NE ÎNTOARCEM LA DICTATURĂ?… FRAȚI ROMÂNI, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA VACCINĂRII CU FORȚA ŞI CU VACCINURI TOXICE ALE MARILOR CORPORAȚII FARMACEUTICE! OPRIȚI VACCINAREA CU FORȚA!!!

             Frați români, să mărturisim cu mult curaj și să nu acceptăm vaccinarea cu forța și mai ales cu vaccinuri toxice ale marilor corporații farmaceutice! Nu dorim să fim cobaii nimănui, ne-am născut liberi și așa vrem să murim! Nimeni nu are dreptul să ne îngrădească vreodată libertatea de a alege și de a hotărî ce este bine pentru noi și copiii noștri.

             România nu trebuie să mai fie pe viitor țara bunului plac, în care legea se aplică după voia unora şi în funcție de interesul personal sau al grupului de interese din care fac parte.

              Noi, românii, trebuie să ne recăpătăm demnitatea noastră de popor viteaz şi drept și să nu mai fim de acord cu încălcarea flagrantă a Constituției României, legea fundamentală a țării, deoarece acesta este un pas foarte important al lor către dictatură.           

              Cu toate că, de-a lungul timpului, multe din bolile ce prezentau pericol sau declanșau epidemii devastatoare au fost eradicate, totuși observăm faptul că multe vaccinuri se adaugă abuziv la calendarul vaccinal al copiilor și adulților… Oare de ce?…
Cu toate că observăm de asemenea tot mai multe cazuri de copii şi chiar adulți care suferă de pe urma injectării cu aceste seruri, mulți continuă să creadă că vaccinurile şi vaccinarea sunt bune şi necesare…
În realitate, vaccinurile produse de marile corporații farmaceutice duc la apariția unor efecte adverse îngrozitoare precum boli precum autismul, Sindromul Hemolitic Uremic, Sindromul ADHD, alergii, boli autoimune, leziuni cerebrale și chiar cancerul, această boală nimicitoare a secolului în care trăim.

             Fiecare persoană sau cetățean al României are dreptul inalienabil la viață…  Fiecare are drepturi iar aceste drepturi nu pot fi încălcate de către cei care conduc vremelnic statul român, constituiți realmente într-o grupare antiromânească!

               Părinții sunt singurii care au dreptul legal și moral să hotărască pentru copiii lor!!!
Iar dacă statul român ne încalcă în mod abuziv şi criminal drepturile constituționale, atunci fiecare dintre noi are atunci dreptul la NESUPUNERE… adică la REZISTENȚĂ…

            MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ŞI A ROMÂNIEI

                  22 octombrie 2017

 

26 de gânduri despre „NE ÎNTOARCEM LA DICTATURĂ?… FRAȚI ROMÂNI, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA VACCINĂRII CU FORȚA ŞI CU VACCINURI TOXICE ALE MARILOR CORPORAȚII FARMACEUTICE! OPRIȚI VACCINAREA CU FORȚA!!!

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Ioana Dinu

   Daca cineva dintre voi crede că va scăpa de injectarea forțată folosind documente false, mai gândiți-va încă o dată! Vaccinurile implică niște costuri enorme, controalele vor fi riguroase și ei deja sunt constrânși să ascundă reactiile adverse.
   În cazul în care apare vreo epidemie, cel mai probabil, se va spune că toți sunt vaccinați, deși la analize se va vedea clar frauda. În cazul unor epidemii se fac anchete de tipul criminalistic: se analizează eficienta vaccinurilor, se analizează dacă au fost persoane nevaccinate, se analizează câte persoane vaccinate și cate nevaccinate s-au îmbolnăvit și se dă un raport. Care medic este dispus să își riște meseria pentru o pungă de bani, in condițiile in care ei primesc remunerație pentru fiecare vaccin administrat?
   Sunt medici care refuză să înscrie copiii sub varsta de 7 ani in lista lor de pacienți că sa evite problemele care survin din cauza vaccinarii (cunosc personal asemenea cazuri), ceilalți sunt degrabă extrem de înverșunați in a vaccina si nu pot pricepe care sunt motivele de îngrijorare.
   Un lucru nu înțeleg, totuși: de ce ai cheltui bani pentru un drept care ti se cuvine, de ce nu te-ai apăra de un asemenea abuz? De ce îți cedezi libertatea și drepturile atât de ușor, sperând la rândul tău ca, prin minciună și mită vei scăpa de corupții care te îngrădesc, dar tu te comporți exact ca ei?

   Treziți-va! LIBERTATEA e un drept, VACCINAREA o alegere!

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Cum te loveste legea obligativitatiivaccinarii daca esti 200% pro vaccin?

   – Medicii sunt platiti sa vaccineze, nu sa decida ce e mai bine pentru pacient (copil sau adult). Crezi ca acest articol e in interesul pacinetului… adic al tau?
   – angajatorii sunt obligati sa vaccineze angajatii din bani proprii. Crezi ca vor plati pentru varianta cea mai sigura, sau cea mai ieftina?
   – Pune accent pe cantitate nu pe calitate. Daca statul trebuie sa asigure cat mai multe doze, pentru din ce in ce mai multe vaccinuri, crezi ca va alege variantele cele mai sigure, sau pe cele mai ieftine, eventual pe cele aflate in testari?
   – Lipsa consultului si analizelor inaintea actului vaccinarii. Stii, da, ca majoritatea reactiilor adverse apar pe fondul unor afectiuni preexistente?
   – Lipsa decontarii analizelor. Realizezi ca aceia care nu au venituri suficiente (chiar si doar intr-o anumtia perioada), nu vor putea plati in timp util analizele care sa identifice
   – Dificultatea de a amana vaccinarea, amenintarea continua cu protectia copilului. Nu ai timp sa investighezi diferite afectiuni care reprezinta contraindicatiela vaccinare.
   – Daca esti intre cei care au interdicite la vaccinare, va trebui sa platesti analize din buzunarul propriu si apoi va trebui sa te deplasezi pana la comisia judeteana de vaccinare (un drum, mai multe drumuri, drumuri periodice, ca orice in Romanica). Nu ti-ar fi mai usor sa te bazezi doar pe recomadarile specialistilor in care ai incredere?
   – Legea va constintui un precedent pentru pierderea dreptului de a putea decide asurpa propriului corp si in privinta altor interventii… sigur va fii interesant in viitor. Spre exemplu, va fi in interesul public sa fim supusi la diferite testari. Te bagi… adica ii lasi sa te bage?
   – Precedent pentru pierderea dreptului de a decide asupra sanatatii copilului nostru (mod de a naste, alaptare, dieta, evitarea medicamentelor alopate, etc).
   Chiar sunteti siguri ca vreti asa ceva?

   (Cristina Busca)

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s