PRIN INTRODUCEREA CIPURILOR RFID ÎN BULETINE, MASONERIA ATENTEAZĂ GRAV LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

  

          Nădăjduim dintru început ca aceste modeste rânduri să ajungă şi sub privirea membrilor compartimentului Relația cu Autoritățile Publice şi Societatea Civilă din cadrul Departamentului Securității Naționale şi dacă se poate la toți membrii activi din CONSILIUL SUPREM DE APĂRARE AL ȚĂRII, care din această onorabilă funcție pe care o au veghează permanent la siguranța națională a României.

            Ne exprimăm profunda îngrijorare în legătură cu reluarea proiectului legislativ controversat nu de azi sau ieri de introducere la scară națională pentru o mare parte dintre cetățenii români mai puțin informați sau induşi în eroare, a cărților de identitate electronice. Se ştie că această inițiativă de îndosariere electronică a populației României a pornit în anul 2002 de la guvernul masonic condus de către maestrul Adrian Năstase.

             Dorim să atragem atenția în mod deosebit asupra efectelor dezastruoase pe care aceste acte biometrice care încorporează un cip RFID îl pot avea atât asupra multora dintre cetățenii români neinteresați de această problematică, cât şi implicit asupra siguranței naționale a României.

            Să ne gândim bunăoară frați români la ce ar însemna ca datele personale ale tuturor celor care lucrează în prezent (şi în rezervă) în cadrul Armatei, Justiției, serviciilor secrete, Poliției şi multor altor structuri ale statului român ar ajunge pe mâna unor terțe persoane şi entități străine din afara țării care le-ar accesa prin intermediul sistemului informatic deținut deja de către o companie din statul Izrael.

           Pe de altă parte, precizăm şi noi că niciun sistem informatic din lume nu este 100 % protejat contra atacurilor cibernetice, existând în practică posibilitatea falsificării şi furtului de date electronice, nu doar a banilor, vânzarea datelor personale etc. Se pot invoca nenumărate cazuri din țară şi străinătate. Iar din momentul în care terțe persoane necunoscute dispun de accesarea şi copierea acestor date personale din mediul electronic, inclusiv de semnătura electronică din buletin, ele pot exercita un şantaj direct ori indirect prin interpuși asupra acestor funcționari loiali statului român pentru a-i determina să săvârşească acțiuni în detrimentul intereselor naționale. Iată cum ,,nevinovatele” carduri RFID pot atenta major la siguranța națională a României.

           Aşa se va ajunge fără îndoială la pierderea totală şi definitivă a suveranității statale şi chiar la destrămarea României…

 

           nevrednicul şi păcătosul Radu Iacoboaie, 27 iulie 2017

          MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ŞI A ROMÂNIEI

14 gânduri despre „PRIN INTRODUCEREA CIPURILOR RFID ÎN BULETINE, MASONERIA ATENTEAZĂ GRAV LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

 1. Teo Rose

  Permițând instalarea acestei societăți informaționale globale, vom permite controlul total asupra noastră, asupra ideologiei, viziunilor ce pot fi incompatibile cu credința în Dumnezeu. Masoneria dorește supremația mondiala, dorește să construiască o conștiință fără Dumnezeu, tocmai pentru a pregăti calea celui pe care ei îl slujesc, antihristul.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Teo Rose

  Masonii sunt infiltrați în întreg sistemul din România, în toate instituțiile statului, fie vorba de securitate, economie, sănătate, biserică. E prezent pe toate planurile și la toate nivelurile, pregătit să își ducă lupta murdară, perversă, știut fiind faptul că fiecare stat se distruge cel mai ușor din interior. Ei ne distrug istoria, economia, cultura, credința și implicit identitatea poporului. Prin promovarea actelor biometrice, statul român ne condamna la un control totalitar, promovează guvernarea electronică, dorește să ne supunem efectului de turmă, devenind sclavii globalismului totalitar.

  DORIM SĂ NE FIE APARATE DREPTURILE NOASTRE CA OAMENI LIBERI SAU CEL PUȚIN SĂ AVEM DREPTUL DE A ALEGE!!!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s