ROMÂNIA ARE O MARE PROBLEMĂ DACĂ MASONII INFILTRAȚI ÎN SERVICIILE SECRETE SE IMPLICĂ ÎN POLITICĂ ȘI AFACERI!… – Radu Iacoboaie, 28 ianuarie 2016

images  index

          Frați români, nu este destul că România se confruntă cu atâtea probleme, este asaltată de corupția generalizată (șpaga devenind sport național), de politicianism (inclusiv presiuni ale parlamentarilor asupra magistraților și actului de justiție, evidențiate chiar de recentul Raport MCV pe Justiție), de clientelism politic și nepotism.
Avem medici tineri rezidenți șomeri care protestează pentru că Ministerul Sănătății se plânge că nu au medici, și în același timp blochează posturile de angajare. Am ajuns în situația în care autoritățile impun părinților vaccinarea obligatorie sub pedeapsa unor amenzi usturătoare, deși știm că unele vaccinuri sunt periculoase și s-a dovedit acest lucru…
          Și aflăm recent că trei foști ofițeri SRI din județul Prahova au fost perchezionați de către procurori ai DNA. Acești foști angajați susțineau că unii magistrați au fost racolați de către SRI și mai erau revoltați de abuzurile din sistem, adică din SRI.


          Ne amintim tot recent a apărut scandalul ofițerilor acoperiți iar președintele Klaus Johannis declarase public că este normal să avem asemenea ofițeri acoperiți în toate domeniile… În timp ce fostul președinte Traian Băsescu, care nu poate fi suspectat de legături cu masoneria atrăsese atenția la sfârșitul mandatului său de implicarea nedorită a serviciilor secrete în politică, care își depăsesc atribuțiile consacrate de lege și de necesitatea depolitizării acestora.
          Este foarte adevărat că într-o democrație autentică și funcțională, puterea nu trebuie să încapă pe mâna serviciilor secrete, care dețin toate informațiile și se pot folosi foarte ușor de ele. Știm că în ultimele două decenii au fost promovați mulți tineri în sistem dar iată că există și acest pericol de a renaște poliția politică, adică serviciile secrete se pot molipsi de practicile, abuzurile și metehnele fostei Securități din timpul regimului criminal comunist.
          Nu trebuie să ne scape din vedere aspectul că masoneria este interesată în cel mai înalt grad de infiltrarea serviciilor secrete și de acapararea acestora, pentru că aceste instituții lucrează în mod evident și necesar conform legii în interesul statului român iar masoneria luptă prin toate mijloacele împotriva statului, pentru disoluția și desființarea statelor lumii și pentru a le înlocui cu provincii ale unei vaste Republici Universale.
Nădăjduim că angajații serviciilor secrete, militarii și CSAT își vor face datoria cu conștiință și patriotism pentru apărarea siguranței naționale a României și vor lua în calcul toate amenințările.

         Tot ca argumente alăturăm alte articole și link-uri de mai jos care au tratat acest subiect:

         ,,…Foștii ofițeri SRI Daniel Florea și Sever Petre lucrează la Poliția Locală Ploiești, aceștia având funcția de șef al Serviciului Evidența Populației, respectiv șef al Serviciului Intervenții.
         De asemenea, Florin Gulianu a fost angajat al Poliției Locale Ploiești, iar toți cei trei foști ofițeri SRI apăreau pe lista de martori cu care fostul director general al acestei instituții, Cristinel Toader, trimis în judecată de DNA, printre altele, pentru șantaj, abuz în serviciu și evaziune fiscală, nu avea voie să comunice.
         Constantin Ispas și Emanuel Saghel au fost arestați preventiv în luna august a anului trecut, Ispas fiind acuzat de luare de mită, trafic de influență (3 infracțiuni), spălare de bani, cercetare abuzivă, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, iar Saghel fiind acuzat de luare de mită, trafic de influență, șantaj și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.
          În același dosar este urmărit penal și fostul adjunct al șefului IJP Prahova, Adrian Rădulescu, acuzat de comiterea a două infracțiuni de cercetare abuzivă.”
          sursa: http://www.mariustuca.ro/actualitate/23810-dna-perchezi%C8%9Bii-fo%C8%99ti-angaja%C8%9Bi-sri

 
           ,,…Printre cei la locuinţele cărora se desfăşoară percheziţii se numără, conform surselor citate, colonelul în rezervă Florin Gulianu şi maiorul în rezervă Daniel Florea. În ultima perioadă, cei doi au trimis mai multe memorii unor instituţii ale statului, în care acuză comiterea unor presupuse fapte de corupţie de către persoane cu funcţii importante din Serviciul Român de Informaţii, dar şi de către politicieni. Cei trei foști ofițeri SRI apăreau pe lista de martori cu care fostul director general al acestei instituții, Cristinel Toader, trimis în judecată de DNA pentru mai multe fapte de corupție, nu avea voie să comunice…”
           sursa: http://www.libertatea.ro/ultima-ora/perchezitii-dna-la-fosti-angajati-ai-sri-1279405

 
           http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/perchezitii-dna-la-fosti-angajati-sri-procurorii-verifica-mai-multe-locuinte-din-prahova.html

           http://www.evz.ro/perchezitii-dna-la-fosti-angajati-sri.html

 

                             UNIȚI ÎN SLUJBA CRUCII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC!

                                       Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                               nevrednicul Radu Iacoboaie, 28 ianuarie 2016

Publicitate

4 gânduri despre „ROMÂNIA ARE O MARE PROBLEMĂ DACĂ MASONII INFILTRAȚI ÎN SERVICIILE SECRETE SE IMPLICĂ ÎN POLITICĂ ȘI AFACERI!… – Radu Iacoboaie, 28 ianuarie 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s