DESPRE MASONII DIN GUVERNUL LUI DACIAN JULIEN CIOLOȘ – KLAUS WERNER JOHANNIS…

images  index

         FRAȚI ROMÂNI, ANALIZAȚI PE FIECARE ÎN PARTE DINTRE PERSONAJELE DE MAI JOS, CITIȚI-LE CU ATENȚIE NUMELE ȘI CV-URILE (VEȚI DESCOPERI LEGĂTURILE EVIDENTE  A 15 MINIȘTRI DIN ACEST GUVERN CU MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE!, DAR ȘI CU FRANȚA ȘI CONSILIUL EUROPEI!; MULȚI AU CÂTE TREI NUME ȘI FIREȘTE CĂ ELE NU SUNT NUME CREȘTINE!) ȘI VEȚI DESCOPERI PÂNĂ LA URMĂ ASTFEL LEGĂTURILE LOR CU STRUCTURILE MASONICE.

         ȘTIȚI PROBABIL DEJA ȘI FAPTUL CĂ TEORIA CONSPIRAȚIEI ESTE O SINTAGMĂ CONCEPUTĂ EXPRES DE MASONI PENTRU DISCREDITAREA ORICĂREI ÎNCERCĂRI DE A-I CULPABILIZA ȘI DE A AFLA CETĂȚENII ONEȘTI ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT… SPUNEM ASTA PENTRU CĂ MAI EXISTĂ JURNALIȘTI DIN PRESĂ ȘI POLITICIENI CARE INDUC IDEEA CĂ MASONERIA NU EXISTĂ SAU CĂ MASONII SUNT TOTAL INOFENSIVI ȘI PASIVI, CĂ NU TREBUIE SĂ DEVENIM SUSPICIOȘI ȘI ,,PARANOICI”…

                                            Miniștrii Guvernului României:

Dacian Julien Cioloș –  Prim-ministru

Vasile Dîncu – Viceprim-ministru, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Costin Borc – Viceprim-ministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri

Lazăr Comănescu – Ministrul Afacerilor Externe

Petre Tobă – Ministrul Afacerilor Interne

Achim Irimescu – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Mihnea Ioan Motoc – Ministrul Apărării Naționale

Vlad Alexandrescu – Ministrul Culturii

Adrian Curaj – Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice

Victor Vlad Grigorescu – Ministrul Energiei

Anca Dana Dragu – Ministrul Finanțelor Publice

Aura Carmen Răducu – Ministrul Fondurilor Europene

Raluca Alexandra Prună – Ministrul Justiției

Cristiana Pașca Palmer – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

Claudia-Ana Costea – Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

Marius-Raul Bostan – Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională

Patriciu Achimaş-Cadariu – Ministrul Sănătății

Elisabeta Lipă – Ministrul Tineretului și Sportului

Marian Dan Costescu – Ministrul Transporturilor

Victoria-Violeta Alexandru – Ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic

Ciprian Bucur – Ministrul delegat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul

Dan Stoenescu – Ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni

Ioan Dragoș Tudorache – Șeful Cancelariei Primului-ministru

 

REDĂM MAI JOS ȘI UN ARTICOL FOARTE BUN DUPĂ PĂREREA NOASTRĂ EXACT PE ACEASTĂ TEMĂ:

      Dosar de politician: Cabinetul Cioloș, scris la ministerul de Externe și SIE (VIDEO)

Un articol de: B1.ro | 26 Noi 2015, 20:26

Foto: B1 TV

        Silviu Mănăstire a vorbit joi la ”Dosar de politician” despre guvernul de tehnocrați condus de Dacian Cioloș.

        În mediul online se vorbește insistent despre faptul că acest guvern ar fi fost în mare măsura creația Serviciului de Informații Externe (SIE). Anume, că o mulțime de miniștri au legături cu ministerul de Externe, că provin sub o formă sau alta din zona diplomației. Ceea ce nu este neapărat rău. Așadar, acest guvern este al diplomaților și al oamenilor din „externe”, oameni care au activat în poziții interesante în afara României.

       Președintele Iohannis i-a înscăunat pe ambasadorii Lazăr Comănescu și Mihnea Motoc în pozițiile cheie de la Externe și respectiv Apărare. Comănescu face parte din vechea gardă a dimplomaților care miros de la o poștă a parfumul DIE.

        Spre deosebire de el, Mihnea Motoc face parte din noul val de diplomați. Trecutul său arată că, în timpul guvernării PSD-Năstase, a îndeplinit câteva misiuni externe extrem de importante. A ocupat funcția de secretar de stat în MAE pentru integrare europeană. Motoc a lucrat astfel alături de ministrul Integrării Europene, Vasile Pușcaș, la tratatul de aderare la UE. Mai important, actualul ministru Motoc, alături de George Maior, fost șef al SRI și fost secretar de stat în ministerul Apărării, a condus comisia interministerială pentru aderarea României la NATO. Motoc a fost chiar șeful delegației României la negocierile pentru aderarea la NATO. Așadar, noul ministru al Apărării este garantat NATO și Statele Unite sută la sută.

        Din zona de externe provine și Claudia Ana Moarcăş-Costea, noul ministru al Muncii. Doamna este soția ambasadorului Doru Costea, născut în județul Sălaj, la Șimleul Silvaniei, de unde provine și Dacian Cioloș. Doamna Moarcăş Costea a fost promovată în guvernarea PSD-Năstase ca adjunct al Avocatului Poporului iar inițial a deținut funcția de secretar general al ministerului de Externe.

        În 2011, Doru Costea, soțul ministrei Muncii, a fost numit de Traian Bîsescu în importanta poziție de ambasador al României în China. Legăturile Claudiei Moarcăș Costea cu ministerul de Externe datează de la începutul anilor 90, când a urmat cursurile universitare de relaţii internaţionale la ministerul de Externe.

        Așadar, dacă lumea se întrebă care este firul roșu care îi leaga la un loc pe miniștrii lui Cioloș, cu siguranță răspunsul este la ministerul de Externe. De la Externe provine și domnul Vlad Alexandrescu, actualul ministru al Culturii. Alexandrescu a fost ambasador în Luxembourg și, foarte important, membru în partidul Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, actualul director al Serviciului de Informații Externe. Ministrul Culturii este absolvent al unor școli de renume din Franța, unde și-a obținut și doctoratul în filosofia limbajului.

        Mergem mai departe cu prezentarea oamenilor de „externe” din Guvern cu numele miniștrilor care au activat în zona Bruxelles în diverse misiuni la fel de externe. Victor Grigorescu, ministrul Energiei, a fost expert în cadrul reprezentanței României la Uniunea Europeană. Anca Paliu Dragu, ministrul de Finanțe, a fost, începand din 2013, expert al Comisiei Europene și inițial angajata Fondului Monetar Internațional.

        Pe acelasi tipar „extern” se încadrează și Aura Carmen Răducu, ministrul Fondurilor Europene, care a ocupat funcția de manager în cadrul directoratului de politică regională a Comisiei, dar și Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului. Aceasta a fost șef de unitate, evident tot la Comisia Europeană.

        Și lista de miniștri cu misiuni și joburi externe nu se oprește aici: Raluca Prună de la Justiție este înalt funcționar european iar Achim Irimescu de la Agricultură lucrează și el ca reprezentant al României la Bruxelles.

        Din zona de externe provine și șeful cancelariei premierului Cioloș, pe nume Dragoș Tudorache, care a activat zece ani la Bruxelles, dar și ministrul pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu. Stoenescu miroase de la o poștă a lucrător în Externe. El este specializat de fapt în relațiile cu țările arabe și Islam.

        Astfel, cifrele sunt necruțătoare: 15 miniștri ai guvernului Cioloș provin, sub o formă sau alta, din Externe.

 

5 gânduri despre „DESPRE MASONII DIN GUVERNUL LUI DACIAN JULIEN CIOLOȘ – KLAUS WERNER JOHANNIS…

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  MEMORIU ÎN ATENȚIA DOMNULUI MARK ZUCKERBERG, DIRECTOR GENERAL AL REȚELEI DE SOCIALIZARE «FACEBOOK»

  Stimate domnule Director General,

  Mă numesc Panait Munteanu și sunt membru al rețelei de socializare pe care cu onoare o conduceți. În prezent locuiesc în Canada, cu dublă cetățenie română și canadiană.

  Mă adresez dumneavoastră pentru o problemă care cred că este de mare actualitate legată de libertatea, confidențialitatea și securitatea comentariilor și a opiniilor ce se fac de către membrii rețelei Facebook.

  Deși în Declarația Universală a Drepturilor Omului, adoptată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite la 10 de septembrie 1948, se stipulează expres la articolul 19 că «Orice om are dreptul la libertatea opiniilor și exprimării ; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum și libertatea de a căuta, de a primi și de a răspândi informații și idei prin orice mijloace și independent de frontierele de stat», personal am constata, ca de altfel și foarte mulți membrii ai rețelei Facebook, că aceste drepturi sunt flagrant încălcate de către Serviciile Române de Informații.

  Sub pretextul și ca urmare a adoptării unei legi promovată de conducerea României intitulată « Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice » sau mai pe scurt « Legea Big Brother » așa cum apare ea în imaginea și expresia poporului român, Serviciile Române de Informații au început o campanie de anvergură împotriva unor membrii ai Facebook care critică sau comentează pe rețeaua dumneavoastră de socializare o serie de aspecte legate de viața și activitatea unor membrii din conducerea politică și administrativă a statului român.

  Marea majoritate a acestor comentarii sunt legate de unele abuzuri sau încălcări flagrante ale legilor românești de către o serie de conducători oficiali români.

  În acest context, Serviciile Române de Informații se împlică activ în blocarea membrilor Facebook de a avea acces pe rețea sau de a comenta o serie de aspecte legate de cele de mai sus.

  Separat de acestea, folosindu-se de rețeaua dumneavoastră, Serviciile Române de Informații, prin noile tehnologii electronice se introduc în computerele utilizatorilor și implantează acolo viruși capabili să preia și să transmită date personale ale utilizatorilor puși sub control.

  În ceea ce mă privește, zilnic și de fiecare dată când mă conectez pe rețeaua Facebook, sunt supus unui astfel de tratament care din fericire este detectat și anihilat de către sistemul meu de apărare. Dacă eu am avut posibilitatea să-mi instalez în computerul meu un astfel de sistem, sunt poate mii sau chiar mai mulți utilizatori care fie că nu cunosc sau nu au posibilități materiale de a-și procura un sistem de apărare modern, ceea ce conduce și permite Serviciului Român de Informații să culeagă nestigherit date legate de intimitatea oamenilor puși sub control.

  Având în vedere că nu sunt singura persoană tratată ca atare și ca mine fiind poate mii de membrii Facebook, indiferent de naționalitate așa cum sunt și eu în calitatea mea de cetățean canadian, vă rog domnule director general să declanșați o anchetă privind aspectele ce fac obiectul acestui memoriu și să dispuneți organelor din subordinea dumneavoastră să blocheze accesul, în măsura posibilului, a Servicilor Române de Informații la sita Facebook pentru a proteja identitatea și datele personale ale membrilor acestei rețele.

  Având în vedere că aspectele semnalate interesează și pe mulți membrii ai Facebook, vă rog să publicați răspunsul la memoriul meu pe pagina generală pentru ca toți cei interesați să ia act și să cunoască poziția și măsurile luate de compania dumneavoastră în reglementarea acestei situații.

  Cu deosebită stimă și respect,
  Panait Munteanu

  NOTĂ : În fotografie domnul Mark Zuckerberg.
  Fotografia postată de Panait Munteanu.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s