TEMA EMISIUNII DE AZI – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND (Miercuri, 14 iunie 2017): DE CE PATRONII DE PE LITORALUL ROMÂNESC NU MAI GĂSESC MÂNĂ DE LUCRU?

  

            Emisiunea UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND este o emisiune interactivă prin intermediul mesajelor trimise la rubrica comentarii. Aici noi nu doar comunicăm, ci dorim să ÎNVĂȚĂM UNII DE LA ALȚII…

             Rețineți că puteți trimite întrebări sau comentarii chiar AICI şi ORICÂND DORIȚI la această postare la rubrica comentarii. Emisiune maraton 24 din 24 de ore… Nu vă grăbește nimeni.

            Tema dezbaterii libere din această zi: DE CE PATRONII DE PE LITORALUL ROMÂNESC NU MAI GĂSESC MÂNĂ DE LUCRU?

15 gânduri despre „TEMA EMISIUNII DE AZI – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND (Miercuri, 14 iunie 2017): DE CE PATRONII DE PE LITORALUL ROMÂNESC NU MAI GĂSESC MÂNĂ DE LUCRU?

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    Pentru că multi dintre patronii de restaurante si hoteluri, dorind profit maxim exploatează nemilos forța de muncă (moldoveni in special) şi plătesc in jur de doar 40 de lei pe zi!… Mulți sunt înregimentați în PSD, deschizându-şi afacerile în timpul guvernărilor acestui mamut politic de stânga…

    Adică muncă multă (zi de zi, adesea fără o zi măcar liberă sau câteva ore, cam 14-15 ore!!!) şi bani puțini…

    Apreciază

    Răspunde
  2. Mihaela Negoita

    Oare de ce, dragul meu ?
    Probabil datorită programului interminabil, şi a plăţii angajaţilor cu un salariu foarte mic, comparativ cu volumul „slugarnic” de muncă…
    Patronii litoralului, vor sclavi dacă se poate, pt. a se îmbogăţi cum pot, de pe urma lor.
    Nu le pasă de nimic şi de nimeni, când e vorba de interesul lor…
    Ei vor „roboţi” cât mai mulţi, plătiţi cu
    ” firimiturile ce le cad de pe masă …
    Oameni fără minte !!! …
    Multe ar fi de spus, şi mă abţin.
    Pe timpul lui Faraon, le dădea evreilor multă mâncare şi multă muncă, pt. a uita de Dumnezeu.
    ” Faraonii ” actuali, le dă oamenilor multă muncă şi bani puţini, sau foarte puţini, de ajung din datorii, în datorii, ajungându-le abia să-şi plătească taxele şi utilităţile. Pentru mâncare, „se pune gura în pod „… Mâncăm” rădăcinoase „… doar trebuie să ne adaptăm…
    Cam asta e !…

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Mihaela Negoita

    Pentru ca totul pe aceasta Planeta sa fie armonie, trebuie, in primul rand, ca bancherii fie sa dispara, fie sa le fie luata toata averea, caci resursele Planetei nu sunt ale lor, chiar daca sunt ei descendenti dragon si le considera mostenire din generatie in generatie. In al doilea rand, Capitalismul trebuie inlocuit cu ceea ce poarta denumirea de “Proiectul Venus”.
    Bazele acestui proiect inedit pentru umanitate au fost puse de catre Jacque Fresco, un inginer constructor autodidact, care toata viata sa a lucrat pentru a pune bazele unui sistem socio-economic alternativ la toata mizeria aceasta din prezent, care e sustinuta de iluminatii.
    Atitudinea sa impotriva sistemului monetar, se datoreaza mai ales, dupa cum a tinut si el sa precizeze, inca din copilaria sa, fiind martor in anii `30 la Marea Criza Economica, cand a vazut cum zeci de mii de banci au fost falimentate dupa cum stim de familiile Rockefeller, Rothschild si Warburg, care au pus bazele Federal Reserve (Banca Federala de Rezerve), care imprumuta Guvernul American cu o dobanda uriasa. Practic, Guvernul American este imprumutat de o banca PRIVATA, din aceasta cauza averea familiilor Rockfeller, Rothschild si Warburg ajunge la 215 trilioane de dolari.
    https://www.dzr.org.ro/proiectul-venus-proiectul-care-doreste-o-lume-fara-bani-fara-sclavie-monetara-fara-razboaie-unde-toti-oamenii-sa-aiba-acces-la-energia-libera/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  4. Mihaela Negoita

    V-aţi întrebat vreodată de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată lumea, de ce vă simţiţi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuia să vă servească, de ce nu sunteţi fericit şi nici măcar mulţumit, sau pur şi simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cizme în miezul verii ? Sunt convins că v-aţi întrebat. Dar v-aţi întrebat de ce nu faceţi nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care raspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, “Nu pot”.
    https://www.cocoon.ro/mtp-metode-de-tampire-a-populatiei/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  5. Mihaela Negoita

    Vizita președintelui României în SUA nu a trecut neobservată de către mass-media americană. Astfel, jurnalistul american Mike Cernovich, a afirmat imediat după conferința de presă Trump – Iohannis că vizita președintelui român la Casa Albă este legată de magnatul americano-maghiar, George Soroș.
    Într-un scurt comentariu difuzat la celebra emisiune conservatoare americană Info Wars, Cernovich susține că România este ținta lui Soroș și că acesta este motivul pentru care Iohannis a fost convocat de către Donald Trump.
    Mai mult, Cernovich spune că a avertizat încă din 30 martie că următoarea țintă a lui Soroș este România.
    http://m.activenews.ro/stiri-politic/Jurnalist-american-apropiat-de-consilierul-lui-Trump-Steve-Bannon-spune-ca-vizita-lui-Iohannis-in-SUA-e-legata-de-altceva-Am-primit-informatii-ca-Soros-se-afla-in-Romania-si-vrea-sa-distruga-poporul-roman-143911

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  6. Mihaela Negoita

    Vaticanul a publicat un videoclip al papei cu mesajul uniei religii unite ‘NEW AGE RELIGION” . Există o înșelăciune mare ce vine pe pământ sub forma unei iubiri false, lumina si unitate.
    Un om care e pe cale să dezvăluie multe ”secrete vechi” ale Bisericii Catolice este Papa Francisc. Unele credințe care sunt promovate de Biserică dar care nu corespund naturii iubitoare a lui Dumnezeu au fost recent înlăturate de Papa care a fost numit recentOmul Anului de către revista TIME.
    În ultimele sale revelații, Papa Francisc a spus:
    “Prin umilință, cercetarea sufletului și meditație, prin rugăciune, am reușit să înțelegem anumite dogme. Biserica nu mai crede într-un iad în care lumea trebuie să sufere. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu.
    Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci să îmbrățișeze. Ca și fabula despre Adam și Eva, iadul nu este decât un mecanism literar.Iadul nu este decât o metaforăpentru sufletul izolat care, ca toate sufletele, va ajunge să se unească în iubire cu Dumnezeu”.
    http://romanortodox.info/discurs-socant-al-papei-care-se-raspandeste-in-lumea-intreaga-vaticanul-anunta-noua-religie-mondiala-exista-o-inselaciune-mare-ce-vine-pe-pamant/

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  7. Radu Iacoboaie Autor post

    Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne şi ne apără pe noi păcătoşii şi nevrednicii! Amin

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu