NAȘTEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS ESTE ȘI O MARE SĂRBĂTOARE A FAMILIEI ORTODOXE. MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI VĂ UREAZĂ SĂ PETRECEȚI ACEASTĂ SFÂNTĂ SĂRBĂTOARE CU BUCURIE ÎN MIJLOCUL CELOR DRAGI!

           FRAȚI ORTODOCȘI, NU ȘTIU DACĂ AȚI REMARCAT FAPTUL CĂ ÎN ULTIMII ANI S-AU ÎNMULȚIT ATACURILE LA ADRESA ORTODOXIEI ȘI ÎN SPECIAL ASUPRA FAMILIEI ORTODOXE SUB DIVERSE FORME, MAI MULT SAU MAI PUȚIN FĂȚIȘE SAU OCULTE, PRIN PROMOVAREA ÎN MASS-MEDIA ȘI SOCIETATE A UNOR PSEUDO-VALORI, FALSE MODELE ȘI UNOR PRACTICI PĂGÂNE ȘI EZOTERICE ANTICREȘTINE.

           TOCMAI DE ACEEA VĂ RUGĂM SĂ APĂRAȚI FAMILIA ORTODOXĂ ȘI VALORILE CREȘTINE, SĂ AJUTAȚI ȘI SĂ ÎNDEMNAȚI ȘI PE ALȚII SĂ O FACĂ.

            CITIȚI DACĂ AVEȚI TIMP ÎN ACESTE ZILE LIBERE MĂCAR UNELE DINTRE ARTICOLELE DE MAI JOS:

            https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/11/19/familia-ortodoxa-este-ultima-reduta-in-fata-invaziei-raului-in-societate-radu-iacoboaie-19-11-2014/

            http://www.familiaortodoxa.ro/2014/09/04/de-moralizarea-romaniei-ii/

            https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/11/23/a-aparut-in-mediul-online-primul-numar-al-revistei-de-spiritualitate-si-cultura-romania-ortodoxa-nr-1-noiembrie-2015/

            http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/110-educatie/756-pilde-film-ortodox-cu-pilde-crestine-video-111-minute

            http://www.aparatorul.md/romania-un-nou-atac-impotriva-familiei-crestine-gayfest-2013/

 

                    VĂ DORIM DIN TOT SUFLETUL SĂRBĂTORI FERICITE ÎN FAMILIILE FRĂȚIILOR VOASTRE, TOATE CELE BUNE ȘI DE FOLOS MÂNTUIRII! DOAMNE AJUTĂ!

 

                                               MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                                  24 DECEMBRIE 2015

2 gânduri despre „NAȘTEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS ESTE ȘI O MARE SĂRBĂTOARE A FAMILIEI ORTODOXE. MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI VĂ UREAZĂ SĂ PETRECEȚI ACEASTĂ SFÂNTĂ SĂRBĂTOARE CU BUCURIE ÎN MIJLOCUL CELOR DRAGI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s