CONTACT

radu.iacoboaie@yahoo.com

       Ce bine ar fi ca tineretul să acceseze pe internet – mai ales – frumosul, binele și adevărul, să facă deosebirea dintre comunicarea și comuniunea adevărată! Și în acest spațiu virtual Dumnezeu așteaptă să fie “accesat” și găsit de către fiii Lui!

                                                              Preot Nicolae Petruț

 

DESPRE ULFILA, EPISCOP TRIMIS SĂ-I ÎNCREȘTINEZE PE O PARTE DINTRE GOȚI

http://www.librariasophia.ro/carti-Istoria-Sfantului-Ioan-Gura-de-Aur-so-5055.html


12 gânduri despre „CONTACT

  1. George

    Felicitari Domnule Radu. De foarte mult timp astept sa pot accesa un blog de anvergura acestuia. Comentariile dumneavoastra de atitudine si de marturisire ortodoxa intotdeauna mi-au incantat sufletul. Aveti o gandire profund crestin ortodoxa si o atitudine fara compromisuri fata de complexitatea problemelor actuale unde Domnul nostru Iisus Hristos este atacat pe fata, hulit, batjocorit si dispretuit de vrajmasii Lui si ai nostrii. Va doresc sa va dea Domnul multa sanatate, putere de munca, intelepciune, discernamant si curaj in marturisirea adevarului. Sa rugam pe bunul Dumnezeu sa lumineze mintile noastre si sa indrepte pasii nostrii pe calea Lui cea dreapta care este numai intru sfintenie.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Constantinescu Laurentiu Laurentiu

      FRATE SAU CREȘTINE, CINE TE POATE ÎNDEMNA LA LUPTĂ : DUMNEZEU SAU SATAN? – DUMNEZEU, VREA SĂ RESPECTĂM LEGILE, CANOANELE ȘI PE TOATĂ CREAȚIA MÂINILOR SALE. DECI, SATAN , VREA URĂ, HAOS, NEORÎNDUIRE … NECREDINȚĂ ȘI RĂZBOIE – OMUL PĂCĂTOS SAU ERETICII CE NE CONDUC SĂ SE POCĂIASCĂ ȘI REȚINEȚI CĂ, EREZIA ÎN ROMÂNIA A FOST IMPUSĂ POLITIC PE 5 MARTIE 1919 DE 3 (TREI) ERETICI: REGELE FEREDINAND I, MINISTRUL DE JUSTIȚIE ȘI SECRETARUL DE STAT PT CULTE, PRIN DECRETUL LEGE 1053 (citiți textul din poza introducerii calendarului catolic sau de stilul nou în România). APOI, SATAN A LUCRAT PRIN ERETICUL PATRIARH AL ORTODOXIEI DE LA CONSTANTINOPOL MELETIE METAXIS TOT PE 5 – 18 MARTIE 1923. ȘI MIT_RO_POLITUL DE ATUNCI Miron Cristea CA GRECO-CATOLIC ȘI MASON A INTRODUS EREZIA ÎN 1-14 OCTOMBRIE 1924 CÂND A IMPUS INOVAȚIA CATOLICĂ SAU EREZIA CATOLICO-POLITICĂ POPORULUI ROMÂN PRIN IMPUNERE POLITICĂ ȘI RELIGIOASĂ DE ACEEA AU URMAT MĂCELAREA CREȘTINILOR CARE NU ADERAU CALENDARUL CATOLIC SAU A LUI SATAN PE PĂNÂNT ROMÂNESC… SINCER. APRECIEZ MATERIALUL/ ART …Succesiunea apostolică fracturată de către comuniști și de către securitate, va fi în felul acesta restabilită după toată prigoana aceasta comunistă de 45 de ani adică, (1919 – 1964) pentru binele poporului român și al ORTODOXIEI CU ADEVĂRAT RĂSĂRITENE. Pentru Slava lui Dumnezeu. Pentru demnitatea și renașterea neamului românesc.
      Așa să ne ajute Dumnezeu! Amin
      V. V. Cristian
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/
      Fotografie de la Constantinescu Laurentiu Laurentiu.

      Apreciază

      Răspunde
  2. hilohi bogdan

    haideti sa urnim lucrurile sa putem adera la o asociatie anticip. avem nevoie de cineva care sa se ocupe de detalii. ceilalti aderenti vor ajuta cu ce vor putea dar trebuie urnite lucrurile…

    Apreciază

    Răspunde
  3. Lipoveschi Constantin

    CRED CA S-AU ADUNAT MAI MULTE PROBLEME.
    Ar trebui un consens al listei de probleme de rezolvat omeneste si social. Ar trebui inceput demersul rezolvarii tuturor acestor probleme pe cale sociala, conform legilor tarii noastre sau promovate alte legi pentru crestinii ortodocsi, cat mai este vreme.
    Ar trebui un consens al listei de probleme de rezolvat duhovniceste. Ar trebui inceput demersul rezolvarii acestei probleme pe cale duhovniceasca, pentru ca fiecare aderent sa stie ce are de facut la fiecare moment al evolutiei necrestine din tara noastra si nu numai din tara noastra.
    Biserica lui IIsus Hristos este o biserica Dreptmaritoare a Sfintei Treimi si luptatoare, nu deznadajduitoare.
    „Unde sunt doi in numele Meu voi fi si Eu cu ei „.
    Doamne ajuta !
    Ma rog de iertare.
    Constantin,
    16.12.2014

    Apreciază

    Răspunde
  4. Antonel

    Va salut cu drag pe cei care aveti grija de acest site,doresc sa ma alătur oricarei inițiative de apărare a Țării noastre si propun sa infiintam o comunitate din care sa facă parte avocați,medici,ingineri etc dar cel mai mult studenți cărora se li se ofere o pregătire specială în orice mod posibil,prin intermediul cărora sa transmitem oricarei paturi sociale ca Romania trebuie sa fie salvată de la jugul la care ne împinge „EUROPA”

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu