TEMA EMISIUNII – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND (Vineri, 19 mai 2017): ACUM REEDUCAREA SE FACE PRIN MASS-MEDIA CENTRALĂ ASERVITĂ GLOBALIZĂRII IUDEO-MASONICE…

  

           Emisiunea UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND este o emisiune interactivă prin intermediul mesajelor trimise la rubrica comentarii. Aici noi nu doar comunicăm, ci dorim să ÎNVĂȚĂM UNII DE LA ALȚII…

            Rețineți că puteți trimite întrebări sau comentarii chiar AICI şi ORICÂND DORIȚI la această postare la rubrica comentarii. Emisiune maraton 24 din 24 de ore… Nu vă grăbește nimeni.

           Tema dezbaterii libere din această zi: ACUM REEDUCAREA SE FACE PRIN MASS-MEDIA ASERVITĂ GLOBALIZĂRII IUDEO-MASONICE…

           Vă așteptăm cu mare drag.

11 gânduri despre „TEMA EMISIUNII – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND (Vineri, 19 mai 2017): ACUM REEDUCAREA SE FACE PRIN MASS-MEDIA CENTRALĂ ASERVITĂ GLOBALIZĂRII IUDEO-MASONICE…

 1. Ionut N.

  In 1974, cercetatorul G.F. Shapis scria: „Cuvintele hipnotizatorului pot fi modelate electric astfel incat sa actioneze direct asupra creierului uman sub forma de unde, fara a mai fi nevoie de receptarea si transportarea sunetului si fara ca persoana sa poata controla fluxul informational astfel creat”.
  Cei care cerceteaza fenomenul de chanellingau observat faptul ca numarul celor care se considera mediumi sau canale a crescut exponential incepand cu anii 80, de cand s-au inmultit si s-au imbunatatit cercetarile de control al mintii de la distanta. Cei care practica transa e necesar sa-si foloseasca acum mai mult decat oricand SIMTUL CRITIC si DISCERNAMANTUL, necunoscand cu exactitate sursa a ceea ce ei numesc „ghidare divina”. Existenta unor astfel de tehnologii ii poate face pe oameni sa creada ca il aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer pot fi transmise prin intermediul satelitilor si antenelor de la sol, in asa fel incat sa interactioneze cu gandirea naturala, facand sa apara asa numita gandire artificiala nedetectabila. Tehnologia de acest gen a fost perfectionata continuu, prin cercetari neintrerupte privind relatia dintre creierul uman si computer.
  In ianuarie 1991, la Universitatea din Arizona, s-a organizat conferinta intitulata „Cercetare avansata NATO cu privire la fenomenele emergente ale sistemelor biomoleculare”.
  http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/masoneria/tehnologia-folosita-distructiv-de-masonerie-vaccinurile-otravitoare.htm

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  GLOBALIZAREA MASONICĂ NU PROMOVEAZĂ DOAR INDIVIDUALISMUL…

  http://foaienationala.ro/reeducarea-prin-massmedia.html

  https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/18/radu-iacoboaie-reeducarea-actuala-pregateste-omenirea-pentru-acceptarea-dictaturii-globale/

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/08/mass-media-cultiva-consecvent-imbecilizarea-pervertirea-si-reeducarea-omului-radu-iacoboaie-8-septembrie-2014/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/dictatura-si-reeducare/

  Apreciază

  Răspunde
 3. Mihaela Negoita

  ”Amanarea FAPTEI BUNE, este boala de care suferim aproape toti si cea dintai pricină a lipsei de indreptare.
  Toti spun: „O sa am timp mai tarziu” si raman întepeniti in vechile obiceiuri ale vietii păcătoase.
  Asa că, atunci când vine gândul bun al schimbării, prinde-l, ţine-l bine – de aceea ti-a fost trimis.
  Cu acest ţel in minte, mai intai de toate alungă AMÂNAREA.
  Nu zăbovi nici o clipa.
  Să nu-ţi îngădui niciodată a spune: „O să o fac mâine, sau altădată”, ci apucă-te de treabă chiar acum. Apucă arma cugetului sănătos, iar in ajutorul acestuia, gândeşte-te bine la nesăbuinţa, nebunia si primejdia amânării.
  Spui „mai tarziu”, dar mai tarziu va fi incă si mai greu să o faci, căci te vei obisnui si mai mult cu păcatul, iar obişnuinţele si legăturile tale cu păcatul vor fi incă mai strânse.
  Ce rost ar avea ca cel încâlcit în mreje să se incâlcească incă si mai mult, gândind in acest timp ca îi va fi la fel de usor mai tarziu, ca acum, să se descâlcească ?
  Dacă deja ai înţeles că nu trebuie să rămâi în felul în care esti, atunci de ce mai zăboveşti? […].
  Dacă s-ar purta grijă cu sârguinţă să se inteleagă acest lucru limpede si cu putere, atunci toti cei ce se nevoiesc pentru sufletul lor vor fugi de la sine de această amânare, căci ea nu va mai avea nici un susţinător lăuntric.
  Vei întelege ca ţi-e vrăjmaşă şi o vei privi cu dispreţ.”
  Sfantul Teofan Zavoratul, ”Calea spre mantuire”.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. Mihaela Negoita

  – Parinte, oamenii lumesti spun ca simt un gol, desi au toate bunatatile.
  Bucuria adevarata, curata se afla alaturi de Hristos. Daca te unesti cu El prin rugaciune, vei vedea sufletul tau rasplatit. Oamenii lumesti cauta bucuria în distractii. Unii oameni duhovnicesti o cauta în discutii duhovnicesti, în predica, etc. Dar cînd se termina acestea ramîn într-un gol si se întreaba ce vor face în continuare. Fie ca sînt pacatoase, fie indiferente cele cu care se ocupa, la fel este. De ce nu merg mai bine sa se culce, ca sa fie buni a doua zi pentru lucru ?
  https://maicafilofteia.blogspot.com/2017/03/sfantul-paisie-aghioritul-ce-este.html?spref=fb

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. Teo Rose

  DIN PĂCATE, ÎN ZIUA DE AZI, PUTEM VORBI DESPRE O REEDUCARE NEGATIVĂ A GENERAȚIILOR ÎN FORMARE, PRIN MASS-MEDIA. NU MAI SUNT PROMOVATE VALORILE ADEVĂRATE ALE UMANITĂȚII,S-AU UITAT TRADIȚII, REPERE CULTURALE, ÎNVĂȚĂTURA CREDINȚEI ORTODOXE ȘI TOT CE ÎNSEAMNĂ EDUCAȚIE REALĂ ȘI BENEFICĂ ASUPRA OAMENILOR, DE ORICE VÂRSTĂ.
  S-A AJUNS ÎNTR-UN PUNCT DE RĂSCRUCE A SPERANȚEI DE BINE, ÎNTRUCÂT CEEA CE SE URMĂRESC, ESTE SPĂLAREA CREIERELOR UNOR GENERAȚII ÎN FORMARE ȘI IMPLEMENTAREA UNOR IDEOLOGII FALSE ȘI DISTRUGĂTOARE DE SUFLETE.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s