PROTESTUL ANTIECUMENIST DIN 10 SEPTEMBRIE 2016 A FOST ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI DUPĂ CE FUSESE APROBAT INIȚIAL! CENZURĂ ȘI DISCRIMINAREA ORTODOCȘILOR ÎN ROMÂNIA! FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN TĂCEREA NOASTRĂ ȘI NOI TRĂDĂM ORTODOXIA… – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 12 septembrie 2016

images  fără titlu

           Iubiți frați ortodocși, vă semnalăm cu durere faptul că În România, credincioșii ortodocși nu sunt doar marginalizați cu totul de către mass-media aservită ocultei, dar a început să fie și discriminată și pusă la stâlpul infamiei! Discriminați într-o țară ortodoxă, în care circa 87% se declară a fi cetățeni de credință ortodoxă!

          Astfel, la protestul antiecumenist din  data de 10 septembrie 2016, după numai două ceasuri de la începerea lui, vice-primarul trecând cu mașina prin zonă și văzându-ne acolo cu pancarte și portavoce a dispus închiderea și blocarea protestului, comunicând aceasta comandantului Jandarmeriei, evident după ce a primit ordin de mai sus. Mai mult. dorind să ne închinăm la moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov, am fost opriți să mergem pe motiv că biserica este închisă. Deși în acest timp, vedeam cum în acest timp mai multe autocare de turiști străini din Europa de Vest mergeau fără probleme. Motiv pentru care am redactat un Memoriu către Patriarhia Română și l-am semnat cu toții.

           Frați ortodocși, abia acum putem conștientiza și intui ceea ce s-a întâmplat de fapt în insula Creta, unde s-a întrunit un Pseudo-Sinod, adică un Sinod parțial, nestatutar (nelegitim), fals, eretic și masonic, unde ierarhii prezenți (puțini ca număr) au semnat (cu câteva excepții numai) documente oficiale de o însemnătate și o gravitate fără precedent! Și au semnat fără a consulta Pleroma Bisericii Ortodoxe!

           Frați ortodocși, acești Patriarhi, mitropoliți, arhiepiscopi și episcopi, aleși pentru ,,sinod” pentru viziunea și simpatia lor proecumenistă, au semnat nu doar aprobarea căsătoriilor mixte și numirea sectelor ca ,,Biserici Creștine” laolaltă cu Biserica Ortodoxă, ci mai grav, au semnat în opinia noastră unirea cu catolicii și protestanții, punând bazele acesteia la acest ,,sinod” regizat de Papa de la Vatican împreună cu Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului Bartolomeu! Au proclamat unirea și unitatea creștină în sânul Bisericii Universale!

          Vă spunem că nu toate documentele și paragrafele lor au fost date încă publicității. Trebuie să știm că lucrările acestui sinod mincinos și chipurile ,,panortodox” au avut loc cu încălcarea multor norme de organizare, inclusiv s-a desfășurat cu ușile închise! De ce oare atâta secretomanie? V-ați pus întrebarea? De când legea tăcerii caracteristică francmasoneriei și mafiei se aplică și Sinoadelor ortodoxe? Nu a fost lăsat laicatul ortodox să participe dar au fost prezenți alții, care nu aveau ce căuta acolo!…

           Pentru prima dată au fost acceptați la un sinod delegați din partea Papei și protestanților, numiți chipurile observatori, care au primiți încă și cu multă căldură și cinste… De ce credeți că au fost trimiși aceștia și ce misiune importantă au avut de îndeplinit? Vă spunem noi. Aceștia au fost trimiși expres de Papa Francisc I, mare eretic și iezuit (mason) pentru a se asigura că va fi respectată agenda deja stabilită a sinodului, că ierarhii ortodocși vor accepta și semna unirea multdorită de catolici și unii dintre protestanți. Ei au avut și rolul de a exercita presiuni asupra celor nehotărâți sau mai rezervați.

           Dar această unire falsă și mincinoasă, nedorită de poporul ortodox dreptslăvitor, semnată așadar fără reprezentanții a patru importante Biserici Ortodoxe autocefale (Rusia, Bulgaria, Georgia și Biserica Antiohiei) va fi făcută publică numai la momentul oportun de către organizația antihristică (masoneria), când apele se vor liniști și vor fi mult mai puțini contestatari ai acestui Pseudo-Sinod din Creta.

          Frați ortodocși, prin tăcerea noastră, prin nepăsarea noastră, nu facem altceva decât să trădăm și noi ortodoxia… Au trădat-o acești ierarhi care ar fi trebuit să aibă harul Duhului Sfânt și să apere ortodoxia de erezii… Să nu facem ca dânșii și să ne lepădăm de ortodoxie. Să nu ne pierdem credința și sufletul! Să nu cădem și noi în apostazie și să le cerem retragerea semnăturilor lor.

          Nu știm dacă sunteți la curent dar pe site-ul Patriarhiei Române numit basilica.ro, noi am fost numiți fanatici… Nu ne miră faptul pentru că era de așteptat. Dreapta credință și evlavia credincioșilor aparținând poporului dreptslăvitor sunt și vor fi etichetate ca fanatism, nebunie și extremism…

          Cu alte cuvinte, cei care mărturisesc dreapta credință și respectă învățăturile Mântuitorului Iisus Hristos și ale Sfinților Părinți, care se împotrivesc ereziilor de orice fel, oricărei comuniuni și mai ales unirii cu ereticii și schismaticii sunt catalogați și acuzați ca fanatici, oameni dezechilibrați și periculoși pentru societate…

          Iar această acuzație este una foarte gravă și exprimă fidel punctul de vedere al Patriarhiei BOR dar probabil nu și a Sfântului Sinod! Este o acuzație total nefondată și mincinoasă. Se observă aproape cu ochiul liber faptul că au recurs la aceasta din disperare. Ne atacă pentru că suntem incomozi și pentru a ne discredita total în fața opiniei publice și credincioșilor. Și pentru a împiedica astfel orice viitor protest mai viguros împotriva ecumenismului, erezia ereziilor!

           După cum știm, mulți teologi și toți Sfinții Părinți au mărturisit împotriva ereziilor. Marele nostru teolog român Dumitru Stăniloae, după ce a fost la câteva întruniri ale CMB, a mărturisit că ecumenismul este ,,un produs al masoneriei…” Din moment ce ecumenismul este pan-erezie (cum l-a numit Sfântul Iustin Popovici), atunci masonii, catolicii, sectanții de orice fel care îndrăznesc să se autodenumească ,,Biserici Creștine” (iar acum i-au legalizat ierarhii ortodocși care au semnat în Creta!), nu sunt cu toții eretici și trebuie dați anatemei precum au făcut și Sfinții Părinți? Adică ei sunt cu totul în afara Bisericii lui Hristos…

           Și atunci ridicăm întrebarea legitimă: Cine sunt cu adevărat fanaticii și extremiștii? Cei care luptă pentru apărarea ortodoxiei sau cei care o atacă pe diferite căi oculte și subversive?

           Oare noi nu vedem și alte realități dureroase, precum faptul în Biserica Ortodoxă Română există deja la nivel instituțional o dictatură? O dictatură a lui Daniel Ciobotea și masoneriei ,,ortodoxe”, care nu vrea doar să bage pumnul în gură mirenilor, ci și monahilor și preoților… De ce aproape toți preoții și monahii nu vin la proteste antiecumeniste? De ce ei acceptă tacit și nu vorbesc deloc despre dictatura din BOR? Evident că din frică și mai ales pentru a nu-și pierde slujba și a fi înlocuiți cu alții… Dar frica este de la diavol și fricoșii nu se mântuiesc…

          Noi, nevrednicii membri ai Mișcării pentru Apărarea Ortodoxiei nu vom sta niciodată cu brațele încrucișate când vedem cum cetatea sfântă a Ortodoxiei se clatină în fața atacurilor fățișe și ascunse și cum vor masonii să introducă în ea calul troian – ECUMENISMUL..

          Lansăm un apel și un semnal de alarmă către toate asociațiile și fundațiile ortodoxe din România și de pretutindeni, care înțeleg gravitatea momentului pe care îl trăim și marea amenințare a ecumenismului globalizator să se unească într-un cuget și simțire și să formulăm un MANIFEST ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI, pentru catehizarea credincioșilor, care să fie distribuit în toate eparhiile.

          Dacă noi nu vom reacționa acum și nu ne vom împotrivi cu toată ființa noastră unirii cu ereticii și schismaticii, unirea oficială din Creta se va realiza în teritoriu și vor face tot mai multe rugăciuni în comun, slujbe și împărtășiri cu aceștia… Există deja informații că în luna septembrie 2016, cam în jurul lui 23 septembrie, Papa va semna unirea și cu protestanții. Iar în iunie 2018, se prognozează mari slujbe comune cu ereticii și schismaticii în Catedrala Mântuirii Neamului, care va fi finalizată atunci și inaugurată.

          Iar următorul pas știți oare care va fi? Următorul pas va fi unirea tuturor religiilor și confesiunilor din întreaga lume în numele chipurile a aceluiași Dumnezeu, sub pretextul păcii și iubirii dintre oameni… Excluzând iubirea față de Dumnezeu…

          Frați ortodocși, marii noștri inamici sunt de fapt, frica, nepăsarea și resemnarea. Inamici puternici care se opun cu îndârjire mântuirii sufletelor noastre și care ne îndepărtează de adevărata comuniune cu Dumnezeu. Nu uitați fraților că ascultarea este până la erezie și ascultarea față de oameni nu este nicidecum mai mare față de ascultarea față de Dumnezeu. Și dacă noi vom tăcea atunci pietrele vor striga în locul nostru (prin cutremure și calamități) și ne vom osândi singuri la moartea cea veșnică.

         Și nu uitați mesajul de mare actualitate al părintelui Justin Pârvu, creștin și patriot adevărat, ctitorul Mănăstirii Petru Vodă:

         ,,Nu trebuie să trecem indiferenți pe lângă problemele cu care se confruntă Biserica noastră. Sfinții Părinți așa ne învață, că atunci când credința ne este primejduită, porunca Domnului este să nu păstrăm tăcerea și nimeni nu este îndreptățit să zică: ,,dar, ce, eu sunt prea mic, cine sunt eu să mă amestec în problemele Bisericii”? Nu, dragii mei, Sfinții Părinți ne învață că dacă noi vom rămâne nepăsători, pietrele vor striga. Este necesar să ne cunoaștem catehismul, canoanele și învățătura Bisericii noastre.”

 

                                           MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                  nevrednicul Radu Iacoboaie, 10 septembrie 2016

 

             Alte link-uri de mare folos duhovnicesc:

             https://danielvla.wordpress.com/2016/09/11/ereticilor-pocaiti-va-de-ecumenism-s-a-strigat-la-protestul-de-la-patriarhie-impotriva-sinodului-talharesc-din-creta/

 

8 gânduri despre „PROTESTUL ANTIECUMENIST DIN 10 SEPTEMBRIE 2016 A FOST ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI DUPĂ CE FUSESE APROBAT INIȚIAL! CENZURĂ ȘI DISCRIMINAREA ORTODOCȘILOR ÎN ROMÂNIA! FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN TĂCEREA NOASTRĂ ȘI NOI TRĂDĂM ORTODOXIA… – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 12 septembrie 2016

 1. PORUNCA

  „VĂ RĂTĂCIȚI NEȘTIIND SCRIPTURILE, NICI PUTEREA LUI DUMNEZEU” (Mt.22,29)”
  Admitem în mod teoretic că aceste proteste se vor generaliza într-o formă acută pentru ca finalmente să se pună în aplicare modul corect de înfăptuire a unității religioase, fiindcă lumea are într-adevăr nevoie de unitate religioasă.
  Deci, ceea ce contează în primul rând este susținerea modului corect de soluționare a aceste uriașe probleme a lumii. Ea, problema, este mult prea mare pentru ca Dumnezeu-Tatăl să nu ne fi lăsat temeiul de urmat pentru a înfătui unitatea religioasă creștină și apoi pe cea interreligioasă. Cheia de soluționare a problemei o reprezintă porunca din Psalmul 109, dată de Dumnezeu-Tatăl sub marele Său jurământ cu asigurarea că nu va reveni asupra lui. Așadar, trebuie să ne unim glasurile și energiile pentru a pune în aplicare Porunca din Psalmul 109.
  Spre a evita relele provocate de schismele și sincretismele din perioada Vechiului Testament, Dumnezeu-Tatăl a poruncit pentru epoca Noului Testament o singură rânduială, cea a lui Melchisedec, rânduiala cu pâine și vin, desăvârșită de Mântuitorul la Cina cea de Taină. Dar dacă Dumnezeu-Tatăl a dat o rânduială, atunci ea este una și numai una, respectiv rânduiala statuată de primele Sinoade.
  Porunca se cere a fi pusă în aplicare fără ezitări și fiindcă a fost revalidată chiar de Iisus, care întrebându-i pe farisei al cui fiu este Cristosul, a făcut trimitere la Planul Mântuirii pentru a ne spune că el se va derula în conformitate cu porunca din Psalmul 109 (Vezi Mt.22,42-46; Lc.20,42-43).
  Unde-i lege, nu-i tocmeală !!!
  Fiindcă este o poruncă dată pentru vecie, ea este și universală.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s