18 gânduri despre „PROTESTELE ÎMPOTRIVA LEGII TOTALITARE A VACCINĂRII FORȚATE CONTINUĂ…

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Ma numesc L. A. si vreau sa raportez reactiile adverse ale vaccinurilor in urma carora trei din membrii familiei mele au avut de suferit.
  Primul caz este cel al fratelui meu, bolnav de epilepsie de la varsta de 9 luni de zile, acum are 38 de ani. Atunci, dupa vaccinul DTAP a facut convulsii noaptea, s-a invinetit, I s-au invinetit si unghiile si, de atunci, face crize comitiale si de 10 ori pe zi (doctorii au spus ca este o forma severa de epilepsie), cand se schimba vremea, face crize si de 20 de ori pe zi, sunt zile in care sta ore intregi in criza. Parintii mei au suferit mult in toti acesti ani. Acum sunt batrani, disperati, extenuati pentru grija lui, dar il iubesc cu toata inima lor si nu l-ar da pentru nimic in lume in grija nimanui. Ba mai mult, se roaga cerului sa-i tina Dumnezeu in viata sa poata avea grija de el sa nu trebuiasca eu, fiica lor, sa imi asum o asa responsabilitate si, Doamne fereste, sa-mi stric casnicia. (Ei stiu cat de mult tin si eu la fratele meu).
  Suferinta in toti acesti ani a fost grea, apasatoare si cu multe lacrimi. Parintii au stat cu el in spitale pana la varsta de 7 ani, cand au intrat in deznadejde si nu au mai putut lupta prin doctori. Li s-a spus ca va muri la 11 luni, apoi ca nu va apuca 5 ani de zile, apoi ca nici 7 ani, mai mult, ca la 11 totul se va incheia pentru el. Nu mai suportam eu copil sa aud asemenea scenarii din partea medicilor. Acum are 38 de ani si, prin grija si iubirea parintilor este inca in viata si vreau sa fac publica suferinta lor. Parintii mei au aflat de aceasta lege a obligativitatiivaccinurilor si s-au decis sa faca public cazul ca sa poata sa-si protejeze nepotii, suferinta lor sa nu fi fost in zadar in toti acesti ani…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s