ANTENA 3, POATE CINEVA SĂ NE RĂSPUNDĂ CU SUBIECT ȘI PREDICAT LA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI? – Radu Iacoboaie, 1 martie 2016

images  images

          1 – Antena 3 cu adventistul Mihai Gâdea ne ia chiar pe toți de proști sau naivi? Premiile cu care s-a lăudat la emisiunea lui au fost câștigate oare pe merit în SUA? De ce așa-zișii jurnaliști de la Antena 3 în frunte cu Mihai Gâdea se laudă cu aceste premii obținute la concursuri manevrate de masoneria din SUA? Ca să ne demonstreze cât de profesioniști sunt ei și cine sunt protectorii lor cei mai importanți, adică evreii sioniști din America, despre care știm că domină Hollywood-ul, premiile Oscar (și multe altele), precum și mass-media globală centrală (televiziuni precum BBC, ziare precum Washington Post)?

         2 – Nu are dreptate cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu denigrat la Antena 3, care ne spune că la această televiziune nu se face gazetărie și că n-ar trebui să fie luată în seamă? Auziți fraților, Mugur Ciuvică, un pretins scriitor care s-a afirmat pentru antibăsismul lui feroce, este mereu invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea și este periat și măgulit cu titlul de șef al grupului de investigații jurnalistice!…

         3 – Pentru cine va face Antena 3 propagandă electorală pe bani frumoși? Pentru PNL-ul prezidențial sau pentru PSD-ALDE-UNPR? Sau mai bine pentru ambele tabere, precum procedează de multă vreme masoneria?

         4 – De ce nu a fost anchetat până acum Ion Iliescu pentru o faptă extrem de gravă pentru siguranța națională, și anume pentru chemarea trupelor sovietice în decembrie 1989 (sunând la Ambasada sovietică!)? Vă puteți imagina ce s-ar fi întâmplat oare atunci cu România dacă nu s-ar fi opus energic generalii Ștefan Gușă și Iulian Vlad?

          5 – În spatele Legii defăimării lui Dragnea se ascund grupuri de interese izraeliene, ca și în cazul Legii 217 antilegionare promovată de Institutul Elie Wiesel condus de propagandistul comunist Alexandru Florian? De ce acest institut a fost pus de Victor Viorel Ponta în subordinea directă a Guvernului? Ce legături a avut fostul premier cu statul Izrael? (și cu Turcia, concesionând teren pentru ridicarea lângă Romexpo și Templul masonic a unei megamoschei…)

          6 – De ce Monica Macovei, pe când era ministrul Justiției, s-a folosit de funcție pentru a face presiuni pentru cercetarea și anchetarea procurorilor care s-au ocupat de cazul guru-lui yoghin Gregorian Bivolaru? De ce a cerut indirect achitarea acestuia? Ce legături avea doamna Macovei cu MISA și cu Cristina Gushet de la Freedom House? Am avut și avem unii magistrați care practică yoga? Nu ne-ar mira, dacă avem și magistrați masoni din anul 2013… Nu sunt yoghinii mari farisei când condamnă masoneria? Nu sunt oare de fapt în slujba masonilor? Așa s-ar explica și promovarea legalizării prostituției de către Monica Macovei și altele… Cine oare l-a ajutat pe Gregorian Bivolaru să fugă în Suedia, țară care i-a acordat azil politic?

          Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați și link-urile:

          https://saccsiv.wordpress.com/2013/09/22/video-mihai-gadea-teologul-adventist/

          http://www.wowbiz.ro/exclusiv-pastor-adventist–socrul-lui-mihai-gadea-boteaza-credinciosi-de-toate-varstele-intra-sa-vezi-imagini-fabuloase_40836.html

          http://verticalnews.ro/cum-sunt-adventistii-din-romania-uniti-organizati-si-bogati/

          http://www.ziardecluj.ro/mihai-gadea-abandonat-jurnalismul-nu-adventismul

          https://saccsiv.wordpress.com/2014/07/13/ecumenism-la-botezul-ortodox-al-fiicei-realizatoarei-oana-stancu-antena-3-nas-adventistul-mihai-gadea/

         https://peceresoare.wordpress.com/2009/04/17/mihai-gadea-absolvent-de-teologie-nu-stie-cine-a-fost-maria-magdalena/

                                                           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                                    nevrednicul Radu Iacoboaie, 1 martie 2016

Reclame

11 gânduri despre „ANTENA 3, POATE CINEVA SĂ NE RĂSPUNDĂ CU SUBIECT ȘI PREDICAT LA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI? – Radu Iacoboaie, 1 martie 2016

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   ,,…Nu m-am înşelat: în seara aceleiaşi zile, „dom’ pastor” Mihai Gâdea a transformat a sa emisiune „Sinteza zilei” într-o veritabilă „adunare” care semăna, prin virulenţă şi fanatism, cu o întrunire a „Martorilor lui Iehova”. Fireşte, virulenţa şi fanatismul erau îndreptate asupra Federaţiei Ruse, asupra preşedintelui rus Vladimir Putin. Nu am prins de la început această emisiune, însă îmi pot imagina cum Gâdea a făcut realmente spume la gură împotriva Rusiei . Cam în stilul cum făcea prin 1993, la Sala Palatului, la o „campanie de evanghelizare”, când era un tânăr „pastor” în plină afirmare. Mesajul: „Sistemul rusesc:oligarhie, crime-un sistem oribil !” este o predică al naibii de convingătoare, care pătrunde în plan emoţional în subconştientul fraierilor!…”

   sursa: http://www.acs-rss.ro/index.php/arhiva-glasul/item/285-cine-este-adevaratul-inamic-al-romaniei

   Apreciază

   Răspunde
 1. Radu Iacoboaie Autor post  Fostul preşedinte Traian Băsescu revine cu o nouă postare despre boicotul financiar aplicat Antenelor, după ce Mihai Gâdea, şeful Antenei 3, a ameninţat că îl va da în judecată.

  Fostul şef al statului publică, aşadar, lista extinsă a produselor care fac parte din pachetul de publicitate al Antenelor pe care familia lui a decis să nu le mai cumpere în semn de protest faţă de campaniile mincinoase duse de televiziunile trustului Intact.

  „S-a enervat cineva? Calm, calm… enervarea dăunează grav sănătăţii.
  Lista extinsă.
  Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi.

  https://shar.es/1C7eNr

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s