ROMÂNIA SE VA SCHIMBA CUM V-AȚI DORI SĂ FIE, DACĂ LA ALEGERI VEȚI RESPINGE CANDIDAȚII CARE FAC PARTE DIN FRANCMASONERIE – Radu Iacoboaie, 24 martie 2016

images  images

        Frați români, este adevărat că ne aflăm în Postul Mare. Dar în același timp putem să reflectăm puțin și la viitorul națiunii noastre, la anumite chestiuni generale de interes public.

        Iată că se apropie din nou alegerile și noi credem că ar fi indicat să ne informăm dinainte cu mult timp în privința candidaților. Este bine să știm cui dăm voturile noastre și să nu repetăm greșelile din trecut. Nu credem că absența la vot sau prezentarea și anularea votului reprezintă o soluție. Vor câștiga în definitiv tot dușmanii ortodoxiei și ai României care se mobilizează mereu la vot.

       Este bine să ținem seama de un aspect foarte important dar și foarte neglijat de-a lungul timpului. Masonii nu sunt doar dușmanii lui Hristos și ai ortodoxiei, ci ei sunt în același timp și dușmanii statului român, ai politicii interesului național și cei care vor să schimbe lumea după chipul și asemănarea lor cu prețul răsturnării întregii ordini existente și a tuturor valorilor. După deviza ,,prin haos la ordine”. Care ordine fraților? Desigur, Noua Ordine Mondială antihristică promovată de către evreii talmudiști prin francmasoneria mondială…

        Să nu uităm adevărul istoric că Partidul Comunist Român a fost creat la Moscova și nu în România, de către evrei bolșevici (masoni) și pentru că Uniunea Sovietică nu a recunoscut Marea Unire și constituirea României Mari (considerată în optica lor a fi o Federație), comuniștii români au militat încă de la început pentru dezmembrarea statului român și au trebuit să acționeze în ilegalitate (fiind prin lege un partid interzis pe teritoriul țării noastre până în 1944), când au intrat odată cu tancurile sovietice.

        Iar acum, România are din nou șansa să schimbe clasa politică arondată mentalităților și practicilor comuniste la aceste alegeri din iunie și din noiembrie. Să nu pierdem această șansă și de data asta. De aceea, alegerile locale și parlamentare din acest an au în opinia noastră o importanță cu totul deosebită. Nu degeaba se fac atât de multe și mari promisiuni în campaniile electorale. Pentru că alegerile reprezintă singurul instrument prin care poporul își poate determina viitorul mai bun sau mai rău delegându-și voința prin aleși, prin reprezentanții lor (politicienii).

       Dacă românii se vor mobiliza mai mult și se vor informa pe mai multe surse (pe internet, în ziare, la radio, mai puțin televiziunea, care este principalul instrument de manipulare a opiniilor politice!) și vor respinge ferm pe toți candidații care sunt francmasoni, atât de stânga (din PSD, ALDE, UNPR), cât și de dreapta (din PNL, PSRO), atunci noi putem avea certitudinea că România se va putea schimba în bine cu adevărat. Vor fi votați astfel într-o proporție mult mai mare românii patrioți și responsabili, oamenii competenți și cu o conduită și o moralitate de necontestat. Firește că ideal ar fi să fie votați creștinii ortodocși, dar cine ar putea cuantifica sau verifica în fapt credința și starea credinței lor? Nimeni. Numai Dumnezeu poate acest lucru cunoscând inimile, cugetele și chiar gândurile noastre.

      Ați observat cum politicienii francmasoni au răspuns cererii evreilor sioniști (Institutului Elie Wiesel, statului Izrael etc) și au votat masiv pentru legea antilegionară și antiromânească, Legea 217 din 2015? Dar nu au votat în 26 de ani nicio lege anticomunistă… Cum vi se pare?

        Prin urmare, noi credem că blogurile de pe internet și îndeosebi jurnaliștii ar trebui să-și focalizeze mai mult atenția pe demascarea tuturor candidaților care sunt înregimentați deja în masonerie sau au legături suspecte cu masoneria, firește și a celor corupți. Pentru că în ascuns este evident că masoneria promovează în societate corupția și imoralitatea într-un grad foarte ridicat. Discuția este desigur mult prea vastă ca să o putem aborda aici.

       Adevărul este că statul român se comportă ca un veritabil stat capturat iar francmasonii au devenit adevărate căpușe pentru toate domeniile vitale ale statului și căpușează în special bugetul public prin contractele avantajoase încheiate cu statul român (dar în detrimentul acestuia și al nostru, al tuturor).

      Pentru că în esență, două lucruri îi interesează cel mai mult pe masoni: banii și puterea… Pentru a putea trăi paradisul aici pe pământ… Pentru că pe ei nu îi interesează viața veșnică, ce urmează după moarte iar ceasul morții le este desigur cel mai greu moment…

                                      Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei

                                  nevrednicul Radu Iacoboaie, 24 martie 2016

Publicitate

5 gânduri despre „ROMÂNIA SE VA SCHIMBA CUM V-AȚI DORI SĂ FIE, DACĂ LA ALEGERI VEȚI RESPINGE CANDIDAȚII CARE FAC PARTE DIN FRANCMASONERIE – Radu Iacoboaie, 24 martie 2016

 1. aura

  Stimate Domnule Iacoboaie,
  apreciez demersul dumneavoastra si sper ca romanii vor deschide ochii .
  As avea o rugaminte : nu mai anatemizati poporul rus pentru dezastrul facut de evreii rusi. Acesti lideri au produs nenorociri MULT MAI MARI in Rusia decat in Romania ! Daca respectati Postul, nu mai faceti un pacat in plus, judecand si condamnand un popor ortodox ( mult mai credincios decat cel romanesc ) pt nenorocirile create de o minoritate , care numai rusa nu a fost.. Sionismul face prapad si astazi, dar sub alte forme, mult mai sofisticate si subtile.Toate tarile ortodoxe sunt atacate, in diverse forme. TREBUIE sa recunoastem acest razboi dus impotriva crestinismului ortodox.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: MARE ATENȚIE! VIZIUNEA LIBERALĂ PRIVIND MAI ALES JUSTIȚIA ȘI DREPTURILE CETĂȚENEȘTI ESTE UNA MASONICĂ! LIBERALII ȘI-AU PROPUS SĂ CONTROLEZE INCLUSIV PUTEREA JUDECĂTOREASCĂ… – nevrednicul Radu Iacoboaie, 8 noiembrie 2016 | MIȘCAREA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s