MASONERIA LUI GEORGE SOROS NU DOREŞTE ÎN ROMÂNIA ALEGERI ANTICIPATE. IAR DACIAN CIOLOS ESTE OMUL LUI SOROS SI AL GRUPULUI BILDERBERG!…

index  index        Lista lui Soros. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt, jurnaliști

         Oficial, George Soros s-a implicat în România, în ultimele zile ale anului 1989, imediat după căderea regimului Ceaușescu. Unii spun însă, că activitatea magnatului american de origine maghiaro-evreiască, a început cu mult înainte de căderea regimului Ceaușescu.

         Chiar dacă nu a recunoscut niciodată implicarea sa în România de dinainte de 1989, Soros a admis că s-a implicat în alte țări comuniste, sprijinind financiar oponenții regimurilor respective. Având în vedere că Soros a înființat Grupul de Dialog Social chiar în 31 decembrie 1989 și Fundația pentru O Societate Deschisă în primele zile ale lui 1990, este greu de crezut că primii membrii „s-au nimerit” să fie acolo și că „scena” nu fusese pregătită încă de pe vremea regimului Nicolae Ceaușescu.

         Ascensiunea lui George Soros a început în anii ’80, atunci când în Statele Unite au apărut o mulțime de ONG-uri cu nume foarte interesante: „National Endowment for Democracy”, „Freedom House”, „National Democratic Institute” sau „Open Society Institute”.

         Conform unei anchete jurnalistice, toate acestea au acționat direct și în România, chiar la începutul anilor ’90, beneficiind de fonduri uriașe, de ordinul a milioanelor de dolari. Toate, însă, sunt legate direct CIA, pe care agenția le-a „privatizat”, George Soros fiind unul din beneficiari. Lovitura era genială: SUA puteau să se implice în alte țări, fără să mai fie acuzată de „amestec în treburile interne ale unui alt stat”, pentru că la mijloc era vorba despre „societatea civilă”.

          Revenind la România, Soros a venit personal la București în 1990, prima oprire fiind la sediul Grupului de Dialog Social, acolo unde s-a întreținut cu Silviu Brucan și ceilalți membri fondatori: Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Gabriel Andreescu sau Stelian Tănase.

          Dacă nu s-a implicat personal, George Soros a avut reprezentanți direcți în conducerea „societății civile”. Primul reprezentant direct al lui George Soros în România a fost Sandra Pralong (Sandra Marilyn Andreea Budiș), persoană care, nu întâmplător, a emigrat din România în anii ’70. Andreea Pralong a fost consilierul președintelui Emil Constantinescu.

          Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

           Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: „Soros Advising and Placement Center”, „Soros Educational Advising Center” , „Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, „Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, „Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia „Concept” , „Centrul pentru Drepturile Omului – București”, „Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, „Asociația „Pro Democrația”, „Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au „născut” alte ONG-uri.

           Printre membrii acestor organizatii găsim foști miniștri, consilieri ai președinților României, directori de instituții ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat este că trei din cei patru președinți ai României au sau au avut consilieri oameni din cercul lui Soros.

           Lista completă a beneficiarilor burselor Soros nu a fost niciodată făcută publică. O listă a fost avansată de ziarul Ziua, aici.

           Iată o listă cu o parte din foștii sau actuali membri ai Grupului de Dialog Social, ai Fundației pentru O Societate Deschisă sau ai altor ONG-uri afiliate Open Society Romania Network. Datele prezentate pe noi pot fi verificate și sunt publice.

Sandra Pralong – fost consilier al președintelui Emil Constantinescu
Alexandru Lăzescu – fost director al TVR
Andrei Pippidi – istoric, membru în Comisia care a elaborat Raportul Tismăneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea României la Holocaust
Vladimir Tismăneanu – politolog,președinte al Comisiei Prezidentiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România
Andrei Pleșu – scriitor, Ministru al Culturii(28 decembrie 1989 – 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 – 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 – 2004), consilier al președintelui Traian Băsescu ( decembrie 2004 – mai 2005)
Catrinel Pleșu – fost director, Centrul Naţional al Cărţii, din cadrul ICR (2009 – 2012)
Mihai Șora – filosof, Ministrul Educației (decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
Renate Weber – consilier al președintelui Traian Băsescu, (2004 – 2005) europarlamentar PNL.
Liviu Antonesei – scriitor, jurnalist
Alin Teodorescu – sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Năstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Năstase, fondator IMAS
Andrei Marga – filosof, Ministru al Educației (1997 – 2000), Ministru de Externe (mai 2012 – august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 – iunie 2013)
HR Patapievici – filosof, membru al CNSAS (2000 – 2004), președinte al ICR (2005 – 2012)
Mircea Mihaieș – critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012)
Mihai-Răzvan Ungureanu – consilier al Președintelui Iohannis, fost ministru de externe (2004 – 2007), șed al SIE (2007 – 2012), premier al ROmâniei (februarie 2012 – mai 2012)
Cristian Pârvulescu – politolog, președintele Asociației „Pro Democrația”
Victor Rebengiuc – actor
Sabina Fati – jurnalist România Liberă, revista 22
Andrei Oișteanu – etnolog, antropolog, membru în Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”
Andreea Pora – jurnalist
Teodor Baconschi – teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 – ianuarie 2012, ambasador al României la Vatican, în Portugalia, San Marino. Secretar de stat în MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Băsescu (2006 – 2007)
Monica Macovei – europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția României
Alina Mungiu – politolog, șef al Știrilor TVR (1997 – 1998), a fondat Societatea Academică din România, profesoară la SNSPA
Stelian Tănase – scriitor, președinte-director general al TVR, fost director al Realitatea TV
Laura Ștefan – membră a ONG-ului „Expert Forum”, director în Ministerul Justiției( 2005-2007), a fost declarată expert – anticorupție de către Ambasada SUA
Adrian Cioroianu – istoric, decan al Facultății de Istorie a Universității București, a fost unul din susținătorii introducerii Manualelor alternative, inițiativă a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 – aprilie 2008)
Rodica Culcer – jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 – 1991), fost director al Știrilor TVR
Adrian Cioflâncă – cercetător științific, fost membru al CNSAS, coator al Raportului Tismăneanu și al Raportului Elie Wiesel.
Stere Gulea – regizor, fost președinte al TVR
Gabriel Liiceanu – filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editură Politică)
Sorin Ioniță – politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale şi UNDP pe Europa de Est şi Balcani; reprezentant al României ȋn Comitetul Economic şi Social European (EESC), sectiunile Transport-Energie şi Mediu-Agricultură, fost membru în Comisia Prezidențială Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice
Smaranda Enache – președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al României în Finlanda (1998 – 2001)
Edward Helvig – șef al SRI, fost director General al Institutului de Studii Sociale, Fost consilier al Ministrului de Interne, C. Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isărescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar
fost Ministru Dezvoltării Regionale și Turismului în Guvernul Ponta
Radu Filipescu – nepotul fratelui lui Petru Groza, membru fondator al GDS
Armand (Armant-Constantin) Goșu – istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 – 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste în România, fost director al Institului Român pentru Istoria Recentă
Dan Perjovschi – desenator, ilustrator
Mircea Toma – activist, ActiveWatch.
Mihail Bumbeș – istoric, co-fondator al ONG-ului Miliția Spirituală, cercetător în cadrul IICCMER. A obținut, prin Miliția Spirituală, o bursă de 30.000 de dolari de la CEE Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.
Claudiu Crăciun – politolog, lector al Catedrei de Științe Politice și Studii Europene de la SNSPA, fost expert în cadrul Secretariatului General al Guvernului şi Ministerului Educaţiei (2004-2009). Lucrarea sa „The Learning Government Research Project:Assessing Policy Making Reform in Romania” a fost editată sub auspiciile Open Network Society și a Centrului pentru Studii Politice din cadrul Universității Central Europene, ambele înființate de George Soros.

sursa: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Lista-lui-Soros.-Cine-sunt-oamenii-care-au-schimbat-Romania-cu-sau-fara-voia-noastra-ministri-demnitari-de-rang-inalt-jurnalisti-112622

UN LINK IMPORTANT:

https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/10/eliminam-intermediarii-si-punem-tehnocrati-ai-serviciilor-care-sint-cel-mai-bine-integrati-in-sistemul-global/

18 gânduri despre „MASONERIA LUI GEORGE SOROS NU DOREŞTE ÎN ROMÂNIA ALEGERI ANTICIPATE. IAR DACIAN CIOLOS ESTE OMUL LUI SOROS SI AL GRUPULUI BILDERBERG!…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   AVEM PREMIER. E DACIAN CIOLOS – OMUL LUI SOROS SI AL GRUPULUI BILDERBERG. Victorie a ONG-urilor lui SOROS care au reusit sa impuna primul-ministru in Romania. Manipularea lor a reusit dar Lumea a aflat adevarul.

   I. Care au fost PAS-cu-PAS – MANIPULARILE DIN ACESTE ZILE – care au dus la caderea guvernului si impunerea lui CIOLOS

   Fluierul a facut dezvaluiri incendiare in ultimele zile:

   1. A dezvaluit Infiltrarea in Piata printre Protestatari, a ONG-urile lui SOROS si a activistilor lor.

   2. A dezvaluit Intalnirea lui Iohannis de la Cotroceni cu ONG-urile lui SOROS, ONG-uri ale lui SOROS numite „societate civila” pentru a prosti lumea.

   Am mai dezvaluit si cum sunt finantate cu sute de mii de euro, aceste ONG-uri

   3. A dezvaluit intentiile ce se au in vedere cu asa-zisul Guvern de Tehnocrati si ce inseamna „accelerarea reformelor” si „reformele structurale”.

   4. A dezvaluit ca posibilul prim-ministru al Romaniei, pe care Iohannis intentioneaza sa-l puna, este membru intr-un ONG de la Bruxelles, ONG finantat si patronat de SOROS si de alte personalitati marcante, ONG condus de un membru in Consiliu de Conducere al Grupului Bilderberg. Am aratat ca numirea lui Ciolos nu mai este hotarata IN MOD DEMOCRATIC de partidele parlamentare care formeaza o majoritate in parlament.

   5. A dezvaluit, abandonarea parsiva a Basarabiei, facuta de Klaus Iohannis in cardasie cu Germania – Germanie care mai nou joaca pe o mana cu Rusia.

   6. A dezvaluit, ca ONG-urile lui Soros incearca sa-i dirijeze pe tineri in partidele „noi” , partide pe care aceste ONG-uri sa straduie din rasputeri sa le formeze rapid.

   Acesta este adevaratul MOTIV pentru care ONG-urile lui SOROS si presedintele Klaus Iohannis NU VOR ALEGERI ANTICIPATE. Tocmai ca sa dea timp „ONG-urilor lui SOROS” sa-si formeze partide „noi” si sa impuna o „noua” clasa politica. Nu va amagiti. Nu e o noua clasa politica, reala, a celor multi. Va fi „clasa politica generata de ONG-urile lui SOROS”.

   Nu intamplator nu se vorbeste NIMIC in aceste zile de Resursele Naturale concesionate pe nimic, de preturile aberante ale ENEL, ApaNova, EOn, samd la Utilitati, de camataria facuta de Banci, de reindustrializarea Romaniei si de noi locuri de munca.

   7. A dezvaluit, Programul pe termen lung al lui Soros si al ONG-urilor dirijate de el.

   Era de asteptat ca HotNews – Divizia Presa a SRI si „oamenii de bine”, adica activistii neobolsevici din ONG-urile lui SOROS sa reactioneze isteric si sa faca LISTE NEGRE.

   Pana si Deutsche Welle, TROMPETA LUI IOHANNIS de la Berlin, s-a activat rapid la ordin si a inceput sa-mproaste cu noroi si cu injurii in stanga si-n dreapta.

   ISTERIA lor, de acum, ne arata insa DISPERAREA LOR.

   Asta inseamna ca de fapt AM CASTIGAT si AM REUSIT SA INFORMAM LUMEA despre MANIPULAREA LOR si despre ceea ce se intampla de fapt.

   Lumea a aflat acum, de MANIPULAREA ce au pus-o la cale PE ASCUNS, profitand ca Iliescu in 1989, de Protestul Curat al Tinerilor din Strada. Lumea a aflat acum cum se pun Primii-Ministri in Romania.

   II. Ce va IMPLEMENTA IN ROMANIA – „tehnocratul” UE si FMI – Dacian Ciolos

   Problema e ca TEHNOCRATUL va avea rolul sa dea REDEVENTE MICI pentru multinationalele petroliere

   Problema e ca TEHNOCRATUL va vinde si ce a mai ramas din : Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul, Aeroportul etc..etc..

   Problema e ca TEHNOCRATUL va INCHIDE minele si centralele pe carbune, CE OLTENIA si CE HUNEDOARA.

   Fara ca nici macar sa raspunda politic. Asta in timp ce toate partidele se vor prezenta la alegeri pe post de Alba ca Zapada

   Asa cum „societate civila” inseamna de fapt „ONG-urile lui SOROS” exista si alti termeni consacrati care se pot traduce usor pentru ca noi, cetatenii Romaniei, ca sa nu ne mai lasam prostiti de cei care au distrus economia Romaniei vreme de 26 de ani si care au dat pe nimic resursele tarii noastre multinationalelor straine

   „a face reforme structurale” = „a inchide si a falimenta industrii importante si, in acelasi timp, a vinde pe nimic alte industrii unor profitori si speculanti internationali”

   „accelerarea investiţiilor” = „accelerarea privatizarilor facute pe nimic”

   „Soluţia prietenoasă cu pieţele”, „premier pro-business” = solutie impusa de FMI si UE, prin care profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”

   ING Bank (in alte tari poate fi alta ‘banca’) = Agentul local din tara respectiva pus sa informeze pietele si multinationalele daca ce va urma va fi favorabil lor

   Astfel:

   „Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „prietenos cu pieţele”, care va „accelera investiţiile” si care va „face reforme structurale”. Toate astea inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea.

   In traducere:

   „Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „unde profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”, pentru ca premierul va „accelera privatizarilor facute pe nimic” si „va inchide si va falimenta industrii importante si, in acelasi timp, va vinde pe nimic alte industrii”. Toate astea le va face inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea

   ING BANK – „Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele ” – Speculatorii, Multinationalele mai ales cele cu Redeventele si Vulturii Wall_Street-ului isi freaca mainile

   Economiștii de la ING Bank consideră că sunt peste 50% șanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de către Dacian Cioloș, fost comisar european pentru Agricultură, până la alegerile generale din decembrie 2016, în condițiile în care acesta este de așteptat să fie susținut atât de partidul aflat la guvernare, PSD, cât și de partidul din opoziție, PNL.

   Ciolos este pus pentru un nou acord cu FMI-ul și pentru vânzarea ultimelor active romanesti

   „Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele şi ar trebui să conducă la reforme structurale, probabil şi cu sprijinul Fondului Monetar Internaţional, dar şi la accelerarea investiţiilor
   , în conformitate cu solicitările venite din partea «străzii» — proteste etichetate ca fiind cele mai mari de la căderea comunismului — dar evitând cheltuielile populiste discreţionare de dinaintea alegerilor.
   Fără o Lege a bugetului pentru 2016 şi ţinând cont de incertitudinea politică în urma prăbuşirii Guvernului Ponta,
   BNR ar putea întârzia reducerea ratelor rezervelor minime obligatorii, până la lămurirea situaţiei politice“,
   se arată în analiza ING .

