CENZURAREA INTERNETULUI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ MASONICĂ PREGĂTEȘTE DICTATURA ŞI PRIGOANA ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR!…

 

       Big Brother a fost instituit în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Comisia Europeană în complicitate cu marile rețele sociale a introdus „Poliția Gândirii” pe Internet

                    DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ  /

             Sâmbătă, 17 iunie 2017, 21:33

         Comisia Europeană în complicitate cu marile rețele sociale a introdus Poliția Gândirii pe Internet. Orice nu corespunde doctrinei UE va fi eliminat.

         Mai multe rețele sociale, printre care Facebook, Google, Twitter și YouTube, ca și gigantul Microsoft, au semnat la sfârșitul lunii mai codul de conduită al Comisiei Europene, prin care se angajează să blocheze sau să șteargă în 24 de ore mesajele pe care le consideră incitatoare la ură și violență, scrie evz.ro.
 
         În comunicatul de presă difuzat cu această ocazie de Comisia Europeană se arată:
 
         „Companiile IT susțin eforturile depuse de Comisia Europeană și de statele membre UE pentru a face față provocării ce constă în a garanta ca platformele online să nu ofere posibilități de propagare virală discursurilor incitatoare la ură ilegale difuzate pe internet. Ele împărtășesc, împreună cu alte platforme și companii active în domeniul rețelelor sociale, responsabilitatea colectivă și onoarea de a promova și de a facilita libertatea de expresie în mediul online.”
 
        Iată cum comentează pe site-ul doorbrack.be Philip Claeys, fost europarlamentar și actual vicepreședinte al formațiunii politice naționaliste flamande Vlaams Belang:
 
 
         „Problema fundamentală este de a ști dacă UE îi revine rolul de a stabili ceea ce europenii au dreptul încă de a scrie (și deci de a citi) pe rețelele sociale sau nu… De ce acest atac la adresa rețelelor sociale, care depind de libertatea de exprimare? Din cauză că guvernele nu au nici un control asupra lor. Pentru că în aceste rețele se găsesc informații, opinii și dezbateri care sunt excluse din media tradiționale. Gândiți-vă la agresiunile în masă la adresa femeilor germane în ajunul Anului Nou la Köln și în alte părți… Nimeni nu dorea ca aceste lucruri să se cunoască, dar reacțiile masive pe rețelele sociale au făcut ca după numai patru zile mușamalizarea afacerii să devină imposibilă.”
 
 

SURSA:

http://m.activenews.ro/externe/Big-Brother-a-fost-instituit-in-mod-OFICIAL-pe-retelele-de-socializare.-Comisia-Europeana-in-complicitate-cu-marile-retele-sociale-a-introdus-E2-80-9EPolitia-Gandirii-E2-80-9E-pe-Internet-144045

Reclame

7 gânduri despre „CENZURAREA INTERNETULUI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ MASONICĂ PREGĂTEȘTE DICTATURA ŞI PRIGOANA ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR!…

 1. Mihaela Negoita

  O putem apăra pe net, dragul meu, dar mai mult în mod real, faptic…
  … în locul în care ne aflăm…
  Să fim o ” lumină” pt. ceilalţi.
  Cum ? Prin lucrarea iubirii faţă de semeni, astfel dovedind că Îl iubim pe Dumnezeu. Asta este mărturisire !
  Mai e şi altfel de… mărturisire ?!
  Dacă o mai fi, pot să spun că îmi eşti drag ?…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Mihaela Negoita

  Interceptarea unei transmisii de date informatice este o infracțiune conform Art. 361 din noul Cod penal.Incriminarea penală a unei astfel de fapte este impusă de faptul că o astfel de activitate reprezintă în practică o alterare a funcționării corecte a sistemelor și rețelelor informatice.
  Or, decizia ONJN se pare că îi obligă pe ISP să desfășoare o activitate tipic infracțională, în condițiile unui cadru juridic nereglementat unitar. Dacă orice altă persoană fizică sau juridică ar face exact aceleași acțiuni ca cele mandatate de ONJN, ar fi cu siguranță un infractor conform codului penal român în vigoare.
  https://www.totb.ro/a-inceput-oficial-cenzura-internetului-in-romania-de-ce-incalca-drepturile-omului-si-nu-ar-trebui-sa-o-acceptam/

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s