CE PUTEM FACE NOI PENTRU ROMÂNIA?… – Radu Iacoboaie, 3 decembrie 2015

images  index

          Frați români, e timpul ca ideile și dorințele voastre să nu mai fie eludate, să conteze, să fie auzite și ascultate cu adevărat. E timpul schimbărilor reale în societatea noastră atât de bolnavă. E timpul ca însăși vocea poporului român să fie luată în seamă pentru a se putea schimba în bine România.
          Fiecare român poate să vină în fața națiunii cu idei și propuneri iar cele mai bune firește că vor putea ajuta România să iasă din impasul în care ne-a adus comunismul și actuala clasă politică. Vorbim astfel despre măsuri de redresare în toate domeniile de activitate și de propuneri de modificare a Constituției.
         Toate acestea vor putea fi făcute pe facebook de pildă la grupul NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ROMÂNIA – REVENDICĂRI LEGITIME PENTRU ROMÂNIA, dar și în Piața Universității pe mici pancarte sau coli de hârtie, afișate public în locul în care s-au strâns mereu românii nemulțumiți de clasa politică și de nivelul de trai, de corupția generalizată a unui sistem mafiot care a cuprins România și a sărăcit practic o țară întreagă. Fraților, nu vă mai lăsați călcați în picioare! Până când veți uita de drepturile pe care le aveți prevăzute în Constituție dar neplicate? Până când veți îndura batjocura celei mai mari părți a clasei politice și a guvernanților?
         Ce putem face noi pentru România? Foarte mult sau nimic… Cei pesimiști ne spun că absolut nimic, că România ar fi deja terminată… Noi nu gândim însă astfel, ci dimpotrivă. Avem nădejdea că România are într-adevăr un ,,viitor de aur”, precum scria mai demult marele Eminescu. Dar pentru asta trebuie să luptăm mai întâi cu inerția și comoditatea noastră, ba chiar și cu dușmanii României care vor încerca mereu să ne bage bețe în roate.
         Și ne mai trebuie desigur un lucru foarte important fraților: să ne unim forțele, pentru că NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ROMÂNIA! Numai împreună putem păstra și dezvolta această țară minunată și binecuvântată de Dumnezeu. Avem nevoie așadar de realizarea unui consens, a unei unități naționale, de unitatea românilor de pretutindeni în jurul unui mare proiect național, pornind de la ce avem deja și de atuurile noastre, pornind de la credință, de la un cult al muncii și al demnității sociale, de la jertfa noastră pentru ca România să devină până la urmă ceea ce merită cu prisosință: să fie puternică și independentă. Doamne ajută!
                                Radu Iacoboaie, Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                                                                      3 decembrie 2015

Reclame

4 gânduri despre „CE PUTEM FACE NOI PENTRU ROMÂNIA?… – Radu Iacoboaie, 3 decembrie 2015

 1. o oarecare

  ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
  Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
  Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
  http://www.alianta-familiilor.ro

  office@alianta-familiilor.ro
  5 decembrie 2015

  SOLICITARE VOLUNTARI – PROIECT CONSTITUTIONAL – ARTICOLUL 48

  Buna dimineata tuturor! Luna trecuta a fost relansat proiectul constitutional de protejare a casatoriei si familiei in Constitutia Romaniei. Este o initiativa cetateneasca similara cu cea lansata de AFR in 2006. Initiativa a fost demarata de data aceasta de un grup mai larg de personalitati impozante din viata religioasa si intelectuala a Romaniei, constituit din 16 persoane. Pe 6 noiembrie Consiliul Legislativ al Parlamentului Romaniei a avizat favorabil initiativa, iar la finale lui noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial. Proiectul are ca obiectiv revizuirea Articolului 48 din Constitutia Romaniei sa defineasca casatoria ca „uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor”.

  In 2015 irlandezii au votat definitia casatoriei in constitutia lor. Pe 20 decembrie Slovenia va tine un referend constitutional pentru definirea casatoriei naturala barbat-femeie in Constitutia Sloveniei. In Februarie 2016 in Elvetia e programat un referend similar, iar inspre vara finlandezii vor face la fel. In 2014 Parlamentul Finlandei a legalizat casatoriile homosexuale, iar anul acesta cetatenii Finlandei au strans peste 100.000 de semnaturi pentru un referend national de abrogare a legii.

  Vizitati situl proiectului constitutional!

  Vizitati website-ul proiectului constitutional: http://www.coalitiapentrufamilie.ro. Situl este inca in lucru dar in citeva saptamini va fi finalizat. Acolo veti putea accesa o multime de informatii privind proiectul, inclusiv modul in care fiecare cetatean de buna credinta se poate implica.

  Voluntari pentru semnaturi!

  Este nevoie imediat de sute si mii de voluntari care sa se implice in campania de luat semnaturi. Va rugam insistent sa va implicati in aceasta campanie. Cei care doresc sa se implice sunt rugati sa ne contacteze imediat, fie raspunzind acestui mesaj, fie scriindu-ne la office@alianta-familiilor.ro.

  Voluntarii vor fi conectati cu persoanele responsabile pentru derularea proiectului. Persoanele care vor lua semnaturi vor primi tabelele necesare, vor fi conectate cu responsabilii judeteni si retelele judetene de luat semnaturi, si vor fi imputerniciti sa ia semnaturi. Semnaturile pot fi luate doar de persoane care vor fi imputernicite in acest scop de initiatorii proiectului. Imputernicirile sunt deja pregatite, doar e nevoie de voluntari.

  Cei care doresc sa se implice sunt rugati sa ne transmita numele, localitatea in care domiciliaza, un numar de telefon si, eventual, profesia.

  E nevoie de 500.000 de semnaturi valabile. Obiectivul insa este obtinerea a cel putin un milion de semnaturi valabile.

  Difuzati proiectul!

  Va rugam instiintati pe toti ai vostri despre proiect si rugati-i sa se implice! Postati mesajul nostru peste tot pe unde aveti posibilitatea si rugati cititorii sa ne contacteze la office@alianta-familiilor.ro. Nu in ultimul rind, vizitati si rugati-i sa viziteze situl proiectului constitutional la http://www.coalitiapentrufamilie.ro.

  Acum ori niciodata!

  Proiectul constitutional lansat luna trecuta va fi probabil ultima sansa pentru romani sa-si protejeze institutia cea mai importanta in Constitutia Tarii. Haideti sa o facem in 2016, pina nu institutii straine de genul Parlamentul European, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, ori Consiliul Europei vor cauta sa blocheze initiativele cetatenesti de protejare a casatoriei in statele membre. Ne bizuim in primul rind pe Dumnezeu pentru succesul acestui proiect, dar, in al doilea rind, pe fiecare cititor al acestor randuri.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s