   Pana si Traian Basescu a spus ca CIOLOS e pregatit demult sa fie PREMIER si ca Iohannnis joaca doar o piesa de teatru

   Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că președintele Klaus Iohannis cunoaște deja numele premierului pe care îl va desemna, acesta fiind Dacian Cioloș, afirmând că prin consultările prelungite președintele Iohannis sacrifică stabilitatea guvernamentală în favoarea unor beneficii de imagine.
   „Uneori, un președinte poate lucra și la imaginea lui. Dar, dacă pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentală, cu siguranță este un cost prea mare pentru țară, mai ales când știi numele premierului Cioloș pe care vrei să-l desemnezi”, a comentat Traian Băsescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

   Fostul șef de stat a afirmat că „teatrul consultărilor prelungite” în vederea numirii unui noi premier sunt „o mizerie provincială, care nu se ridică la nivelul celui mai important om în stat”.

   III. Dovada ca DACIAN CIOLOS – E OMUL LUI SOROS SI A GRUPULUI BILDERBERG.

   ROMANI, VEDETI CE FORTE DIN AFARA TARII VA NUMESC PRIMUL-MINISTRU? IN TIMP CE VOI STATI CA PROSTII IN PIETE SI-L CREDETI PE IOHANNIS? SI IN TIMP CE, TOATE PARTIDELE S-AU DAT LA O PARTE PENTRU A FACE LOC ACESTEI NUMIRI.

   „Friends of Europe” este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori” – dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale”

   Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg

   Sponsor si STAKEHOLDER al Grupului „Friends of Europe” este GEORGE SOROS

   Grupul „Friends of Europe” are ca membri si ca Stakeholder-i o multime de oameni cunoscuti de peste tot din Europa dar si de peste Ocean.

   SURSA: http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=525298&title=avem-premier-e-dacian-ciolos-omul-lui-soros-si-a-grupului-bilderberg-victorie-a-ong-urilor-lui-soros-care-au-reusit-sa-impuna-primul-ministru-in-romania-manpularea-lor-a-reusit-dar-lumea-a-aflat-adevarul-

   Apreciază

   Răspunde
 1. Radu Iacoboaie Autor post

  LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!
  noiembrie 10, 2015

  Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

  Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:

  Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
  Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.

  Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce si doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

  Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

  Despre Guvernul Tehnocrat

  Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.

  Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:

  Vanzarea gazelor si petrolului Romaniei fara redevente.
  Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
  Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
  Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
  Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
  Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
  Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
  Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
  Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
  Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).

  Ati crezut ca pana acum, a fost dictatura in Romania? Nu dragi romani, ceea ce va urma va fi dictatura.

  Despre premierul Dacian Ciolos

  Si acum cateva cuvinte si despre noul premier technocrat al Romaniei, iesit parca de nicaieri: Dacian Ciolos a fost ministrul agricuturii in cabinetul lui Tariceanu intre 5 August 2007 si 22 Decembrie 2008 si de asemnea, Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala intre 9 Februaie 2010 si 1 Noiembrie 2014.

  Acest personaj, este membru intr-un ONG numit „Friends of Europe”, este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori”, dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” sponsorizat de numeni altul decat de George Soros.

  Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg(fluierul.ro).

  Si sa nu uitam, fostul comisar european Dacian Ciolos, isi datoreaza, de asemenea, cariera si ascensiunea politica companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forta pe gatul romanilor a Organismele Modificate Genetic si a Codex Alimentarius.

  Cam asta este ceea ce ne astepata si din pacate, cu mare durere in suflet o spun, dar acesta este adevarul, moartea romanilor din Colectiv, la fel ca si a celor din ’89 nu a ajutat cu nimic Romania, din contra a dus la punerea lablor pe tara a ocultei si la insclavirea poporului roman.

  SURSA: http://vremuritulburi.com/category/george-soros/

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: JOS GUVERNUL CIOLOŞ! NU VREM UN GUVERN MASONIC TEHNOCRAT NUMIT DE LA BRUXELLES! PE MÂINILE CUI LĂSAȚI ROMÂNIA?… – Radu Iacoboaie, Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 16 noiembrie 2015 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

 3. Pingback: LA ANTENA 3 MANIPULAREA MERGE TOT ÎNAINTE! ȘI CUM A AJUNS KLAUS WERNER JOHANNIS SĂ-ȘI OFERE PROTECȚIA SA TRUSTULUI LUI DAN VOICULESCU? – Radu Iacoboaie, 23 februarie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s