CINE SUNT CEI CARE CONDUC DIN UMBRĂ GUVERNUL BIROCRAT, ANTICREȘTIN ȘI ANTIROMÂNESC CIOLOȘ-JOHANNIS? – Radu Iacoboaie, 30 noiembrie 2015

images  images

           Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce se întâmplă acum în România la nivel politic îndeosebi, trebuie să precizăm mai întâi câteva aspecte legate de demisia lui Victor Ponta și motivele instalării unui guvern ,,tehnocrat”.
           Suntem îndreptățiți să credem că fostul premier și-a depus mandatul lui și a întregului guvern nu de teamă în fața protestelor stradale din centrul Bucureștiului (cum a declarat public și cum a propagat mass-media), ci pentru că Victor Ponta a fost ofițer sub acoperire al SIE, după cum s-a semnalat în presă în timpul campaniei prezidențiale. În opinia noastră, credem mai degrabă că a premierul fost amenințat foarte serios de către vechi colegi din politică și Serviciul de Informații Externe cu devoalarea unor informații importante legate de trecutul lui, poate chiar de implicarea în asasinarea procurorului Cristian Panait. Firește că SIE face acum ascultare de președintele statului iar Victor Ponta a căzut în dizgrație… așa cum i s-a întâmplat și lui Nicolae Ceaușescu, când Securitatea l-a trădat în decembrie 1989.
           De ce a fost creat acest guvern așa-zis tehnocrat? Care să fie motivele oare? Acest guvern birocrat iar nu tehnocrat cum se pretinde sau i se face publicitate, a fost conceput în lojile masonice și pentru a împiedica creșterea salariilor în sectorul privat și al pensiilor, dar în special pentru ca România să se desprindă de sistemul neocomunist și funcțiile de decizie în cadrul statului român să fie ocupate de acum încolo de către liberali îndeosebi, inclusiv în cadrul sistemului juridic, inclusiv pentru posturile foarte importante de procuror general și șef la DNA, care în primăvara anului viitor urmează a fi reînnoite prin numire de către actualul ministru al justiției (funcționară încă la Bruxelles, d-na avocată Raluca Prună, o apropiată a Monicăi Macovei!).


           Firește că masonii procapitaliști, care se pretind de dreapta, își doresc acapararea și subordonarea justiției, obiectiv enunțat în trecut de masonul de stânga Dan Voiculescu, care declara pe atunci că pentru a avea întreaga putere trebuiau să aibă neapărat pe mână justiția din România. Așa se explică și criticile la adresa Guvernului Cioloș, criticile aduse în Parlament în acest sens de către masonul notoriu Călin Popescu Tăriceanu (președintele Senatului și al grupării ALDE), dar și declarația publică a afaceristului Ion Țiriac prin care se sugerează legătura strânsă dintre dictatură și existența unui guvern tehnocrat. În multe țări cu dictaturi există guverne așa-zis de tehnocrați. Unii jurnaliști merg mai departe cu ideea, comparând cumva situația actuală cu cea din anul 1938, când regele mason și dictator Carol al II-lea a dizolvat partidele, păstrând un guvern al său de tehnocrați.
            În continuare, credem că ar trebui să descoperim cine sunt până la urmă cei care conduc din umbră acest guvern așa-zis tehnocrat, de fapt unul birocrat, anticreștin și antiromânesc.
           Implicarea masoneriei europene în treburile politice din țara noastră, prin miliardarul mason George Soroș a devenit deja un fapt de notorietate la postul România TV. Acest mason se pare că a acționat și acționează în continuare prin doamna Sandra Pralong (reprezentanta lui pentru România), care nu în mod întâmplător a fost aleasă de către președintele Johannis drept consilieră prezidențială, deși îi cunoștea opțiunea promonarhistă prezentantă public în urmă cu câțiva ani în emisiunea experimentală și globalistă ,,Mari români”, unde i-a făcut o intensă propagandă fostului rege mason Carol I. Iar acesta nu este un caz singular. George Soroș a pompat zeci de milioane de euro în ultimele decenii unor fundații militante din România, începând chiar cu Grupul pentru Dialog Social (GDS) pentru a ajuta România să iasă din sistemul neocomunist, dar pentru a îmbrățișa valorile Occidentului și sistemul capitalist-corporatist.
          Nici apariția noului Minister al Consultării Publice și Dialogului Civic nu este întâmplătoare sau motivată de protestele din stradă care nu au contat deloc. După consultarea ONG-urilor lui Soroș cu președintele Johannis în Piața Univesității și ulterior la Cotroceni, descoperim adevărata misiune a noului minister, acela de a determina în mod real Guvernul Cioloș să preia agenda acestora în favoarea masoneriei și împotriva intereselor statului și poporului român, prin inițierea de legi sau ordonanțe pe care partidele le vor vota. Vor apărea în mod cert noi legi anticreștine și antinaționale care vor contura cu adevărat o dictatură masonică în România, pornind de la noul regim prezidențial și reducerea prerogativelor Parlamentului, abolind sistemul democratic actual confruntat într-adevăr cu o mare criză de încredere a cetățenilor români cu drept de vot. Așa se justifică opoziția masoneriei de stânga grupată acum în Alianța Liberal Democrat Europeană (ALDE), condusă de maestrul Călin Popescu Tăriceanu.
           În curând, continuând schimbările la nivel politic ,,pas cu pas”, masonii ,,de dreapta”, procapitaliștii (procorporatiștii) vor acapara toate funcțiile de decizie în statul român grăbindu-i disoluția și integrarea ca gubernie sau colonie în Uniunea Europeană. Adică își vor plasa oamenii de încredere (liberali îndeosebi) în funcțiile de secretari și subsecretari de stat, în ministere, directori de companii de stat și de agenții naționale de stat, prefecți, diverși funcționari etc (circa 10 000 de posturi potrivit unor surse).
În afară de George Soroș și Klaus Werner Johannis, un aport important observăm că l-au adus și șefii a două mari servicii secrete românești, masonii Mihai Răzvan Ungureanu (SIE, politizat mai ales de pe vremea liberalului Teodor Meleșcanu) și Eduard Hellvig (directorul SRI). De aceea credem că au fost impuși toți cei 15 miniștri în Guvernul Cioloș care au o legătură fie cu Ministerul Afacerilor Externe, fie cu Consiliul Europei de la Bruxelles, pentru a se asigura parcursul european al României și nu ieșirea din UE.
Precizăm că nu exagerăm și nu culpabilizăm prin generalizare aceste servicii secrete ale statului român. Fără îndoială credem că mai există încă mulți români care activează în aceste structuri de informații fiind cu adevărat patrioți și de bună credință.
           Frați români, ați uitat oare poate vechea zicală autohtonă care ne spune că ,,peștele de la cap se împute”?… Din păcate, nu doar partidele au fost infiltrate de masoni. Constatăm un proces de masonizare, de descreștinare ocultă a României îndeosebi de sus în jos, de la nivelul cel mai înalt. Avem astfel în momentul de față un președinte mason, un premier mason și un guvern masonic în cea mai mare parte a lui (ca și altele precedente), un guvernator al BNR mason (neschimbat de 25 de ani!), ba chiar un Patriarh al BOR tot mason și fost colonel de securitate.
           Această destructurare și reeducare prin masonizare constituie în esență o descreștinare a României și desființarea treptată a statului român în perspectiva evidentă a viitorului stat global preconizat și conceput de către oculta mondială care ne introduc ,,pas cu pas” Noua Ordine Mondială antihristică. Această masonizare și-a schimbat puțin doar direcția în ceea ce privește sistemul politic, făcând trecerea de la sistemul comunist din timpul lui Ceaușescu la sistemul corporatist care domină Occidentul și Uniunea Europeană.
           De altfel, unul dintre arhitecții proiectului european (J. Monet) declarase cu ani în urmă că puterea trebuie să aparțină elitelor, unui club elitist, că votul unui țăran nu poate considerat egal cu cel dat de către un academician. Asta înseamnă în definitiv că democrația nu este decât una formală, una de fațadă și falsă, o iluzie pentru manipularea și adormirea maselor, că se dorește doar o societate în care să nu fie nu reprezentate interesele legitime ale cetățenilor și ale popoarelor, ci a elitelor masonice. Cu alte cuvinte, asta înseamnă că în România, dar și în alte state SE MIMEAZĂ DEMOCRAȚIA… Așa cum și Klaus Johannis a mimat recent consultarea partidelor politice în desemnarea premierului, când de fapt, cunoscuse cu mult timp înainte cine va fi noul ministru. Caz care ne poate reaminti de alegerea sau impunerea în politică și în mentalul colectiv prin metode de manipulare a maselor a tovarășului Ion Iliescu, despre care se vorbea în anumite cercuri chiar înainte de posibila și iminenta alegere a lui ca președinte, pregătindu-i-se astfel terenul înainte pentru a avea succesul garantat…
           Mimarea democrației presupune fără doar și poate ipocrizia sau fățărnicia. Mulți politicieni pozează doar în apărători ai democrației și statului de drept, când de fapt faptele lor reprezintă contrariul ori își apără cu dinții democrația masonică așa cum o înțeleg ei. Această ipocrizie vedem că s-a moștenit de-a lungul veacurilor, este caracteristică masoneriei încă de la originile îndepărtate ale acesteia (fiind prezentă încă din timpul acelor farisei și cărturari care au cerut în Ierusalim răstignirea Mântuitorului lumii Iisus Hristos). Am putea chiar spune că ipocrizia este elementul comun și definitoriu al tuturor dușmanilor lui Hristos, care sunt masonii. Pentru că minciuna și impostura le-au ridicat la rang de artă, o artă înșelătoare și demonică a manipulării maselor. La aceasta chiar se pricep foarte bine și nu de azi sau ieri…

                                              Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei
                              Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie
                         30 noiembrie 2015, ziua Sf. Ap. Andrei, ocrotitorul României

Anunțuri

2 gânduri despre „CINE SUNT CEI CARE CONDUC DIN UMBRĂ GUVERNUL BIROCRAT, ANTICREȘTIN ȘI ANTIROMÂNESC CIOLOȘ-JOHANNIS? – Radu Iacoboaie, 30 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s