MASONERIA INSISTĂ CU ORICE PREȚ SĂ ACAPAREZE ȘI PREȘEDINȚIA DIN ROMÂNIA! – Radu Iacoboaie, 22 octombrie 2014

images  images (1)

images (2)   images (4)images (5)   images (3)

           De ce masoneria insistă cu orice preț să acapareze și președinția din România? Pentru mine aceasta este o întrebare esențială. Pentru același motiv pe care l-au avut masonii în 2007, când au reușit să impună alegerea unui confrate mason în fruntea Bisericii Ortodoxe Române, pe Daniel Ciobotea, pregătit se pare din vreme în străinătate și rechemat ulterior în țară de către fosta Securitate.
           Părerea mea este că și astăzi se urmărește un obiectiv asemănător. Dacă în cazul instituției BOR, alegerea unui conducător mason a avut ca obiectiv central accelerarea impunerii doctrinei toxice a ecumenismului și construirea urgentă a Catedralei Mântuirii Neamului care va sluji fără îndoială intereselor ecumeniste, în prezent asistăm la un atac concertat și disimulat asupra președinției României, ultima redută în acapararea puterii totale, dar și una din instituțiile cele mai importante ale statului român.


           După declarația președintelui Traian Băsescu în care recomanda serviciilor secrete (precum SIE) să nu se implice politic, unii jurnaliști au mers mai departe și au tras alarma în sensul că serviciile secrete vor să-și pună omul lor la Cotroceni, ceea ce pare foarte plauzibil. Pentru că, în timpul lui Claudiu Săftoiu, masonilor Mihai Răzvan Ungureanu și Teodor Meleșcanu, SIE s-a politizat excesiv cel puțin la nivelul conducerii.
           Și putem deduce cu destulă ușurință că acest om al lor la Cotroceni nu ar putea fi decât fostul agent SIE, Victor Ponta, care are toate șansele să fie deconspirat cu dovezi de către președinte (așa cum a promis domnia sa că va face) până la încheierea alegerilor și mandatului său. Acum înțelegem că rolul lui Teodor Meleșcanu (o enigmă, cum spunea președintele) care s-a înscris în cursa pentru prezidențiale a fost unul diversionist, pentru ca noi să credem că dânsul este ,,omul serviciilor”, de fapt pentru a se masca în mod abil implicarea unor generali din servicii pentru a-l întrona pe Victor Ponta.
            Alții, precum Gheorghe Funar (care a depus și contestații la CCR) au lansat în media și ipoteza că unii dintre candidații la funcția supremă în stat ar fi agenți sub acoperire în servicii secrete străine!
            În opinia mea aceste supoziții de mai sus se completează și astfel sunt mult mai aproape de adevăr decât am putea crede noi. Căci ce pot să reprezinte altceva lojile francmasonice, decât niște grupări oculte cu caracter infracțional și cu interese mari economice de asemenea oculte. Dar oculte numai față de populația neinformată.
            Ei bine, această francmasonerie care este una transpartinică, și care se regăsește în mare parte în partidele aflate acum la conducerea țării, s-a implicat după părerea mea în mod activ (pentru că dacă nu iese Ponta, ,,scapă cine poate”, spunea un lider al PSD-ului, adică dintre pușcăriabilii cu dosare penale). S-a implicat din vreme încă înainte de începerea campaniei pentru alegerile prezidențiale, având cum se știe în soldă o armată de analiști, strategi și psihologi bine pregătiți profesional (somități, oameni cu titluri, cu școală, cu valoare…, care demonstrează societății ,,cine suntem noi”, ca să-l parafrazez pe deputatul avocat Ioan Adam din PSD, inculpat în megadosarul retrocedărilor ilegale de păduri).
            Aceste autointitulate elite, cum le place să li se spună (deși nu sunt în realitate cu adevărat), observăm că au introdus în competiția pentru înalta funcție de președinte al României mai mulți masoni, cu scopul perfid de a fragmenta cât mai mult numărul de voturi în tabăra electoratului de dreapta, asigurându-i intrarea sigură a lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor și netezindu-i astfel drumul. Sunt atât de mulți, încât practic și unui jurnalist îi este cam greu să și-i amintească mereu pe toți. Cu atât mai puțin pot fi cunoscuți de românii de pretutindeni, mai ales din mediul rural. Și atunci unii vor vota pe cel mai cunoscut dintre ei… Mai ales care vine și cu pomeni electorale… Tovarășul Victor Ponta…

            Și acum să revin la întrebarea inițială. De ce masoneria vrea cu orice preț câștigarea președinției din România? Răspunsul meu este: pentru a impune României mai rapid agenda ocultei mondiale și proiectele new-age-iste și inumane ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi controlul și jaful asupra resurselor naturale ale statului, controlul prin cipurile RFID, legalizarea homosexualității și prostituției, scoaterea religiei și simbolurilor religioase din școli și din spațiul public, autonomia ținutului așa-zis secuiesc etc.
Ceea ce ne arată tuturor că în prezent vremurile se precipită și sunt cu adevărat tot mai tulburi iar elitele sunt pe zi ce trece tot mai aproape de împlinirea obiectivelor lor oculte de a dărâma civilizația fundamentată pe creștinism și a întrona noua ordine mondială antihristică…

                  Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 22 octombrie 2014

 

                  ÎN COMPLETARE:

                https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/05/cei-care-vor-vota-cu-ponta-sau-iohannis-vor-da-votul-in-mod-implicit-masoneriei-radu-iacoboaie-5-octombrie-2014/

Publicitate

31 de gânduri despre „MASONERIA INSISTĂ CU ORICE PREȚ SĂ ACAPAREZE ȘI PREȘEDINȚIA DIN ROMÂNIA! – Radu Iacoboaie, 22 octombrie 2014

 1. radu iacoboaie

  UN FILM DE ANALIZAT, un film postat de ,,tanase” pe blogul saccsiv, un film care dezinformează, care îmbină abil adevărul cu minciuna, făcut bineînțeles de către un comunist… Un link ceva mai încolo arată Discursul cu disperare a lui Ceaușescu (pentru simțea că poate pierde puterea) și mai încolo al lui Dan Voiculescu, care făcea pe victima și se aștepta la verdictul de condamnare al instanței (pentru că nu reușise să-și pună un complet de judecători favorabili dânsului)…

  Doamne ajută!

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   În articolul de sus nu am dat și numele masonilor aspiranți la funcția supremă în stat:
   – VICTOR PONTA
   – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU
   – TEODOR MELEȘCANU
   – KLAUS IOHANNIS (mason sau colaborator)
   – WILLIAM BRÂNZĂ (președintele Partidului Ecologist Român)
   – CORNELIU VADIM TUDOR…

   Apreciază

   Răspunde
   1. radu iacoboaie

    DOAR CINCI MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

    1. ARGUMENTUL CEL MAI PUTERNIC PENTRU A MERGE LA VOT ESTE CONȘTIINȚA NOASTRĂ CIVICĂ ȘI PATRIOTISMUL. ARĂTĂM CĂ NE PASĂ ȘI CĂ NE IMPLICĂM.

    2. ÎN AL DOILEA RÂND, DREPTUL LA VOT ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT CU GREU DE GENERAȚIILE ANTERIOARE ȘI PE CARE NOI AR TREBUI SĂ-L EXERCITĂM FIECARE ÎN MOD RESPONSABIL.

    3. DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT CA ÎNAINTAȘII NOȘTRI SĂ NU FI LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI PENTRU ȚARĂ, OARE NOI AM MAI FI EXISTAT ÎN ZIUA DE ASTĂZI? MAI EXISTA ROMÂNIA?

    4. MERGÂND LA VOT, NOI PRACTIC DĂM O ȘANSĂ UNUI VIITOR MAI BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU COPIII NOȘTRI. ALEGEM PE CINEVA CARE SĂ NE REPREZINTE INTERESELE FIREȘTI ȘI INTERESUL NAȚIONAL.

    5. MERGÂND LA VOT, NOI ÎMPIEDICĂM FRAUDAREA VOTURILOR, ÎMPIEDICĂM PE ALȚII SĂ VOTEZE PE LISTE ÎN LOCUL NOSTRU ȘI SĂ FOLOSEASCĂ ALTE METODE ILEGALE.

    Apreciază

   2. radu iacoboaie

    Acum cand ne intreptam cu pasi repezi de alegeri ne intrebam ce importanta are votul nostru si care este motivul pentru care trebuie sa ne prezentam la vot. (…)
    Surprinzător sau nu, imediat îmi venea în minte o singură întrebare: “Voi aţi votat la ultimele alegeri?” Iar răspunsul era invariabil acelaşi: “De ce aş fi făcut asta?”

    Păi atunci dă-mi voie să îţi spun că prin lipsa ta de la vot ţi-ai cam aranjat viitorul în ţara ta. Asta nu înţegem noi. Prin absenţa de la vot, girăm invariabil nişte conducători care ajung să facă ceea ce fac acum: să batjocurească instituţiile statului, oamenii, legea… totul.
    Tocmai de aceea spuneam şi aici este nevoie ca partidele, societatea civilă, fiecare dintre noi, să convingem pe fiecare om de importanţa votului său. Şi cât de mult s-ar schimba lucrurile dacă nu l-am mai vinde datorita ,,mitei electorale”.
    Conform teoriei democraţiei, un guvern este legitim în măsura în care a adunat cele mai multe voturi în cadrul alegerilor electorale.
    Mi se pare ca fiecare om ar trebui sa aiba o opinie asa ca ar trebui ca fiecare cetatean al Romaniei sa mearga la vot. Dar in Romanie este lipsa de educatie si de valori morale.Fiecare vrea ceva dar nu ofera nimic in schimb. Este tot ce pot sa spun… Sper ca poate noi tinerii vom reusii sa schimbam ceva.
    Atunci cand nu suntem multumiti de situatia din tara trebuie sa ne intrebam ce am facut pentru ca tara sa nu fi ajuns in situatia acesta!
    Alegerile sunt unul dintre cele mai importante instrumente cu ajutorul caruia cetatenii pot influenta procesul decizional public. Votul este o expresie formala a preferintei cetateanului in privinta unui candidat sau a unei propuneri normative. Alegerile se produc, in general, la scara larga – nationala sau regionala – dar o de o importanta similara pentru indivizi si guvernanti sunt si alegerile locale, organizate la nivel de comunitati mici.

    Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in unanimitate de Adunarea Generala a Natiunilor Unite in anul 1948 recunoaste rolul unor alegeri deschise si transparente in asigurarea dreptului fundamental al omului de a participa la guvernare.

    Articolul 21 al acestui document statueaza:
    Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi;
    Orice persoana are dreptul de acces egal la functiile publice din tara sa;
    Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc in mod periodic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmind o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului.
    Suntem nemultumiti de alesii locali si nationali insa nu ne ducem la vot, suntem critici atunci cand guvernantii ne dezamagesc insa nu am votat de ceva ani!
    Ce e de facut?…trebuie sa mergem sa votam, sa-i convingem pe cei care sunt indiferenti in campanii sa-si aleaga reprezentantii….este un act democratic!

    Votul este cel mai puternic instrument conceput vreodata de un om pentru eliminarea nedreptatii si distrugerea teribilelor ziduri care ingradesc oamenii.”
    Lyndon B. Johnson

    Sursa: http://iulianafuior.wordpress.com/2011/09/18/responsabilitatea-votului-si-importanta-acestuia-pentru-societate/

    Apreciază

 2. radu iacoboaie

  UN ARTICOL PE CARE L-AM GĂSIT ULTERIOR, DATAT DIN AUGUST 2008:

  “Masoneria doreşte cu orice preţ preşedinţia României”

  Am primit la redacţie: O dovadă în plus că mulţi dintre cetăţenii ai acestei ţări sunt bine informaţi, ba mai mult, fac şi mici investigaţii, pentru că este de înţeles, sunt multe dureri, multe nemulţumiri, neajunsuri şi în România, nu există absolut deloc “Drepturile omului”. În continuare vă relatăm următoarea scrisoare trimisă de către un cititor.
  “Masoneria doreşte cu orice preţ preşedinţia României

  Ca în multe din ţările civilizate (SUA, Rusia, Anglia, Franţa, Italia, Luxemburg etc), Masoneria face tot ce-i stă în putere ca să obţină funcţiile de conducere în stat.
  România nu este o excepţie. O dovadă este faptul că în afară de dl. Băsescu, care se gândeşte să se retragă, absolut toţi ceilalţi (posibili) candidaţi sunt MASONI: Mircea Geoană, Crin Antonescu, Sorin Oprescu, Adrian Năstase, Nati Meir, Prinţul Radu…

  Dacă întâmplător ar fi ales unul dintre ei, acesta va reprezenta cu siguranţă interesele Masoneriei – o formaţiune “ocultă” condusă de o mână de evrei – şi în nici un caz interesele României, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Ion Iliescu sau a dlui Tăriceanu – ar fi o simplă marionetă în politica românească, ale cărei aţe sunt trase de nişte străini.
  Dacă tot au intrat în campanie şi sunt dispuşi să răspundă oricui la orice întrebare, îi puteţi intreba direct din ce lojă masonică fac parte şi ale cui interese primează odată ce ajung la putere: interesele ţării, sau interesele Masoneriei care le ordonă fiecare mişcare.
  La fel de bine puteţi obţine informaţii foarte utile, mai detaliate direct de la sursă: la sediile Masoneriei Române, fie din Bucureşti, fie la filialele din întreaga ţară (a căror adresa o găsiti tot pe site-urile oficiale, sau le puteţi solicita de la sediul central):

  Marea Loja Naţională a Romaniei îl are ca Mare Maestru pe comisarul-şef de poliţie dr. Viorel Danacu; Sediul: Str. Vasile Toneanu, nr. 1, sector 3, Bucureşti; Pagina de web oficiala: http://www.grandlodge.ro

  Marea Loja Naţională din România îl are ca Mare Maestru pe jurnalistul Eugen Ovidiu Chirovici; Sediul: Sala Palatului – Str. Ion Câmpineanu, nr. 28, et. 2, Sector 1, Bucureşti; Pagina de web oficială: http://www.mlnr.ro

  Marea Loja Naţională a României condusă de Corneliu Al. Visoianu; Pagina de web oficială: http://www.glr.ro

  Marea Loja Naţională Unită din România îl are ca Mare Maestru pe prof. dr. Dorel Augustin Manu; Pagina de web oficiala: http://www.mlnur.org

  Marea Loja Feminină a României o are Mare Maestră pe Anca Nicolescu; tel./fax: 021/ 252 13 51.

  Marele Orient al României îl are ca Mare Maestru pe Mircea Deac.
  Un magazin on-line de desfacere a obiectelor de cult: http://www.francmasoneria.ro”.

  Sursa: http://www.atac-online.ro

  Apreciază

  Răspunde
 3. radu iacoboaie

  ORESTE TEODORESCU, UN MASON CARE RESPINGE VEHEMENT CANDIDATURA DOAMNEI ELENA UDREA ȘI AFIȘAJULUI ELECTORAL CATALOGAT DREPT ,,PORNOGRAFIC”!!! (vezi emisunea din 22 octombrie 2014, moderată de Lavinia Șandru la Realitatea TV). DAR SĂ VEDEM CINE ESTE ORESTE TEODORESCU:

  Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …
  Posted in Marea Loja Naţionala a României, MASONERIA, MASONERIE, Oreste by saccsiv on mai 11, 2010

  http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/11/pentru-cine-mai-avea-dubii-ca-oreste-e-mason/

  promotori masoni – codul lui oreste

  Oreste Teodorescu despre masonii din Arad

  Kanal D Promovează Masoneria La TV

  DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU MILUIEȘTE-NE PE NOI!

  Apreciază

  Răspunde
 4. radu iacoboaie

  666: Dovezile ca Lumea este condusa din umbra de MASONI! INCONTESTABIL!

  INCENDIAR: Masoneria demascata – Ieromonahul Amfilohie spune adevarul! Part 1/4

  EMINESCU – omorât la comandă iudeo-masonica – jurnalist politic ce deranja francmasoneria

  DOAMNE AJUTĂ!

  Apreciază

  Răspunde
 5. radu iacoboaie

  UN BLOG DE CONSULTAT DIN CARE AM SELECTAT UN FRAGMENT MAI JOS:

  http://despremasonerie.blogspot.ro/2009/09/francmasoneria-contra-religiei.html

  …Fondul anticreştin al masoneriei se poate vedea şi din acest canon al rabinului Tharphon, citat de Bernard Lazare în lucrarea sa: „Antisemitisme”, pag. 47:
  „Evangheliile trebuiesc arse pentru că păgânismul este mai puţin periculos pentru credinţa ebraică decât creştinismul”.
  Un alt expert în materie, un cunoscător profund al tainelor hrubelor masonice, Jean Bidegain, fost secretar general al masoneriei franceze, în lucrarea sa, „Le Grand Orient de France”, Paris 1905 pag. 186, arată că:
  „Francmasoneria, care incontestabil este de origine iudaică, este pentru israeliţi un instrument puternic de acţiune şi de luptă, de care ei se servesc în mod secret. Evreii – atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna – au creat francmasoneria, ca să înroleze într-ânsa oameni care, neaparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor şi se angrenează să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Satana, printre oameni”.[5]

  Apreciază

  Răspunde
 6. Partizanu

  WAU Buna dimineata frate. Ia vezi mataluta in SPATELE COANEI LENUTEI citi MASONI se ascund? De aia te-a luat „FRATII” la trei paziti iar eu am fost SINGURUL CARE AM ZIS IERTATI-L CA NU STIE CE FACE. Dumnezeu sa TE INTELEAGA SI SA TE AIBE IN PAZA CEREASCA frate. DOAMNE AJUTA.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Dacă ai date, de ce nu faci bine să le prezinți? Și nu îmi este greu să verific sau să analizăm. Aștept un răspuns de la tine. Și te rog să-mi mai spui de ce ai ales acest nick – Partizanu… Ca să nu interpretez cumva greșit…

   Apreciază

   Răspunde
   1. Partizanu

    Pai mai frate nu ti-am dat linkul? Aici ai o lista detaliata. http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/10/02/liderii-pmp-sunt-toti-masoni/ Cat despre NIKNEMUL meu vreau sa spun ca sunt intr-adevar pe FRONT si duc o lupta grea in spatele lui. Ai sa spui ce front ce razboi. E…. este la ora actuala de cind e lumea si pamantul un RASBOI NEVAZUT. FORTE OCULTE(baieti destepti) cu CREATIA LUI DUMNEZEU (FIUL). Foarte multa lume cade(pe paricada) iar eu zic in plasa SATANEI si nu vor reusi sa se MANTUIASCA. Insa eu incerc sa trec neobservat prin transeie si incerc sa-i linistesc(sa le luminez mintea alinandule suferinta. Pe tot internetul ai sa mai gazesti UN PARTIZAN undeva prin FOSTA IUGOSLAVIE si un PARTIZANUL prin BASARABIA. „Fratele” GOOGAL ne-a identificat si e cu ochii pe noi. Nu de alta dar cu ceva timp in urma a furat „ideea” postata de GUGUAM un alt niknem pe un site de spiritualitate romaneasca. Bineinteles ca siteul respectiv a fost distrus(calat in picioare) pentru ca deranja lojele(pardon stapanii).

    Apreciază

   2. raduiacoboaie Autor post

    Poate nu știi că eu am șters de la blogroll searchnewsglobal pentru că era extrem de virulent în ultima vreme la adresa lui Traian Băsescu și Elena Udrea și cred că face o propagandă ascunsă comunismului… Poate oricine să verifice acest lucru. Iar tu invoci acest blog…

    Apreciază

   3. radu iacoboaie

    TREI CANDIDAȚI AU PRACTIC ȘANSE REALE: PONTA, IOHANNIS ȘI UDREA.
    PRIMUL ESTE NEOCOMUNIST. AL DOILEA ESTE NEOPROTESTANT. AL TREILEA ESTE ORTODOX.
    ALEG BINEÎNȚELES PE ELENA UDREA…

    PRIMII DOI SE BAT ÎN SONDAJE (MANIPULATE) ȘI AFIȘAJ ELECTORAL, DAR… AL TREILEA CÂȘTIGĂ. PĂREREA MEA. DOAMNE AJUTĂ!

    Apreciază

   4. raduiacoboaie Autor post

    FRAȚI ROMÂNI, AVEM NEVOIE ÎN ACEST CEAS AL ISTORIEI NOASTRE DE UN PREȘEDINTE ORTODOX, PUTERNIC, ACTIV, ENERGIC, COMPETENT, CARE SĂ REPREZINTE ÎNTR-ADEVĂR POPORUL ROMÂN ȘI INTERESUL NAȚIONAL, UN PATRIOT DEDICAT TRUP ȘI SUFLET ȚĂRII SALE. NU VREM UN PREȘEDINTE MASON VÂNDUT UNOR INTERESE STRĂINE!
    Victor Ponta dă la greu acum pomeni electorale din bugetul țării pentru a cumpăra voturile românilor, iar din ianuarie va mări enorm taxele și impozitele (vezi proiectul Ministrului de finanțe, Ioana Petrescu, școlită la Universitatea masonică Harvard).
    Klaus Iohannis, care a fost alături de Ponta, Antonescu și Voiculescu la suspendarea președintelui în 2012, care nu regretă acest lucru și mai și spune că îl va păstra pe Victor Ponta premier, va fi la fel un dezastru pentru România, în ciuda proiectului său ,,România lucrului bine făcut”…

    Apreciază

   5. raduiacoboaie Autor post

    MULȚUMESC TUTUROR CELOR ÎMI VIZITEAZĂ BLOGUL. IERI AM AVUT APROAPE 600 DE VIZUALIZĂRI.
    ROG, DACĂ SE POATE, SĂ DAȚI MAI DEPARTE INFORMAȚIILE ACESTEA. ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ÎN BINE ROMÂNIA!

    Apreciază

 7. Paul

  Frate Radu, ce garantie ai ca Elena Udrea nu face si ea parte la randul ei din masonerie? Nu e clar oare ca Romania nu mai are suveranitate? Au zis-o mai multi ca suntem o colonie. Nu vad cum Elena Udrea ar aduce vreo schimbare in sensul asta. Noi suntem sub americani, orice ar spune politicienii si asta inseamna ca presedintele e de forma.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Acum sunt convins că doamna Elena Udrea este ortodoxă. Ieri la B1TV a cerut chiar o biblie ca să jure cu mâna pe ea. Dar și tot ce-a realizat până acum ca ministru al turismului și dezvoltării regionale, faptul și-a trecut în întregime bunurile în declarația de avere a dânsei, atitudinea fermă față de corupție și față de Victor Ponta, proiectele concrete de viitor (precum referendum pentru dizolvarea Parlamentului și unicameral, cu 300 de parlamentari, nu aproape 600 câți sunt astăzi, naționalizarea firmelor unde nu s-au respectat prevederile contractului, reindustrializarea țării, dezvoltarea agriculturii, industriei alimentare și industriei constructoare de utilaje agricole etc.), profilul ei aparte și carismatic, toate acestea o recomandă pentru funcția cea mai înaltă în cadrul statului român. Părerea mea și a multor altor români, care știu să aprecieze valoarea, acolo unde ea există. La polul opus sunt cei, de genul lui Ioan Adam din PSD, care se laudă cu titlurile lor și cu ,,valoarea” lor…
   Elena Udrea este în conflict cu masoneria încă de când a deconspirat personal ,,bilețelul roz”, prin care în 2007 prim-ministrul mason Călin Popescu Tăriceanu a încercat să intervină la președintele Traian Băsescu pentru prietenul lui mason Dinu Patriciu. Ceea ce era trafic de influență, nu?…
   Cât privește suveranitatea României, ea a fost știrbită precum și în cazul celorlalte state membre ale UE prin ratificarea Tratatului de la Lisabona. Dacă vrem să redobândim independența totală trebuie organizat un referendum pentru a ieși din UE. Nu știu ce șanse ar putea avea.
   Ca să nu mai fim o colonie a Uniunii Europene și SUA, ar trebui să sprijinim industria românească și capitalul românesc, prin legi care să asigure un protecționism economic, o intervenție a statului… Politicienii români au sprijinit până acum mai mult pe investitorii străini…
   Președintele Traian Băsescu a fost cu adevărat un președinte jucător, cum l-au numit unii jurnaliști și politicieni, în sensul că a nu a stat pe tușă să privească, ci s-a implicat prin multe declarații publice în lupta anticorupție, în reformarea justiției și altor instituții ale statului.
   ROMÂNIA NU ARE NEVOIE ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ DE UN PREȘEDINTE DECORATIV. S-AR COMPROMITE ASTFEL TOT CE S-A REFORMAT ÎN ULTIMII 10 ANI.

   Apreciază

   Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    Votul este un drept câștigat și face parte din mecanismul democratic. Cât timp există acest sistem în forma pe care o cunoaștem, votul este INDISPENSABIL. Votul este un drept fundamental. Dar și o obligație în același timp. Nu o obligație juridică, care produce consecințe (în actualul sistem), ci o obligație morală și civică, mai mult patriotică…

    A nu vota înseamnă a lăsa pe alții să decidă. Nu înseamnă că alții nu s-ar duce la vot. Cei cu nostalgii comuniste, protestanții și alte categorii, vor merge oricum la vot. Puțin le pasă politicienilor de stânga că unii dintre ortodocși nu merg la vot. Sunt avantajați mai mult în felul acesta. Nu știu dacă conștientizați importanța votului. Pot exista și fraude dar nu atât de mari ca să știm dinainte rezultatul alegerilor…

    Părerea mea este că trăim un ceas istoric foarte important pentru următorii 10-20 de ani… Iar puțină cultură politică nu strică nimănui, ba chiar dimpotrivă. Părerea mea. Doamne ajută!

    Apreciază

   2. Partizanu

    BAI „FRATE” vad ca inoti din greseala in greseala. Tu nu vezi masinaria din sistem. Ia gindeste-te putin. Toata droaia aceasta de magistrati, procurori, avocati arestati in ultimii ani nu au jucat la doua capete? MASONERIE SI BIROURI ELECTORALE… . Asa ca MASONERIA CONDUCE ROMANIA. Eu sunt pe front tu cu oistea in gard pardon tancu, avionul, … .

    Apreciază

   3. raduiacoboaie Autor post

    Unde ai auzit tu de ,,droaia aceasta de magistrați, procurori, avocați arestați în ultimii ani…”? Și cum de nu ai auzit de numeroșii politicieni și afaceriști închiși acum după gratii iar alții în diferite faze ale procesului penal până la o sentință definitivă? Adică, fiecare vede, nu-i așa doar ceea îl interesează și doar o parte a paharului? Tu ești în barca lui Dan Voiculescu și acoliților lui, care criticau la sânge procurorii și independența justiției?… Lămureștene-ne…
    Zici că masoneria conduce România, așa ca să-l poți incrimina bineînțeles și pe președintele Traian Băsescu (scos mereu vinovat pentru toate), pe toți laolaltă și la grămadă. Adică toți politicienii sunt corupți și nu mai există niciunul de bună credință… Generalizări de tip comunist și masonic… Nu, masoneria aspiră doar la acapararea întregii conduceri a statului român și are avantajul că este ocultă… Însă rolul nostru, al celor care criticăm ceea ce este rău, corupția – acest cancer al societății, încurajat de masonerie, trebuie să fie DEMASCAREA PLANURILOR LOR…

    Apreciază

 8. doar ortodoxia

  Domnule Iacoboaie, unii isi spun masoni, altii illuminati (nah, cum spunea doamna Udrea „Veniti de luati lumina de la Traian…) dar ca sa intelegem mai bine cine sunt ar trebui sa raspunda la cateva intrebari:

  1) ce pozitie au vis a vis de cardurile de sanatate si actele biometrice,daca ei deja detin aceste acte sau au de gand sa le accepte,daca considera distribuirea si implementarea acestora un lucru bun,o prioritate sau nu …
  2) ce parere au despre exploatarea aurifera de la Rosia Montana,daca snt de acord cu tehnologia de extractie a aurului cu ajutorul cianurilor si instrainarea bogatiilor solului si subsolului tarii
  3) daca considera ca fracturarea hidraulica este un lucru bun si de ce…
  4) daca sunt de acord cu scoaterea orelor de religie din scoli si de ce da si de ce nu…???
  5) daca sunt gata sa semneze un pact de coabitare cu poporul roman ca masura de siguranta a acestuia- ca toti acesti candidati nu vor fi fatarnici si mincinosi in promisiunile facute
  6) daca se pronunta pentru uniunea civila intre persoane de acelasi sex,daca resping sau aproba homosexualitatea
  7) daca vor sa promoveze in campanii legalizarea drogurilor „usoare”???
  8) daca vor fi presati sa adopte legi sau norme de conduita care contravin moralei,intereselor poporului sau spiritualitatii crestin ortodoxe cum vor actiona? vor initia un referendum sau o ampla discutie publica pentru a clarifica care este voia majoritatii sau va adopta politica pumnului in gura…
  Multumesc!

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Și eu îți mulțumesc pentru comentariu. Sunt întrebări legitime și firești. Pornind de la acesta, voi dezvolta subiectul și sper să scriu un articol cu întrebări, la care să fie invitați să răspundă, dacă vor, toți cei 14 candidați pentru funcția de președinte al României. Ceva de genul 14 ÎNTREBĂRI PENTRU 14 CANDIDAȚI…
   Aș fi răspuns mai repede, dar tocmai am revăzut un film excepțional, o capodoperă prin subiectul abordat, intitulat ,,GLADIATOR”, cu actorul Russell Crowe. Un film despre care am scris demult un articol, publicat pe atunci în ziarul Monitorul de Suceava. Se poate citi la lucrări – volumul de articole TIMPUL MĂRTURISIRII ADEVĂRULUI, sub titlul ,,GLADIATOR” CONŢINE UN MESAJ CARE INVITĂ LA REFLECŢII PROFUNDE, la pagina 158.
   Știi ce este iarăși foarte interesant? Este foarte bine de făcut o paralelă incredibilă dar adevărată între tânărul împărat Commodus din acest film antologic, un om imoral, ambițios, ingenios, care pentru a cuceri mulțimea și a o controla îi oferea cu generozitate nenumărate jocuri sângeroase cu lupte de gladiatori (pâine și circ, la propriu și la figurat) și actualul premier Victor Ponta, care pentru a cuceri voturile a milioane de români acordă nenumărate pomeni electorale mai mult sau mai puțin deghizate. Commodus a vândut grânele din Roma, urmând ca romanii să moară de foame peste doi ani. Victor Ponta a luat din bugetul public și pentru a acoperi deficitul va mări enorm de mult taxele și impozitele din luna ianuarie 2014, dacă va ieși președinte. Există deja proiectul acesta inuman, care va scădea nivelul de trai al românilor (în special al celor săraci), conceput de ministrul finanțelor Ioana Petrescu, cea care declarase public că NU ESTE TREABA GUVERNULUI A CREA LOCURI DE MUNCĂ… Și Victor Ponta promisese 1 000 000 de locuri de muncă și în doi și jumătate s-au pierdut aproape 100 000 de locuri de muncă…

   Apreciază

   Răspunde
 9. crestinul orthodox

  NU LUATI cardurile de sanatate
  daca le ati primt DATI-LE FOC si LEPADATI-va de semnul fiarei ca acesta este blestemul iadului
  preoti care nu spun ADEVARUL CURAT sa invete turma de a refuza semnul fiarei sau al antihristului in Sfanta BISERICA a Neamului Sfant si a acestui popor crestin orthodox crestinat de un Sfant Apostol , Sfantul ANDREI
  Vor pierde Harul si sunt ca mirenii
  NU VA MAI FI HARUL LUI DUMNEZEU CU acestia
  FERITI-Va de lupii in piei de oaie ca acum este cernere si este TIMPUL MARTURISIRII PENTRU HRISTOS si ORTHODOXIE
  satana a cerut sa fim cernuti
  NU VA LEPADATI de Botezul Sfant crestin orthodox
  si nu accepati aceste caderi din har caci DUHUL SFANT numai este cu acestia ce si-au luat semnul fiarei asupra lor
  VA SPUN ACESTEA pentru ca vine curand PLATA pe pamintul intreg
  si va fi plingere amarnica pentru cei care si-au luat blestemul iadului asupra lor caci prin putere vrajitoreasca a semnului blestemat se vor inchina fiarei si dati spre vecie la pierzarea vesnica
  NU LUATI nici un act cu semnul fiarei , renuntati cat mai este timp si la permisele cu semnul fiarei si la cardul de sanatate ca apoi are sa vie pecetea antihristului
  viclenia este mare a antihristului , vine cu ploconul si apoi cu numaratoarea spre pierzarea vesnica a acestor suflete
  RUGATI-va Mult la 12 noaptea cu Sfinte Acatiste la MAICA DOMNULUI , la Sfantul vasile Cel Mare , Sfantul Acoperamint , Pantanassa si la Sfintii parinti acestia
  Arsenie Boca , Gabriel Nicu din Ialomita , Parintele Iustin Parvu , Sfintii si Martiri temnitelor comuniste ca putere mare de lupta au impotriva vrajitorilor si de lupta impotriva antihristului
  ce v-am spus este Adevarat si pecetluit este cu HRISTOS este ORTHODOX
  luati-va mir de la candele ce ard la mormintele acestor SFINTI caci putere Mare au de BIRUINTA impotriva vrajmasilor lui HRISTOS
  si sunteti Aparati cu APARAREA SFANTA

  NU VA TEMETI caci BIRUINTA VA FI IARASI IN SFANTA CRUCE si ORTODOXIA VA STRALUCI
  faceti scut alaturi de Preotii care marturisesc si stau impotriva actelor cu cip caci ceilalti sunt popi vanduti si inghititi de fiara antihristica pentru argintii primiti precum iuda

  stati impotriva statutui mamona caci satana cu nume de imparat si de prooroc mare cu viclenie se foloseste de slugile sale din acest stat mamona spre a inghiti cat mai multe suflete in iad
  NU VA ALIATI cu statul mamona si nu mergeti la vot
  aduceti-va aminte ce a spus Sfintitul Parinte Nicolaie Steinhardt , monahul de la Rohia
  sa nu aveti nicio legatura cu statul mamona , pentru statul mamona numai blestemele Sfantului Vasile cel Mare

  crestinii orthodocsi adevarati NU AU NICIO TREABA cu satana din guvernarea Tarii pus ca ministru agriculturii cu vrajitorii si iudeo masonii ce pozeaza ” drept ” conducatori ai acestei Tari

  VA ROG DIN SUFLET
  NU VA VINDETI sufletele pentru statul mamona ca le veti pierde
  RUGATI-Va Pentru DREPTATEA SFANTA PE ACEST pamint
  rugati-va pentru BIRUINTA SFANTA A SFINTEI CRUCI de la Lavra Pecerska pe acest pamint caci spurcaciune mare a cuprins acest pamint si in BISERICA se arata pe ziduri iar bolovanii din BISERICA vor darama zidurile pina la Sfintele Altare
  caci atrag MANIA LUI DUMNEZEU
  si va fi ….spre a se lua aminte ca ROMANIA VA FI TRECUTA prin Foc , Apa si cutremur pentru a se curati acest pamint precum a spus Parintele Gabriel , acest Sfant Apostol trimis pe acest pamint
  RUGACIUNEA catre MAICA DOMNULUI si SFINTII acestui pamint
  Este si Sa Fie Pavaza Noastra
  iar MAICA DOMNULUI VA FI CU noi
  …am fost feriti de razboi …
  dar lupta este cu antihristu ce se afla pe acest pamint
  cine se inchina fiarei va cadea precum spicele de grau ce cad la taiere si apoi sunt aruncate in focul vesnic
  Amin.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s