ÎN SFÂRȘIT AVEM ÎNREGISTRAREA VIDEO A DEZBATERII PUBLICE DIN 26 IULIE 2017 ŞI UN MIC REZUMAT AL ACESTEIA…POZIȚIA EXPRIMATĂ DE MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ŞI A ROMÂNIEI APARE LA MIN. 1.50.00 PRIN IACOBOAIE RADU… DAȚI MAI DEPARTE FRAȚILOR…

  

https://www.aparatorul.md/video-dezbateri-publice-a-crestinilor-ortodocsi-cu-ministerul-afacerilor-interne-a-romaniei/

Publicitate

12 gânduri despre „ÎN SFÂRȘIT AVEM ÎNREGISTRAREA VIDEO A DEZBATERII PUBLICE DIN 26 IULIE 2017 ŞI UN MIC REZUMAT AL ACESTEIA…POZIȚIA EXPRIMATĂ DE MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ŞI A ROMÂNIEI APARE LA MIN. 1.50.00 PRIN IACOBOAIE RADU… DAȚI MAI DEPARTE FRAȚILOR…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   De ce atâta secretomanie pe internet despre această importantă dezbatere publică?…

   SĂ SPUNEM RĂSPICAT CĂ ACEST PROIECT DE INTRODUCERE A CĂRȚILOR DE IDENTITATE ELECTRONICE CARE ÎNCORPOREAZĂ UN CIP RFID REPREZINTĂ UN MARE PAS ÎNAINTE SPRE OPERAȚIUNEA DE MICROCIPARE A ROMÂNILOR (CUNOSCUTĂ NOUĂ ŞI SUB DENUMIREA DE PECETLUIRE CU SEMNUL ŞI NUMĂRUL ANTIHRISTULUI)…

   VORBIM DESPRE UN PROIECT MASONIC CERUT DE PRIMUL-MINISTRU MIHAI TUDOSE (MEMBRU MARCANT AL LOJII GARIBALDI) LA ORDINUL SUPERIORILOR SĂI DIN MASONERIE… ACELAȘI CARE NE IMPUNE ŞI LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII (CU FORȚA)…

   http://evz.ro/mihai-tudose-situatia-din-romania-impune-introducerea-vaccinari.html

   http://www.comisarul.ro/articol/exclusiv!-tudose-este-mason!-membru-al-lojei-garib_894250.html

   Apreciază

   Răspunde
 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Ieri am reusit sa deschid ultimul link de la comentarii:
  https://danielvla.wordpress.com/2017/07/26/video-dezbaterea-privind-noile-acte-de-identitate-organizata-de-mai/

  Am prelucrat putin interventia mea si v-o trimit:

  Capcanele informatizării

  Observănd cât de mult se investeşte în informatizare, pe de o parte mă bucur, iar pe de altă parte mă întristez. Mă bucur văzând că pot accesa cu uşurinţă internetul şi pot obţine într-o clipă diverse informaţii şi materiale video. Mă bucur pentru implicaţiile pe care le are informatica în diverse ramuri economice. Mă intristez când văd cât de puţin dezvoltată este industria românească, deşi noile cuceriri informatice ar trebui să-i sară în ajutor. Multi informaticieni pleacă din ţară, iar investiţiile noastre se îndreaptă spre control excesiv, nu spre industrializare. Şi mă mai întristez când văd că informatizarea scapă de sub control într-un mod îngrijorător şi se întoarce împotriva omului. De aceea, cred că informatizarea poate fi benefică doar dacă e folosită cu frică de Dumnezeu.
  Nu sunt teolog, dar nu pot să nu observ că lumea se îndreaptă într-o direcţie greşită pe toate planurile: politic, economic şi spiritual. Când mă gândesc la aspectul spiritual, am în vedere ortodoxia, credinţa care le-a dat putere românilor să dăinuiască şi să umple pământul cu sfinte moaşte.
  Acum se pune problema introducerii cărţii de identitate electronice, iar fariseii, cărturarii şi arhiereii acestor timpuri îmi întind şi mie 30 de arginţi, ca şi lui Iuda, ca să-L trădez pe Hristos şi să-mi iau insemnele lui Antihrist. Ştiu că va trebui să aleg între cruce şi pâine, de aceea mă tem chiar şi pentru citatele preluate de la sfinţi, la care apelez cu nevrednicie, deoarece voi da răspuns, în caz că îl voi urma pe Iuda Iscarioteanul, neputând spune că nu am ştiut voia lui Dumnezeu. De aceea, să ne rugăm unii pentru alţii să putem înfrunta încercările ce vor urma.
  Ştiu că un bun bun creştin trebuie să facă totul spre slava lui Dumnezeu şi spre ajutorul aproapelui, pe care este dator să-l iubească la fel ca pe el însuşi.
  Într-un limbaj simplu, am fost avertizati încă de la începuturile creştinismului să nu ne însemnam cu un număr în locul numelui de botez, al cărui semn este 666. Iar nouă ni s-a impus CNP, adică un număr, pentru decodificarea căruia se foloseste o tehnologie bazată pe 666! Un număr în locul numelui de Botez! Adică exact ce ne interzice credinţa creştină!
  Cum pot eu să-i conving pe cei apropiaţi că această carte electronică de identitate este spre slava lui Dumnezeu şi spre ajutorul aproapelui? Indiferent ce zic ierarhii ecumenisti care, în urma pseudosinodului de la Creta, şi-au câştigat dreptul de a avea ultimul cuvânt în materie de credinţă, cuvintele Apocalipsei ne mustră şi ne avertizează:
  ,,Şi ea (fiara) îi sileste pe toti, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogati şi pe cei saraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mana lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni sa nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socotească numarul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)
  Calculatorul ne identifică după CNP, adică după număr, nu după nume. Aşa că numele de botez deja este doar de decor! Ce efecte are acest lucru? Să ne uitam împrejur şi să vedem cum se sălbăticesc oamenii. Să ne uitam cum oameni care se spovedesc şi se împărtăşesc îşi manifestă dispreţul faţă de cei care refuză ofertele lui Antihrist împroşcându-i cu invective. Sfinţii vorbesc despre un soi de demonizare care cuprinde lumea in aceste vremuri. De aceea, avem datoria să ne îngrădim de CNP şi de semnul fiarei ( 666)!
  Utilizarea unui număr în locul numelui de Botez constituie un mod de a-L sfida pe Dumnezeu. Dacă un împărat ori un preşedinte se supără când este sfidat, oare ce va face Împaratul Ceresc cu noi, care ne obrăznicim mai rău decât în perioada comunistă şi preluăm insemnele necuratului?
  În plus, aceste cărţi de identitate se pot pierde, deci se va gasi un motiv plauzibil să ni se spună peste puţin timp că soluţia salvatoare optimă este microcipul implantat în mâna dreaptă ori pe frunte! Şi acest lucru este profeţit în Apocalipsă. Însă ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul maniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeste semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.
  Asa cum ne sfătuiesc Sfintii Paisie Aghioritul si Lavrentie de Cernigov, acceptarea documentelor cu microcip constituie o CADERE, din care nu ne vom putea reveni atunci cand se va pune problema primirii microcipului implantat, care este lepădare de Hristos.
  Ne îndreptăm, aşadar, spre pierderea demnităţii umane, spre sclavia lui Antihrist, în care dezavantajele informatizării excesive le vom simţi pe pielea noastră! Propun să ne recâştigăm demnitatea de oameni şi să luptăm să putem deschide chiar şi un cont bancar şi salarial fără CNP!
  Cartea electronică de identitate este un act premergator microcipului implantat în curs de perfecţionare şi poate deveni un act de vanzare-cumpărare a propriei persoane! Se spune că persoana nu poate fi urmărită şi că cipul va fi pasiv. Da, dar există dosarul electronic al pacientului şi registrul electronic al asociaţiilor de pacienţi centralizat la nivel naţional. Acestea cu ce scop s-au făcut? În era transplanturilor, acest lucru este îngrijorator! Aşadar, se impun cel puţin cinci intrebări:
  1. Cine garantează că aceia care refuză cartea electronică de identitate vor fi trataţi întotdeauna decent?

  2.Cine garantează că informaţiile despre sănătatea românilor vor rămâne în România?
  3.Cine garantează calitatea morală a administratorilor de sistem, a celor ce deţin toate informaţiile despre sănătatea românilor şi cum pot fi controlaţi acestia?
  4.Cine garantează că aceste informaţii nu se vor putea cumpăra şi vinde?
  5.Cine garantează că nu există servicii speciale care utilizează toate informatile despre sănătatea românilor şi fac posibilă localizarea unei persoane care nu se afla într-un spital, dar ale cărei organe sunt compatibile cu un solicitant anume? Aducerea acesteia într-o situaţie critică, astfel încât să devină donatoare de organe, e deja posibilă.

  În concluzie, cartea electronică de identitate corelată cu dosarul electronic al pacientului şi cu registrul electronic al asociaţiilor de pacienţi centralizat la nivel naţional, ca efecte ale informatizării excesive, au suficiente necunoscute care să justifice temerile chiar şi ale unui ateu!

  Lucreţia Plăcintă

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Radu

  Sunteti cretini! In conditiile in care cardul nu va fi obligatoriu, toate argumentele voastre sunt tampenii! Am vazut discutiile si argumenetele aduse sunt puerile, chiar si un copil de gradinita rade de se sparge.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Eu râd pur si simplu de ceea ce ai putut scrie aici… Desi este mai mult de plâns… Am lăsat conentariul ca să îl vadă toată lumea… Tu probabil te numeri printre cei care vor cipuri… Si care ar fi atunci argumentele tale voinice? Ne poți lumina cu puterea minții tale?…

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s