CĂUTAȚI SĂ VĂ SPOVEDIȚI LA PREOȚII ORTODOCȘI CARE NU SUNT ECUMENIȘTI – Radu Iacoboaie, 16 februarie 2016

index  index

        Frați români, ar trebui subliniat încă de la început faptul că ortodoxia reprezintă inamicul public numărul 1 pentru toate organizațiile subversive și oculte ale masoneriei mondiale. Ortodoxia este în esența și trăirea ei total incompatibilă cu ideologia și erezia francmasoneriei și sionismului internațional condus de o mână de evrei extrem de bogați și influenți, care ne atacă tot mai mult valorile creștine și naționale.
        Iar ecumenismul este cu certitudine un produs al masoneriei (precum ne spune marele teolog român Dumitru Stăniloae) ca și ideologia comunismului care a condus la exterminarea a multor milioane de oameni din întreaga lume.
        Prin urmare noi trebuie să ne spovedim numai la acei preoți care resping ecumenismul, apartenența la masonerie și la erezia cumplită francmasonică (în care Dumnezeu este înlocuit cu Lucifer, căpetenia îngerilor luminii căzuți și deveniți diavoli), precum și apartenența Bisericii Ortodoxe Române la structura masonică internațională creată de protestanți, Consiliul Mondial al Bisericilor. Dar noi știm că nimeni nu poate sluji la doi stăpâni, așa cum ne învață chiar Sfânta Evanghelie. Cu atât mai mult trebuie să știe acest lucru cei care au primit minunatul dar al preoției și puterea de a participa la iertarea păcatelor oamenilor…


         Știți probabil că hotărârea Sfântului Sinod al BOR de condamnare a francmasoneriei este încă în vigoare și pedepsește cu caterisirea preoții care vor să fie și să activeze în rândul lojilor și ordinelor masonice, în rândul dușmanilor lui Hristos și ai ortodoxiei. Această hotărâre trebuie aplicată întotdeauna.
         Preoții ortodocși ar trebui dimpotrivă să facă pe măsura posibilităților lor și un pic de misionarism și să se adreseze nu doar enoriașilor pentru ca oamenii zilelor noastre (omul modern) să-și cunoască și să-și conștientizeze păcatele, să ajungă să se căiască pentru faptele lor și să se mărturisească preoților ortodocși, adevărații doctori pentru sufletul rănit al omului zilelor noastre. Nu psihologilor sau vrăjitorilor ori ocultiștilor… Iar rețeta este cu adevărat Canonul cerut și primit la Sfânta Spovedanie însoțit firește de o voință fermă de îndreptare și de respingere pe viitor a păcatelor săvârșite.
Sfârșitul lumii ar putea fi comparat de pildă cu Potopul din timpul lui Noe. Cei care au apucat în acele vremuri îndepărtate să se urce în corabia lui cu familiile și viețuitoarele lor au fost salvați, ceilalți însă au murit cu toții.
         Așa și astăzi. Bisericile ortodoxe atât de frumos construite, cu turlele lor înălțate spre cer aidoma unor catarge, ne cheamă mereu să intrăm în ele pentru a ne câștiga mântuirea sufletelor noastre și a intra în Împărăția Cerurilor… Amin.

        Mai multe detalii despre frumusețea ortodoxiei și trăirea ortodoxiei puteţi găsi accesând şi următoarele link-uri:

https://raduiacoboaie.files.wordpress.com/2014/08/de-ce-trebuie-condamnate-ecumenismul-si-masoneria2.pdf

        https://raduiacoboaie.files.wordpress.com/2014/08/antologie-vol-43.pdf

        https://raduiacoboaie.wordpress.com/lucrarile-autorului/

        http://miscarea.net/otodoxie-nationalism.htm

        http://citateortodoxe.ro/biblioteca/ortodoxie-si-nationalism-168

        https://saccsiv.wordpress.com/2014/09/19/bor-mai-are-succesiune-apostolica-ce-i-a-raspuns-parintele-adrian-fageteanu-lui-danion-vasile-ce-mi-a-spus-parintele-justin-parvu-ce-zice-ioan-vladuca/

        http://www.doxologia.ro/conferinte/parintele-rafail-noica-despre-trairea-ortodoxiei
                                              Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                    nevrednicul Radu Iacoboaie, 16 februarie 2016

5 gânduri despre „CĂUTAȚI SĂ VĂ SPOVEDIȚI LA PREOȚII ORTODOCȘI CARE NU SUNT ECUMENIȘTI – Radu Iacoboaie, 16 februarie 2016

  1. Ovidiu

    Mare minune! si de unde sa stie credinciosii care sunt preoti ecumenesti si care nu sunt, pt ca pe fruntea lor nu scrie asta. Mai mult decat atat in biserica ortodoxa vin F. multi oameni care nu au prea multa instructie, de nici un fel, si atunci cum deosebesc acestia care sunt preotii buni si care nu sunt. Inca nu ati dat in vileag lista actualizata cu toti preotii ortodoxi care sunt masoni. De ce nu o aveti si daca o aveti de ce nu ati publicat-o inca, pt ce motive? Ne place adevarul dar numai acela care este rostit pana la capat. Cine va impiedica si de ce nu-l spuneti?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu