FIRESTE CĂ NOI VREM UNITATE SI PACE SOCIALĂ DAR SĂ FIE ÎN ADEVĂR SI NU ÎN HOȚIE SI MINCIUNA! – nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 februarie 2017

index  index

           Frați români, să ne punem măcar o singură întrebare importantă și de bun simț. Cine dezbină oare cu adevărat  societatea românească în momentul de față? Cei care au venit cu aceste două proiecte noi de modificare a legislației penale, vădit cu dedicație pentru ei înșiși și colegii lor, politicieni cu dosare penale chiar la DNA sau cei care strigă în stradă cu indignare și oarecum cu disperare împotriva hoților și corupției în creștere ce amenință viitorul copiilor noștri, moralitatea, precum și nivelul de trai din România?

           Credeți oare că avem nevoie cu toții de studii politice serioase pentru a înțelege realitatea din jurul nostru? Poporul român este consultat doar la patru ani și atunci fiind indus în eroare sau cumpărat prin tot felul de tertipuri și strategii adeseori manipulatoare? Pentru că iată ce ne învață un mare mason, care este al doilea om în stat, președintele Senatului și fost prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu: ,,După alegeri, democrația nu mai este treaba poporului.” Nu credeți că aceasta este o expresie foarte clară de aroganță și tupeu? Sunt oare masele predestinate manipulării lor precum animalele iar francmasonii ființele iluminate, net superioare care trebuie să le conducă și să le dirijeze după bunul lor plac?…

index  index

 

            Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați și linkurile:

            ,,… 1. OUG 13 nu produce efecte… inca. Statul de drept si independenta justitiei nu au fost rase. Democratia supravietuieste doar pentru ca 500 000 au decis sa o pazeasca.
            2. Iordache si-a dat demisia.
            3. Incep sa apara crapaturi in PSD. Inca nu sunt vizibile Apar oameni care contesta autoritatea/maniera dictatoriala de conducere a lui Liviu Dragnea. Nu va lasati impresionati de aparenta de forta pe care o proiecteaza. E doar atat, o aparenta.
           Concluzia fundamentata pe opinii mult mai solide decat cele 3:
           Castigam, daca continuam!

           CE FACEM IN CONTINUARE?

           Mingea s-a mutat de la guvern la Parlament. Si acolo ne mutam si noi atentia si energia. Partea buna? Aici vocea noastra are mai multa influenta decat asupra guvernului. Uitati de respingerile facute de CCR s nu va lasati demoralizati! Lucram cu ce avem.

           1. SCRIETI PARLAMENTARILOR DIN FIECARE ORAS SA VOTEZE OUG 14 SI SA RESPINGA OUG 13!
           2. RAMANEM IN STRADA
          3. FORME DE PROTEST COMPLEMENTARE

          Ce vrem?

          1. Vrem respingerea de catre parlament a OUG 13 si adoptarea de urgenta a OUG 14 de asa maniera incat sa anuleze toate efectele primei ordonante si sa respecte si criteriile legale.
          2. Demisia guvernului Grindeanu, Dragnea si Tariceanu nu este negociabila. Cerem partidelor din coalitia de guvernare sa vina cu un guvern format din oameni integri si competenti, care sa garanteze ca nu se vor atinge de statul de drept si independenta Justitiei.
Ne vedem in Piata! Alta intrebare?”, scriu organizatorii manifestației.”    

              (preluare de pe http://www.stiridecluj.ro/social/un-nou-protest-la-cluj-duminica-seara-la-ce-ora-incepe)

            http://cyd.ro/romanii-se-pregatesc-pentru-un-protest-istoric-la-guvern-vor-ca-imnul-romaniei-sa-rasune-dintr-un-milion-de-piepturi/

            http://www.evz.ro/un-nou-protest-la-guvern-manifestantii-vor-crea-tricolor-uman.html

            https://www.dcnews.ro/proteste-pia-a-victoriei-12-februarie-opera-iunea-tricolorul-revolu-ia-luminii_532432.html

            http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21606071-video-protest-prin-lectura-sibiu-manifestantii-adunat-piata-mare-carti-scaune-pliante-citit.htm

  

                                                     MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI 

                                                                              12 februarie 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s