CÂND ÎȘI VA DA DEMISIA ACEST GUVERN INCOMPETENT CIOLOȘ-JOHANNIS? – Radu Iacoboaie, 4 martie 2016

images  index

         Fără un raport detaliat și cu dovezi concludente, fără a se fi desemnat așa cum se impunea de altfel o comisie de anchetă condusă de medici epidemiologi (competența revenind ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu), s-au colportat în spațiul public informații eronate (de pe surse neverificate) insinuând vinovăția unei firme (Brădet din județul Argeș, de altfel un brand românesc în domeniu) prin așa zisa descoperire a unei bacterii ucigașe E-COLI O26 într-un lot de brânză provenind de la această firmă… Fără a fi măcar definitivată și cercetarea în acest caz de către ANSVSA…
Domnule ministru Achim Irimescu, vă dați seama de gravitatea declarațiilor dumneavoastră, inclusiv de pe pagina de facebook? Cum mai puteți să retractați și să-l întrebați pe domnul Badea dacă este cumva supărat?!… Ați falimentat poate o firmă producătoare românească și doar vă cereți scuze așa pentru un mic deranj?!…

Știați că lotul de brânză investigat datează din 22 februarie, adică după ceva timp de la îmbolnăvirea bebelușilor și apariția acestui caz foarte grav? N-ar fi trebuit oare imediat să instituiți o celulă de criză și o comisie de anchetă? De ce ați minimalizat de la început totul, sub pretextul de a nu induce în rândul populației panica?…
         De ce ministerele Agriculturii și Sănătății au avut asemenea bâlbâieli impardonabile (că medicii ar fi de vină, ba că apa, portocalele, laptele, brânza etc), nefiind în stare să descopere până acum cauza infestării și cum s-a ajuns la o asemenea situație atât de gravă?…

         IATĂ CE SCRIE DOMNUL ACHIM IRIMESCU PE PAGINA DE FACEBOOK (faceți o analiză de text și veți descoperi cât de sinceră este declarația dânsului):

         ,,Referitor la situația rezultată în urma depistării lotului de brânză contaminată cu e-coli, precizez următoarele:

         Am dat informația în mod absolut transparent. De fapt, ceea ce mi se impută acum este prea marea transparență de care am dat dovada. Poate am greșit, poate nu. Pe de altă parte, informația era deja cunoscută în mass media, jurnaliștii necerându-mi decât confirmarea ei. Alte persoane avuseseră deja grijă să o dea, “pe surse” cum se spune, înainte.

         Eu o să vă spun cum se vede situația de la mine și de ce am decis să fiu atât de transparent. În primul rand, cred că se face o confuzie imensă între valori. Nu cred că putem pune în balanță viața unor copii cu orice altceva. Nu cred că este un mod corect și moral a vedea astfel lucrurile. Desigur, nu există dovada legăturii dintre brânza incriminată și cazurile respective, fiind de datoria Ministerului Sănătății să ducă la capăt ancheta. Însă, din informațiile pe care le aveam când am ieșit public, rezulta că lotul de brânză de 25 kg de la fabrica respectivă, NU A MAI FOST REGĂSITĂ NICI LA PRODUCĂTOR, NICI LA UNITĂȚILE DE COMERCIALIZARE. Ce înseamnă lucrul acesta? Înseamnă că acea cantitate de brânză SE AFLA ÎN FRIGIDERUL OAMENILOR! Chiar în momentul în care eu făceam declarația, această brânză infestată cu e-coli putea face alte victime! Iar oamenii aceia NU ȘTIAU CE AU ÎN FRIGIDER ȘI CE PUTEAU SĂ LE DEA COPIILOR! Sper că nu a fost afectat grav un producător, DAR POATE AM SALVAT ASTFEL VIATA UNOR COPII, și asta moral îmi dă liniște. În cazul în care ar fi fost afectați alți copii, mi s-ar fi reproșat că am știut numele producătorului și l-am tăinuit.”

                            (https://www.facebook.com/profile.php?id=100010602319104&fref=ts)

           Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați și alte link-uri:

http://www.realitatea.net/achim-irimescu-dupa-ce-a-divulgat-numele-firmei-bradet-poate-am-salvat-viata-unor-copii_1898374.html

http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/cv-ul-lui-achim-irimescu–propunerea-pentru-ministerul-agriculturii-399536

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/03/02/frati-romani-un-vaccin-neautorizat-in-ue-a-fost-experimentat-pe-bebelusi-in-tara-noastra-radu-iacoboaie-2-martie-2016/

http://www.romaniatv.net/ministrul-sanatatii-s-a-identificat-cauza-imbolnavii-copiilor-din-arges_276681.html

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/02/24/ministrul-sanatatii-patriciu-achimas-in-loc-sa-si-dea-demisia-pentru-gestionarea-execrabila-a-crizei-bebelusilor-din-arges-cere-ore-obligatorii-de-educatie-pentru-sanatate-ar-trebui-sa-f/
                                                      Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                                 nevrednicul Radu Iacoboaie, 4 martie 2016

28 de gânduri despre „CÂND ÎȘI VA DA DEMISIA ACEST GUVERN INCOMPETENT CIOLOȘ-JOHANNIS? – Radu Iacoboaie, 4 martie 2016

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   ,,S-au vehiculat în mass media numeroși factori: mâinile nespălate ale mamelor, medicii incompetenți, portocalele contaminate, apa și pesticidele din zonă, valul de căldură din luna ianuarie, laptele sau iaurturile și așa mai departe. Deşi încă de la primele declaraţii de presă de la spitalul Marie Curie, din declaraţiile părinţilor, precum şi din confirmarea oficială a DSP Argeş a reieşit ca factor comun că toţi acei bebeluşi fuseseră vaccinaţi, oficial se ocolește cu o neînțeleasă consecvență aprofundarea unei piste care leagă toate aceste cazuri: vaccinurile.”

   Apreciază

   Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Cu ce se ocupa masonul criminal Carol al 2-lea si gasca lui in afara de prigonirea legionarilor…sau cat au platit bunicii nostri pentru aventurile lui „Mihaita”

   Jurnalul lui Carol al II lea ne spune cu amănunte povestea primei iubiri a regelui Mihai. Este vorba de o tânără numită Yvonne, „recrutată” pentru relaţia cu tânărul Mihai de chiar amanta regală evreica Elena Lupescu.

   În această relaţie a fost implicat şi aghiotantul lui Carol al II lea, comandorul Ştiubei – care făcea servicii de proxenet regal. Povestea de dragoste dintre regele Mihai şi Yvonne a durat aproape doi ani de zile, din 1937 până în 1939, când în urma unor negocieri dificile iubita regală a primit două milioane de lei şi a părăsit România. Dispariţia bruscă a „Yvonnichii” din viaţa lui Mihai avea să-i provoace acestuia disperarea. Regele Carol al II lea găsea timp să se ocupe de iubita fiului său în cursul verii anului 1939 – anul în care avea să izbucnească cel de-al Doilea Război Mondial. Am extras în continuare mai multe paragrafe din Jurnalul regelui Carol al II lea care ilustrează evoluţia primei iubiri a regelui Mihai.
   Început dificil

   Conform însemnărilor lui Carol al II lea începuturile relaţiei lui Mihai cu Yvonne au fost problematice, fata nu se arunca foarte tare la așternut, iată ce scria regele zilnic despre această situație dificilă:

   9 aprilie 1937 Tratativele Duduii cu părinţii Yvonichii au dat rezultatul scontat, i-au acceptat propunerea, îmi pare bine pentru Mihăiţă.

   13 aprilie 1937 Seara, Yvonica din nou la Mihăiţă, cu acelaşi rezultat ca prima dată.

   14 aprilie 1937 Vorbit cu Duduia despre cazul Mihăiţă – Yvonica; va vorbi cu familia şi cu fata, care nu s-a ţinut de cuvânt; sunt toţi destul de interesaţi ca afacerea să se sfârşească cum dorim.

   2 mai 1937 Sculat târziu. La 12 3/4, plecat cu trenul la Sinaia pentru vacanţa de Paşti. Sosit pe la 4; vremea acoperită, răcoare. D(uduia), la cină. Mihăiţă, la masa, cu Yvonica.

   29 mai 1937 La 5, soseşte şi Mihăiţă, foarte impresionat de vederea lui Dan; a fost înainte de plecare la capela cimitirilui. Este o durere generală. Azi dimineaţă, a voit şi părintele Nae (Popescu) şi Preda să vorbească copiilor la şcoală de camaradul lor, dar n-au putut, căci i-au podidit lacrimile. A venit şi Yvonica să-l vază pe Mihăiţă. Au fost, după – amiază, amândoi la mine. Atmosferă tristă.
   Iubire regală

   Relaţia lui Mihai cu Yvonne s-a „aşezat” în cursul anului 1938, însă în 1939 Carol al II lea a decis că este cazul ca ea să ia sfârşit. Pentru încheierea relaţiei a fost delegată tot Elena Lupescu, care a purtat discuţiile necesare. Nu se ştie ce şi-ar fi dorit Yvonne, însă cert este că nu a vrut să renunţe foarte uşor la relaţia cu vlăstarul regal, după cum nota Carol al II-lea:

   5 iunie 1938 Întorşi seara, cinema. Mihăiţă, foarte agitat, a voit-o cu orice preţ pe Yvonica; n-a avut noroc, s-a angajat pentru astă-seară.

   6 iunie 1938 Seara, cinema. Două filme detective, unul bun, celălalt idiot. Au fost numai D(uduia) şi Urdăreanu, Mihăiţă fiind ocupat, împlinindu-i-se dorul de ieri cu Yvonica.

   16 iulie 1939 Ştubei a adus răspunsul. Atât soţia sa, cât şi fata nu vor să plece în străinătate şi, mai ales, în America. Yvonica a cerut s-o vază pe Duduia. A rămas ca mâne să vie la Bucureşti şi să se mai facă un efort înainte de a trece la alte măsuri, drastice.

   18 iulie 1939 La Bucureşti, o căldură fenomenală. Ziua de azi a întrecut cea de ieri. Spre seară, Duduia a văzut-o pe Yvonica, care, după multe schimbări la faţă şi vorbe adesea nechibzuite, a rămas să dea răspunsul ei mâne dimineaţă. A constatat că nu poate fi vorbă de iubire din partea ei faţă de Mihăiţă. Şi el, bietul băiat, îşi făcea iluzii.

   19 iulie 1939 Yvonica a fost la D (uduia), după cum rămăsese ieri, cu răspunsul că va pleca, dar că refuză să scrie lui Mihăiţă o scrisoare de adio. (…) Seara, l-am chemat pe Malaxa să-l rog să-l lase pe Costache să meagă cu noi cu iahtul, căci, după decepţia ce o va avea Mihăiţă din cauza Yvonichii, e bine să aibă un camarad cu el.
   Supărarea lui Mihai

   Pentru a-l mângâia pe Mihai, regele Carol al II lea a aranjat o croazieră regală după ce a perfectat plecarea Yvonnei – o croazieră în mijlocul unei veri fierbinţi a anului 1939, când întreaga lume se pregătea de război. Și Carol al II-lea se ocupa de amanta vlăstarului:

   24 iulie 1939 Yvonica a dat scrisorile cerute şi i-sa depus la bancă dota de 2.000.000 lei.

   27 iulie 1939 Ne deşteptăm ca să fim pe punte pentru intrarea în Bosfor. Sunt extrem de nervos din cauza lui Mihăiţă. Va fi pentru el o groaznică lovitură când va vedea că Yvonica nu este cu noi. La 12, aruncăm ancora în faţa Palatului Dolma Bahce. La 12 1/2, se îmbarcă Mihăiţă, pe care-l primim cu toţii foarte cald. Se înţelege uşor că disperarea lui a fost extremă, mai ales când a citit scrisoarea ei, o scrisoare care conţinea toate elementele voite, dar lipsită de cel mai elementar simţ de tandresă şi de inimă. Bietul copil a fost disperat şi pentru prima dată l-am văzut plângând cu nesaţ. Îşi lăsase capul pe umărul meu şi lacrimile curgeau cu nesaţ. I-am spus că nimeni mai bine decât mine pricepe desperarea lui şi adânca lui durere şi mâhnire şi că bine face că plânge, că îl va uşura. Totuşi îl rog ca în faţa celorlalţi să fie bărbat şi prinţ. Mi-a promis şi s-a ţinut de cuvânt. După amiază Duduia a vorbit lung cu Mihăiţă căruia de dimineaţă Urdăreanu îi spusese că Ştiubei a venit să-i vorbească de această chestiune şi ea a primit bani. Săracul băiat este foarte adânc mâhnit şi nu vrea decât un singur lucru: s-o revadă şi să aibă o explicaţiune cu ea, căci nu mai pricepe nimica şi o iubeşte aşa de mult. Acuză pe părinţii ei şi se plânge că purtarea ei şi mai ales scrisoarea ei este urâtă, cum zice el, o scrisoare care nici unui servitor n-ar scrie. Toate prostiile ce le-a făcut a fost împins de ea să le facă şi zice că adesea, i-a atras ei atenţia, dar n-a voit să auză. Spre lauda lui, trebuie să zic că a fost foarte curagios.

   4 august 1939 Un alt semn îmbucurător la Mihăiţă: a început din nou să fumeze, ceea ce e un semn că o rupe din ce în ce cu trecutul, căci el promisese Yvonichii că nu va mai fuma.
   12 august 1939 Iată, s-a sfârşit şi această călătorie, la care eu şi D (uduia) ne bucurasem aşa de mult. N-a fost ce am aşteptat. Întâi, de la început, grija cea mare pentru Mihăiţă. Cel puţin de acest punct de vedere, lucrurile s-au liniştit. Pare să fie complect dizgustat de Yvonica, îndeosebi pe chestiunea că ea trăieşte cu Ştiubei.
   Bunica a plătit impozite pentru distracția regală

   Taxa pentru dezvirginarea regelui Mihai de 2 milioane lei (cca 50.000 mărci germane din vremea aceea, salariul mediu unui muncitor german pe vreo 32 de ani, echivalentul, a 50 de mașini Volkswagen) a fost achitată de bunicii noștri. Să-i fie de bine!

   http://www.kishiniov.eu/…/cat-au-platit-bunicii-tai-pentru…/

   sursa: https://www.facebook.com/DreaptaCredinta/posts/1690412577898846

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s