NEOMARXISMUL NE CONDUCE SPRE DICTATURA GLOBALĂ A EVREILOR SIONIȘTI! VOM AVEA REFORME IDEOLOGICE PRIN CARE SE VA PRODUCE INVERSAREA VALORILOR! VALORILE CREȘTINE VOR FI ÎNLOCUITE CU CELE ANTICREȘTINE… Radu Iacoboaie, 19 aprilie 2016

images   images       

            Frați ortodocși, din păcate comunismul n-a murit așa cum au crezut unii dintre noi… Vedem cum el a fost înlocuit doar, în mod subversiv, cu un neomarxism care promovează împreună cu neoliberalismul o revoluție globală pe toate planurile (reforme), folosindu-se de curente și ideologii anticreștine (precum New Age) și urmărind inversarea valorilor (fenomen prin care se schimbă fundamentul creștin al societății contemporane cu unul anticreștin sau satanist în esența lui).

           Scopul acestui neomarxism nu este nicidecum revoluția economică marxistă de altădată (ca o paranteză, acest Karl Marx fusese în tinerețe un ,,creștin” luteran, ulterior un mare revoltat și reformator precum Martin Luther, un revoluționar celebru și potrivit unor surse chiar Satanist, membru ca și Friedrich Engels al ,,Bisericii” Sataniste din Anglia). Scopul neomarxismului (dar și al neoliberalismului) este în definitiv deconstrucția valorilor sau al sistemului de valori actual și promovarea unei revoluții culturale anticreștine la nivel global (inclusiv sau mai ales a unei revoluții sexuale, susținute în psihologie încă de la părintele psihologiei Sigmund Freud).

           Vedem astfel o promovare ca model cultural al stilului de viață și de gândire american, care a pus dintru început accentul pe libertățile omului, pe libertatea de conștiință (observați cum ateii se prevalează de libertatea aceasta de conștiință pentru a combate ,,tirania religioasă”, apoi cum sunt difuzate și în România aproape în totalitate numai filme americane și emisiuni de divertisment și altele care imită pe cele din SUA, cultivarea libertinajului și concubinajului etc).

           Instrumentele ideologice folosite și promovate sunt în principal cultul banului, cultul plăcerilor și cultul violenței, printr-o adevărată propagandă permanentă susținută asiduu în mass-media pretutindeni în lume. Acest dresaj mediatic conduce în mod real la manipulare, reeducare (spălarea creierului) și la crearea unei conștiințe virtuale planetare (la care se racordează în special unii dintre tinerii de pe internet), înlocuindu-se treptat comuniunea directă și conștiința creștină autentică.

           Această schimbare de paradigmă sau de perspectivă a marxismului, noi credem că este în mod izbitor asemănătoare cu marea înșelătorie a proiectului masonic de creare a Uniunii Europene (cu finanțare externă la început prin CIA din SUA!), care a pornit tot de la idea unei comuniuni economice în anul 1951 (numai 5 state europene) și a ajuns actualmente într-un stadiu foarte avansat de unire pe toate planurile, în mod special în plan politic și cultural.

 

            În completare, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

            ,,…Soluția găsită de cominterniștii Antonio Gramsci și György Lukács, apoi de Wilhelm Reich și membri ai Școlii de la Frankfurt precum Herbert Marcuse, a fost marxismul cultural sau freudo-marxismul.

           Din analiza acestor teoreticieni, concentrată mai cu seamă pe „suprastructura” culturală a societății occidentale decât pe structura economică, reiese că revoluția marxistă nu va triumfa la nivel planetar, aşa cum prevăzuse Marx, şi mai ales nu va reuşi în Occident, atâta timp cât muncitorii și țăranii vor fi „contaminați” de creștinism, de morala și relațiile de familie tradiționale, trăind într-o societate structurată organic pe principiile eticii creștine, mai importante pentru ei decât neajunsurile exploatării economice. Pentru ca noua lume marxistă să ia ființă, trebuia mai întâi distrusă societatea existentă, cu întreaga ei tradiţie morală. Gramsci, arestat de Mussolini, scrie în faimoasele „Caiete din închisoare”: cât timp muncitorii au suflet creştin, ei nu vor răspunde apelurilor revoluționare. Teoria lui despre hegemonia culturală ca mijloc al dominației de clasă presupune crearea unui om nou comunist înainte ca revoluția să fie posibilă.

           Distrugerea fundamentului familial şi civilizațional creştin

           György Lukács (căruia „Istorie și conștiință de clasă” i-a adus recunoașterea ca „cel mai inteligent teoretician marxist de după Marx”) afirmă și el: „Distrugerea revoluționară a societății e unica soluție. O asemenea răsturnare de proporții mondiale a valorilor nu poate avea loc fără anihilarea vechilor valori și crearea unora noi de către revoluționari”.

           El fixează ca scop prioritar distrugerea fundamentului familial şi civilizațional creştin al Occidentului. Aşadar, nu direct revoluţie violentă şi preluarea puterii politice de tip dictatorial, ca în Rusia (metoda lui Lenin, Troţki şi Stalin – între care nu erau atât diferenţe esenţiale de viziune, cât luptă pentru putere), ci invers: întâi revoluţie soft şi destrămarea lentă, subversivă, a ţesutului social, şi abia pe urmă preluarea puterii politice…

(http://www.familiaortodoxa.ro/2016/03/29/ideologia-corectitudinii-politice-avatar-al-marxismului-cultural/)

 

            ,,Cartea „O scurtă istorie a viitorului“ descrie ordinea de zi a elitei pentru secolul XXI. Titlul este revelator, deoarece Attali defineşte istoria ca fiind „nimic mai mult decât gândirea celor mai puternici“. Așadar, lucrarea este o poveste predictivă a secolului XXI, în funcţie de planurile elitelor. Jacques Attali, francez de origine evreiască (recent a afirmat în cadrul Congresului European Evreiesc că populaţia evreiască din lume trebuie să se ridice la 200 de milioane), este un înalt tehnocrat care lucrează pentru a instaura Noua Ordine Mondială. În „O scurtă istorie a viitorului“, Attali prezice că secolul XXI se va desfăşura în trei faze distincte…”

            http://www.cunoastelumea.ro/evreul-jacques-attali-acum-10-ani-hoardele-lumii-a-treia-vor-inghiti-vestul-dezvaluiri/

 

            ,,Neocomunismul și Neomarxismul își are astăzi organizatorii ideologici în Universitățile Americane. De acolo neomarxismul este propagat în Universitățile Europene și Românești iar răspândirea lui e sustinută și finanțată din banii lui Soroș.”

            (http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=338545&title=celula-de-cadre-universitare-neomarxiste-de-la-universitatea-babes-bolyai-din-cluj-finantata-si-propagata-de-organizatiile-lui-soros-s-a-activat-in-scandalul-unatc-apel-fluierul-ro-opriti-propaganda-neocomunista-in-universitatile-romanesti)

 

            …Fidelitatea e de neconceput, libertinajul şi disponibilitatea sunt totale.

            Unanimitatea iacobină: corecţia pan-politică în cazul Lunacek

Aşadar, vedem cum comunismul îşi dă mâna cu capitalismul întru Corectitudine Politică. Neomarxismul şi neoliberalismul colaborează întru homosexualism. Partide socialiste, liberale, populare, creştin-democrate, verzi, sunt toate de acord când e vorba de LGBT.

Dovada o găsim chiar în tema de la care am plecat şi la care acum ne întoarcem: Raportul Lunacek. Pe 12 februarie 2014, imediat după adoptarea acestui Raport în Parlamentul European, a avut loc la Bruxelles o dezbatere. Organizator: ILGA-Europe, principalul O.N.G. al LGBT din Europa, abundent finanţat din bugetul U.E…

(http://www.familiaortodoxa.ro/2014/04/02/corectitudinea-politica-metastaza-a-marxismului-cultural/)

 

            ,,Angela Merkel, F. Hollande și clica de eurocrați corupți numiți și nu aleși, nu țările foste comuniste sunt vinovate de o eventuală dezmembrare a Uniunii Europene. Acești politicieni europeni, care își trag sevele ideologice din neo-marxismul, ateismul, troțkismul, libertinismul și stânga radicală din anii 70, în frunte cu Barroso, Junckers, Merkel, Schulz și Cohn Bendit sunt vinovați moral de blocarea proiectului unității europene.

(http://www.napocanews.ro/2015/12/uniunea-europeana-se-va-dezmembra-martin-schulz-are-dreptate.html)

 

            https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/06/09/ce-reprezinta-de-fapt-uniunea-europeana/

 

http://www.justitiarul.ro/globalizare-cu-orice-pret-frank-timmermans-viitorul-umanitatii-nu-va-fi-al-comunitatilor-construite-pe-o-cultura-anume-ci-pe-diversitatea-totala/

 

https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/08/22/noua-reeducare-mondiala-familia-dauneaza-grav-educatiei-cartile-pentru-copii-care-infatiseaza-familiile-traditionale-ar-trebui-interzise-conform-comisiei-pentru-drepturile-femeii-si-egalitate/

 

https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/05/10/3595/

 

https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/15/video-mugur-vasiliu-despre-chestiunea-refugiatilor-si-ceva-despre-un-zvon-teribil-vor-sa-bage-refugiati-in-manastirile-din-romania/

 

 

                                                     Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei

                                                nevrednicul Radu Iacoboaie, 19 aprilie 2016

 

14 gânduri despre „NEOMARXISMUL NE CONDUCE SPRE DICTATURA GLOBALĂ A EVREILOR SIONIȘTI! VOM AVEA REFORME IDEOLOGICE PRIN CARE SE VA PRODUCE INVERSAREA VALORILOR! VALORILE CREȘTINE VOR FI ÎNLOCUITE CU CELE ANTICREȘTINE… Radu Iacoboaie, 19 aprilie 2016

  1. Sluga netrebnica

    Patriarhul si unii episcopi si preoti din BOR traiesc de zeci de ani de zile in erezia ecumenismului, iar in ultimii ani s-a mers tot mai viclean in pervertirea dreptei credinte.

    Cateva indicii reale (nu imaginare si nici posibil viitoare):

    – Trecerea fortata, cu ajutorul jandarmeriei si al politie, prin prigoniri, arestari, torturari si chiar ucideri a mii de mireni, calugari, preoti si episcopi, la calendarul papist. S-a realizat astfel o mare tulburare si dezbinare intre ortodocsi si o mare apropiere de catolici. Calendarul nou, papist, nu este cu nimic mai exact decat cel vechi, iar sfanta sarbatoare a Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos se calculeaza si o sarbatorim dupa calendarul vechi, pentru ca doar atunci vine lumina Sfanta la Ierusalim. Majoritatea ortodocsilor din lumea intreaga tin calendarul vechi.

    – Stricarea posturilor prin dezlegari peste dezlegari, la peste, la ulei, la bautura in multe miercuri si vineri in care nu este nici-o sarbatoare mare.

    – Desfiintarea slujbei de la miezul noptii in toate manastirile si bisericile. Slujbele care se transmit pe Trinitas Tv la miezul noptii sunt doar inregistrari.

    – Angajarea cu forta a cel putin unei femei, in multe manastiri de calugari, sub pretextul a fel si fel de motive viclene: curatenie, administrare, ingrijire …

    – Modificarea sau scoaterea cu totul a unor cuvinte din Sfanta Scriptura, care schimba sensul. Imi aduc aminte ca prin 2008 sau 2009, la sarbatoare Sfantului Dimitrie, la Mitropolie, dupa slujba a tinut patriarhul Daniel o cuvantare. La final, a tinut sa precizeze ca noua editie a Bibliei, editia 2008, are doar adaptari literare ale vocabularului dar nu a fost nimic modificat in ea, fiind identica cu editiile mai vechi. Ce minciuna! Exista mai multe modificari in Biblie si nu au nici-o legatura cu aducerea la zi a exprimarii literare.

    – De ani de zile se fac rugaciuni si impartasiri in comun cu ereticii ceea ce este interzis de toata invatatura ortodoxa. Inca ii mai indeamna si pe mireni sa participe, cica ar fi vorba de „dragoste” si „pace”.

    – Si altele asemenea.

    Suntem „orbi” cu totul. Nu mai pricepem nimic, nu putem discerne diferenta dintre schisma si apararea dreptei credinte … suntem departe de trairea credintei si in teorie si in practica.
    Unde sunt pildele Sfintilor nostrii care au aparat invatatura ortodoxa chiar si cu pretul vietii, neacceptand nici-un fel de derapaj „literar”! Iar atunci cand a fost nevoie s-au despartit si de episcopii sau patriarhii care propovaduiau deschis erezia. Si sunt Sfinti, nu mireni plini de patimi, plini de ganduri, vorbe si fapte spurcate ca noi.

    Probabil ca cei mai multi dintre noi sau cei care vor fi dupa noi, vom avea pecetea antihristului si ne vom inchina lui fara sa avem habar, dar pe site-uri vom discuta in continuare despre „ereticii” si „schismaticii” care iau atitudine impotriva ecumenistilor.

    Vai de noi ca ne-am facut ascultatori de invatatura care ne gadila auzul si ne da voie la o „ortodoxie” confortabila si golita putin cate putin de Adevar.

    La fel de viclean si plin de „intelesuri literare” este si textul acestui asa zis sinod din 2016, la Creta, iar daca unii episcopi si preoti iau atitudine vrand sa fereasca turma lui Hristos, sar unii mirenii sa-i faca „inselati”, „schismatici”, „eretici” …
    Vai si iar vai de noi ca suntem niste momai caldicele in credinta si vom merge direct in iad incercand sa ne justificam cu „ascultarea”.

    Slava Domnului ca BOR este Biserica deplina si fara unii preoti, episcopi sau chiar patriarhul, daca acestia sunt eretici.

    BOR este Biserica deplina, cu Har, prin ceilalti episcopi, preoti, calugari si mireni, care tin dreapta credinta.

    Apreciază

    Răspunde
      1. marianaonea

        nu se acceptă aşa ceva. e o gravă cădere nu mai zic că acest eveniment nu e doar unul izolat şi trecător ci face parte dintr-o programă demonică de distrucţie venită de la conducerea directă a imperiului antihristului, numit UE, prin pionii psd, ierarhii apostaţi de genul lui andrei andreicuţ şi mai multe slugi care împletesc această mâzgă a deznădejdii, trădării, apostaziei şi satanizării României.

        asta e de fapt esenţa, nu e doar un eveniment la care s-a luat decizia greşită de a acorda nişte favoruri lumeşti unei manifestări în pofida sfintelor canoane.

        Apreciază

  2. Pingback: PATRIARHUL DANIEL CIOBOTEA A DAT ORDIN SĂ FIE SCOASE DIN PANGARELE MĂNĂSTIRILOR ȘI BISERICILOR TOATE VOLUMELE CARE NE VORBESC DESPRE SFINȚII ÎNCHISORILOR COMUNISTE?!… – Radu Iacoboaie, 22 aprilie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOX

  3. Sluga netrebnica

    “Înaltpreasfințite Mitropolit al Pireului, Înaltpreasfințiți Arhierei, cinstiți Părinți, iubiți frați în Hristos,

    Prin harul Sfântului nostru Dumnezeu Treimic și al Preasfintei NăscătoareÎnaltpreasfințite Mitropolit de Dumnezeu, adresăm cu smerenie, ca Monahi Aghioriți, succintul și căldurosul nostru salut la această conferință mărturisitoare.

    Este pentru noi o cinste deosebită să participăm la această adunare de Dumnezeu iubitoare, fiind și noi împreună-luptători în lupta cea bună împotriva panereziei ecumenismului, dimpreună cu atâția părinți și frați luptători aleși, binecunoscuți, dar și necunoscuți, care de decenii, având cuget neînfricat și glas de Stentor[1], în ciuda tuturor uneltirilor care au încercat să-i reducă la tăcere, declară că rămân statornici în buna credință și îmbrățișează cu jertfelnicie credința noastră apostolică, cea predanisită de Părinți, cea nefalsificată și nestricată, cea fără de nici o fisură – luptă în fruntea căreia, cu toată sinceritatea vorbind, trebuia să stea astăzi necondiționat însuși Sfântul Munte, apărătorul din linia întâi și fortăreața Ortodoxiei, știut fiind, de altfel, că de fiecare dată de-a lungul istoriei Bisericii, monahismul s-a aflat în fruntea luptei împotriva ereziilor celor urâtoare de Dumnezeu.
    Și noi, deci, la rându-ne, purtând numele greu de Părinți Aghioriți, cu toate că ne simțim a fi foarte departe de minunata viețuire întru nevoință a Părinților noștri celor dinaintea noastră, însă următori ai acestora și continuatori ai luptei lor, și noi, ca și ei, dorind după mântuirea noastră întru adevăr, declarăm cu glas mare înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor că nu vom primi nimic din cele ale teologiei postpatristice, nimic care nu este în acord cu cele nouă (9) Sinoade Ecumenice și, ca să nu lungim cuvântul, nu vom primi nimic care nu este în acord cu sfânta Tradiție a Bisericii celei Una, Sfinte, Sobornicești și Apostolicești pe care Domnul și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, a mântuit-o cu însuși Sângele Său.
    După cuvântul marelui Apostol Pavel, spunem și noi întocmai fiecărui credincios bine intenționat: ”Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!” (Galateni 1:8).

    Prin urmare, în cazul în care vor fi votate pozițiile antiortodoxe din textele presinodale propuse spre votare și mai ales, dacă se va acorda caracter eclesial ereziei papismului și amalgamului de confesiuni protestante, fapt care ar zdruncina din temelii dogma ortodoxă și sfânta Tradiție, nu numai că nu vom urma acestora, dar avem datoria, în virtutea Sfintelor Canoane ale Bisericii noastre și cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos și al Maicii Domnului, să întrerupem pomenirea tuturor acestora care se aliază cu pozițiile eretice și cu ecumenismul atot-eretic.

    Au fost mai mult decât de-ajuns cei o sută de ani de iconomie și de îngăduință față de frați mincinoși, ecumeniști și eretici. Vătămarea pe care a pricinuit-o această falsă iconomie criteriului ortodox în rândul clerului și poporului are dimensiuni uriașe.
    În Sfântul Munte avem tradiția veșnică a Duhului Sfânt, în virtutea căreia Părinții Aghioriți ne arată cum se aplică practic Canonul al 15-lea al Sinodului I-II Ecumenic, cum se aplică, adică, întreruperea pomenirii când un episcop propovăduiește erezie ”cu capul descoperit”.

    Reamintim că din 1924 până 1974 Sfântul Munte a întrerupt pomenirea Patriarhului Ecumenic, pe motivul introducerii panereziei ecumenismului prin schimbarea calendarului și ridicarea anatemelor în timpului Patriarhului Atenagora.

    Astăzi, privirile tuturor credincioșilor, dar și ale Fanarului și chiar ale Bisericii Greciei înseși sunt îndreptate către această conferință, care, cu bună credință, are ambiția să se întrarmeze în fața uraganului ereziilor care se ridică împotrivă credinței noastre. Răspunsul nostru, al tuturor, către Marele Sinod ce urmează a se întruni și către reformele antiortodoxe pe care le pregătește Patriarhul Ecumenic și ierarhii și teologii ecumeniști, este cel dat de Patriarhii Ortodocși ai Răsăritului Papei Pius al IX-lea în 1848: ”Încă la noi nici Patriarhii, nici Sinoadele nu au putut vreodată a aduce lucruri noi, căci păzitorul Credinţei este însuşi trupul Bisericii, adică poporul însuşi, care voieşte ca veşnic neschimbată să-i fie credinţa, şi la fel cu a Părinţilor săi”[2].

    Vă mulțumesc pentru cinstea și dragostea de a asculta smeritul nostru salut și, cerând sfintele rugăciuni ale voastre, ale tuturor, doresc din tot sufletul bună reușită conferinței, așteptând cu interes hotărârile voastre mărturisitoare.

    Gheronda Savvas Lavriotul”

    Sursa: https://graiulortodox.wordpress.com/2016/04/22/salutul-unor-monahi-aghioriti-dar-chiar-daca-noi-sau-un-inger-din-cer-v-ar-vesti-alta-evanghelie-decat-aceea-pe-care-v-am-vestit-o-sa-fie-anatema-parintele-savvas-aghioritul-din/

    […]
    “Mai dureroasă este ruperea unității la nivel local. Pentru că schimbarea calendarului nu corespundea unei nevoie pastorale, nu a venit, cu alte cuvinte, dinspre turmă, ci a fost impusă de cei de sus, pentru a servi unor interese extrabisericești, și reacția de împotrivire a pliromei bisericești, a multor arhierei, preoți, monahi și mireni, a fost puternică și justitificată, cu urmarea că s-au format dezbinări și rupturi și în interiorul Sfântului Sinod, între episcopi, apoi, între preoți și episcopi, între mănăstiri și episcopi, între preoți și mireni la nivelul parohiei, chiar și între membrii aceleiași familii.

    Ce minte malefică a propus prin sofisme această schimbarea și a distrus în mare măsură unitatea calendarului de sărbători al Bisericii, și la nivel local, și la nivel supralocal? Sinodul I Ecumenic de la Niceeea a restaurat unitatea prin serbarea în comun a Paștelui, iar acum de ce unii au distrus antisinodal și anticanonic, pe o arie extinsă, această unitate? Nu va mai exista un alt Sinod care să readucă unitatea și pacea, să tămăduiască rănile pe care le-a pricinuit reforma calendaristică unilaterală, antisinodală, fără o hotărâre panortodoxă, din 1924? Nu mai e mult și se împlinește un veac de când există această ruptură a unității în Biserică.

    Ne îngrijim să ne unim cu papistașii, protestanții și monofiziții eretici, fără ca aceștia să se lepede public de ereziile lor, dar rămânem despărțiți de frații noștri care țin calendarul părintesc, față de care nu avem nici o diferență în credință.”
    […]

    Sursa: https://graiulortodox.wordpress.com/2016/04/21/vechiul-si-noul-calendar-si-praznuirea-comuna-a-pastelui-de-ce-sfantul-si-marele-sinod-a-retras-de-pe-ordinea-de-zi-acest-subiect-arzator-pr-theodoros-zisis-din-cadrul-conferintei-cu-tema/

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu