SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE TOȚI MEMBRII SFÂNTULUI SINOD AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, DIN PARTEA POPORULUI ROMÂN DREPTCREDINCIOS – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 15 septembrie 2016

images  index

             ECUMENISMUL ESTE CREAȚIA MASONERIEI PENTRU REFORMAREA ȘI DISTRUGEREA CREDINȚEI ORTODOXE DREPTSLĂVITOARE…

            Întrucât poporul român ortodox dreptcredincios nu este deloc catehizat în chestiuni foarte importante precum ereziile contemporane care atacă Biserica lui Hristos (pan- erezia ecumenistă, erezia francmasonică și toate celelalte erezii promovate de sectele pretins ,,Biserici creștine”), am redactat acest memoriu sau scrisoare deschisă către sfințiile voastre, conținând un material succint și accesibil tuturor.

           Creștinii nu au doar obligația de a-și cunoaște propria lor credință ortodoxă, ci ei trebuie să-și apere credința la nevoie și să mărturisească chiar cu prețul vieții. De aceea, noi afirmăm cu tărie că nu vrem și nu vom accepta niciodată unirea aceasta cu pretinșii ,,creștini” (catolicii, protestanții), precum și cu alte culte și denominațiuni necreștine. Noi nu vrem ca acest virus al ecumenismului să contamineze mortal sfânta noastră ortodoxie, pentru că el afectează iremediabil întreaga viață duhovnicească și împiedică fără nicio urmă de îndoială mântuirea sufletului.

           Credința ortodoxă trebuie să rămână în continuare neschimbată și curată. Prin ea, a dăinuit practic neamul nostru românesc în istorie, contribuind la realizarea unei unități a românilor în calea barbarilor și năvălitorilor străini. Cu ajutorul neprețuit de la Dumnezeu, marii noștri domnitori ortodocși au repurtat victorii strălucite, păstrând neștirbită suveranitatea țării. Ortodoxia ne-a ajutat așadar în decursul timpului să supraviețuim ca națiune și ne-a oferit posibilitatea mântuirii sufletului. Iar noi, ortodocșii de astăzi, avem îndatorirea să păstrăm credința ortodoxă neîntinată și neschimbată și să o predăm generațiilor viitoare!

            Ecumenismul reprezintă în opinia noastră cea mai mare amenințare și ispită la adresa ortodoxiei. Ea poate fi definită ca acea ideologie religioasă concepută de evreii sioniști și aplicată prin francmasonerie, care urmărește dominația asupra tuturor popoarelor prin UNIREA ȘI CONTOPIREA CREDINȚELOR RELIGIOASE ÎNTR-O SINGURĂ RELIGIE LA NIVEL GLOBAL și prin care dispar toate religiile și confesiunile existe la ora actuală.

           Nu vom face multe precizări de ordin istoric. Vom spune numai că ecumenismul s-a născut ca idee la Congresul masonic de la Basel (Elveția) din anul 1897. A fost apoi promovat activ de metodistul american John Mott la întrunirea protestanților de la Edinburgh (Scoția) din anul 1910, când s-au pus bazele Mișcării Ecumenice Mondiale. Ecumenismul a devenit apoi doctrina acestei mișcări de tip New Age și a fost preluată de Consiliul Mondial al Bisericilor (un nou organism internațional masonic dominat de protestanți, care și-au denumit astfel sectele eretice drept ,,Biserici creștine”, și care iată la recentul sinod eretic din Creta au fost legitimate prin celebrul document nr.6 ,,Relațiile Bisericii Ortodoxe cu ansamblul (restul) lumii creștine”!!!).

            În esență, ecumenismul nu reprezintă altceva decât expresia fidelă a globalizării masonice în planul religios și este satanic (erezia ereziilor, pan-erezie cum a denumit-o Sfântul Iustin Popovici din Serbia). El este un factor decisiv în crearea Noii Ordini Mondiale (antihristice) care pregătește terenul domniei întunecate a împărăției antihristului profețite în Cartea Apocalipsei. Să nu uităm faptul că masonii, în lojile lor superioare ajung să se închine pe față lui Lucifer (inclusiv Papa Francisc I, membru marcant al Ordinului Iezuit).

          Ecumenismul este cadoul (mărul) otrăvit al masoneriei conduse de evreii sioniști (talmudiști), foarte frumos ambalat și pavat cu idei nobile precum iubirea dintre oameni și popoare, pacea, toleranța etc, dar în realitate este o ideologie sincretistă mai toxică chiar și mai periculoasă decât comunismul! Comunism, despre care știm astăzi că a secerat fără milă multe milioane de vieți omenești din octombrie 1917 încoace și a produs pretutindeni nenumărate suferințe, unele de-a dreptul inimaginabile omului de astăzi (precum s-a întâmplat în închisorile de teroare de la Pitești, Aiud, Gherla etc).

          Ecumenismul este erezia ereziilor care conduce în fundul iadului cele mai multe suflete. Pentru că ereticii și schismaticii s-au rupt cu totul de adevăr, de trupul viu al Bisericii lui Hristos, plăsmuindu-și propriile lor religii și credințe. Și pentru că în esență el reprezintă cea mai vicleană înșelătorie a diavolului, calul troian menit să dărâme cetatea sfântă a ortodoxiei.

          Cunoașteți mult mai bine decât noi faptul că Sfinții Părinți ai Bisericii Ortodoxe au condamnat întotdeauna ereziile, aceste falsificări ale adevărului și învățăturilor de credință. Canoanele Bisericii Ortodoxe, consacrate prin cele 7 Sfinte Sinoade Ecumenice (nu ecumeniste!) au osândit și anatemizat ereziile care au tulburat Biserica și au produs dezbinare. De ce oare acest fals sinod din Creta nu a condamnat nici măcar o erezie și nici măcar nu a folosit în documentele sale cuvântul erezie?

            Prin urmare, rugăm pe toți membrii Sfântului Sinod ai Bisericii Ortodoxe Române, care vă veți întâlni în luna octombrie a.c. să analizați cu atenție cele exprimate de noi mai sus și alte scrisori asemănătoare și să respingeți hotărât toate documentele și semnăturile acestui sinod eretic din insula Creta, unde Cel care a lipsit a fost DUHUL SFÂNT. Vă rugăm de asemenea să votați ieșirea Bisericii noastre din Consiliul Mondial al Bisericilor, precum au procedat alte Biserici Ortodoxe precum cele din Bulgaria și Georgia. ,,Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!”

            Și nu ignorați mesajul părintelui Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă, care va rămâne pururea peste timp ca o deviză în lupta împotriva ereziilor sataniste:

           ,,Nu trebuie să trecem indiferenți pe lângă problemele cu care se confruntă Biserica noastră. Sfinții Părinți așa ne învață, că atunci când credința ne este primejduită, porunca Domnului este să nu păstrăm tăcerea și nimeni nu este îndreptățit să zică: ,,dar, ce, eu sunt prea mic, cine sunt eu să mă amestec în problemele Bisericii”? Nu, dragii mei, Sfinții Părinți ne învață că dacă noi vom rămâne nepăsători, pietrele vor striga. Este necesar să ne cunoaștem catehismul, canoanele și învățătura Bisericii noastre.”

 

semnează toți membrii Mișcării pentru Apărarea Ortodoxiei

       15 septembrie 2016

 

NOTĂ FINALĂ: Rugăm frățiile voastre să vă exprimați la rubrica comentarii adeziunea la această scrisoare și să o dați mai departe tuturor (inclusiv ierarhilor locului) prin orice mijloace de informare (în format scris și electronic). Credeți că o petiție on-line ar fi potrivită în demersul nostru? Dumnezeu să ne întărească în credința noastră și în mărturisirea ortodoxă! Amin.

 

16 gânduri despre „SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE TOȚI MEMBRII SFÂNTULUI SINOD AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, DIN PARTEA POPORULUI ROMÂN DREPTCREDINCIOS – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 15 septembrie 2016

    1. gheorghinuss

      Scrisoarea reflecta in totalitate convingerile mele si o sustin fara nici o retinere. Totusi eu cred ca cei care au semnat nu o sa renunte pentru ca si Iuda a mers pina la capat dupa ce a luat argintii. Stau si ma gindesc daca eu am intrat prin botez in Biserica lui Hristos cu invataturile Lui si a sfintilor parinti ce drept le da lor sa schimbe dogmele Bisericii si sa ma scoata afara din Biserica in care eu am intrat fara sa ma intrebe. Oare dreptul civil nu poate spune nimic? Biserica nu este a lor, daca nu le place cum a fost peste 2000 de ani sa-si faca biserica lor dupa placerile lor si sa ne lase pe noi in pace sa mergem inainte.

      Apreciază

      Răspunde
  1. Spirea Bataiosu

    Da. În luna noiembrie la sinodul local, toti cei care nu au participat la asa zisul sinod din insula creta, episcopi, preoti, va rugam sa respingeti aceste documente ca eretice, sa votati iesirea BOR din CMB (consiliul mondial al bisericilor), aparati dreapta credinta intru Hristos, aplicati canoanele care anatemizeaza erezia, voi santeti cei multi împreuna cu noi mirenii, ei sunt putini, luptati pentru adevar, si adevarul va va elibera. Domnul sa fie binecuvantat. AMIN!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Puica emilia

    Sunt in totalitate de acord cu scrisoarea deschisa adresata BOR, ca poate se vor trezi, adica poate le va fi frica de o eventuala revolta a crestinilor ortodocsi autentici, caci de frica de Dumnezeu sau respect pentru valorile ortodoxe ale neamului romanesc unici vorba.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu