NUMAI CÂTEVA ÎNTREBĂRI LA CARE SUNT INVITAȚI SĂ RĂSPUNDĂ CATOLICII. AȘTEPTĂM RĂSPUNSURI LA OBIECT. – nevrednicul Radu Iacoboaie, Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 8 septembrie 2016

index  index

           1 – De ce ați trimis voi catolicii, prin Papa, observatori la Sinodul ortodox din Creta și ați manipulat în mod ocult această întâlnire, inclusiv prin reducerea numărului voturilor ierarhilor și prezența unui număr mic de episcopi ortodocși? Nu cumva totul a fost aranjat dinainte iar ierarhii prezenți au fost aleși tocmai pentru viziunile lor ecumeniste?

           2 – De ce ați ridicat anatemele asupra francmasoneriei, știindu-se faptul că aceasta reprezintă o organizație antihristică și ecumenistă, în timp ce Bisericile Ortodoxe osândesc în continuare francmasoneria?

          3 – De ce Papa promovează activ în lume Noua Ordine Mondială, Mișcarea Ecumenică (pan-erezia ecumenismului), ,,drepturile omului” (inclusiv căsătoriile dintre homosexuali)?

          4 – De ce Papa este de acord cu primirea cipurilor și a implanturilor, despre care noi știm cu certitudine că înrobesc definitiv omul printr-o sclavie electronică și ajută masoneria mondială să preia controlul total asupra omenirii?

          5 – De ce aveți în vedere introducerea în viitorul apropiat și pe scară largă a hirotoniei femeilor precum în ,,Biserica Anglicană” și alte culte protestante? Pot oare femeile să primească harul preoției? Pe ce temei? Al ,,drepturilor omului” inventate de masoneria condusă la vârf de evreii sioniști?

          6 – De ce Papa s-a numit pe sine Dumnezeu și se crede a fi uns ca locțiitor al lui Hristos pe pământ? Nu este o blasfemie groaznică?

          7 – De ce promovați oare primatul papal și ați numit ,,biserica” voastră ,,Catolică”, adică în traducere ,,Universală”? Pentru a vă putea întemeia astfel teoria supremației voastre la nivel global? Așa zisa Biserică Universală, conform denumirii, nu poate fi decât cea care înglobează toate ,,bisericile”, ceea ce și urmăriți de fapt…

          8 – De ce tot ce spune Papa este infalibil? El nu este om și nu poate greși niciodată?

          9 – De ce clericii voștri au hotărât să se rupă de Biserica lui Hristos prin aruncarea anatemelor în anul 1054? Care au fost oare motivele întemeiate ale acestei rupturi de ortodoxie?

         10 – De ce nu aduceți cinstire Apostolului Neamurilor, Sfântului Pavel, întemeietorul de facto al Bisericii din Roma (potrivit scrierilor Sfântului Nectarie de Eghina și Epistolelor către Romani)?

         11 – De ce aduceți cinstire numai Sfântului Apostol Petru, câtă vreme în ortodoxie știm că există chiar un post al anului închinat Sfinților Apostoli Petru și Pavel și există biserici și catedrale cu hramul închinat lor?

         12 – De ce nu ați pus spre închinare credincioșilor din toată lumea sfintele moaște ale Apostolului Pavel din moment ce au fost descoperite de mai mulți ani sub ruinele din Roma?

         13 – De ce în teologia voastră, Sfântul Apostol Petru este pus deasupra celorlalți Apostoli, câtă vreme Domnul Iisus Hristos a spus: ,,Care vrea să fie mare între voi, să fie slujitor al vostru. Și care va vrea să fie întâi între voi, să fie tuturor slugă.” (Marcu 10, 43-44)

         14 – De ce ați schimbat până și cele zece porunci ale lui Dumnezeu din Vechiul Testament?

         15 – De ce ați adăugat în Crezul Sfinților Apostoli (pecetluit cu anatemă), dogma aceasta Filioque, prin care afirmați că Duhul Sfânt purcede și de la Fiul? Pentru a justifica infailibilitatea Papei?

         16 – De ce ați înlocuit pâinea dospită de la Sfânta Împărtășanie cu azima? De ce ați îndrăznit în știința voastră a merge până acolo a examina chimic Sfânta Împărtășanie?

         17 – De ce ați oprit căsătoria preoților și ați modificat grav rânduiala Sfântului Botez prin simpla stropire în loc de cufundare în apa sfințită de trei ori?

         18 – De ce ați batjocorit felul în care se face semnul Sfintei Cruci pe trupul omului prin crucea făcută invers decât în ortodoxie, adică de la stânga la dreapta și nu de la dreapta la stânga și doar cu două degete? De ce purtați mulți dintre voi la gât crucea întoarsă în jos asemenea Papei? Răstignirea pe cruce în jos a Sfântului Apostol Petru nu este relevantă în acest sens pentru că noi cinstim mai mult jertfa Mântuitorului pe Cruce.

        19 – De ce ați desființat posturile și le-ați înlocuit cu așa-zise posturi în care se poate servi pește oricând?

        20 – De ce ați inventat doctrina imaculatei concepții despre Maica Domnului (cum că s-a născut fără a avea păcatul strămoșesc asemenea Mântuitorului)?

         21 – De ce ați inventat cultul sacrei inimi a lui Iisus Hristos și a Maicii Domnului, creând astfel două inovatoare sărbători?

         22 – De ce ați inventat acest cult al statuilor pentru Mântuitorul Hristos, Maica Domnului și unii Sfinți, care dă apă la moară tocmai protestanților, care ne spun că nu poți să te închini la chip cioplit?

         23 – De ce ați inventat dogma harului creat sau a energiilor create (grația creată) pentru că știm că în ortodoxie vorbim dimpotrivă de harul necreat potrivit Sfântului Grigorie Palama?

         24 – De ce ați inventat oare Purgatoriul ca stare intermediară a sufletelor între Rai și Iad?

 

         NOTĂ: Dacă mai știți și alte întrebări relevante de această factură, vă rugăm să ni le trimiteți la comentarii și le voi lua în considerație. Doamne ajută!

         Marele filozof nihilist (anticreștin) Friedrich Nietzche, se știe că înainte de a muri, alerga pe câmpuri și striga în gura mare: ,Eu sunt Dumnezeu!” O mare nebunie! Dar spre deosebire de acesta, Papa se numește pe sine Dumnezeu în fiecare zi! Auziți fraților… Papa se crede Locțiitorul lui Hristos pe pământ! Blasfemie!!! Și mândrie incomensurabilă, asemănătoare doar celei a lui Lucifer, zeul masoneriei acum, care s-a gândit cândva  să stea pe tronul lui Dumnezeu…

          https://ro.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche

 

                                             MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                          nevrednicul Radu Iacoboaie, 8 septembrie 2016

 

 

 

 

15 gânduri despre „NUMAI CÂTEVA ÎNTREBĂRI LA CARE SUNT INVITAȚI SĂ RĂSPUNDĂ CATOLICII. AȘTEPTĂM RĂSPUNSURI LA OBIECT. – nevrednicul Radu Iacoboaie, Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 8 septembrie 2016

 1. oarecare

  iata..ce ne spune Basilica:

  http://basilica.ro/sa-pastram-pacea-si-unitatea-bisericii/

  Vedeti ce ne lipseste ?!..

  Preotii care sa informeze lumea corect…

  Pt ca o vor face ei vicleneste..
  http://basilica.ro/mii-de-tineri-si-credinciosi-s-au-rugat-impreuna-cu-patriarhul-daniel-la-catedrala-nationala/

  De aceea tot va spun si ma repet…
  Pr Jar procedeaza corect !!! Face adunari !! Vine printre oameni si le vorbeste !Noi nu facem nimic !!…O sa fie sambata un miting fara credibilitate… fara preoti, doar ‘mireni razvratiti si doi monahi necanonici’ cum zic ei .. vor spune adevarul dar nu au credibilitate…vor fi ajutati sa greseaca…Si cine este de vina??? Preotii care tac si nu fac nimic..Nu stiu ce organizare au acestia pt acest miting.. si ce vor face 9 ore…deja cei de la Patriarhie au inceput o campanie de denigrare..si nu va fi numai impotriva celor care , fara pastor, se vor duce sa protesteze impotriva apostatilor.. Vor incepe o campanie dura impotriva tuturor celor care se vor impotrivi lucrarii lor diabolice. Toata mass media e a lor …si sunt uniti..Dumnezeu sa ne ajute !!!

  Vor da dezlegare la desfrau ca sa traga tineretul dupa ei. Deja au inceput lucrarea.. concerte in parc..

  http://basilica.ro/142336/
  Si asta e doar inceputul…

  Lupta va fi dura si din pacate noi nu suntem uniti ..’ne mancam ‘ unii pe altii, suntem dezbinati de parca nu avem aceeasi lucrare.. Ne mai ajuta si dracu.. ne trimite dracu’ lupi deghizati in oi printre noi …dar acestia cu ajutorul Domnului se vor vadi singuri prin roadele lor ! Caci numai la roade trebuie sa ne uitam, asa cum a spus Domnul !

  Ce trebuie sa facem ?

  1.Sa fim intelepti ! .. Cum ? Sf Gavriil al Georgiei spunea: ‘ca sa ajungi intelept, mai intai fa-te prost ! De aceea ne-au lasat Sf Parinti Pidalionul ca sa privegheze si prostu’ si desteptu’ la pastrarea Credintei Ortodoxe. Ne-au dat niste legi si trebuiesc respectate. Punct! Cine nu le respecta, nu e in biserica lui Hristos! NU TREBUIE SA AVEM NOI PARERI , NICI INVENTII..
  PT CA AU AVUT SF PARINTI GRIJA DE NOI… TREBUIE DOAR SA FACEM ASCULTARE DE SF PARINTI! ATAT ! CACI DOAR EI AU AVUT DUHUL SFANT …INCAT AU PUTUT SA FACA LA SINOADE SI MINUNI ..CA SF SPIRIDON..STITI CU TOTII..

  2.RUGACIUNEA!!!! Important e sa fim uniti , mai ales in rugaciune..caci asa va fi si Domnul printre noi, ca doar nu minte cand spune:

  ‘ Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor ‘ ( Matei 18; 20)

  Ar trebui sa ne strangem in rugaciune cu totii…

  Am o idee…

  Sa facem seri de rugaciune in public .. in parcuri de exemplu…in fiecare seara

  Sa cerem Domnului sa ne ajute sa ducem lucrarea cea buna spre Slava Lui ! Sa-L rugam pe Domnul sa ne daruiasca discernamant duhovnicesc ca sa nu fim, fara voia noastra, parte din lucrarea celui rau ! Si asa se vor alatura si altii …vor afla adevarul !!!!! NU mai pot spune despre noi ca suntem huligani, nu ? Nu protestam ca ii deranjeaza asta, NU LE SPUNEM CE SUNT – APOSTATI, ca ii deranjeaza asta.. DOAR NE RUGAM PT NOI, SI PT EI …

  CA NU CUMVA SA CADEM DIN DREAPTA CREDINTA !!!
  Ce ziceti?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s