MITING SAU PROTEST ANTIECUMENIST – AUTORIZAT DE PRIMĂRIA BUCUREȘTILOR PE 10 SEPTEMBRIE 2016! VENIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN FAȚA DEALULUI PATRIARHIEI PENTRU A APĂRA ȘI SALVA ORTODOXIA…

fără titlu  images 

                            DOAMNE AJUTĂ IUBIȚI FRAȚI ORTODOCȘI DIN ROMÂNIA!

           AVEȚI OCAZIA UNICĂ SĂ PARTICIPAȚI ACTIV ȘI FRĂȚIILE VOASTRE PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI, PE 10 SEPTEMBRIE 2016, ÎN FAȚA PATRIARHIEI, UNDE SE VA FACE UN MITING AUTORIZAT (ne adunăm între orele 9-18 lângă Patriarhie, baza dealulului pentru a merge împreună în fața Patriarhiei Române)

           TIMP DE 9 ORE SE VA PROTESTA PAȘNIC ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI.

           Veniți cu pliante, fotografii, cărți care dovedesc faptul că acești păstori sunt de fapt tocmai acei antihriști, lupi în piele de oaie care vin să sfâșie turma după cum ne-a spus în epistole Apostolul Neamurilor, Sfântul Pavel!

           Să dea Domnul să se reușească să fie pus acolo și un proiector mare pe care să se deruleze documentare despre ce înseamna ecumenismul, ca să înțeleagă și tinerii de azi, chiar și cei care nu au internet acasă!

           Avem acesta mare ocazie, timp de 9 ore!

           Lăsați măcar pentru câteva ore din viața voastră comoditatea, mândria ori nepăsarea pentru că acestea nu sunt creștinești… IAR FRICOȘII NU SE MÂNTUIESC. O SPUNE CHIAR SFÂNTA SCRIPTURĂ. AU MĂRTURISIT ACEST ADEVĂR MULȚI, MULȚI SFINȚI PĂRINȚI DIN TRECUT, CHIAR ȘI MAI APROPIAȚI DE ZILELE NOASTRE… 

           Fraților, timpul este destul de înaintat și trebuie să fim și CÂT MAI UNIȚI pentru că avem cu toții același scop – SĂ APĂRĂM DE ERETICI ORTODOXIA ATACATĂ TOT MAI FĂȚIȘ DE CĂTRE FORȚE ÎNTUNECATE OBSCURE!

           PENTRU NOI, ECUMENISMUL REPREZINTĂ MAI MULT DECÂT LEPRA DEVORANTĂ A ORTODOXIEI ȘI ESTE CHIAR MULT MAI TOXICĂ DECÂT IDEOLOGIA DIABOLICĂ A COMUNISMULUI, AMBELE FIIND CONCEPUTE ÎN LABORATOARELE (LOJILE) IUDEO-MASONICE PENTRU A DISTRUGE ÎNDEOSEBI ORTODOXIA ȘI A FI RĂSTURNATE VALORILE CREȘTINE PENTRU A ÎNTRONA NOUA ORDINE MONDIALĂ ȘI UN GUVERN MONDIAL CONDUS DE ANTIHRIST!

          Dacă veneați mai mulți marți, pe 30 august 2016 la Patriarhie era și mai bine… Dumnezeu a lucrat prin cei care au avut curaj să vina acolo… mireni și câțiva monahi, dar sinceri și puternici în credință… Ați văzut că au reușit să-l facă pe vicarul Varlaam să vorbească, dar în același timp să descopere poziția lui și a Patriarhiei lui Daniel Ciobotea… Să se vădească ce este de fapt – un eretic precum toți ceilalți ecumeniști și masoni, slujitori ai diavolului…

          VĂ RUGĂM DIN SUFLET! NU MAI STAȚI DOAR CA SIMPLI SPECTATORI ȘI OBSERVATORI PE SCAUNE ACASĂ… PARTICIPAȚI ȘI FRĂȚIILE VOASTRE ȘI VEȚI AVEA CUNUNĂ DE LA DUMNEZEU! DUMNEZEU SALVEAZĂ ORTODOXIA DAR NOI TREBUIE SĂ O MĂRTURISIM MAI ÎNTÂI! EL NE DĂ DAR NU NE PUNE ÎN TRAISTĂ…

          MITINGUL ESTE AL VOSTRU… PROMOVAȚI-L ȘI PARTICIPAȚI ACTIV CU ORICE SUGESTII! ORTODOXIA ESTE A NOASTRĂ  ȘI NUMAI A NOASTRĂ ȘI AVEM ACEASTĂ DATORIE SFÂNTĂ SĂ O DĂM MAI DEPARTE URMAȘILOR NOȘTRI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACURILOR! AMIN!

 

                                                 MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                                    3 SEPTEMBRIE 2016

38 de gânduri despre „MITING SAU PROTEST ANTIECUMENIST – AUTORIZAT DE PRIMĂRIA BUCUREȘTILOR PE 10 SEPTEMBRIE 2016! VENIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN FAȚA DEALULUI PATRIARHIEI PENTRU A APĂRA ȘI SALVA ORTODOXIA…

      1. Aparator al Ortodoxiei

        Daca ati participat la o inmormantare ati auzit, la rugaciunea de dezlegare: “…de a amărât pe vreun preot şi a luat de la el legătură nedezlegată; de a căzut în grea afurisenie de la arhiereu şi din nepăsare sau din lenevie n‑a dobândit iertare…” vedeti cad doar daca l-ai amarat pe un preot si mai ales eoiscop, ai luat de la el LEGATURA NEDEZLEGATA tu si toata familia ta. Nu v-a pus nimeni JUDECATORI ai episcopilor! Pe un simplu monah il judeca staretul sau Consiliul Duhavnicesc al manastirii respective. Pe staret, nu-l judeca calugarii din manastire, ci exarhul, episcopul sau Consistoriul Monahal. Pe episcop nu il Judeca calugarii simpli sau mirenii, ci un organ superior lui care este Sinodul. Nu va lasati antrenati, tarati si folositi de Matei Vulcanescu sau de calugari fara de randuiala si fara ascultare, care este esentiala pentru viata monahala.Daca esti certat cu ascultarea, in manastire, si vrei sa fii liber sa faci ce vrei, il declari pe episcop ca e eretic, il afurisesti, il anatemizezi ( cauti argumente si sofisme in favoarea ta)…, si te-ai scos…
        Se doreste destabilizarea Bisericii de catre forte oculte, folosindu-va pe voi, voi chiar nu vedeti!!!!

        Apreciază

      2. Aparator al Ortodoxiei

        Canoanele sunt norme de drept bisericesc si sunt instrumente in mana ierarhilor, si prin ierarhi si preotilor, in functie de competente. De ex: un simplu mirean nu poate merge la duhovnic, cu Pidalionul in mana, si sa-i zica – parinte am facut urmatorul pacat si conform Canonului…, de la Sinodul… trebuie sa primesc pedeapsa asta! Nici pe departe, in acel caz Canoanele sunt interpretate de duhovnic si nu de penitent. Si aici, la condamnarea episcopilor, Canoanele se interpreteaza de cei indreptatiti, de episcopii care formeaza un Sinod. E clar? E foarte simplu……!!!!!!!!!

        Apreciază

    1. Aparator al Ortodoxiei

      Ca sa-i scrieti Patriarhului si Sinodului e de laudat, chiar ma bucur, dar ca sa faceti atata circ si sa tulburati o Biserica intreaga dezaprob cu toata fiinta mea. Va imaginati cine se foloseste de „ravna si zelul” vostru…? …fortele oculte, dusmanii bisericii si sectarii. La Colectiv Biserica a fost tarata de servicii ca sa-i scada credibilitatea in fata poporului…si a reusit… Acum veniti voi, care, sub forma evlaviei si a apararii Ortodoxiei, o apasati si mai mult in jos…, o sa vedeti si o sa dati seama de aceste consecinte pe care acum nu le luati in calcul, pentru ca nu ati facut o analiza pertinenta a fenomenului creat. La acest miting, daca va veni cineva, aceia vor fi mai mult sectari, ioghini, satansti si cei din structurile securiste ca sa poata manevra adunarea voastra in vederea atingerii scopului lor, nu al vostru. De aceea va satuiesc ca la miting sa stropiti cu multa aghiazma sa aprindeti multa tamaie, cat mai des si sa cititi niste molitve de exorcizare…, sa-i vedeti cum fug. Ar fi util ca sa vada si televiziunile ce efecte are aghiazma si tamaia impotriva dracilor.
      Un alt sfat va dau, daca vreti sa-l primiti: Nu va mai agitati degeaba, ca daca nu e voia lui Dumnezeu nu se va schimba nimic acum, ci cand vrea El. Daca voia ca episcopii sa nu se intalneasca in Creta…, mai cadeau niste avioane cu diferite delegatii sau altceva…si rezolva demult problema. BISERICA ORTODOXA este aparata de Hristos, pentru ca este Capul Ei, nu monahii sau mirenii o apara cu bate sau ciomege, certuri sau scandaluri. Putem si noi, si suntem datori, ca sa ne rugam, sa postim si sa ne nevoim mai mult ca Hristos sa apere Mireasa Sa, care este BISERICA ORTODOXA UNIVERSALA.
      Doamne apara Tu Biserica Ta de dusmanii din exterior si de cei din interior, care in numele apararii Dreptei Credinte, o ataca…!

      Apreciază

      Răspunde
      1. Radu Marian

        La mulți ani!, în Anul Nou.
        1/1000 = 0,001 dintre ortodocșii români sunt preoți și ierarhi. Aceștia sunt slujitori, iar nu șefi!
        Mărturisirea adevărului ortodox nu înseamnă A JUDECA! Așa zisa schismă provocată de mărturisitorii credinței este cuvânt din gura celor care cenzurează pliroma. Sobornicitatea exclude pe șefi!
        Doamne ajută!

        Apreciază

    2. Aparator al Ortodoxiei

      Asta da „sinod”, asta nici nu e talharesc… Parintii astia s-au adunat la manastirea Lacul Frumos sa judece si sa condamne niste ierarhi care nu le-au fost lor incredintati spre pastorire, ci invers. Acum a ajuns oaia sa-l pazeasca pe pastor;-)… Staretul are atributii doar pentru manastirea sa, manastire care i-a fost incredintata de episcopul locului… Dar daca toate s-au rezolvat si sunt perfecte in Lacul Frumos…, atunci „cineva” i-a dat atributii special parintelui Grigore…, sa faca curatenie si sa fie judecator ierarhilor Bisericii Ortodoxe Universale. Eu cred ca mai indreptatiti ar fi ierarhii care n-au participat, sau care n-au semnat la sinodul din Creta, sa ia masuri prin intreruperea comuniunii cu Bisericile care au semnat. De exemplu, patriarhul Rusiei, care a fost fortat de parintele Matei Vulcanescu sa nu se prezinte la Sinod, ar fi indreptatit sa ia atitudine…! Ei reprezinta Patriarhiile si Bisericile Autocefale si prin ei se pastreaza unitatea Bisericii Ortodoxe Universale. Sinoadele acestor Biserici au responsabilitatea pastrarii Dreptei Credinte NEALTERATE. Cred ca ati vazut, macar odata in viata, o hirotonie de preot si una de episcop… Ati vazut marea diferenta? La hirotonia unui preot poate fi numai un arhiereu, iar la arhiereu cel putin trei, in caz exceptional doi, pentru ca ei, arhiereii, au plenitudinea Harului…, pot sa savarseasca toate cele 7 Taine. Deasemenea, doar la arhiereu se pun pe cap mainile celor trei arhierei, peste Sf. Evanghelie deschisa, pentru ca-L urmeaza pe Hristos in invatarea Cuvantului lui Dumnezeu si in pastrarea Adevarului Evanghelic, al Dreptei Credinte. Pot si preotii se invete Cuvantul Lui Dumnezeu, dar numai cu delegatie de la Episcop. Delegatia se da prin hirotonie si hirotesie. Dar mai e o diferenta…, una pe care vad ca n-o baga nimeni in seama! La hirotonia intru arhiereu, inainte de a fi hirotonit, i se pun niste intrebari si nu putine la numar: Spune-ne noua ce crezi…! Si candidatul rosteste Crezul (Simbolul de Credinta). Dupa aceea, este interpelat de urmatorul ierarh: Spune-ne noua mai pe larg cum crezi…! Si candidtul dezvolta putin mai mult Simbolul de Credinta. Cel de-al teilea episcop il pune sa detalieze Invatatura de Credinta… Candidatul incepe a intra in amanunte ale Adevarului de Credinta… ( aceasta dureaza pe putin jumatate de ora). De ce la hirotonia intru arhiereu se intreaba candidatul de Invatatura de Credinta si la hirotonia intru preot NU? Pentru ca arhiereul are responsabilitatea pastrarii Dreptei Cedinte in intreaga Biserica, iar preotul doar s-o propovaduiasca tuturor credinciusilor ca impreuna cu ei sa se mantuiasca. Legatura preotului cu Biserica Ortodoxa Universala se face prin episcopul locului care i-a dat un Antimis, semnat de catre el, cu Moaste de Martir in el, pe care se savarseste Sfanta Liturghie. Fara acest Antimis nu poti savarsi Sfanta Liturghie. Nepomenirea episcopului locului atrage, in mod normal, ridicarea Antimisului de catre episcop si oprirea de la cele sfinte a celui care refuza pomenirea. In momentul in care nu-l mai pomenesti pe episcopul lucului, esti rupt tu si toata comunitatea, manastire sau parohie, de Biserica Universala! Daca un episcop nu-ti convine, mergi la altul cuviata sfanta (ex: unul care n-a semnat hotararile sinodului din Creta)…, sunt cativa..! Apropo…, cum a reusit, oare, pr. Matei Vulcanescu sa-l “forteze” pe patriarhul Rusiei, sa nu mearga in Creta? E un mare mister…, dar incep sa leg cate ceva…: Eu nu cred ca a fost chia rasa…, stirea a fost partial adevarata… A fost asa, dar invers…;-) :-Unele servicii din Rasarit l-au determinat pe Chiril sa nu mearga in Creta stiind ca delegatia noastra o sa mearga…, il foloseste, sau poate ca e platit, pe pr. Vulcanescu ca sa bage vrajba printre unii parinti, unii habotnici altii naivi, sub pretextul ca apara Ortodoxia. De ce toate astea? Poate ca ati citit ce a declarant Mitropolitul Hierotheos Vlachos despre delegatia Bisericii Ortodoxe Romane…ca a fost, de depatre, cea mai bine pregatita teologic, ca a avut cele mai pertinente interventii si cele mai documentate propuneri… A se citi aici textul integral: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/08/16/mitropolitul-hierotheos-vlachos-despre-prestatia-delegatiei-romanesti-la-discutiile-din-creta/ Biserica noastra are teologi de mare clasa si este si este una foarte puternica. SE INCEARCA DESTABILIZAREA SI DESTRAMAREA EI. La Colectiv, unul dintre obiective a fost lovirea Bisericii si scaderea increderii populatiei in Biserica…, si AU REUSIT…! Din 78% – la 55% Acum, cand s-au creat conditiile prielnice, se doreste o noua lovitura…, printr-o schisma in BOR, prin lovirea in pastorii Bisericii ca sa se divizeze turma…! OARE CAROR INTERESE SLUJIM. SUNTEM ROMANI SAU SUNTEM…VANDUTI INTERESELOR UNOR IMPERII! Noi ne cramponam in chestii marunte si nu vedem pericolul adevarat (Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici ! Pentru că voi daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen şi lăsaţi nefăcute cele mai însemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila şi credincioşia; pe acestea trebuia să le faceţi, şi pe acelea să nu le lăsaţi nefăcute.” (Matei 23 : 23). Sa ne ierte Dumnezeu pe toti! Si iertati daca v-am suparat!

      Apreciază

      Răspunde
      1. Radu Iacoboaie Autor post

        SUNTEȚI ECUMENIST DUPĂ CUM SE VEDE… CUM APĂRAȚI ATUNCI ORTODOXIA? PRIN ÎNREGIMENTAREA EI ÎNTR-O GLOBALIZARE RELIGIOASĂ? PRIN UNIREA CU TOȚI SCHISMATICI ȘI ERETICII DIN LUME? PENTRU PACE?… DAR AVEM OARE VREUN RĂZBOI RELIGIOS?!…

        Apreciază

      2. Aparator al Ortodoxiei

        Nu sunt ecumenist nici pe departe. Nu vreau aceasta globalizare nici in ruptul capului…, voi apara Ortodozia cu pretul vietii, dar trebuie sa gasim formulele cele mai eficiente de a o apara. Credeti ca daca rad dusmanii Bisericii Ortodoxe, sectari, masoni, ioghini, atei, satanisti, catolici… de cum tulburam noi linistea si ordinea in Biserica, e mai bine.
        O sa scada increderea populatiei in biserica, dupa acest miting, mai mult ca la Colectiv, si asta se urmareste.
        Noi avem, inca, o Biserica puternica, dar forte oculte, de la Rasarit si de la Apus, sunt deranjate rau de Dreapta noastra Credinta si de aceasta putere a Bisericii, putere care nu vine de la lume ci de la Hristos.
        Noi trebuie sa aparam Dreapta Credinta, dar sa-i protejam pe oamenii simpli si caldicei, care inca mai sunt in Biserica, care, ca si la Colectiv, au pierdut increderea in Biserica. Credinciosii activi, care sunt ucenici devotati ai unor duhovnici si care scriu pe inernet impotriva schismelor si a ereticilor, aceia au o credinta consolidata si nu se indeparteaza de Biserica, ci ies in strada ca niste luptatori si lupta cu noi. Aceia nu vor parasi niciodata Dreapta Credinta, pentru ca au fundamentul bun, dar ce facem cu caldiceii, care sunt foarte multi…, care la prima adiere de vant in Biserica noastra sunt trantiti la pamant si vor merge acolo unde nu sunt certuri, e liniste si se cata la orga sau predica cine vrea…? Aceasta e problema noastra si, asa cum spuneam, Biserica noastra este una puternica si teologic si moral si uman si material si se doreste slabirea ei prin actiunile interne si cu oameni infiltrati in interior, care sunt „evlaviosi” si „aparatori”. (ati vazut in filme cand un politist sub acoperire intra intr-o banda de traficanti…, devine ca unul dintre ei si ca sa acceada la functii mai mari in acea banda, de multe ori e foarte activ si foarte eficient…, dar el are alta misiune!!!!) Asa si in Biserica, care pt ei e o organizatie… si te trezesti cu un calugar deosebit, „cult, carturar, inteligent, ascultator, rugator”…, si „LUPTATOR PENTRU DREAPTA CREDINTA”, ca intra intr-o manastire mai rigorista, cu parinti care chiar se lupta pt. Dreapta Credinta…., dar el are o alta misiune… Ii intarata, ii invenineaza pe acestia ca sa-i traga in directia pe care-o urmaresc…
        Poate ca ati citit ce a declarant Mitropolitul Hierotheos Vlachos despre delegatia Bisericii Ortodoxe Romane…ca a fost, de depatre, cea mai bine pregatita teologic, ca a avut cele mai pertinente interventii si cele mai documentate propuneri… A se citi aici textul integral: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/08/16/mitropolitul-hierotheos-vlachos-despre-prestatia-delegatiei-romanesti-la-discutiile-din-creta/
        Biserica noastra are teologi de mare clasa si este una foarte puternica. SE INCEARCA DESTABILIZAREA SI DESTRAMAREA EI.
        Masoneria nu va putea niciodata sa infaptuiasca unirea tuturor untr-o credinta…, si ei stiu asta, dar a gasit o formula mai buna, sa slabeasca puterea Bisericii si s-o puna la pamant. E mai eficient asa, pentru ca nu au de lucru prea mult, ca le facem noi treaba.
        In Biserica nu poate face nimic numai patriarhul cu cativa mitropoliti si episcopi, mai sunt si altii, ca Dumnezeu a pregatit oameni, care nu lasa lucrurile asa la voia intamplarii. Mai sunt si celelalte Biserici Ortodoxe surori, care, daca o Biserica sora a cazut intr-o erezie, o excomunica pena la indreptarea ereziei respective. Asta e lucrarea sinodala a Bisericii cea Una Sfanta, Soborniceasca si Apostolica!
        Hristos este Capul Bisericii si Hristos o apara, direct si prin noi cei de pe pamant care suntem madulare ale Bisericii Lui.
        La Sinodul din toamna, o sa vedeti schimbari majore de atitudine!
        Se poate si pasnic… DUMNEZEU IUBESTE PACEA SI PE FACATORII DE PACE!

        Apreciază

      3. Radu Iacoboaie Autor post

        ,,Masoneria nu va putea niciodata sa infaptuiasca unirea tuturor untr-o credinta…” Chiar credeți? Cunoașteți profețiile despre sfârșitul lumii acesteia?… Domnia anitihristului…

        Apreciază

    3. Aparator al Ortodoxiei

      Canoanele sunt norme de drept bisericesc si sunt instrumente in mana ierarhilor, si prin ierarhi si preotilor, in functie de competente. De ex: un simplu mirean nu poate merge la duhovnic, cu Pidalionul in mana, si sa-i zica – parinte am facut urmatorul pacat si conform Canonului…, de la Sinodul… trebuie sa primesc pedeapsa asta! Nici pe departe, in acel caz Canoanele sunt interpretate de duhovnic si nu de penitent. Si aici, la condamnarea episcopilor, Canoanele se interpreteaza de cei indreptatiti, de episcopii care formeaza un Sinod. E clar? E foarte simplu……!!!!!!!!!

      Apreciază

      Răspunde
    4. Aparator al Ortodoxiei

      Al 15-lea Canon al Sinodului I-II al lui Fotie cel Mare, Patriarhul Constantinopolului (861 d.Hr.), stabilește cu exactitate că: ”Cele ce sunt rânduite pentru preoți, episcopi și mitropoliți, cu mult mai vârtos se potrivesc pentru patriarhi. Drept aceea, dacă vreun preot sau episcop sau mitropolit ar îndrăzni să se depărteze de comuniunea cu propriul său patriarh și nu ar pomeni numele acestuia, precum este hotărât și rânduit în dumnezeiasca slujbă tainică, ci mai înainte de înfățișarea înaintea sinodului și de osândirea definitivă a acestuia, ar face schismă, Sfântul Sinod a hotărât ca acela să fie cu totul străin de toată preoția, dacă numai se va vădi că a făcut această nelegiuire. Și acestea s-au hotărât și s-au pecetluit pentru cei ce sub pretextul oarecăror vinovății se depărtează de întâii lor stătători și fac schismă și rup unitatea Bisericii. Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare eres osândit de sfintele sinoade sau de Părinți, firește, adică, de comuniunea cu acela care propovăduiește eresul în public și cu capul descoperit îl învață în Biserică, unii ca aceștia nu numai că nu se vor supune certării canonicești, desfăcându-se pe sineși de comuniunea cu cel ce se numește episcop chiar înainte de cercetarea sinodală, ci se vor învrednici și de cinstea cuvenită celor ortodocși. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudo-episcopi și pe pseudo-învățători, și nu au rupt prin schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme și dezbinări”.
      ********************************************
      Prima parte a Canonului spune foarte clar:
      „……..Drept aceea, dacă vreun preot sau episcop sau mitropolit ar îndrăzni să se depărteze de comuniunea cu propriul său patriarh și nu ar pomeni numele acestuia, precum este hotărât și rânduit în dumnezeiasca slujbă tainică, ci mai înainte de înfățișarea înaintea sinodului și de osândirea definitivă a acestuia, ar face schismă, Sfântul Sinod a hotărât ca acela să fie cu totul străin de toată preoția, dacă numai se va vădi că a făcut această nelegiuire. Și acestea s-au hotărât și s-au pecetluit pentru cei ce sub pretextul oarecăror vinovății se depărtează de întâii lor stătători și fac schismă și rup unitatea Bisericii……”
      Uitati ce scrie in ultimele cuvinte din prima parte:”….Și acestea s-au hotărât și s-au pecetluit pentru cei ce SUB PRETEXTUL OARECAROR VINOVATII se depărtează de întâii lor stătători și fac schismă și rup unitatea Bisericii……” Exact situatia in care se afla cei care pana cand se va face Sinodul si vor fi sau nu condamnati sau nu, au intrerupt pomenirea episcopului locului!
      Va rog sa cititi cu atentie acest Canon, la care fac referire tendentioasa si schismaticii acestia, rastalmacindul dupa bunul lor plac.
      Nu va luati dupa ei (Timotei, ion, Elefterie, Grigorie….si ceilalti care nu pomenesc episcopul inainte de a fi proclamata de sinod vinovatia lor!), ca intrati in schisma odata cu ei!

      Apreciază

      Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

    NOI, MEMBRII MIȘCĂRII PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI NU ÎI URÂM PE NECREȘTINI, INCLUSIV PE ECUMENIȘTI ȘI MASONI. DAR NU ÎI PUTEM IUBI LA FEL PE ACEȘTI DUȘMANI VĂDIȚI AI LUI HRISTOS…

    ȘI NOI CONDAMNĂM FANATISMUL RELIGIOS DE PRETUTINDENI ȘI RELATIVISMUL…

    IATĂ ÎNSĂ CE SCRIE PE ACEST SITE PRETINS ORTODOX (AL CELOR DE LA RĂZBOIÎNTRUCUVÂNT, DEVENIȚI APOI CUVÂNTUL-ORTODOX.RO)

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/08/23/fanatism-sau-relativism-extremele-pierzarii-ravna-care-ne-insala-versus-calea-cea-stramta-si-de-toti-prigonita/

    Apreciază

    Răspunde
  2. Aparator al Ortodoxiei

    Ca sa-i scrieti Patriarhului si Sinodului e de laudat, chiar ma bucur, dar ca sa faceti atata circ, sa tulburati o Biserica intreaga dezaprob cu toata fiinta mea. Va imaginati cine se foloseste de „ravna si zelul” vostru…? …fortele oculte, dujmanii bisericii si sectarii. La Colectiv Biserica a fost tarata de servicii ca sa-i scada credibilitatea in fata poporului…si a reusit… Acum veniti voi, care, sub forma evlaviei si a apararii Ortodoxiei, o apasati si mai mult in jos…, o sa vedeti si o sa dati seama de aceste consecinte pe care acum nu le luati in calcul, pentru ca nu ati facut o analiza pertinenta a fenomenului creat. La acest miting, daca va veni cineva, aceia vor fi mai mult sectari, ioghini, satansti si cei din structurile securiste ca sa poata manevra adunarea voastra in vederea atingerii scopului lor, nu al vostru. De aceea va satuiesc ca la miting sa stropiti cu multa aghiazma sa aprindeti multa tamaie, cat mai des si sa cititi niste molitve de exorcizare…, sa-i vedeti cum fug. Ar fi util ca sa vada si televiziunile ce efecte are aghiazma si tamaia impotriva dracilor.
    Un alt sfat va dau, daca vreti sa-l primiti: Nu va mai agitati degeaba, ca daca nu e voia lui Dumnezeu nu se va schimba nimic acum, ci cand vrea El. Daca voia ca episcopii sa nu se intalneasca in Creta…, mai cadeau niste avioane cu diferite delegatii sau altceva…si rezolva demult problema. BISERICA ORTODOXA este aparata de Hristos, pentru ca este Capul Ei, nu monahii sau mirenii o apara cu bate sau ciomege, certuri sau scandaluri. Putem si noi, si suntem datori, ca sa ne rugam, sa postim si sa ne nevoim mai mult ca Hristos sa apere Mireasa Sa, care este BISERICA ORTODOXA UNIVERSALA.
    Doamne apara Tu Biserica Ta de dusmanii din exterior si de cei din interior, care in numele apararii Dreptei Credinte, o ataca…!

    Apreciază

    Răspunde
  3. Aparator al Ortodoxiei

    Ati vazut ce declara Putin…, referitor la restabilirea granitelor, si a amintit si Transilvania…? In jocul acesta vreti sa intrati? Faceti-le jocul ca o sa fie „bine”, ca am mai stat sub cizma sovietica juma’ de secol. Ca e un popor Ortodox…? la fel era si atunci…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu