SOLUȚII PENTRU CONTRACARAREA ACȚIUNILOR MALEFICE ALE FRANCMASONERIEI, INSTRUMENTUL FOLOSIT CU ATÂT CINISM ȘI PRAGMATISM DE CĂTRE EVREII SIONIȘTI – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 25 ianuarie 2016


          ,,… Pentru a învinge răul trebuie să știm că binele este absența răului iar răul este absența binelui deci ideea de bază pentru contracararea acțiunilor diabolice ale francmasoneriei este aceea a înlocuirii răului cu binele, sau altfel spus, a răului cultivat de ei cu binele în care noi ne ancorăm cu fermitate. Astfel:
          – viclenei lor dezinformări prin presă îi vom răspunde prin urmărirea cu inteligență, luciditate și atenție a informațiilor din presă pentru a putea delimita falsul de adevăr. Astfel să ne punem mereu întrebarea “Qui prodest?” – urmărind apoi să vedem fața ascunsă a lucrurilor intuind perfida manipulare care se realizează la ora actuală prin mass-media. Vizionând programele de televiziune, să o facem în mod conștient, lucid, urmărind să identificăm elementele manipulării. (…)
         – impunerii unor programe aberante de învățământ i se va opune protestul ferm al profesorilor și cadrelor didactice împotriva acestor măsuri antieducative.


         – decimării populației prin boli create în laborator i se va răspunde prin menținerea cu fermitate și voință a stării de sănătate în mod profilactic prin măsuri dietetice adecvate și regim de viață ordonat.
         – lașitatea, orgoliul, avariția, setea de putere pot fi înlăturate prin transformarea lăuntrică a tuturor oamenilor în sensul structurării unor personalități ancorate în valorile morale creștine.
         – satanismului cultivat prin așa-zisa muzică metalic-rock și prin ritualuri satanice i se vor răspunde prin cultivarea credinței în dumnezeu, prin rugăciuni colective (vezi aparițiile Fecioarei Maria de la Fatima și Metjugorge) (dar nu ecumeniste – n.a.). Tineretul trebuie reorientat către muzica clasică și modernă, armonioasă și elevată. Trebuie să li se ofere cu răbdare tinerilor informația și cunoașterea necesară pentru a vedea fața adevărată a mișcărilor metalic-rock și sataniste.
          Francmasonii au o inițiere secretă ce le permite să-și dezvolte o voință dizarmonioasă, malefică, ei dispunând de puternice mijloace în plan material și social pentru a subjuga voința celorlalți oameni. Sufletele lor sunt întunecate de orgoliu, egoism, ambiții deșarte, dorința de a parveni, de setea de putere cu orice preț, de dorința de a acumula bani și putere politică, de a-i înrobi pe ceilalți, etc.. Ei pot fi înfrânți doar de ființe cu credință în Dumnezeu, care rezonează mai mereu cu binele și adevărul, care sunt la unison cu voința divină.
          De aceea orice om lucid și credincios ar trebui să se mobilizeze cu toată forța ca să rezoneze numai cu binele (să gândească, să vorbească, să acționeze preponderent benefic), să se roage cât mai des la Dumnezeu, să evolueze spiritual și dacă are forța necesară să practice Yoga sau/și anumite căi spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil să devină o ființă benefică excepțională).
Francmasonii se tem de unitatea planetară benefică. Ei se tem de unitatea oricărui popor, a oricărei națiuni, urmărind dezbinarea tuturor națiunilor pentru a le putea înrobi.
           Toti românii trebuie să fim uniți în bine pentru ca în felul acesta francmasonii să nu ne mai poata dezbina.
           Adevărații români ar trebui să desconspire acțiunile de tip masonic, să scrie articole și cărți despre aceste acțiuni malefice, să organizeze mitinguri de protest împotriva francmasoneriei, să strângă semnături de la oameni pentru scoaterea în afara legii a acestei organizații satanice internaționale.
           Francmasonii urmăresc să-i dezbine pe oameni și tocmai de aceea, noi românii trebuie să fim uniți și cu toții la unison să luăm atitudine împotriva francmasoneriei.
Francmasoneria urmărește distrugerea unității naționale românești, tocmai de aceea trebuie să menținem cu fervoare și curaj patrimoniul culturii și limbii naționale.
Francmasoneria urmărește să realizeze conflicte interetnice iar noi românii pentru a contracara această tendință a francmasoneriei trebuie să avem sentimente de bunăvoință, iubire față de toți oamenii alături de care trăim în acest teritoriu.
           Acțiunile malefice ale francmasoneriei sunt posibile datorită ignoranței și necunoașterii. Din aceasta cauză trebuie să fim cât mai informați, să cunoaștem cât mai mult, să avem discernământ și să-i ajutăm și pe ceilalți să înțeleagă și să cunoască.
Din aceasta cauză este bine ca această carte să fie dată la cât mai mulți oameni.
Francmasonii își acoperă faptele mârșave prin jurăminte de păstrare a secretului, prin amenințări la adresa celor care vor să-i demaște, demonstrând astfel că le este teamă că opinia publică ar putea să afle adevărul despre ei. Tocmai de aceea, noi, românii, trebuie să urmărim permanent să-i demascăm, să dezvăluim planurile criminale ale francmasoneriei.
           ROMÂNI, ACŢIONAŢI, PENTRU CĂ ÎNCĂ MAI ESTE TIMP SĂ NE SALVĂM!
           Fiecare își spune “Ce pot eu să fac? pentru că sunt mic, slab și singur.” În realitate însă suntem mulți și puternici. Forța noastră stă în unitatea noastră! În aceasta privință Iisus a spus: “Unde se aduna doi oameni în numele Meu, acolo sunt si Eu.”
           Trebuie doar să devenim constienți de forța noastră și să acționăm!…”

           (sursa: http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/28/o-carte-impotriva-francmasoneriei-declanseaza-un-scandal/)

 
            UN ALT FRAGMENT IMPORTANT:
            ,,Sfântul Sinod trebuie să se întrunească şi:
            1) Să reconfirme valabilitatea tuturor deciziilor mai vechi ale Bisericii potrivit cărora Masoneria serveşte unor caste luciferice şi este religia lui Lucifer.
            2) Să condamne Masoneria şi să declare că nici un membru al Sinodului nu este membru al ei şi nici nu participă la ceremonii masonice (pentru că mulţi ierarhi participă la evenimente pe care le organizează unele ramuri ale Masoneriei, precum Clubul Rotary, Clubul Lions etc.).
            3) Să ceară dizolvarea lojelor masonice, aşa cum Înalpreasfinţitul Mitropolit al Pireului, kir Serafim, a cerut fostului Ministru al Economiei, dl. G. Papakonstantínu, în urmă cu mai multe luni. Din păcate, Mitropolitul Serafim nu are nici o susţinere din partea conducerii bisericeşti.
           4) Să ceară din partea politicienilor, creând un cadru adecvat de comunicare, să dezaprobe public Masoneria, iar politicienii care nu vor face acest lucru să nu mai fie primiţi în sfintele biserici.
           Conducerea Bisericii este datoare să ia atitudine, pentru că încrederea poporului credincios în persoanele ierarhiei a fost serios zdruncinată din pricina serviciilor pe care conducerea bisericească le oferă papistaşilor şi eforturilor Noii Epoci de crea o nouă religie, religia universală.
           Aşteptăm reacţia Bisericii faţă de Masonerie. Altfel, suspiciunea va deveni generală faţă de toţi ierarhii. Şi orice propunere „ciudată” a lor se va atribui Masoneriei.”
           (Sursa: DEMONSTRAŢII DE FORŢĂ ALE MASONERIEI FAŢĂ DE BISERICA ORTODOXĂ – partea a II – a, site-ul Graiul Ortodox, 18 iunie 2012)

 

           MAI MULTE INFORMAȚII DIN ULTIMII ANI DESPRE INFLUENȚA MASONERIEI ÎN ROMÂNIA PUTEȚI GĂSI ACCESÂND:
Masoneria şi controlul României, Posted on septembrie 19, 2013 by searchnewsglobal

 
Guvernele masonice ale României, Posted on septembrie 15, 2013 by searchnewsglobal

 
În 1931, un deputat român trage semnalul de alarmă împotriva francmasoneriei, Apărătorul Ortodox, 1 iulie 2014

 
Conferința Mondială a masonilor la Palatul Parlamentului, Apologeticum, 27 iunie 2014

 
Cine conduce lumea? Piramida Puterii Oculte Mondiale. Descrestinarea, iudaizarea lumii si satanismul talmudismului masonic*(vezi notele BP) Bucovina profunda, 24 octombrie 2012

 
Club of Rome (Clubul de la Roma) (COR) – Florin Mătrescu – HOLOCAUSTUL ROŞU

 
Francmasonerie şi sionism, Sită Deasă, Jurnal de Educaţie Civică şi Informaţională

 

Biserica şi francmasoneria, Sită Deasă, Jurnal de Educaţie Civică şi Informaţională

 

N.C.Paulescu: Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria, Sită Deasă, Jurnal de Educaţie Civică şi Informaţională

 
Ioan Ianolide despre IUDAIZAREA LUMII, blogul Bucovina profunda, 11 februarie 2013

 
Arhitectii inselaciunii, Santinela ortodoxă, 8 iunie 2014

 
Dictatura F.M.I. şi groparul României, site-ul Art-emis, Ion Maldarescu, 24 Decembrie 2010

 
MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM, blogul saccsiv 20 martie 2014

 
LUCIFER nu e SATAN – zic MASONII si adeptii NEW AGE, blogul saccsiv

 
ORDINUL ILUMINAŢILOR. ANARHIA. CLUBUL DE LA ROMA, blogul Bucovina profundă, 15 decembrie 2010 (sursa: Pr. Victor Moise – Problema evreiască, vol.I, p. 339-345)

 
Ce sunt asasinii economici?, Posted on august 22, 2014 by searchnewsglobal

 
Strategia diabolica a fortelor oculte pentru instaurarea noii ordini mondiale, Santinela ortodoxă, Posted on octombrie 1, 2013

 

                                                          Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                                                                  25 ianuarie 2016

Publicitate

12 gânduri despre „SOLUȚII PENTRU CONTRACARAREA ACȚIUNILOR MALEFICE ALE FRANCMASONERIEI, INSTRUMENTUL FOLOSIT CU ATÂT CINISM ȘI PRAGMATISM DE CĂTRE EVREII SIONIȘTI – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 25 ianuarie 2016

  1. Pingback: ROMÂNIA A FOST DEJA VÂNDUTĂ ȘI AVEM O ECONOMIE SUB OCUPAȚIE STRĂINĂ? IAR NOI CEI CARE SUNTEM ANTISISTEM ȘI CREDEM CĂ EXISTĂ UN COMPLOT LA NIVEL GLOBAL VOM FI DECLARAȚI NEBUNI?… – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 17 martie 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s