC DE PE ACEST CARD…
ESTE UN PAS FOARTE IMPORTANT ÎNAINTE DE A INTRODUCE CĂRȚILE DE IDENTITATE ELECTRONICE. VOR SPUNE CĂ ACESTEA DIN URMĂ NU SUNT MAI PERICULOASE DECÂT CARDURILE DE SĂNĂTATE… TOT AȘA, MAI TÂRZIU VOR IMPUNE BIOCIPURILE SAU MICROCIPURILE IMPLANTATE DIRECT ÎN CORPUL UMAN…

În articolul ,,Cuviosul Justin de la Petru Vodă – sfântul care va încălzi inima poporului român. Jurnalul suferinței și ultima profeție”, Monahia Fotini de la revista Atitudini scrie:
,,Apoi l-am întrebat o problemă care mă frământa demult, o întrebare pe care până acum m-am ferit să i-o pun în mod tranşant de teama posibilelor reacţii dure – până unde putem merge cu lupta împotriva actualelor cipuri din actele noaste de identitate? Şi l-am întrebat mult mai concret. Relatez întocmai. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce să facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: „12 luni şi scăpăm de cipuri”? „Nu”, a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie”.
Și iată că din 20 septembrie 2014 se pune în aplicare legea care introduce în societatea românească în mod obligatoriu cardurile de sănătate. Românii vor primi prin poștă aceste carduri electronice, fiind mințiți că nu vor apărea pe acestea date medicale!… Frați români, refuzați primirea lor și apoi faceți plângere prealabilă, ca și în cazul actelor de identitate electronice după modelul oferit de judecătoarea Carmen Păduraru. Și observăm cu durere că nu sunt multe reacții de împotrivire nici în presa scrisă sau audiovizuală, nici pe bloguri, și cu atât mai puțin în rândul politicienilor din România, deși tema este una extrem de importantă pentru ortodocși și nu numai. Se dovedește astfel faptul că, la fel ca și în cazul proiectului autonomiei ținutului secuiesc de către UDMR, partid (de fapt, ONG sau fundație culturală) aflat în arcul guvernamental cu doi miniștri, autoritățile române de la nivelul executivului, prin tăcerea lor absolut condamnabilă (doar Consiliul Superior al Magistraturii a reacționat fiind împotrivă), acestea dau dovadă de complicitate cu extremiștii maghiari din fruntea acestui partid înființat pe criteriu etnic. ACEST PROIECT ESTE ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA STATULUI DE DREPT, CONSTITUȚIEI (LEGEA FUNDAMENTALĂ ȘI SUPREMĂ), DEMOCRAȚIEI ȘI INTERESELOR STATULUI ROMÂN! ATENTEAZĂ ASTFEL LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI ȘI LA RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI ÎNTR-UN STAT MEMBRU AL UE!
Tocmai pentru această complicitate, președintele Traian Băsescu a devoalat faptul că printre candidații la președinție se află un ofițer SRI sub acoperire. Din sursele existente se pare că acesta este chiar premierul Victor Ponta, despre care se știa în anumite cercuri de mai multă vreme că ar fi lucrat pentru SIE. Nu prezintă importanță atât de mult faptul că se încalcă legislația în vigoare care nu permite unui politician să fie agent al SRI, ci mai ales faptul că din această poziție s-a lucrat și se acționează împotriva statului român. Iată că războiul dintre Băsescu și Ponta, dintre Cotroceni și Palatul Victoria are un fundament, o logică…
În articolul ,,ROMÂNI, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA!”, postat pe blogul Bucovina profundă, (11 martie 2013):
,,APĂRAŢI-VĂ LIBERTATEA ŞI DEMNITATEA! VENITI ALATURI DE ASOCIAŢIA PENTRU LIBERTATEA ROMÂNILOR LA: PROTEST IMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI PRIN IMPLEMENTAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE PERSONALE
Știați că începând cu acest an, în România, a început introducerea masivă a documentelor personale electronice: buletin de identitate electronic, permis de conducere electronic, card de sănătate electronic, rețeta electronică, etc.?
Știați că implementarea documentelor personale electronice este doar o etapă în procesul de implantare a dispozitivelor electronice tip R.F.I.D. cu dimensiuni de câțiva milimetri direct în corpul uman, prin injectare sub piele, fenomen care deja se petrece în SUA şi alte ţări? În SUA, dispozitivul electronic implantabil pentru oameni produs de VeriChip Corporation a primit aprobările preliminare de la Food and Drug Administration (FDA) încă din 2002, și a fost aprobat în 2004.
Știați că dispozitive electronice implantabile, aprope similare celor destinate oamenilor, au cauzat cancer la 10% din animalele de laborator pe care au fost testate [1.]?
Știați că aceste documente, sunt foarte nesigure existând posibilitatea de a fi citite modificate și copiate (clonate) cu ușurință de către persoane neautorizate (hackeri, teroriști etc.) care pot fura identitatea unei persoane şi pot săvârși infracțiuni în numele acelei persoanei care ulterior va suferi rigorile legii pentru fapte pe care nu le-a săvârșit?
Știați că din cauza vulnerabilității sistemului informatic în Anglia s-au pierdut datele a 93% din asigurații sistemului de sănătate?
Știați că între 500.000 și 1.000.000 din cele 6,5 milioane de pașapoarte biometrice ce se află în circulație în Franța sunt false [2.] ?
Știați că informația stocată în cardurile de sănătate electronice poate fi citită neautorizat de [3.] către traficanții de organe transformând posesorul unui asemenea document într-o pradă atractivă?
Știați că documentele electronice sunt sensibile la anumite tipuri de radiații și câmpuri electromagnetice, informația digitală stocată în ele putând fi deteriorată sau ștearsă și astfel posesorul documentului să poată fi pus în imposibilitatea de a se legitima sau de a beneficia de servicii medicale în situații critice?
Știați că, cetățeanul devine vulnerabil în fața firmelor de asigurare (care vor refuza să asigure persoane ale căror boli grave le cunosc din sistemul electronic sau vor mări prețurile asigurărilor), angajatorilor (care vor putea discrimina unele persoane în funcţie de datele lor medicale), și mai ales a propriului stat în cazul în care regimuri nedemocratice ar putea ajunge la putere?
Știați că prin intermediul documentelor electronice la purtător se colectează informații detaliate și complexe despre cetățeni care se adaugă în baze de date extinse ?
Știați că prin intermediul acestor informații, plus informațiile colectate prin intermediul cardurilor bancare, plus înregistrarea tuturor convorbirilor telefonice si a email-urilor, etc., prin prelucrarea și corelarea datelor cu ajutorul unor programe informatice specializate se poate determina unde se află, ce face și chiar cum gândește fiecare cetățean?
Știați că astfel se încalcă drepturi fundamentale prevăzute în Constituția României şi în Carta Drepturilor Fundamentale a U.E., cum ar fi dreptul la libertate, la viaţă intimă, familială şi privată, libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie, dreptul la demnitate, etc.?
Știați că în lume, numeroase organizații, instituții și personalități individuale au protestat și manifestat împotriva erodării libertăților cetățenești și intruziunea statului în viața privată?
Știați că în anul 2009, în numai câteva luni, cca. 1 milion de români au semnat împotriva introducerii documentelor electronice personale?
Știați că în Anglia prin legea „Identity Documents Act 2010” s-a hotărât renunțarea la buletinele de identitate electronice introduse prin legea „Identity Cards Act 2006”, iar pe 21 februarie 2011 a fost distrusă baza de date aferentă [4.] ?
Știați că după 4 ani de la implementare, Germania a suspendat proiectul cardului de sănătate electronic, datorită lipsei de securitate și confidențialitate a sistemului și datorită obiecțiilor aduse de medici care au manifestat în stradă [5.] ?
Știați că dispozitivul R.F.I.D. poate reprezenta cea mai mare ameninţare cunoscută la adresa libertăţii şi a vieţii private [6.] ?
Știați că în aceste condiții esența și chiar existența democrației este amenințată, pericolul major prefigurându-se sub forma lagărului electronic?
Știați că după ce am pierdut aproape totul suntem pe punctul de a pierde ultimul și cel mai de preț bun pentru care au luptat toți marii noștri înaintași și anume libertatea?
Cerem: STOPAREA şi renunțarea la implementarea documentelor electronice așa cum s-a întâmplat în alte țări europene civilizate. Consultarea reală a populației înaintea luării deciziilor ce vizează drepturile fundamentale ale românilor.
VENITI ALATURI DE ApLR LA: PROTEST IMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI PRIN IMPLEMENTAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE PERSONALE
Material editat de: ASOCIAŢIA PENTRU LIBERTATEA ROMÂNILOR
 http://asociatialibertatearomanilor.ro/
    E-mail: asociatialibertatearomanilor@gmail.com
Sprijiniți această inițiativă prin a cere reprezentanţilor dvs. parlamentari să vă reprezinte interesele; prin acţiuni personale în justiţie şi prin participarea la acţiunile iniţiate de asociaţia noastră.”
Din articolul ,,Cât de ”inteligent” poate deveni Cardul cetățeanului? Supra-arma oricărei puteri?” de pe blogul Graiul Ortodox (15 iunie 2014), putem reproduce un fragment, în care apar concluzii importante ale omului de știință Dimitrios Chiotakákos, Doctor în Electronică și Telecomunicații al Universității din Manchester, Marea Britanie:
,,Utilizatori rău intenționați ai RFID-urilor. …ESTE VALABIL ȘI PENTRU ATACAREA RFID-URILOR! Este posibil ca atacatorul de obțină un control total asupra RFID-ului dumneavoastră sau asupra bazei de date la care este conectat și astfel:
– Să activeze sau să dezactiveze date personale, după dorință.
– Să confecționeze un RFID cu datele dumneavoastră personale și să îl folosească el, în timp ce cardul dumneavoastră este dezactivat.
– Să vă cifreze datele și în continuare să vă ceară bani, ca să vă dea codul de descifrare.
– Interceptare de date care se folosesc în delicte. E posibil să ajungeți în instanță pentru fapte pe care NU le-ați făcut.
Atacul asupra deținătorilor de RFID-uri. Ceea ce este valabil pentru vulnerabilitățile sistemelor care funcționează prin intermediul internetului și pentru posibilitatea atacării acestora de către utilizatori rău intenționați…
… ARATĂ tocmai faptul că ”SISTEMUL” NU ESTE SIGUR.
… și să nu uităm: Despre aproximativ 1/3 din atacurile pe care le veți primi nu veți ști în ce mod ați fost atacat și când! 90% dintre utilizatorii de RFID vor primi cel puțin o dată un atac rău intenționat.
… Și dacă ne referim acum la RFID-urile implantate, de pildă a unui RFID stimulator cardiac (există), imaginați-vă că: inima încetează să funcționeze, ajunge la 200 bătăi… Sau primiți un telefon: ”ori îmi dați 10 000 de euro ori vă opresc stimulatorul cardiac”.
RFID-ul – supraarma oricărei puteri?
Ceea ce este valabil pentru posibilitatea atacării RFID-ului de către utilizatori rău intenționați… ESTE VALABIL și pentru utilizarea lui rău intenționată din partea unei PUTERI DE TIP DICTATORIAL.
Consecințe ale RFID-urilor asupra sănătății noastre.
Probabil că pericolul cel mai mare care ne pândește este EXPLOZIA CONDENSATORULUI RFID-ului, care poate fi provocată, din rea intenție, sau involuntar, datorată unei erori în circuitul de încărcare sau, de exemplu, din pricina unui trăsnet care a căzut în apropiere.
Dacă, desigur, RFID-ul este încorporat într-un card, atunci probabil că eventuala vătămare trupească este relativ mică într-un asemenea caz – aproape inexistentă. Dacă RFID-ul este implantat în corp, există mari probabilități chiar și pentru o moarte instantanee…
Înfricoșător? Exagerat?… Ați văzut vreodată cum explodează un condensator? Eu am văzut nu de puține ori…
CONCLUZII. RFID – NOILE ACTE DE IDENTITATE
Care sunt pericolele care ne pândesc?
Atacul din partea unor persoane particulare – hoți, escroci, profitori – în general – delicvenți electronici de orice tip, până la răufăcători ”nevinovați” hacker-bufoni, care au ca scop: alterarea, adăugarea, sustragerea sau exploatarea datelor noastre personale.
Αsuprirea și privarea de libertate a cetățeanului de către un guvern de tip dictatorial.
Este posibil – dacă ținem seama de evoluția unui act de identitate RFID ca implant, iar nu card de identitate – să se ajungă chiar până la aplicarea de la distanță, de către autorități, a unei pedepse, care să provoace o vătămare corporală permanentă sau temporară, celor care se opun dictaturii.
RFID-ul va deveni o supra-armă pentru orice putere! Un bilet fără întoarcere!
Traducere: Mihail Ilie
De asemenea, din articolul ,,Părintele Kallistratos de la Sfântul Munte Athos: ”ACTELE CU CIP BIOMETRIC SUNT PREMERGATOARE PECEȚII ANTIHRISTICE (666). REFUZAȚI-LE”!, postat pe blogul Moarte Lumii Noastre (3 iulie 2013 de deveghepatriei) spicuim doar:
,,Fraților iubiți: NIMENI NU ACCEPTĂ ACTELE CU CIP BIOMETRICE! Serios, dumneavoastră chiar puteți avea încredere în Ministerul de Interne al României, când știți destul de bine ca ei sunt la ordinele mafiei masonice?! Oameni buni si dragi, este vorba de libertatea noastră ca oameni, nu au dreptul să ne bage microcipuri în acte dacă noi nu dorim acest lucru! La 23 de ani după anul 1989, tot nu am învațat să luptăm pentru drepturile noastre?! Românii nu vor să priceapă odată: noi, poporul, suntem stăpânii statului, nu statul este stăpânul nostru! Actele biometrice sunt premergătoare cipului implantat sub piele, acum doar vor să ne testeze reacțiile, dacă în anul 2016 vin cei de la Interne și ne spun: ”Trebuie să vă băgăm CIP-ul în corp, ăsta este ordinul de la Împărăția Antihristică “… noi ce facem? Ne lăsăm însemnați cu 666 pentru că așa vor stăpânii întunecați ai planetei?!
Pur și simplu nu au ce să ne facă dacă refuzăm actele biometrice câteva milioane de români, nu le ridicăm sub nicio formă de la Poliție! Nu au cum să amendeze câteva milioane de români, pentru că ies oamenii în stradă pe urmă. Doamne, chiar în halul acesta ne lăsăm călcați în picioare de statul mafiot și masonic?!
Dacă românii vor fi atât de inconștienți să accepte PECETEA ANTIHRISTICĂ, atunci ne mai rămâne o singură soluție: formăm mici comunități creștin-ortodoxe rupte de civilizație!
Noi, cei trei băieți care administrăm acest blog, nu ne vom atinge de actele biometrice sub nicio formă, să știm că ajungem să cerșim o pâine la colț de stradă! Mai bine traim in cea mai crunta saracie, cu hainele rupte pe noi, tremurand de foame, dar nu ne vom insemna cu 666 pentru ca asa vor vor mizeriile de mafioti masoni care au ajuns sa ne conduca tara! Astea sunt vremurile de pe urma si trebuie sa rezistam intr-un fel, mergem cu mucenicia si Hristos in frunte! Ii indemnam pe toti tinerii sa faca la fel ca si noi: NU VA ATINGETI DE ACTELE BIOMETRICE! Daca nu o sa mai avem cum sa rezistam in fata tavalugului antihristic, atunci ne vom retrage catre munti si manastiri, are grija bunul Dumnezeu de noi, nu ne lasa sa pierim atat de usor. Pescuim, vanam, ne hranim cu plante, dar macar stim ca avem sufletele curate si plecam asa cum trebuie de pe acest pamant. Sinistrele cadre ale Ministerului de Interne, criminali bolsevici aflati la dispozitia mafie masonice din Romania, vor veni de urgenta dupa toti romanii care vor incerca sa traiasca dupa Scriptura si cuvantul Sfintilor Parinti ai Ortodoxiei, vor umple temnitele cu noi ca sa-si arate slugarnicia fata de masonii mafioti care ii platesc. Toate aceastea fiind spuse ne ramane un singur lucru de facut: SA REZISTAM PANA LA MOARTE!
P.S. Ce preferati: moartea si prigoana intru Hristos, sau viata indestulata intru Antihrist?! (…)

COMENTARIU pe 3 iulie 2013 at 21:17 | Răspunde Liliana
Am citit adineauri pe ,,Santinela ortodoxa”un articol despre industria tehnologiei nano-cipurilor si vaccinarea populatiilor pentru asa-zisele ,,gripe”. Se spune acolo un lucru pe care l-am auzit in ultimul timp si la citeva cadre medicale sau farmacisti, anume ca aceste vaccinuri au plasate in virful acului nano-cip, despre existenta caruia persoana injectata nu este informata. In plus, fiecare injectie are un cod care, daca am inteles bine, este musai notat si in actul personal de identitate al vaccinatului. În 2010 am participat la o conferință universitară unde un profesor universitar specialist în informatică ne-a explicat cum poate fi influențat un om implantat cu cip. Exact aceleasi lucruri le-am citit acum si in materialul mai-sus mentionat. Acest nano-cip va functiona, intre altele, ca un receptor (antena) pentru mesajele de unde radio emise de cei care ne vor controlati – pot sa induca halucinatii, sa auzi voci, sa controleze sanatatea hormonala, sexuala, etc. Fac corelatie cu ce a spus parintele Elpidie din Rhodos – care a spus aidoma – mai intii cu viclenie vor introduce nano-cipuri in oameni ca mai apoi sa introduca si restul pecetii, finale… Dar daca oamenii care vor avea in ei aceste antene-nano-cipuri, fara sa stie sau cu stiinta – nu va mai ajuta, oricum (doar sfinta impartasanie si credinta totala cu dragoste in Dumnezeu mai pot scapa omul in faza asta) – atunci cum vor mai putea ei rezista la manipularile elecronice (senzatii, stari, halucinatii – considerindu-le ale lor, firesti) ca sa aiba taria sa refuze partea finala a pecetii?! Deci aici este viclenia lor.”

Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 septembrie 2014

34 de gânduri despre „NU PRIMIȚI SUB NICIO FORMĂ CARDURILE DE SĂNĂTATE! – Radu Iacoboaie, 12 septembrie 2014

  1. andrei-d

    Salutare Radu,
    Deci cei care nu suntem in situatii critica d.p.d.v. medical sa nu le acceptam, asa-i? si mai am o intrebare sa va adresez…daca din momentul asta merg sa-mi fac un buletin de identitate imi vor elibera unul tip card? fara cip? si daca da, pe ce perioada? multumesc!

    Apreciază

    Răspunde
      1. dani dns

        Buna seara,nu stiu unde sa ma adersez,nu cred ca m-am incadrat in sectiunea potrivita,vreau sa spun ca nu mi se pare corect ca fiind un cetatean al romaniei de rand,muncitor calficat in domeniul constructii,asigurat de ani de zile si fara nici un fel de probleme,de sanatate,sa mi se spuna dupa ce am primit cardu de sanatate,inutil pentru mine,cand a fost sotia la medicul de familie ii sa cerut sa prezinte si cardul meu pentru activare,dupa asa zisa activare la o vizita tot a sotiei ii sa spus iarasi sa reprezinte si cardul meu pentru anumite actualizari…din care a rezultat de la medicul de familie,ca,cardul este expirat si pentru reactivare trebuie sa platesc o taxa de 15 lei si sa prezint o copie de buletin…dupa ce ca nu m-am folosit de el si il consider inutil acuma ma trezesc ca a expirat cardul…nici macar nu stiu daca a fost vreodata activ sau util..ca trebuie sa platesc 15 lei taxa de activare..!activare pentru ce si de ce ,de ce sa platesc daca nu vreau o porcarie de genu..!

        Apreciază

    1. raduiacoboaie Autor post

      Din câte știu, încă se mai iau buletinele fără cip. Dacă au cip, trebuie refuzat și cerut unul de tip vechi. Se poate face și plângere prealabilă în acest sens. Accesați pe Google Romania Carmen Păduraru. Doamne ajută!

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        LUCIAN DUȚĂ DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII SPUNE:

        ,,AUTORITĂȚILE TREBUIE SĂ AIBĂ CURAJUL SĂ IMPUNĂ MEDICILOR SĂ COMPLETEZE OBLIGATORIU ÎN DOSARUL ELECTRONIC DATELE PACIENȚILOR” (Evenimentul zilei, 19 septembrie 2014, p.4)

        Chipurile pentru a preveni fraudele din ministerul sănătății…

        Apreciază

    2. Constantin Furmuzache

      Lasati voi vrajelile cu cardu’, caci este clar o inselatorie tipic ortodoxa-idolatra si vulpeasca, ca in felul acesta etapa de microchip sub piele sa fie grabita… Ortodoxia in adevar este „fiara care se ridica din pamant”… Si iata si unul din multele nume ale fiarei : „CRESTINVL ORTODOX”=666… Pentru cei ce vor sa inteleaga, sunt lucruri antice si de fundament… Da, pe timpuri s-a folosit chiar scrierea latinii vechi in limba vorbita care acum se cheama romana… Si ar mai fi si alte multe lucruri, totusi deocamdata ma opresc aici… Sanatate !!!

      Apreciază

      Răspunde
  2. o oarecare

    Aceste carduri nu sunt concepute pentru a fi mai protejati, ci pentru a fi mai vulnerabili. In plus, primirea lor inlesneste inaintarea lucrarii viclene de pecetluire a fiintei umane cu semnul fiarei 666. Crestinii trebuie sa le refuze in primul rand din motive religioase.

    Daca un pamantean se supara cand purtam insemnele adversarului sau, cu cat mai mult se va supara Dumnezeu daca vom purta pecetea lui antihrist. Am fost avertizati prin Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15 sa nu ne insemnam cu 666. Vedem clar ca traim vremuri apocaliptice. Nu trebuie sa ne inspaimantam peste masura, ci sa vedem care sunt caile de mantuire in aceste vremuri. Pacatul in lume a sporit foarte mult, asa ca, daca ne luam dupa lume ajungem in iad. Sa ne intarim duhovniceste si sa ne simplificam viata. Nu trebuie sa ne vindem sufletele pentru un blid de linte de la antihrist.

    Apreciază

    Răspunde
    1. iacoboaieradu2014

      DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

      Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
      Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

      Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
      – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
      – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
      – numărul cardului naţional de sănătate;
      – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
      – grupa sanguină şi RH-ul;
      – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
      – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
      * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
      Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

      Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
      – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
      – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
      – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
      drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
      – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
      – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
      – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
      – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
      – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
      – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
      – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
      – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
      – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
      – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
      – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
      – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
      – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
      – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
      – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
      – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
      – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
      – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
      – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
      – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
      – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
      – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
      – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
      – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
      Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
      – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
      Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

      Apreciază

      Răspunde
    1. o oarecare

      In materialul de mai sus, am intentionat sa-mi exprim dezacordul cu atitudinea autorului fata de 666. Cei care, preoti fiind, ne informeaza gresit, spunand ca numarul antihristului este doar numarul lipsei de dragoste, pot fi crezuţi de catre cei neinformati. Acesti preoti sustin in general, ca documentele electronice nu reprezinta nicun pericol, nici pentru mantuire, nici pentru securitatea personala. Astfel de preoti ne pot ajuta sa ajungem in iad, nu sa ne mantuim. Pentru ei, cardurile nu reprezinta niciun pericol, caci 666 nu reprezinta decat semnul lipsei de dragoste… Este o interpretare atribuita parintelui Cleopa, ca sa castige greutate.

      Iata de ce trebuie sa fim foarte atenti la preotii care rastalmacesc Apocalipsa intr-un mod politic corect, caci ei au sanse mai mari sa fie crezuti. Astfel, ei ne pot spala creierul spunandu-ne ca 666 nu mai este un semn pe care nu avem voie sa-l primim, ci ne vor spune ca il avem deja, caci nu avem dragoste… In opinia lor, deja suntem pecetluiti prin pacatele noastre, asadar documentele electronice nu au cum sa constituie o pecete care sa ne influenteze mantuirea. Nici chiar cipul implantat pe mana dreapta. ACEASTA INTERPRETARE ESTE FOARTE PERICULOASA PENTRU CRESTINI.

      De ce sunt atat de putin preoti la mitinguri impotriva cipurilor? De ce nu se discuta in biserici despre ele?

      Apreciază

      Răspunde
  3. raduiacoboaie Autor post

    Accesați pe Google Romania motive de refuz ale cardurilor de sănătate sau:

    [PDF]Refuz card de sanatate – WordPress.com
    extraterestriidemascati.files.wordpress.com/…/refuz-card-de-sanatate.pdf
    Ca asigurat am următoarele motive de a refuza cardul naţional de sănătate : ….

    CUM SE POATE REFUZA NOUL BULETIN CU CIP ? BAZA …
    bucovinaprofunda.wordpress.com/…/cum-se-poate-refuza-noul-buletin-c…
    31 mar. 2014 – Avem toate motivele sa fim vigilenti si sa nu credem ceea ce ni se prezinta oficial. …

    Apreciază

    Răspunde
  4. Liliana

    Doamne ajuta!
    Se apropie urgia.
    Multumim din inima pentru indemnuri.Trebuie spovedanie si impartasire cit mai deasa si rugaciune multa,sincera,treaza, cu dragoste de Dumnezeu,cu incredere totala in El.Doar asa ne putem pregati.Nu cred ca mai e timp de pierdut.Sa rascumparam vremea,sa cistigam timpul ramas.
    Atit vreau sa adaug la incurajarea ta,frate Radu,-ca eu sint dependenta din copilarie de spitale si de tratament.Dar nu voi lua nici un fel de card sau act biomentric sau orice asociaza numele meu sau CNP-ul meu (din nefericire,avem deja un numar personal!) cu 666.
    Nu voi semna nici macar ca refuz asa ceva.
    Nici pina in prezent nu posed asemea carduri -care amintesc de nazism sau comunism.Fiecare compromis cu sistemul este inca o treapta in coborârea, căderea din Har.
    Nadajduiesc sa -mi faca Domnul Nostru Iisus Hristos aceasta cea mai mare cinste de a ma intari in vointa si rabdarea cu dragoste a ceea ce vine ,si de a primi la El si nevrednicul meu sufletul .Si vor mai fi multi,foarte multi!
    Cu voia lui Dumnezeu si cu ajutorul Maicii Domnului,poate vom fi si noi de folos acestui neam-pe care asa de mult trebuie sa-il iubim …
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    Apreciază

    Răspunde
  5. Pingback: CARDUL DE SĂNĂTATE / CARDURILE CU CIP-URI RFID – argumente pentru a le refuza | † DOAR ORTODOX †

  6. raduiacoboaie Autor post

    elena said, on septembrie 16, 2014 at 2:31 pm
    (în articolul INTEGRAL – AUDIO: Intrebarea despre ACTELE CU CIP si raspunsul Mitropolitului SERAFIM DE PIREU, postat pe blogul saccsiv 16 septembrie 2014)

    Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Septembrie 2014

    Cardul de sănătate, o trădarea natională
    • medicul Filip Panait a trimis un memoriu Consiliului Suprem de Apărare, tema fiind cardul de sănătate • doctorul spune că acesta este „Dosarul electronic al trădării nationale, al traficului de organe si de informatii confidentiale către firmele farmaceutice transnationale“ •
    • petentul mai crede că acel card este o vulnerabilitate pentru securitatea tăriii •
    Medicul Filip Panait, cunoscut pentru luările sale de pozitie vehemente pe diverse teme – biserică, scoală, sănătate, a iesit din nou în spatiul public cu încă una: aceea legată de eliberarea cardurilor de sănătate. Acesta a remis, exact în ziua în care Casa Natională de Sănătate începe distribuirea cardurilor electronice, un memoriu, pe care-l numeste „scrisoare deschisă“, adresat Consiliului Suprem de Apărare al Tării. În opinia medicului, sistemul electronic de sănătate ar fi „Dosarul electronic al trădării nationale, al traficului de organe si de informatii confidentiale către firmele farmaceutice transnationale“. Doctorul de familie de la Bîra sustine că ceea ce Ministerul Sănătătii vrea să prezinte opiniei publice drept o realizare majoră, menită să transparentizeze actul medical si să eficientizeze cheltuielile din sistem este ar fi, de fapt o vulnerabilitate externă a tării. „Prin acest sistem electronic, România este extrem de vulnerabilă la amenintările externe, pentru că orice inamic interesat nu trebuie decît să obtină accesul la Dosarul electronic, pentru a cunoaste ce boli are populatia. Dusmanii vor sti că din 20 de milioane de locuitori, doar 200.000 sînt apti de armată si că, în final, doar 10.000 mii sînt combatanti reali“, sustine doctorul Panait. Acesta mai afirmă că acel Cod Special de Identificare – CID, diferit de codul personal ar fi „un număr similar cu numerele din lagărele de exteriminare nazistă“. Medicul este contrariat si de faptul că firma care a elaborat carduruile de sănătate este implicată într-un scandal de coruptie cercetat de DNA. Acest lucru ar pune si mai mult sub semnul întrebării demersul Ministerului Sănătătii, pentru că prin „cardul electronic si dosarul electronic se va face trafic de date confidentiale“, în conditiile în care firmele de medicamente ar putea fi informate despre bolile fiecărui român si vor avea astfel posibilitate să-si maximizeze profiturile. „În cazul acestui sistem complex de trafic cu date medicale, cardul electronic va fi cheia care va permite accesul la Dosarul de sănătate si în cazul accidentelor de circulatie, prevalatorii de organe vor ajunge grabnic «la cine trebuie»“, a mai argumentat doctorul Panait. Acesta mai zice că, în prezent, se porneste de la premize gresite în întocmire a documentelor electronice: „Nu există o acuratete a datelor pacientilor trecuti în sistemul electronic, importante fiind doar datele referitoare la afectiunile pacientului, la consumul de medicamente si la compatibilitatea pentru transplant. Datele cu adevărat utile pacientului, cele referitoare la domiciliu si categoria de asigurat sînt prelucrate haotic. Apoi, Dosarul electronic nu poate fi accesat de majoritatea cetătenilor din cauză că nu există peste tot internet“. Un alt argument în sustinerea teoriilor medicului este legat de faptul că programul este finantat de UE, care face în România un nou „experiment“, tara fiind printre primele în care se implementează, în timp ce Germania, de exemplu, a refuzat introducerea acestor documente, tocmai din motivele enumerate de Filip Panait.

    Articol afisat de 620 ori | Alte articole de acelasi autor | Trimite mesaj autorului (Flora ORDEAN)

    Apreciază

    Răspunde
  7. Pingback: MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI: NU PRIMIM CARDURILE DE SĂNĂTATE! UN ANUNȚ FOARTE IMPORTANT DE PE SITE-UL ATITUDINI, 12 IANUARIE 2015 | Radu Iacoboaie

    1. Radu Iacoboaie Autor post

      Da? Nu știam dragule… Ești cumva din Bruxelles? În fiecare zi sunt monitorizat de către cineva din ,,țara” UE… Ai trimis comentariul de pe adresa de e-mail: cineva@yahoo.eu

      Apoi, poate ne împărtășești câte ceva despre studiile tale pe tema CIP-urilor… Știi probabil, că nu toate cip-urile sunt de lepădat… Noi vorbim despre CIP-URILE RFID, cu unde radio, care după animale, acum sunt puse în actele oamenilor și despre biocipurile introduse în organismul uman… PENTRU LOCALIZARE, URMĂRIRE, CONTROL, ETC…

      Apreciază

      Răspunde
    2. Radu Iacoboaie Autor post

      Așa crezi tu, că aceste cipuri RFID sunt doar simple și inofensive bucăți de siliciu? Viziunea ta nu este mult prea simplistă și reducționistă? Aș zice materialistă chiar… Excluzi cu totul partea spirituală… Ești ateu, satanist sau mason?… Care dintre ele sau toate la un loc?… Nu mă deranjează dacă nu-mi vei da un răspuns… Nu văd posibilă vreo polemică civilizată între noi… Să-mi fie cu iertare, omule care nu ai identitate și te semnezi și probabil te și crezi ,,cineva”…

      Apreciază

      Răspunde
  8. Radu

    Buna!Am si eu o intrebare.Mi-au facut ai mei si mie un card de sanatate.De fiecare data cand merg la doctor fara acel card nu ma primeste.Este cumva un pericol ca il am si il port cu mine?Doamne ajuta!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu