19 gânduri despre „DAȚI MAI DEPARTE FRAȚILOR ŞI SEMNAȚI CU TOȚII REZOLUȚIA SINAXEI ANTIECUMENISTE DIN 18 IUNIE 2017 DE LA BOTOȘANI!

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin

  AVEȚI AICI REZOLUȚIA SCRISĂ:

  http://wp.me/p84zme-EU

  ÎNCEPEM FRAȚILOR CAMPANIA STRÂNGERII DE SEMNĂTURI ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI ŞI SINODULUI ERETIC DIN CRETA DE ACUM UN AN DE ZILE ÎN URMĂ:

  https://ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com/2017/06/21/campania-de-strangere-de-semnaturi-in-sprijinul-rezolutiei-sinaxei-nationale-a-clericilor-monahilor-si-credinciosilor-ortodocsi-nepomenitori/

  http://wp.me/p84zme-FQ

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Mihaela Negoita

  ” Astăzi am văzut într-un autobuz o copilă frumoasă cu părul de aur. Am invidiat-o… Era atât de bucuroasă… Și mi-am dorit să fiu și eu la fel de frumos. Când s-a ridicat să coboare, am văzut-o că pășea șchiopătând… avea un singur picior și mergea cu o cârjă. Dar așa cum mergea… am văzut un zâmbet ceresc pe chipul ei!
  Dumnezeul meu, iartă-mă când mă plâng, căci eu am două picioare. Lumea întreagă este a mea…
  M-am oprit să cumpăr niște bomboane. Copilul care le vindea era atât de fericit. Am vorbit împreună cu el și am văzut că era foarte bucuros. Nu mai avea importanță că întârziasem deja la servici. „Vă mulțumesc. Sunteți atât de bun. Îmi place să vorbesc cu oameni ca dumneavoastră…Vedeți, eu sunt orb”.
  Dumnezeul meu, iartă-mă când mă plâng, căci eu am doi ochi. Lumea întreagă este a mea…
  Mai târziu, așa cum mergeam pe drum, am văzut un copil cu ochi albaștri. Stătea și mă privea, dar privirea se schimba foarte repede. Nu știa ce să facă. M-am oprit și i-am spus: „De ce nu mergi să te joci și tu?”. Copilul a continuat să mă privească, fără să vorbească, și atunci am înțeles că nu auzea.
  Dumnezeul meu, iartă-mă când mă plâng, căci eu aud. Lumea întreagă este a mea…
  Am picioare care mă duc unde vreau, ochi cu care văd apusul de soare, urechi cu care aud toate.
  Dumnezeul meu, iartă-mă când mă plâng. Sunt într-adevăr binecuvântat! ”
  Sursa: http://www.marturieathonita.ro

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Mihaela Negoita

  Sfaturi duhovnicești
  Ei, părinte! Daca am putea face noi tot ce-i învăţăm pe alţii, am fi sfinţi! Eu învăţam pe altii sa aiba răbdare în suferinţă. Acum, când sunt în suferinţă, văd că nu am deloc răbdare. Îmi trebuie nu răbdare, ci îndelungă răbdare. Un frate mă întreba: „Se poate ca în timpul suferinţei să potolim durerea cu rugăciunea?”. Aici este darul lui Dumnezeu, i-am răspuns eu. Dragostea duhovnicească biruieşte durerea, cum spune Hristos despre femeia care este în chinurile naşterii, că dupa naştere uită durereacă s-a născut om pe lume.Mare lucru este, părinte, a ne alatura cu cel ce pătimeşte, să luăm parte la durerea lui.Să cerem ajutor de la Dumnezeu, ca să putem trece cu bine valurile acestei vieţi.
  Dacă nu poţi face fapta bună, nu este păcat. Iar dacă poţi s-o faci şi nu o faci, este păcat. Sunt oameni care nu au copii, sau nu au vrut să aibă, sau nu le-a dat Dumnezeu. Cei care nu i-au dorit, la bătrâneţe ii doresc şi plâng că nu au copii, dar este prea târziu. Când darul lui Dumnezeu se apropie de inima omului, atunci toate i se par uşoare; iar când se departează harul, atunci toate i se par grele. Atunci suferă, strigă şi plange, cum face şi copilul părăsit de mama lui. Uneori mă întreb, oare suferinţa mea şi a fiecărui om nu este cumva o arvună a vieţii veşnice? Că suferinţa ne smereşte şi ne învaţă a striga la ajutorul lui Dumnezeu.Când suntem la o răscruce în viaţă, să facem două lucruri:să ne rugăm şi să întrebăm.Eu mai degrabă mă rătăcesc în oraşe decât în pădure! Noi trebuie să ajungem de la gândirea de Dumnezeu, la simţirea lui Dumnezeu. Una este vorbirea de Dumnezeu şi alta este simţirea lui Dumnezeu. Una este vorba şi alta este fapta. La simţire duhovnicească ajunge numai acela care face voia lui Dumnezeu.
  http://altarulcredintei.md/daca-am-putea-face-noi-tot-ce-i-invatam-pe-altii-am-fi-sfinti/

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s