CÂND VA FI CANONIZAT ŞI PĂRINTELE ARSENIE BOCA?

         Cei care au cercetat mai mult masoneria pot observa faptul că aceasta, prin intermediul mai ales a Patriarhului Daniel şi Mitropolitului Laurențiu Streza, se opune cu multă înverșunare canonizării marelui duhovnic al Ardealului şi nu numai, părintelui Arsenie Boca… Evident pentru a nu crea un precedent pentru canonizarea celorlalți SFINȚI AI ÎNCHISORILOR comuniste…

18 gânduri despre „CÂND VA FI CANONIZAT ŞI PĂRINTELE ARSENIE BOCA?

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    Cum putem oare interpreta altfel gestul Patriarhiei Române de canonizare a pictorului bisericesc Pafnutie Zugravul şi tergiversarea la nesfârșit a dosarului canonizării părintelui Arsenie Boca, un mare pictor dar si un mare duhovnic al românilor?

    Iată ce îmi scrie un frate:

    ,,Asa sunt masonii blestemati toti! Stii ce am ascultat recent pe un filmulet cu Aspazia Otel? Spunea, printre multe alte marturisiri: ,,Sa nu-mi spuna mie cineva ca Pr Arsenie nu stiu ce pictura a gresit… Sa priveasca profunzimea picturilor lui si este suficient sa-ti dai seama de maestria sfantului”. Ceva in sensul asta vorbea si tare cuprinzator si convingator.”

    Apreciază

    Răspunde
  2. Ionut N.

    Astazi, la televiziunea antihristica Digi 24 un neica-nimeni pseudo-teolog si realizatorii unei emisiuni, ce credeti ca faceau? Il huleau pe Pr Arsenie Boca, iar pe banda de jos se hulea Biserica: BISERICA AR TREBUI SA FIE CEA MAI INALTA MORALA – de parca ar fi imorala ca haznalele spurcate de televiziuni sau nedeplina cum inseala ecumenistii. Il batjocoresc pe Hristos si pe Sfinti pe fata azi, mai ales presa masonica! Iata ca azi e pe fata! Il vor striga (cere) pe “salvatorul” mondial curand, déjà duhul spurcatului ii tine in inselare pe aproape toti!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Ionut N.

    Eu va spun ca toate sunt in mainile parintesti ale. Domnului si El decide in Biserica Lui ce va fi. Pana acum, Dumnezeu a respectat dorinta Sfantului Arsenie de a nu fi cinstit acesta mai mult decat “un ciot de om”. Nadejdea noastra sa ne fie doar in Domnul caci fara El nu putem face nimic.

    Apreciază

    Răspunde
  4. Pingback: 28 NOIEMBRIE, ZIUA DE CINSTIRE A UNUI SFÂNT APRIG PRIGONIT DE CĂTRE FOSTA SECURITATE COMUNISTĂ ŞI ÎNCĂ NECANONIZAT DE CĂTRE SF. SINOD AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE: PĂRINTELE ARSENIE BOCA… | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂN

Lasă un comentariu