TEHNICI DE MANIPULARE ȘI CONTROL FOLOSITE DE CĂTRE MASONERIE – nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 octombrie 2016

images  index

            Masoneria este pe scurt o organizație anticreștină care dorește controlul asupra întregii omeniri și vedem că astăzi este infiltrată masiv pe toate palierele vieții noastre, în plan politic, în plan economic, în cultură și spiritualitate. Ea este împărțită formal în două mari ramuri: una neagră (aparent religioasă, pro capitalism și liberală), cealaltă roșie (pro socialism, pro comunism, atee). (a se citi Holocaustul roșu, în care dr. Florin Mătrescu face această distincție deosebit de importantă pentru înțelegerea fenomenului).

            În plan politic, masoneria îndeosebi comunistă (roșie, neregulară) folosește anumite strategii și tehnici pentru compromiterea sau racolarea adversarilor politici. Mai ales după 1989, au existat multe cazuri de politicieni (deputați și senatori), vânați prin înregistrarea lor pe casete video după ce li s-a întins o capcană, de genul unei ,,prostituate de lux”, care în realitate lucra contracost sau era agent într-un serviciu secret. Ulterior fiind șantajați politic pentru a vota anumite legi sau pentru a fi racolați în partide precum PSD, Partidul Conservator, ALDE…

            Mai multe detalii despre tehnicile de manipulare și control folosite de masonerie aflăm accesând următoarele surse:

            … “Prostimea” nu trebuie să aibă acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă și obiectivă. Pentru aceasta, sunt susținute financiar acele instituții de presă care îndobitocesc și ajută românul să nu gândească, să nu înțeleagă…   (https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/03/08/10-tehnici-mafiote-de-control-si-manipulare-a-prostimii/)

           https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/tehnici-de-manipulare/

            … Încă nu ați realizat că democrația este cea mai perfidă formă de manipulare a poporului, adică a voastră, care citiți acum acest articol?… (http://politicscam.ro/acum-v-ati-lamurit-ca-lupta-politica-e-doar-de-ochii-lumii/)

http://politicscam.ro/4-situatii-dacian-ciolos-tehnica-manipulare/

           https://saccsiv.wordpress.com/2011/04/06/evreul-noam-chomsky-zece-strategii-de-manipulare-a-poporului/

           http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/09/19/controlul-mintii-in-noul-totalitarism-cum-suntem-guvernati-prin-tehnici-sectare-transformate-in-metode-de-conditionare-a-gandirii-si-comportamentului-falsa-trezire-fanatizarea-eticheta-teori/

           https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/07/ingineria-constiintei-umane-tehnici-de-manipulare-aplicate-in-sec-xxi/

           http://www.apologeticum.ro/2009/02/deschide-ti-ochii-conspiratia-masonica-nu-e-o-gluma/

           https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/03/influenta-mass-mediei-asupra-noastra/

Conspirațiile odată identificate își pierd puterea; la fel și francmasoneria, care pentru a fi anihilată, e suficient să fie scoasă la lumină, expusă public și atunci se va dezintegra asemenea unui vampir atins de lumina zilei. Pentru a înțelege mizeria, corupția și mafia din societatea actuală, trebuie să înțelegem francmasoneria, pentru că ea este sursa tuturor acestor nenorociri, nucleul central, pupitrul de comandă, conspirația tuturor conspirațiilor… (https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/)

          Poate că este necesar mai mult decât a fi scoasă la lumină. Este nevoie de o lege care să interzică societățile secrete, întrucât ele nu se supun niciodată legilor statale de pretutindeni și luptă împotriva umanității și legilor lui Dumnezeu.

 

                                                 MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                            nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 octombrie 2016

 

Anunțuri

6 gânduri despre „TEHNICI DE MANIPULARE ȘI CONTROL FOLOSITE DE CĂTRE MASONERIE – nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s