,,IEŞIŢI DIN CASĂ, DACĂ VĂ PASĂ!”… DACĂ HULIGANII (ŞI ŞEFII LOR DESIGUR, PLĂTITORI), CARE AU PROVOCAT DIVERSIUNEA VIOLENTĂ DIN NOAPTEA DE 1 FEBRUARIE 2017 VOR FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE, PUTEM SPUNE CĂ JUSTIŢIA ÎNCĂ MAI FUNCŢIONEAZĂ ÎN ROMÂNIA… AUZIŢI CE NE SPUNE FRANCMASONUL CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ,,DUPĂ ALEGERI, DEMOCRAŢIA NU MAI E TREABA POPORULUI”!… – nevrednicul Radu Iacoboaie, 4 februarie 2017

          Fraţi români, NU RĂMÂNEŢI NEPĂSĂTORI! Românii cu atitudine spun lucrurilor pe nume, afişând pancarte şi scandând în stradă multe lozinci de care poate până acum nici nu aţi auzit:

          IEŞIŢI DIN CASĂ, DACĂ VĂ PASĂ!… ZI DE ZI, AICI VOM FI!… NOI DE-AICEA NU PLECĂM, NU PLECĂM ACASĂ, PÂNĂ NU VEŢI ABROGA ORDONANŢA VOASTRĂ!… CÂND NEDREPTATEA DEVINE LEGE, REZISTENŢA DEVINE DATORIE!… NU ESTE ADEVĂRAT CE NE SPUNE FRANCMASONUL CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ,,DUPĂ ALEGERI, DEMOCRAŢIA NU MAI E TREABA POPORULUI”!… JOS CORUPŢIA ŞI HOŢIA, SĂ TRĂIASCĂ ROMÂNIA!… HOŢIA, HOŢIA, SCUFUNDĂ ROMÂNIA!… STIMA NOASTRĂ ŞI MÂNDRIA, NU MAI TOLERĂM HOŢIA!… AŢI FURAT POPORUL, NU-I FURAŢI ŞI VIITORUL!… VĂ RUGĂM SĂ NE SCUZAŢI, NU PRODUCEM CÂT FURAŢI!… GUVERNUL, GUVERNUL, FAVORIZEAZĂ INFRACTORII!… ŢARA MAI PRESUS DE HOŢI… NOAPTEA AŢI VOTAT, CA HOŢII!…

          LIVIU DRAGNEA ŞI AI LUI, TRĂDĂTORII NEAMULUI!… DRAG NE-AR FI CA SĂ PLECAȚI… DRAGNEA, NU UITA, ROMÂNIA NU-I MOŞIA TA!… ŢARA MAI PRESUS DE DRAGNEA!… DRAGNEA, DRAGNEA, NU UITA, ROMÂNIA-I ŞI A MEA!… CEL CU MUSTAŢĂ, NE-A FURAT PE FAŢĂ!… CEAUŞESCU N-A MURIT, ESTE DRAGNEA TRAVESTIT!… MAI AM UN SINGUR DOR, SĂ-L VĂD PE DRAGNEA SCRIITOR!… DRAGNEA, DRAGNEA, NU UITA, AŞTEPTĂM ŞI CARTEA TA!… ÎNDRĂZNEŞTE SĂ SPUI ,,NU” LUI DRAGNEA, LUI TĂRICEANU ŞI LUI GRINDEANU!… DRAGNEA PENTRU NOI, ESTE CEAUŞESCU DOI!… DRAGNEA, DRAGNEA, NU UITA, PUŞCĂRIA E A TA!… ,,ALTĂ ÎNTREBARE? LA ÎNCHISOARE”!… DRAGNEA MINCINOSUL!…

         ALDE ŞI PSD, ACCEAŞI MIZERIE!… PSD EȘTI UN GUNOI, AI DAT ȚARA ÎNAPOI… ABROGAŢI, ABROGAŢI ŞI APOI DEMISIONAŢI!… JOS CU TUPEUL ŞI AROGANŢA GUVERNANŢILOR!… ULTRAŞII SUNT MÂNĂ-N MÂNĂ CU PSD… PSD, CIUMA ROŞIE!… INFRACTORII LE VOR RÂDE-N NAS PROCURORILOR CU ACESTE ,,CELEBRE” ORDONANŢE… JOS AVOCATUL ,,POPORULUI”!… JOS CU CARMEN DAN DE LA INTERNE!… JOS MÂINILE DE PE DNA… CODRUŢA, NU UITA, NOI SUNTEM DE PARTEA TA!… PROST SĂ FII SĂ TE IEI DE UN POPOR AL CĂRUI DESERT PREFERAT ESTE COLIVA… DEMOCRAŢIE, INTEGRITATE, NU IMUNITATE!… Ş.A.M.D.

         Constantin Sima şi Oana Smith Hăineală, procurori detaşaţi la Guvern, deveniţi secretari de stat la Ministerul Justiţiei sunt principalii creatori ai acestor Ordonanţe buclucaşe şi ,,discrete”. În prezent sunt anchetaţi de DNA împreună cu alţi membrii ai Guvernului, pentru că au adoptat Ordonanţa în mod conspirativ în noaptea de 31 ianuarie a.c., ceea ce a scos în stradă a doua zi circa 300 000 de români (150 000 în Bucureşti). ,,Prezentarea, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului. (…) am depus o completare la denunţul penal împotriva preşedintelui PSD pentru comiterea infracţiunii prevăzute la art. 134 din Legea 78 din 2000.” (cotidianul Evenimentul zilei, 3 februarie 2017, p.8)

        Premierul Sorin Grindeanu şi ceilalţi se prevalează foarte mult de argumentul, penibil de altfel, că au fost votaţi de ,,milioane de români”… Chiar aşa stau lucrurile în realitate?…  În fapt, ei au fost votaţi pe 11 decembrie 2016 de numai trei milioane de români, dintr-un total de 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot!… Adică numai de către 18% dintre alegători… DE UNDE ATUNCI ATÂTA TUPEU SĂ SE POARTE DISCREŢIONAR ŞI APROAPE DICTATORIAL?… Mai mult, unele surse insinuează că această tripletă TĂRICEANU-DRAGNEA-GRINDEANU se pregăteşte să desfiinţeze instituţia DNA, printr-o manevră vicleană de comasare a acesteia cu DIICOT… Este o tripletă a sfidării naționale, a sfidării poporului român și un guvern al rușinii naționale…

         Vă prezentăm în final sau vă recomandăm şi un articol de excepţie, care pune punctul pe i: http://www.evz.ro/ultrasi-la-raspundere-alice-in-tara-neterminata.html

 

         Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi şi link-urile:

         http://www.evz.ro/ultrasii-de-la-dinamo-sa-zapacim-oile.html

         ,,… UPDATE 19:13 (4 februarie 2017 – n.a.) Aproximativ 40.000 de protestatari au plecat in mars din Piata Constitutiei pe Calea Victoriei, care este blocata pe ambele sensuri pana in Piata Victoriei. Manifestantii scandeaza „Dragnea, nu uita, puscaria e a ta” si”Noaptea ca hotii”.

         Protestatarii din Piata Constitutiei se indreapta, in coloana, pe Calea Victoriei, spre Piata Victoriei, de unde au plecat in mars in urma cu trei ore, pentru a forma un lant uman in jurul Palatului Parlamentul.

         UPDATE 18:30 Manifestantii se intorc la Guvern dupa ce au facut lant uman la Parlament

         UPDATE 18:00 Peste 20.000 de protestatari au ajuns la Palatul Parlamentului, unde vor face un lant uman in jurul cladirii.

         UPDATE 17:00 Protestatarii care au plecat in mars au ajuns la Universitate, unde scandeaza „Hotii” si „PDS, ciuma rosie”. Zeci de oameni au iesit la ferestre, iar cei pe langa care trec ii aplauda. Manifestantii din primul rand afiseaza un banner mare pe care scrie”Democratie, integritate, nu imunitate!”, iar un barbat care sta in fata coloanei scandeaza la microfon „Alta intrebare? La inchisoare”.

         Pe traseul marsului, celor peste 10.000 de manifestanti care au plecat din Piata Victoriei li s-au alaturat si alte persoane, astfel ca numarul protestatarilor a crescut.

         Pe Bulevardul Magheru, oamenii au iesit la geamuri si pe balcoane. Oamenii pe langa care trec manifestantii ii aplauda.

         In fruntea coloanei de manifestanti se afla o persoana cu un microfon si o boxa, care scandeaza: „Alta intrebare? La inchisoare”

         (preluare de pe site-ul http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a-cincea-zi-de-proteste-sute-de-parinti-cu-copiii-lor-in-piata-victoriei-sunt-mic-dar-rezist.html)

 

                                                 MIŞCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                               nevrednicul Radu Iacoboaie, 4 februarie 2017

3 gânduri despre „,,IEŞIŢI DIN CASĂ, DACĂ VĂ PASĂ!”… DACĂ HULIGANII (ŞI ŞEFII LOR DESIGUR, PLĂTITORI), CARE AU PROVOCAT DIVERSIUNEA VIOLENTĂ DIN NOAPTEA DE 1 FEBRUARIE 2017 VOR FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE, PUTEM SPUNE CĂ JUSTIŢIA ÎNCĂ MAI FUNCŢIONEAZĂ ÎN ROMÂNIA… AUZIŢI CE NE SPUNE FRANCMASONUL CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ,,DUPĂ ALEGERI, DEMOCRAŢIA NU MAI E TREABA POPORULUI”!… – nevrednicul Radu Iacoboaie, 4 februarie 2017

Lasă un comentariu