DIN CE ÎN CE MAI RĂU!… UN NOU MASON DESEMNAT CA PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMÂNIEI, MIHAI TUDOSE…

  

         Mihai Tudose, votat de conducerea PSD pentru nominalizarea la funcția de premier, este mason, membru al lojei Garibaldi, cu grad de maestru.
         Suplimentar, este consilierul personal al lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România.

          Acesta este primul amănunțel… Urmează, în scurt timp, și altele…

          Avand in vedere ca Lojele Masonice au caracterul juridic al unei asociatii, membrii masoni au obligația de a consemna apartenenta in declaratia de INTERESE.

          Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Lector la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

          Mihai Tudose (50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii de tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI, sub indrumarea lui Gabriel Oprea. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

           Īn 2013, Mihai Tudose a ajuns conferentiar universitar la Academia Nationala de Informatii a SRI. Ministrul Economiei a mai urmat in 2006 un Curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala (Serviciul Roman de Informatii). In 1995 a terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative, U.C.D.C. Bucuresti.

          Tudose a urmat in 2007 un curs in SUA, la Georgetown University. E vorba despre un curs de specializare în „Analiza şi rezolvarea conflictelor armate”, realizat in colaborare cu Colegiul Naţional de Apărare.

          Aflat la al cincilea mandat de deputat si vicepresedinte PSD, Tudose este preşedinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare
          In perioada 1992-1999 a fost sef birou senatorial, in perioada 1999-2000 consilier juridic la SC Farex SA Braila. Din 2000 este parlamentar. A fost presedintele Organizatiei PSD Municipiul Braila si Presedinte Organizatiei PSD judeteana Braila. Vezi aici CV-ul.

            Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie a scris in 2015 ca lucrarea de doctorat a ministrului Economiei Mihai Tudose, cu titlul „Infrastructura critica – model si strategie manageriala”, a fost sustinuta in 2010 la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” si publicata apoi la RAO International Publishing Company.

           „Circa 50 de pagini sunt plagiate, fie cuvant cu cuvant, fie prin reformulari minore, din alta lucrare de doctorat, sustinuta, cu un an mai devreme, de comisarul-sef Radu Andriciuc, la Academia de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’. Din doctoratul comisarului-sef s-au copiat inclusiv parti din concluzii, cateva anexe si chiar o sectiune din bibliografie”, potrivit Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

            Ministrul Tudose a declarat pentru CRJI ca la momentul redactarii lucrarii „erau alte vremuri”. „E vorba de Andriciuc si de niste texte de pe Internet, dar nu e vorba de mai mult de doua-trei pagini si nu sunt preluate cuvant cu cuvant. Am avut acordul scris al autorilor. Poate am fost si putin neglijent, dar era ca si cum as face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde ca am inventat eu Teorema lui Pitagora”, a explicat Tudose, care a povestit un eveniment din timpul redactarii: „Am scris un capitol pe plaja, cu pixul, si dupa ce l-am bagat pe calculator, a fost verificat de un soft antiplagiat, reiesind ca era copiat in proportie de 15%”. Pentru acest articol, lucrarea lui Tudose nu a fost verificata cu un astfel de soft.

          CRJI mai arata ca in urma cu mai multi ani, Tudose a fost asociat intr-o firma de consultanta, Akma Consulting, cu Mocanu (Ene) Elena, soacra lui Traian Severin Lungu, cel care detinea la acel moment functia de adjunct al SRI Braila.

           Pe 30 mai a.c., Romania libera a publicat un articol in care semnaleaza ca mandatele de ministru al Economiei detinute de Mihai Tudose ar fi fost benefice pentru o companie unde lucra sotia acestuia. Potrivit sursei citate, compania respectiva a castigat milioane de euro de la stat, in 2015 si 2017, cand Tudose a fost ministru in guvernul Ponta, respectiv guvernul Grindeanu.

            Şahul, literatura, turismul si filatelia sunt pasiunile sale, el fiind in 2001 candidat la titlul de maestru în şah – membru al Clubului de şah „Orizont 64” Brăila, potrivi CV-ului sau oficial.

            A publicat cinci volume ca autor sau co-autor, toate axate pe economie si securitate:

            Provocări strategice, coautor, Editura RAO International Publishing Company, 2007.

            Schimbarea managerială. Managementul schimbării, coautor, Editura Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, 2009

            Infrastructura critică – model de strategie managerial, unic autor, Editura RAO International Publishing Company, 2010

            Război, cunoaştere, adevăr, coautor, Editura Nemira Publishing Company, 2012

            Securitatea economică în era transformărilor globale, unic autor, Editura RAO International Publishing Company, 2013

 

 Sursa:

 http://www.comisarul.ro/articol/exclusiv!-tudose-este-mason!-membru-al-lojei-garib_894250.html

29 de gânduri despre „DIN CE ÎN CE MAI RĂU!… UN NOU MASON DESEMNAT CA PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMÂNIEI, MIHAI TUDOSE…

      1. Mihaela Negoita

        IMPORTANT !

        E mai greu acum, pentru că ne-am învăţat cu comoditatea, cu televizorul şi cu toate mofturile şi libertăţile; ei bine, dragii mei, abia acum se vede efectul dăunător al acestor libertăţi – ne-au slăbit puterile sufletului. Mintea este îngreuiată, trupul slăbit şi datorită alimentaţiei otrăvite cu care ne hrănesc mai marii noştri, şi nu suntem obişnuiţi să purtăm nici un fel de război, nici duhovnicesc, nici trupesc. De aceea, vă rog să nu mai căutaţi soluţii. Soluţii omeneşti nu sunt, dragii mei! Soluţia este moartea pentru Hristos. Tata pe fiu şi mama pe fiică va da la moarte. Iată că asistăm la împlinirea acestei proorocii. Daca mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca şi cum l-ar da la moarte.
        http://ortodoxia.me/parintele-iustin-parvu-nu-primiti-acest-vaccin/

        Apreciat de 1 persoană

  1. Mihaela Negoita

    … De vei dori cu deplină credinţă, din tot sufletul, să trăieşti neîmpotrivindu-te niciunui rău, Domnul Însuşi îţi va rândui un chip de trai nu doar cu putinţă de îndurat, ci chiar fericit. Pe deasupra, deseori se întâmplă ca împotrivirea să-l întărâte şi mai tare pe potrivnic, făcându-l să-ţi pricinuiască noi supărări, în vreme ce dacă dai dovadă de răbdare, îl dezarmezi şi-l potoleşti.
    http://www.ganduridinierusalim.com/rautatea-se-intinde-de-la-un-singur-om-si-molipseste-o-intreaga-familie-trecand-apoi-din-generatie-in-generatie/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Mihaela Negoita


    Nicio nenorocire nu înseamnă ceva, dacă ai credinţă de stâncă
    de Admin·26 iunie 2017
    Ce sfaturi duhovniceşti mai de folos daţi credincioşilor şi călugărilor care vin la sfinţia voastră?
    – Ca pentru nişte fii ai lui Dumnezeu, am încercat să spun la cât mai mulţi despre o poziţie de strategie duhovnicească în lupta noastră cu cel din afară, diavolul. Neputinţa lui mare asupra noastră este că noi suntem şi dorim mult să fim cu Dumnezeu.
    Diavolul ţinteşte acest mare obiectiv: să ne despartă de Dumnezeu.
    Nu-i va fi uşor să o facă direct, că aşa s-au încununat mulţi creştini care au simţit în ei puterea credinţei, ştiind că omul e făcut de Dumnezeu singur, numai pentru Dumnezeu şi nu se pot despărţi de El. Satana, care n-are o clipă de răgaz, gândeşte ca indirect să poată despărţi pe om de Făcătorul lui. Luptă cu orice chip să-l bage pe om în păcat, păcate de tot felul, şi, dacă reuşeşte, nu înseamnă că şi-a atins marele obiectiv, ci îi dă o mare întristare, care îl face să se considere pierdut, ca şi când nu mai poate fi iertat şi, descurajându-se, singur se desparte de Dumnezeu, şi, iată, acesta-i scopul atins de vrăjmaşul.
    Nu trebuie să-ţi pleci capul şi să abdici, oricare şi oricum ar fi păcatul. Recunoaşte-L mai departe pe Stăpânul tău milostiv, că nicio nenorocire nu înseamnă ceva, dacă ai credinţă de stâncă. Nu te deznădăjdui cu niciun chip. Satana, şi poate slăbiciunea ta, te-au înşelat, dar inima nu i-ai dat-o lui şi numele lui Dumnezeu din tine nu l-ai şters. Aşa păcătos cum eşti, Dumnezeu e cu adevărat mult iubitor şi, pentru că-L recunoşti, mult milostiv şi iertător. Te va căuta El singur, te va găsi, te va îmbrăţişa, te va lua pe umerii Lui, te va duce la stână şi te va iubi mai mult decât pe alte oi, pentru că tu, de fapt, nu L-ai părăsit.
    http://www.ganduridinierusalim.com/nicio-nenorocire-nu-inseamna-ceva-daca-ai-credinta-de-stanca/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Mihaela Negoita


    Dacă într-o zi, începu bătrânul, mergi liniștit pe drum și-l vezi pe fratele tău mergând și el liniștit pe
    drum și, dintr-o dată, apare un om rău cu un cuțit în mână, care se repede asupra fratelui, îl lovește și-l lasă jos plin de sânge, ce simți tu față de acel frate, milă sau furie ?
    http://www.ganduridinierusalim.com/un-exemplu-dat-de-parintele-porfirie-ce-poate-fi-aplicat-in-toate-relatiile-cu-ceilalti/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  4. Mihaela Negoita

    Iată, omul în goana de a-şi face fericită viaţa pe pământ, se ia la luptă cu Dumnezeu şi astfel ajunge într-o stare de plâns, în ghearele necuratului şi se pierde pe veci. Prin urmare, fericirea pe care o dă lumea nu se potriveşte cu fericirea dumnezeiască. O, ce fericire dulce şi scumpă dă Mântuitorul celor ce trăiesc viaţa după poruncile Evangheliei Lui!
    http://www.ganduridinierusalim.com/dumnezeu-nu-se-lasa-batjocorit/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  5. Mihaela Negoita

    Radu, Mr. Pressident, citeşte tot…te rog !
    ” Pentru ceilalţi care au început să dănţuiască „ hora Crivăţului” nu mai am nimic de scris. Cine a avut urechi de auzit, acela a căutat să audă strigătul meu şi cine mai are ochi de văzut, poate să vadă cum stau lucrurile… Eu am tunat şi am fulgerat către toţi (prin foile mele) ca să vă feriţi de bătaia vântului de Miază-Noapte.
    Iar acum când a început ploaia cu banii roşii, eu nu mai strig la nimeni. Cei statornici în credinţă îşi păzesc paşii de alunecare, iar cei slabi din fire şi dornici de mărire se poticnesc la vale. Mare este taina credinţei, dar puţini o păzesc astăzi neprihănită.”
    https://www.aparatorul.md/sfantul-ioan-iacob-hozevitul-razboiul-nostru-este-nevazut-si-armele-noastre-trebuie-sa-fie-arme-duhovnicesti/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  6. Pingback: Va vine sa credeti asta? – SEMNALUL OLTULUI RAMNICULUI & ARGESULUI

  7. Teo Rose

    http://m.activenews.ro/stiri-politic/Sebastian-Bodu-dupa-desemnarea-lui-Mihai-Tudose-Doamne-ce-blestem-a-dat-peste-tara-asta-de-ne-am-pricopsit-cu-un-asa-prim-ministru-S-a-scris-cea-mai-neagra-pagina-din-istoria-politica-a-Romaniei-144272

    SISTEMUL BOLNAV, DIN ROMÂNIA, CONDUCEREA ȚĂRII, CONTAMINATA DE CORUPȚIE, CONTINUA LUCRAREA MASONICĂ DE ÎNJOSIRE ȘI DISTRUGERE A NEAMULUI ROMÂNESC,PE ORICE CALE ȘI FĂRĂ SCRUPULE!!!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu