MASONERIA FORȚEAZĂ INTRAREA FEMEILOR ÎN SFÂNTUL MUNTE ATHOS DIN GRECIA!… Preluăm articolul: ,,FEMEILE “bărbați” vor năvăli în MUNTELE ATHOS / Mitropolitul Ieremia de Gortina: “Trăim vremurile premergătoare FIAREI din APOCALIPSĂ“

  

Adica, Legea permite schimbarea sexului în starea civila, fără să se treacă în mod obligatoriu printr-o operație chirurgicală.

Textul a fost votat de 148 din 285 de deputați prezenți, grație mai ales deputaților de stânga ai lui Syriza, de la putere, și cei ai partidului de centru-stânga Potami, din opoziție.

Textul a fost salutat de asociațiile de trans-sexuali și de cele apărând drepturile omului, în special Amnesty International care l-a calificat de „pas istoric” ce pune capăt „operațiilor (chirurgicale) nedemne”.

Mitropolitul Cosma al Etoliei a declarat cu indignare într-o scrisoare deschisă, deputaților din Parlamentul elen:

Voi promovați o lege care neagă  pe Dumnezeul Treimic și Creator și lansează hule la adresa Lui. Această nouă lege este nenaturală și încalcă identitatea psihosomatică a persoanei, favorizând depravarea, iar scopul ei este să împiedice persoana în calea sa spre sfințire și îndumnezeire. Oasele sfinților și eroilor noștri, care au luptat pentru eliberarea Greciei, se cutremură! Marele eliberator al Greciei, întocmai cu Apostolii, Sfântul Cosma Etolianul, precum și ceilalți sfinți ai noștri plâng…”

Cititi va rog mai multe pe Roman Ortodox in Franta la: Grecia autorizeaza schimbarea de sex de la 15 ani.

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Grecia: „Proiectul de lege propus are ca scop distrugerea coeziunii sociale și moartea spirituală a omului”. Mitropolitul Ieremia de Gortina: „Suntem, frații mei, în vremurile în care păcatul a fost ridicat pe tron și guvernează”

Iata si scrisoarea Sfântei Chinotite din Muntele Athos catre Miniștrii Educației si Justiției Republicii Elene:
“In legătură cu noul proiect de lege, suntem cuprinși de neliniște pentru ce ne rezerva viitorul. Chiar este permis in tara noastră ortodoxă ca în mod legal și flagrant să sfidezi legea divină? Deci Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea Sa, i-a creat femeie și bărbat (Facerea 1, 27)”.
Cerem tuturor deputaților si membrilor Guvernului sa se asigure ca o astfel de lege nu va fi adoptată. Propunem ca cea mai bună soluție ar fi retragerea proiectului de lege si trimiterea sa înapoi pentru revizuire.
Sfânta Chinotită de asemenea sprijină părinții care protestează la Ministerul Educației și răspândesc materiale pentru învățarea religiei. Călugării athoniți își exprima nemulțumirea asupra faptului că spre deosebire de alte minorități religioase, care primesc educație îndreptată spre confesiune, cei din familiile ortodoxe sunt îndoctrinați cu ideea că toate religiile sunt egale, îndreptându-i pe aceștia spre agnosticism și ateism.”

Călugării athoniți își termină scrisoarea cu cuvintele Sfântului Paisie Aghioritul:
“În aceste vremuri dificile, fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce este omenește posibil și ceea ce este omenește imposibil să lase în voia lui Dumnezeu. Astfel conștiința noastră va fi liniștită pentru că am făcut ceea ce am putut. Daca nu rezistăm, atunci strămoșii noștri se vor ridica din morminte.”

Doar membrii Partidului Comunist și ai mișcării “Zorii de aur” au votat exclusiv împotriva proiectului de lege.
Deputatul Kostas Katsikis, membru Grecii Independenți, de asemenea s-a opus proiectului de lege, în contrast cu ceilalți colegi ai săi. Acesta a subliniat că noua lege este o amenințare la Avathonul Sfântului Munte, o interdicție care a fost impusa din vremuri străvechi ca femeile sa nu viziteze Athosul. Deputatul de asemenea, a cerut sa se impună o interdicție celor care au trecut printr-o schimbare de sex in copilărie.

Într-o recentă predică, Mitropolitul Nicolae al Phthiotis a declarat că normalizarea adopțiilor de către cuplurile homosexuale este de fapt scopul acestui proiect de lege:

“Astăzi ne spun ca nu Dumnezeu a creat bărbatul si femeia, excluzând aceasta idee din mințile copiilor noștri. Orice bărbat poate deveni ușor femeie, și orice femeie un bărbat. Știți de ce fac asta?” Eminenta Sa se întreabă retoric și răspunde: “Vor să se asigure, cu orice cost că homosexualii vor fi capabili să adopte copii”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Arhiepiscopul Ieronymos al Atenei, de asemenea a vorbit împotriva proiectului de lege, spunând: “Toate acestea sunt un joc. Biserica are propriile ei viziuni. Patria noastră are tradițiile ei, are familia, orice altceva sunt născociri ca să ne pierdem timpul.”

În plus față de mai mulți parlamentari, scandalosul proiect de lege este susținut de primul ministru Alexis Tsipras*, care de curând a fost ținta unui protest athonit. Steaguri negre cu inscripția “Țineți departe pe antihriști de Sfântul Munte”, au fost arborate în mănăstirea athonită Dohiariu ca protest împotriva unei vizite anterior planificate a primului ministru în Sfântul Munte.
Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a cerut deputaților să arate „eroism politic“ pentru a sprijini proiectul de lege privind „liberul schimb al sexului“:
„Trăim în Europa – acest lucru înseamnă că ne străduim pentru progres, mai degrabă decât să rămână în obscurantism. Extindem drepturile omului și modernizăm țara … Nici o tradiție, nici o religie nu poate sta deasupra drepturilor omului”.

Cititi va rog mai multe pe Blogul Sfântul Munte Athos la: Sfântul Munte Athos se opune oficial noului proiect de lege privind „schimbarea liberă a sexului”

Iar Mitropolitul Ieremia de Gortina subliniaza:
,,Da, trăim, dacă nu exact în vremurile Antihristului, trăim în vremurile premergătoare fiarei din cartea Apocalipsei, cea cu zece coarne și cu șapte capete.”

Cititi va rog mai multe pe Graiul Ortodox la:
Mitropolitul Ieremia de Gortina: «Trăim în vremurile premergătoare fiarei din Apocalipsă»

Asadar, o fata poate zice ca e baiat si oficial va fi considerata baiat, ca atare va putea intra in … Sfantul Munte Athos.
Ce va insemna asta? Parintii din Sfantul Munte, spun într-un glas:

Daca femeile intra aici, vine sfarsitul lumii. Asa ne-au invatat batranii nostri, asa au profetit sfintii nostri, care erau facatori de minuni, cuviosi, asceti sau nebuni pentru Hristos.”

Sursa: 

http://ortodoxinfo.ro/2017/10/12/femeile-barbati-vor-navali-muntele-athos-mitropolitul-ieremia-de-gortina-traim-vremurile-premergatoare-fiarei-din-apocalipsa/

10 gânduri despre „MASONERIA FORȚEAZĂ INTRAREA FEMEILOR ÎN SFÂNTUL MUNTE ATHOS DIN GRECIA!… Preluăm articolul: ,,FEMEILE “bărbați” vor năvăli în MUNTELE ATHOS / Mitropolitul Ieremia de Gortina: “Trăim vremurile premergătoare FIAREI din APOCALIPSĂ“

 1. Mihai

  Vizavi de Sf. Munte, acolo s-au alocat diverse sume de bani de la bugetul UE si alte organisme financiare pentru diverse… Ei bine, ca orice cămătar ce se ,,respectă”, categoric că au cerut ceva la schimb… Nu întâmplător UE face presiuni asupra guvernului Tzipras pentru modificarea statutului Sf. Munte și despre care știm bine în ce constă, chestie care de regăsește și în supermemorandum…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Mihai

  Sa vedeți alte nenorociri care se petrec în clipa de față în sistemul de învățământ, care au început deja să fie puse în practică în urma semnării articolului 6… relațiile bisericii ortodoxe cu restul lumii ,,creștine” dar și al altor lighioane păgâne…

  Pagina editoriala:

  Au cerut studenților să se roage precum musulmanii…

  Scrisoarea unui cadru didactic despre reconstrucția modului de ,,rugăciune” musulmană la școala elementară in cadrul lecției ,,religioase”…

  Efectele schimbării caracterului lecției religioase sunt deja vizibile și dezastruoase pentru credință și mântuirea noastră, a copiilor noștri și a natiunii noastre…

  In școlile din tara noastră unde Duhovnici și Mucenici au udat pământul țării cu sângele lor, a început să ia locul cu complicitatea și indiferenta penală a ,,ierarhiei” o crima fara precedent… În timp ce părinții sunt la munca, gospodinele in bucătării și pruncii in pătuțul lor, în școlile patriei copii greci trădează din neatenție credința lor, inchinindu-se unor religii străine ce au fost introduse subtil in viața de zi cu zi…

  În prima poza elevi de clasa a 3-a și a 4-a invitați să prezinte material foto pentru anul nou evreiesc și ramadan

  În a doua poză, trebuie acceptat: Tesalonicul este multicultural Jewish-jidănesc

  Cum este posibil acest lucru?
  Ascultați mărturia părinților care a ajuns la urechile noastre:
  La școala primară 1 profesor cu confort și accent de legitimitate oferind noul ,,manual religios” a cerut studenților sa se,, roage” în stil musulman.
  Acest lucru era de neimaginat in trecut, în contextul manualului sau anterior și al caracterului său confesional. Altele pt a informa copii de alte ,,religii” enciclopedice și pt a enumera in mod egal toate religiile ca avind bucăți de adevăr și ascunzandule rolul periculos al mântuirii…

  Ce sa credem atunci? Pentru sacrificii mai mari, sfinți mucenici și-au dat viața? Ce mai mult au cerut împărații păgâni și cuceritorii musulmani? Ei voiau să de închine idolilor, săi jertfească și să nege crucea.
  Sa ne amintim de Sf. Evgheni martir rus ce a fost torturat și ucis că a refuzat să elimine crucea de la gâtul său. În 1992 cecenii l-au ucis.

  Lăsați copiii noștri să învețe să-și păstreze credința căci este ceea ce merita cel mai mult! Și să nu accepte simboluri păgâne ale altor ,, religii”, de presupune că este la moda ying și yiang sau ,,pietre prețioase”, pandantive, SF Evgheni a mărturisit Crucea ce o purta. Lasatine copiii in pace și să nu li se mai vorbească de karma, ,,aura”, vieți trecute, ,,energii pozitive” etc

  Popor grec trezeste-te! Cea mai mare trădare a existenței noastre au fost introduse in școlile grecești…

  Comentariu admin: noii ,,teologi” din licee, la cursul orelor de ,,religie” au pus pe elevi săi să facă ,, rugăciuni” budhiste cu cuvintele pe care aceștia le rostesc și le-au cerut să se posteze in imagini fotografiați lângă statui budhiste și ,, rugăciuni”
  Daca acestea nu sunt convertirii și transformarea lecțiilor religioase, atunci ce sunt?!

  Tradus din greaca, sursa http://opaidagogos.blogspot.ro/2017/10/blog-post_15.html

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s