EMINESCU NU A FOST ANTISEMIT, CI A DEMASCAT PLANUL OCULTEI DE EXTERMINARE A POPORULUI ROMÂN…

             ,,… După 1850 procesul de degenerare și exterminare biologică pe termen lung a fost declanșat strategic (de ,,pătura superpusă” sau casta evreiască bogată talmudistă – n.a.) prin cârciumărit, alcoolism, exploatare și exterminare prin muncă, prin arendași, bordeluri, cămătărie, lipsa accesului la educație (foarte puțini știau pe atunci să citească – n.a.), cultură și instrucție. 

           Nimeni nu trebuie să se mintă pe sine. Realitatea acelor ani este bine documentată și descrisă: exploatarea inumană prin muncă a țăranilor, zecile de mii de cârciumi în orașe și sate, miile de bordeluri și cazinouri din orașe, cămătăria, coruperea politicienilor și funcționarilor din administrație, ruperea legăturilor boierilor cu pământul, legalizarea avorturilor, supraimpozitarea proprietății și veniturilor rurale, lipsa accesului la educație… (…)

          Demascarea acestei agresiuni subversive din interior și a planurilor de degenerare în masă au fost rapid identificate de oamenii inteligenți de atunci, cel mai important luptător fiind ziaristul și scriitorul Mihai Eminescu. Mulți alții au înțeles atunci gravitatea complotului de exterminare a poporului român. Fiecare s-a opus și a luptat cum a putut contra acestui plan, unii prin scris în ziare, alții în parlamente sau consilii, alții în activitățile financiare și productive. Din păcate puterea de rezistență a românilor la un astfel de atac neconvențional a fost redusă. Monstruozitatea planurilor de exterminare a depășit cu mult puterea psihică de înțelegere a claselor mijlocii educate ale tinerei Românii. (…) Măsurile de degenerare pe care le-au încasat românii din zona Moldova-Bucovina-Basarabia timp de aproape 100 de ani au fost atât de puternice și profunde, încât și în prezent această degenerare specifică este vizibil resimțită în cele trei zone amintite. (…)

          Perioada de după 1990 și până în prezent este caracterizată printr-o degenerare incredibil de rapidă a tuturor păturilor sociale, proces observabil în toate țările foste comuniste. Nimeni nu mai opune rezistență, nimeni nu se mai preocupă de acest subiect. Degenerarea este atât de profundă, încât ideea în sine de degenerare este privită cu scepticism, la fel cei care vorbesc sau scriu pe această temă…”

             (din CAPITOLUL XIV – PLANUL OCULT PENTRU DISTRUGEREA POPORULUI ROMÂN DIN INTERIOR, PRIN DEGENERAREA ÎN MASĂ, volumul ,,Știința răului. Degenerarea indivizilor și popoarelor”, Ed. Eikon, Cluj-Napoca, 2014, pp. 183-185)

 

          Mai multe detalii puteți găsi accesând linkurile:

Dă clic pentru a accesa antologie-vol-24.pdf

PENTRU A ÎNŢELEGE LUMEA ÎN CARE TRĂIM, E NECESAR SĂ DEZLEGĂM ENIGMA «CHESTIUNII EVREIEŞTI… (de la pag.53)
 

Distrugerea Neamului Romanesc de catre MAFIA IUDEO-MASONICA

https://bisericasecreta.wordpress.com/2011/01/27/e-bine-sa-stim-lista-cu-personalitati-de-origine-evreiasca-jidaneasca-ale-vietii-publice-din-romania/

http://ziaruldevalcea.ro/2013/11/18/masoneria-si-miscarea-sionista-impotriva-romaniei/

 

                                        MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                              17 ianuarie 2017

Publicitate

8 gânduri despre „EMINESCU NU A FOST ANTISEMIT, CI A DEMASCAT PLANUL OCULTEI DE EXTERMINARE A POPORULUI ROMÂN…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s