SCLAVIA MODERNĂ A NOII ORDINI MONDIALE: ÎNDOBITOCIREA PREMEDITATĂ A MASELOR CA ACESTEA SĂ NU ÎNȚELEAGĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN LUME ȘI AȘADAR SĂ NU POATĂ REACȚIONA…

Sclavia modernă (http://www.filmedocumentare.com/sclavia-moderna/)



Servitutea modernă este voluntară, consfinţită de mulţimea de sclavi, care îşi duc viaţa din greu pe suprafaţa pământului. Ei înşişi cumpără mărfuri care îi înrobesc pe zi ce trece. Sclavii aleargă după locuri de muncă alienate, care le sunt dăruite în funcţie de „gradul de domesticire”. Ei înşişi îşi aleg stăpânii pe care îi vor servi.

Pentru ca această tragedie amestecată cu absurditate să poată fi pusă în practică, a trebuit mai întâi să li se extirpe membrilor acestei clase orice urmă a conştiinţei legate de exploatarea şi alienarea lor.

Iată, deci, strania modernitate a epocii noastre. Spre deosebire de sclavii din Antichitate, de şerbii din Evul Mediu sau de muncitorii primelor revoluţii industriale, ne aflăm astăzi în faţa unei clase total aservite, dar care nu ştie acest lucru sau, mai degrabă, nu vrea să-l ştie.

În consecinţă, ei nu cunosc revolta, care ar trebui să fie singura reacţie legitimă a celui care este exploatat. Ei acceptă fără îndoială viaţa jalnică ce le-a fost construită. Renunţarea şi resemnarea sunt sursele nefericirii lor. Acest film documentar ne arată visul nefericit al sclavilor moderni, care nu aspiră, într-un final, decât să se lase prinşi în hora macabră a sistemului de alienare.

           Vizionare online film documentar Sclavia modernă

https://dailymotion.com/video/xwlyob

          Puteți raporta erori legate de calitatea audio/video a filmului folosind acest formular.

 

          REPRODUCEM ȘI ARTICOLUL:  Îndobitocirea populației prin Școală, Mass Media și Alimente toxice are ca rol distrugerea capacității de reacție în fața exploatării (nom)

CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

controlul mintii Scop indobitocirea populatiei Școală Mass Media Alimente toxice distrugerea capacității popoarelor de a reacționa exploatare romani strainiPlecăm în acest articol de la o premisă discutată deja pe acest blog: Există la nivel mondial o mafie internațională criminală foarte bine organizată care acționează în baza unui plan îmbunătățit în decursul a sute (mii) de ani pentru exploatarea continuă a oamenilor și resurselor planetare și pentru un control cât mai aproape de total al populațiilor de oameni de pe planeta Pământ. Oamenii sunt considerați de această mafie drept vite (vezi Talmud) și sunt folosiți pe post de sclavi muncitori (la propriu! sclavi care muncesc pentru acești paraziți ai umanității fără să realizeze că sunt sclavi). O mafie care ne ține docili, înlănțuiți într-un adevărat Matrix pe care cei mai mulți nu-l văd, dar prin care ei ne exploatează fără milă. Despre această mafie internațională ne-au avertizat predecesorii noștri prin cărțile / lucrările / textele rămase de la ei. Doar să fim dispuși să-i citim…ca să aflăm Ce-i…

Vezi articolul original 2.333 de cuvinte mai mult

Un gând despre „SCLAVIA MODERNĂ A NOII ORDINI MONDIALE: ÎNDOBITOCIREA PREMEDITATĂ A MASELOR CA ACESTEA SĂ NU ÎNȚELEAGĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN LUME ȘI AȘADAR SĂ NU POATĂ REACȚIONA…

  1. valentin

    acest tip de documentare nu sunt bune, sunt păgubitoare sufletește pentru că nu au o stare de nădejde și nici nu sunt ortodoxe

    la fel și texte din articolele asemănătoare

    ca acestea

    MUNCA ÎN EXCES CONDUCE LA EPUIZARE FIZICĂ ȘI PSIHICĂ, LA PIERDEREA SĂNĂTĂȚII ȘI ÎMBOGĂȚIREA PATRONILOR…

    sau

    REPRODUCEM ȘI ARTICOLUL: Îndobitocirea populației prin Școală, Mass Media și Alimente toxice are ca rol distrugerea capacității de reacție în fața exploatării (nom)
    Originally posted on CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman:

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu