COMPLOTUL MASONILOR ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI, FAMILIEI, STATELOR LUMII ESTE CÂT SE POATE DE REAL… MASONII AU SCORNIT SINTAGMA ,,TEORIA CONSPIRAȚIEI”… – Radu Iacoboaie, 2 februarie 2016

images  Picture1

          Recomandăm a fi cercetată lucrarea ,,Dezvăluiri. Fața necunoscută a Istoriei României. 17. Câteva cuvinte despre masonerie”, scrisă de Mircea Vâlcu-Mehedinți și apărută la Editura Mircea Vâlcu-Mehedinți, 2008, care conține documente din dosarele Arhivei Naționale – Direcția Arhive Istorice Centrale referitoare la:

           – ,,Politica secretă a evreilor (sioniști – n.a.) pentru cucerirea lumii creștine, fixată în cele 24 de ”Protocoale” ale Înțelepților Sionului, în Marele Congres Sionist din Basel în 1897” (editate de profesorul rus Sergiu Nilus în 1902 și reeditate în 1905)


          – Referat privind istoricul Franc-Masoneriei
          (,,Cea dintâi țară lovită de franc-masonerie a fost Franța și Revoluția zisă ,,cea mare” din 1789 a fost cea dintâi manifestare a activității masonice” – p.38; În Rusia ,,fondarea unei societăți secrete cu caracter masonic se pedepsea cu moartea”– p.43 (pe timpul țarismului – n.a.); ,,În România, ordinul B”nai B”rith a fost înființat în anul 1872 de către Benjamin Peixotto. De atunci, a tot progresat, s-a întins și s-a ramificat, sub nasul organizației polițiste de Stat, în așa fel încât în prezent, nu există oraș din România în care să nu ființeze un nucleu B.-R”rith.” – p. 55; ,,Lojile Masonice Evreești purtau înainte denumirea de ,,Zion”. Numărul 9 reprezintă toate Lojile Masonice din țară, fiecare stat având un număr de ordine” – p.57; ,,Francmasoneria este de două feluri: Regulată adică recunoscută de toate celelalte mari puteri masonice din toate țările. (…) Masoneria neregulată, așa zisă clandestină formată de unii masoni radiați care cunoșteau ritualurile, și-au constituit loji neregulate, nerecunoscute de celelalte instituții masonice. Din acestea fac parte în țara noastră așa zisele loji ,,Americane” care sunt în relație cu New York, visând totdeauna dolarul american, și cu Marele Orient de Franța, care a devenit de la 1880 neregulat adică au rupt relațiunile cu celelalte puteri masonice pe motivul că nu admiteau biblia, pe care, să depună jurământul orice membru și sunt primiți întrânsa toți liber cugetătorii, anarhiști, revoluționari, care nu cred în Dumnezeu pe când în toate masoneriile din lume unul care nu crede în dumnezeu nu este admis și pe motivul că Marele Orient de Franța în loc să propage principiile de iubire între oameni, din contra face numai politic.” – p.58)
          – Mai multe Note informative de la servicii secrete;
          – Gradele Riturilor Scoțian Antic și Acceptat;
          – Gradele Ritului York (gradul 25 Ordinul Rosicrucian, gradul 29 Ordinul Cavalerilor de Malta, gradul 32 Ordinul Templierilor…)

 

                              UNIȚI ÎN SLUJBA CRUCII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC!

                                     Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                             nevrednicul Radu Iacoboaie, 2 februarie 2016
                                      la Praznicul Întâmpinării Domnului

15 gânduri despre „COMPLOTUL MASONILOR ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI, FAMILIEI, STATELOR LUMII ESTE CÂT SE POATE DE REAL… MASONII AU SCORNIT SINTAGMA ,,TEORIA CONSPIRAȚIEI”… – Radu Iacoboaie, 2 februarie 2016

Lasă un comentariu