KLAUS JOHANNIS ȘI ONG-URILE MILIARDARULUI GEORGE SOROȘ AU IMPUS GUVERNUL ,,TEHNOCRAT” CONDUS DE MAESTRUL DAN CIOLOȘ! – Radu Iacoboaie, 20 noiembrie 2015

images  images

           Frați români, nu ați înțeles poate de ce și-a dat demisia Victor Ponta imediat atunci când au debutat protestele din stradă pe 3 noiembrie 2015? Pentru că și Ponta la rândul lui aparține masoneriei, adică celei roșii comuniste (ca Iliescu, Tăriceanu) și nu putea să nu se supună ordinelor primite de sus. Că ,,nu se putea bate cu oamenii” cum a declarat la TV era firește o vrăjeală de doi bani ca să prostească mulțimea și să arate că este flexibil, diplomat și un ,,om politic” care nu se cramponează de putere…
           Dacă francmasonii ne aduc acum în prim-plan tehnocrația, guvernul tehnocrat, meritocrația, ideologii frumos ambalate dar în esență foarte toxice, mizând firește pe naivitatea și ignoranța maselor, este de datoria noastră să subliniem faptul că nici tehnocrația și nici meritocrația (pro monarhistă) nu vor salva România.
           Ca să fie lucrurile cât mai clare pentru oricine, cu ani în urmă profesorul Florin Mătrescu este cel care a făcut în monumentala sa lucrare ,,Holocaustul roșu” distincția netă între masoneria comunistă (roșie, prin legăturile cu Marele Orient al Franței) și masoneria pro capitalistă (pro corporatistă de rit scoțian).
           Se mai îndoiește oare acum cineva de existența unui complot real regizat la nivel internațional prin care se lucrează la crearea unei Noi Ordini Mondiale (anticreștine) și unificarea statelor lumii la toate nivelele (economic, politic, social, cultural, spiritual)? Să sperăm că nu mai sunt așa mulți adepți ai ,,Teoriei conspirației”, care trimit în derizoriu toată această problematică complexă și foarte puțin cunoscută, mult timp un tabu pentru mass-media).
           ADEVĂRUL ESTE CĂ MASONERIA CAPITALISTĂ A PRELUAT ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ PUTEREA ÎN ROMÂNIA.


           Este foarte bine că o parte a presei românești a avut curajul să vorbească despre implicarea miliardarului mason George Soroș (evreu ungur ca etnie, dar evreu sionist) în politica românească. S-a vorbit astfel și la România TV despre ,,locotenenții lui Soroș” din cadrul unor ONG-uri precum Sandra Pralong (consilieră a președintelui Johannis, cea care a făcut propagandă regelui Carol I, pentru a câștiga concursul de la TVR intitulat ,,Mari români”), Cristina Gushet (de la Freedom House, respinsă recent de Comisia juridică din Parlament la portofoliul justiției), Nicușor Dan (de la USB, Uniunea Salvați Bucureștiul), Alina Mungiu Pippidi, Sorin Ioniță, Liviu Mihaiu, Robert Turcescu, Mihai Dragoș și alții, care prin ONG-urile pe care le conduc sau la care colaborează au primit sume importante de euro pentru a manipula și mobiliza cetățenii în anumite direcții.
           Observăm cel puțin trei mari obiective urmărite de aceste ONG-uri în Piața Universității:
              1 – Demiterea Guvernului lui Victor Ponta;
              2 – Atacul împotriva Bisericii Ortodoxe Române (Patriarhului, preoților);
              3 – Constituirea Partidului Colectiv la nivel național, profitându-se de tragedia cumplită de la Clubul Colectiv (implicați fiind Cozmin Mirișan, fost membru PC și PNL, Ovidiu Naumovici, la care și-a dat concursul se pare chiar și Biserica Evanghelică din România).
            Desigur o parte mai consistentă din actuala presă românească, aservită ocultei mondiale va reacționa protestând vehement, precum politologul Cristian Pârvulescu (fost președinte la Pro Democrația), jurnalista Corina Drăgotescu (care poate a primit donații de la vreun ONG soroșist când a avut probleme foarte grave de sănătate și acum l-a elogiat public la Realitatea TV pe George Soroș!), academicianul Răzvan Theodorescu, Bogdan Chireac, Bogdan Rareș și alții de la Realitatea TV și Antena 3 etc.
            Este foarte important să înțelegem chestiunile legate de acest guvern așa-zis tehnocrat. Un tehnocrat, în adevăratul înțeles al cuvântului ar trebui să fie o persoană extrem de apreciată, apolitică, independentă, profesionist desăvârșit în domeniul său de pregătire, având poate și cărți scrise în domeniul său de specialitate, anumite rezultate notabile, vreun profesor universitar, cercetător sau director al vreunui institut public independent.
            Observăm însă că acest Guvern Cioloș nu este nici măcar pe departe tehnocrat fiindcă este alcătuit dintr-o foarte mică parte din tehnocrați… Aproape toți au fost numiți politic printr-o înțelegere ascunsă publicului de către Johannis și partide. De pildă, PSD-ul a cerut și obținut cel puțin trei ministere foarte importante în acest cabinet (cel al dezvoltării, energiei și cel al transporturilor). Ori noi știm că acești noi miniștri au experiență politică și legături strânse cu masoni influenți precum Ioan Rus, Dan Ioan Popescu și alții.
            O ÎNTREBARE LEGITIMĂ: DACĂ VOR DUCE ROMÂNIA SPRE DEZASTRU SAU DICTATURĂ, ÎN FAȚA CUI VOR RĂSPUNDE ACEȘTI ,,TEHNOCRAȚI”? VOR RĂSPUNDE OARE PARTIDELE POLITICE ÎN LOCUL LOR? Nefiind politicieni cum ei înșiși susțin, în mod evident că nu vor răspunde personal în fața nimănui…
            De pildă, au trecut doar două zile de guvernare și s-au grăbit iarăși să confiște Fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru situații de urgență (calamități) pentru a crea un nou minister și acela mai mult inutil! Deși există deja un minister pentru dialogul social, cel condus de Violeta Alexandru, iată că s-au gândit că mai trebuie creat și un Minister al Consultării Publice și Dialogului Civic. Adică unul destinat pe viitor pentru consultarea cu ,,societatea civilă” reprezentată de ONG-urile plătite cu generozitate de George Soroș, continuând astfel manipularea, consultarea președintelui Johannis, care atunci când a venit în Piața Universității nu a discutat decât cu câțiva reprezentanți ai unor ONG-uri soroșiste!…

            ASTFEL, ÎNȚELEGEM SCOPUL URMĂRIT. CA SĂ ÎMPIEDICE MITINGURI DE AMPLOARE ÎN ROMÂNIA ÎMPOTRIVA CLASEI POLITICE, CARE POT DĂRÂMA IATĂ ȘI GUVERNE, NOUL CABINET (MASONIC) A CONCEPUT ACEST NOU MINISTER AL CONSULTĂRII PUBLICE ȘI DIALOGULUI CIVIC… ESTE FOARTE CLAR DE CE… ESTE MAI CIVILIZAT AȘA ÎN PARTICULAR ȘI NU SE MEDIATIZEAZĂ PE TELEVIZIUNI CA SĂ AFLE POPORUL ROMÂN… FOARTE INTELIGENTĂ CHESTIUNEA ȘI PERFIDĂ…
           Dacă veți studia puțin și programul de guvernare atât de subțire și plin de amatorism (fără date și măsuri concrete!), veți observa că se urmărește o profundă reformă a administrației publice, dar nu în sensul bun. Se vorbește de crearea unor programe de evaluare și selecție a funcționarilor publici (pe criterii de performanță de la Comisia Europeană), dar și de implicarea sau parteneriatul cu ,,societatea civilă”, cu ONG-urile…
           Iată așadar cât de importante și puternice au devenit peste noapte aceste ONG-uri aservite ocultei care merită să fie menționate și combătute mai ales pentru atitudinile deschis anticreștine și false de spirit civic pentru apărarea intereselor cetățenilor români, dintre care enumerăm pe cele mai cunoscute nouă: site-urile romaniacurată.ro și hotnews.ro, Uniunea Salvați Bucureștiul, Fundația pentru o Societate Deschisă, Grupul pentru Dialog Social, Pro Democrația, SAR (Societatea Academică Română), APADOR-CH (Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România-Comitetul Helsinki), „Freedom House”, ASUR (Asociația Secular Umanistă din România), Asociația Mișcarea Civică Miliția Spirituală, „National Endowment for Democracy”, „National Democratic Institute”, „Open Society Institute”, ,,Soros Advising and Placement Center”, ,,Soros Educational Advising Center”, ,,Uniunea pentru Reconstrucția României”, ,,Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, ,,Centrul pentru Dezvoltare Economică”, Fundația ,,Concept”, ,,Centrul pentru Drepturile Omului – București” etc.
            Conform site-ului justițiarul.ro, care preia lista publicată de ziarul ziua putem citi:
,,Lista completă a beneficiarilor burselor Soros nu a fost niciodată făcută publică. O listă a fost avansată de ziarul Ziua, aici.
            Iată o listă cu o parte din foștii sau actuali membri ai Grupului de Dialog Social, ai Fundației pentru O Societate Deschisă sau ai altor ONG-uri afiliate Open Society Romania Network. Datele prezentate de noi pot fi verificate și sunt publice.
Sandra Pralong – fost consilier al președintelui Emil Constantinescu
Alexandru Lăzescu – fost director al TVR
Andrei Pippidi – istoric, membru în Comisia care a elaborat Raportul Tismăneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea României la Holocaust
Vladimir Tismăneanu – politolog, președinte al Comisiei Prezidentiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România
Andrei Pleșu – scriitor, Ministru al Culturii(28 decembrie 1989 – 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 – 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 – 2004), consilier al președintelui Traian Băsescu ( decembrie 2004 – mai 2005)
Catrinel Pleșu – fost  director, Centrul Naţional al Cărţii, din cadrul ICR (2009 – 2012)
Mihai Șora – filosof, Ministrul Educației  (decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
Renate Weber –  consilier al președintelui Traian Băsescu, (2004 – 2005) europarlamentar PNL.
Liviu Antonesei – scriitor, jurnalist
Alin Teodorescu – sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Năstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Năstase, fondator IMAS
Andrei Marga – filosof, Ministru al Educației (1997 – 2000), Ministru de Externe (mai 2012 – august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 – iunie 2013)
HR Patapievici – filosof, membru al CNSAS (2000 – 2004), președinte al ICR (2005 – 2012)
Mircea Mihaieș – critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012)
Mihai-Răzvan Ungureanu – consilier al Președintelui Iohannis, fost ministru de externe (2004 – 2007), șed al SIE (2007 – 2012), premier al ROmâniei (februarie 2012 – mai 2012)
Cristian Pârvulescu – politolog, președintele Asociației “Pro Democrația”
Victor Rebengiuc – actor
Sabina Fati – jurnalist România Liberă, revista 22
Andrei Oișteanu – etnolog, antropolog, membru în Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”
Andreea Pora – jurnalist
Teodor Baconschi – teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 – ianuarie 2012, ambasador al României la Vatican, în Portugalia, San Marino. Secretar de stat în MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Băsescu (2006 – 2007)
Monica Macovei – europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția României
Alina Mungiu – politolog, șef al Știrilor TVR (1997 – 1998), a fondat Societatea Academică din România, profesoară la SNSPA
Stelian Tănase – scriitor, președinte-director general al TVR, fost director al Realitatea TV
Laura Ștefan – membră a ONG-ului “Expert Forum”, director în Ministerul Justiției( 2005-2007),  a fost declarată expert – anticorupție de către Ambasada SUA
Adrian Cioroianu – istoric, decan al Facultății de Istorie a Universității București, a fost unul din susținătorii introducerii Manualelor alternative, inițiativă a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 – aprilie 2008)
Rodica Culcer – jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 – 1991), fost director al Știrilor TVR
Adrian Cioflâncă – cercetător științific, fost membru al CNSAS, coator al Raportului Tismăneanu și al Raportului Elie Wiesel.
Stere Gulea – regizor, fost președinte al TVR
Gabriel Liiceanu – filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editură Politică)
Sorin Ioniță – politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale şi UNDP pe Europa de Est şi Balcani; reprezentant al României ȋn Comitetul Economic şi Social European (EESC), sectiunile Transport-Energie şi Mediu-Agricultură, fost membru în Comisia Prezidențială Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice
Smaranda Enache – președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al României în Finlanda (1998 – 2001)
Edward Helvig – șef al SRI, fost director General al Institutului de Studii Sociale, Fost consilier al Ministrului de Interne, C. Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isărescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar
fost Ministru  Dezvoltării Regionale și Turismului în Guvernul Ponta
Radu Filipescu –  nepotul fratelui lui Petru Groza, membru fondator al GDS
Armand (Armant-Constantin) Goșu – istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 – 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste în România, fost director al Institului Român pentru Istoria Recentă
Dan Perjovschi – desenator, ilustrator
Mircea Toma – activist, ActiveWatch.
Mihail Bumbeș – istoric, co-fondator al ONG-ului Miliția Spirituală, cercetător în cadrul  IICCMER. A obținut, prin Miliția Spirituală, o bursă de 30.000 de dolari de la CEE Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.
Claudiu Crăciun – politolog, lector al Catedrei de Științe Politice și Studii Europene de la SNSPA,  fost expert în cadrul Secretariatului General al Guvernului şi Ministerului Educaţiei (2004-2009). Lucrarea sa “The Learning Government Research Project:Assessing Policy Making Reform in Romania” a fost editată sub auspiciile Open Network Society și a Centrului pentru Studii Politice din cadrul Universității Central Europene, ambele înființate de George Soros.”
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Lista-lui-Soros.-Cine-sunt-oamenii-care-au-schimbat-Romania-cu-sau-fara-voia-noastra-ministri-demnitari-de-rang-inalt-jurnalisti-112622
           Mai puteți accesa pe Google Romania:
https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/11/11/masoneria-lui-george-soros-nu-doreste-in-romania-alegeri-anticipate/
http://www.justitiarul.ro/conducerea-evreiasca-masoneria-si-victima-lorneamul-romanesc/
http://www.ziaristionline.ro/2014/11/12/dezvaluirile-lui-ovidiu-zara-klaus-johannis-omul-masoneriei-germane-nume-si-date/
                                                  Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                                         Radu Iacoboaie, 20 noiembrie 2015

6 gânduri despre „KLAUS JOHANNIS ȘI ONG-URILE MILIARDARULUI GEORGE SOROȘ AU IMPUS GUVERNUL ,,TEHNOCRAT” CONDUS DE MAESTRUL DAN CIOLOȘ! – Radu Iacoboaie, 20 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s