SÂMBĂTĂ, 13 MAI 2017. ASTĂZI VORBIM LA EMISIUNEA NOASTRĂ – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND DESPRE CENZURA DE PE FACEBOOK ŞI DIN MASS-MEDIA CENTRALĂ.

           Articole în care se vorbește despre cenzura de pe facebook şi în general din mass-media:

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2017/03/10/pentru-cine-lucreaza-reteaua-facebook-condusa-de-mark-zuckerberg-nepotul-lui-david-rockefeller-nu-se-mai-declara-ateu-dar-a-devenit-mason-care-crede-in-lucifer-de-ce-sunt-dezactivate-sau-blocate/

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2017/05/12/in-spatele-cenzurii-de-pe-facebook-stau-evreiu-sionisti-care-conduc-francmasoneria/

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2017/05/12/centrul-de-ajutor/COMPORTAMENTUL ORTODOX ŞI NAȚIONALIST NU ESTE PERMIS PE FACEBOOK…

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2017/05/12/este-facebook-un-drog-sau-o-patima-nevrednicul-si-pacatosul-radu-iacoboaie/

30 de gânduri despre „SÂMBĂTĂ, 13 MAI 2017. ASTĂZI VORBIM LA EMISIUNEA NOASTRĂ – UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND DESPRE CENZURA DE PE FACEBOOK ŞI DIN MASS-MEDIA CENTRALĂ.

 1. Mihaela Negoita

  Nu putem face nimic, împotriva cenzurii mass-mediei. Poate nişte petiţii, ori să avem pe cineva de sus, care să ţină cu noi, cum ar fi Avocatul Poporului, etc.

  Apreciază

  Răspunde
   1. Mihaela Negoita

    NU lucrez, sau am lucrat la Facebook. Aiurea !
    Nici NU mi-am trădat vreodată credinţa mea ortodoxă.
    Îl iubesc pe Dumnezeu şi pe Maica Domnului, din inimă.
    NU mă închin antihriştilor, cum e Zuckenberg !
    NU am treabă cu nicio grupare, care nu este în acord cu ADEVĂRUL LUI HRISTOS, cum ar fi SACCIV, etc.
    Îl iubesc pe pr. Arsenie Boca şi pe sf. închisorilor comuniste.
    NU am nevoie de faimă, nici de a bate monedă pe tot ce ştiu, în detrimentul meu duhovnicesc.
    Am vorbit cu unul din fraţi, şi mi-a arătat ” 2 grupări”, care intrau în profilul meu, cu parola mea, fără ca eu să ştiu.
    Mi-am schimbat parola Facebook.
    Aşa cred că s-a întâmplat la mulţi, din cauza „hienelor”.
    Radu, frate drag, nu sunt supărată pe tot ce ai zis despre mine.
    Ai greşit ca om.
    Dumnezeu, te va lumina în tot ce vrei să faci, văzând că scopul tău e bun.
    Am ţinut şi ţin sincer la tine, ca la un frate.
    Să ne rugăm împreună cât mai avem timp, că zilele se apropie…
    Hristos a înviat !

    Apreciază

   1. Mihaela Negoita

    Pe blog, e mult mai greu să dai de răspunsuri, fără să aibă notificări.
    Habar n-aveam, că aşteptai răspuns ieri. E mai greu să dau de răspunsuri aici…

    Apreciază

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Eu nu am vorbit de sfaturi… Am aprobat până la urmă comentariile ca să le poată vedea toată lumea. Puțini stiu că sunteți implicată în discreditarea mea atât pe facebook, unde am fost raportat probabil suficient de mult ca să fiu blocat… Împreună cu un apropiat Gaby Gabytzu ați copiat emisiunea UNII ÎNTREABĂ, ALȚII RĂSPUND fără să mă întrebați nimic si aruncând-o în derizoriu… Gaby mai avea antecedente când distribuia emisiunea pe pagina lui la ora 21…
   Ați procedat în aceeasi manieră necinstită folosită de Stefan Stancu, care după mai multe luni de când am rebotezat blogul cu denumirea de MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI, a înființat pe facebook grupul Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei… Si de câte ori ne intalneam în public mai folosea si ironii la adresa mea…

   Apreciază

   Răspunde
 2. Mihaela Negoita

  Nu pot să cred ce spui !
  Să fiu implicată în a te discredita!
  Greşeşti mult, frate Radu !
  Vezi că acest Facebook, nu este atât de folositor, fiind un mediu virtual, în care nu poţi discuta cu lumea prin viu grai, ca să înţelegi cât de mult greşeşti?!
  Iată, judecata omului, fără ca măcar să fie una reală !
  Te-am apreciat întotdeauna şi eu, şi ai mei, pt. spiritul tău luptător.
  Acum înţeleg cât am greşit de când am intrat în lumea Facebook-ului…!
  …şi mai pot înţelege că aşa cum gândeşti de mine, ai gândit şi de alţii…
  Cum puteam lucra pt. Sistem, şi să postez împotriva lor?!…
  SAU SĂ CE…???
  SĂ TE RAPORTEZ ???…
  Asta întrece orice imaginaţie !
  Cum aş putea dovedi ADEVĂRUL?
  Frate drag şi scump, fii atent !
  Aşa! Şi emisiunea „aruncată în derizoriu”, cu acelaşi nume, etc.
  Frati-miu, a crezut că face un lucru bun… dăţi in care ai vorbit cum să facă aceste” grupuri”, emisiunea, etc, dar tot în numele tău şi cu blogul tău în ele. O să vorbesc cu el, să le şteargă pe toate…
  Tot mai bine este să citim o carte şi să ne rugăm, decât să pierdem vremea în „convorbiri”.
  În multe neclarităţi, întrebăm duhovnicul şi gata !
  Să ştii că te-am sunat de câteva ori şi ai avut tel. închis. Altceva este când vorbeşti ca de la om la om, altceva este virtual…
  FRATE RADU, TE ÎMBRĂŢIŞEZ ŞI TE ROG SĂ MĂ IERŢI PENTRU TOT CE AI CONSIDERAT TU CĂ ŢI-AM FĂCUT, ŞI DUMNEZEU SĂ TE IERTE , ŞI CU JUDECĂŢILE LUI, SĂ TE MÂNTUIASCĂ ! Amin.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Pe mine nu mă impresionează cuvintele care pot emoționa dar şi induce în eroare… Realitatea este că m-ati monitorizat la sânge împreună cu colegii şi ați împiedicat de mai multe ori până şi crearea unui nou cont de facebook… Ați avut acces la google şi la ID telefonului meu încât la ultima încercare cu Mihai Bucur am fost blocat extrem de rapid şi doar pentru că am dat cereri de prietenie la întâmplare (inclusiv pentru dumneavoastră) m-ati descoperit in mod ,,miraculos” şi mi-ati trimis mesaj pe messenger (!) că mi-ati dus lipsa pe facebook… ,,Măi băiete…” …

   Apreciază

   Răspunde
   1. Mihaela Negoita

    Da, este ceva la mijloc, dar NU sunt eu vinovată, sau vreunul din ai mei.
    Ceva se întâmplă, dar nu ştiu ce anume!
    Nr. de tel. este afişat în profilul tău frate !
    Dar eu nu de acolo îl ştiu, ci de la fratele meu.
    Pe Messenger, am primit în căsuţa mea de email, o aplicaţie, prin care să mi se verifice parola, mesajul fiind de la tine.
    La Mihai Bucur, nici n-am apucat bine să mă bucur că ai revenit, când îmi arată că nu mai pot conversa. La fel şi la celelalte.
    „Te-am monitorizat la sânge”, este de-a dreptul tragi-comică, treaba.
    Nu ştii ce spui !
    Deşi noi ne certăm, alţii se bucură.
    Asta vrea diavolul: discordie între noi. Nu i-a convenit ce facem.
    Mă tem să nu cumva să avem vreun virus de la dobitocii ăştia de hackeri. Mai ales dacă nu mi-ai trimis tu linkul Messengerului.
    Asta e ! Îmi pare rău să rămâi cu asemenea impresie. Dumnezeu şi Maica Domnului să te lumineze. Împreună, făceam o echipă bună. Acum Dumnezeu cu mila !

    Apreciază

   2. Mihaela Negoita

    Pe Ştefan Stancu, nu îl am la prieteni. NU am nimic de ascuns.
    Am spus doar ADEVĂRUL.
    Mă voi retrage, nu vreau să-ţi creez suspiciuni. Mă las în seama lui Dumnezeu, şi pe tine la fel, dragă frate. Ai grijă de tine !

    Apreciază

  2. Radu Iacoboaie Autor post

   Îmi cer eu iertare că v-am spus în public adevărul… Eu cred că experții în informatică dacă ar citi din întâmplare aici şi-au da seama mult mai usor ce s-a întâmplat…

   Apreciază

   Răspunde
 3. Mihaela Negoita

  Aşa arată una din postările fratelui meu…nu din răutate… Fratele meu, şi-a exprimat părerea de rău.

  „Gaby Gabytzu
  Din pacate fratele nostru, Radu Iacoboaie iar a fost blocat de securisti ! De ce oare? Nu cumva pentru ca nu vor sa afle oamenii adevarul? Se simt cumva amenintati de ceva? Noi trebuie SA FIM UNITI cu totii. De asta se tem cel mai mult toti securistii: DE UNITATE… // emisiunea: UNII INTREABA, ALTII RASPUND se va tine. De la ora 21:00 va incepe. Va asteptam cu drag, pe cat mai multi. Va multumim !”

  Apreciază

  Răspunde
   1. Mihaela Negoita

    Dragul meu !
    Scopul a fost unul bun, în speranţa că vei reveni. Dar nu te întrista degeaba! Va şterge aceste grupuri.
    N-a avut un scop ascuns. Are pe pagina emisiunii, postările tale de pe blog, unde lumea se poate informa. El mă bătea la cap azi, să-i postez ceva, şi am pus linkuri din blogul tău. Nu fi trist degeaba. Te vei convinge că nu te-am minţit.

    Apreciază

 4. Radu Iacoboaie Autor post

  Poate că nu trebuia să vă postez comentariile deloc ca să nu devină emisiunea teren de polemici… Vă recomand doar să nu mai fiți apropiată de intrusi precum Stefan Stancu si gruparea lui saccsiv… Încercați să fiți cât mai sinceră pentru că nu aveți de pierdut nimic ci numai de câstigat în plan duhovnicesc… Dumnezeu să vă lumineze şi să ne lumineze pe toți!

  Apreciază

  Răspunde
 5. Ionut N.

  Hristos a inviat! Este adevarat, frate. Nici Mihaela, nici Gabitu n-au treaba cu securistii, nici cu Facebook, n-au nicio viclenie ascunsa. Eu te-am inteles si pe fratia ta, este greu sa mai ai incredere in cineva in mediul virtual in care ai intampinat atatea neplaceri, dar Gabitu poate ca a gresit ca nu te-a consultat privind grupurile create, insa a fost sincer si a cautat sa te sustina, nici vorba sa te vicleneasca. Ai incredere in mine si intelege adevarul. Sa stii ca securistii te-au blocat imediat, la fel a patit si monahul Teodot de multe ori, ba inca fara motiv!

  Apreciază

  Răspunde
 6. Radu Iacoboaie Autor post

  Mihaela… Cum poți să spui că nu îl ai pe Stefan Stancu la prieteni? Poate l-ai sters acum… Păi nu mi l-ai lăudat o dată pe messenger? Iar Ionuț Nicolae îl apreciază si mai mult din păcate….

  Apreciază

  Răspunde
  1. Mihaela Negoita

   Pe Ştefan Stancu, nu l-am avut niciodată la prieteni. Îl poţi întreba personal. Am văzut nişte comentarii şi poze cu el, în cronologia unuia din fraţi. Mi-a plăcut gândirea lui, atitudinea lui în faptă, pe la Patriarhie, dar nu l-am avut şi nici nu l-am şters.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Mihaela Negoita

    NU lucrez şi n-am lucrat la Facebook.
    Mă amuză întrebările astea… copilăreşti.
    Contul ăsta, e făcut din ianuarie, anul ăsta, pt.că mi s-a cerut la şcoală, la unul din copii.
    Aşa m-am priceput să-l fac, spunându-mi-se că pot trece nr. de tel.,după care se creează contul.
    Dacă te vei uita mai atent în profilul meu, fără să rupi din context doar ce doreşti, vei vedea altfel lucrurile…
    Iar pe blogul tău, ai căsuţă de Facebook sau Google, cu care se poate coresponda…
    E greu, frate, nu ştii ce să mai crezi… !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s