FRAȚI ORTODOCȘI, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI PENTRU APĂRAREA CREDINȚEI NOASTRE ORTODOXE! – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 23 septembrie 2016

images   images

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei vă adresează un apel la solidaritate. Trebuie să ne unim fraților pentru apărarea dreptei credințe, care este ORTODOXIA. Luați exemplu măcar de la frații noștri din Maramureș și din alte părți ale României.

           Mărturisim credința noastră ortodoxă sau acceptăm erezia ecumenistă și masonică? Nu recunoașteți ,,sinodul” din Creta (16-27 iunie 2016), care a legalizat ecumenismul și a introdus Noua Ordine Mondială în Biserica Ortodoxă dreptslăvitoare! Acești ierarhi ,,ortodocși” (ecumeniști sau masoni) care au semnat nu au făcut decât să ne vândă ortodoxia!… Cum a fost cu putință ca Papa Francisc și Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului să manipuleze și să impună pan-erezia ecumenismului la acest ,,sinod” eretic? Un Sinod Mare și Sfânt ar fi condamnat cu siguranță ereziile, și în primul rând ecumenismul și erezia francmasonică!…

           Frați ortodocși, mărturisiți și luptați împotriva ecumenismului și tuturor ereziilor care amenință îndeosebi credința noastră ortodoxă. Luptați până la capăt și mărturisirea frățiilor voastre va ajuta mult mântuirii sufletului. Nu vă pierdeți nădejdea și fiți tari în credință! Mărturisiți precum înaintașii noștri, Sfinții Părinți și poporul român dreptcredincios!

           DE CE CREDEȚI CĂ ECUMENISMUL A FOST NUMIT EREZIA EREZIILOR DE CĂTRE SFÂNTUL JUSTIN POPOVICI?

           Simplu. Pentru că el adună laolaltă toate credințele religioase de pe pământ într-o religie unică globală, adică toate învățăturile mincinoase a unor schismatici și eretici care s-au rupt de comuniunea cu Biserica lui Hristos (ortodoxă) veche de 2000 de ani. Este erezie universală care le înglobează pe toate… Pentru că a cuprins aproape toată ortodoxia și îi amăgește pe mulți dintre frații noștri ortodocși cu o viclenie ieșită din comun, o viclenie satanică. Și pentru că îndepărtează cel mai mult Harul sau lucrarea Duhului Sfânt, fiind cea mai mare și mai vicleană înșelare sau lucrare a diavolului din întreaga istorie a omenirii.

           Este timpul Mărturisirii fraților ortodocși! Este timpul să lăsăm deoparte puțin grijile de zi cu zi, toată frica, nepăsarea, comoditatea și să jertfim puțin din energia noastră mărturisind ortodoxia, amintindu-ne de cuvintele Mântuitorului nostru Iisus Hristos:

           ,,Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.  Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.  Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.  Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.  Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.  Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.  Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.  Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.” (Evanghelia după Matei, 10: 32-39)

 

                                   MĂRTURISIRE A CREDINȚEI NOASTRE ORTODOXE

           SUNT CREȘTIN-ORTODOX! NU SUNT CREȘTIN ECUMENIST ȘI ERETIC! ȘI NU VREAU ECUMENISM ÎN BISERICA ORTODOXĂ!

           AFARĂ CU MASONERIA, CARE PROMOVEAZĂ DOCTRINA ECUMENISTĂ!

           M-AM NĂSCUT ȘI AM FOST BOTEZAT ORTODOX! ȘI VREAU SĂ MOR ORTODOX ȘI PENTRU HRISTOS!

           Doamne, ajută-mă să mărturisesc numai Adevărul și să nu Te părăsesc niciodată! Amin.

 

                                                    MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                                           23 septembrie 2016

16 gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI PENTRU APĂRAREA CREDINȚEI NOASTRE ORTODOXE! – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 23 septembrie 2016

 1. Mihail

  NOU:aseara am auzit pe RADIO IASI la emisiunea LUMINA CREDINTEI ca azi vine la manastirea Putna PATRIARHUL IOAN AL ANTIOHIEI si va sluji maine impreuna cu teofan:radio iasi da slujba in direct

  Apreciază

  Răspunde
 2. ayeaye20

  Aici au picat multi crezand ca minunile le arata dreapta credinta : „Dacă episcopul tău ar învăţa orice în afara orânduielii date, chiar de trăieşte în curăţie, sau săvârşeşte semne şi minuni, sau de prooroceşte, să îţi fie ţie ca un lup în blană de oaie, căci lucrează nimicirea sufletelor” (Sf. Ignatie Teoforul).

  Apreciază

  Răspunde
 3. Cetatzean scarbit

  Teodosie nu a semnat pentru ecumenisul adoptat in luna iunie 2016 , in insula CRETA, Tedosie tpentru acest fapt sufera prigoana. Ceilaltzi ierarhi, mitropolitzi si restul rangurilor preotzesti sunt curatzi ca lacrima ? Nici unul nu este atat de terfelit ca ierarhul tomitan, ca Teodosie , ca sa ne dam seama ca fortzele oculte, il lucreaza bine, dar nu sunt ei Dumnezeu ?!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s