FRAȚI ROMÂNI, CORUPȚIA UCIDE! A SOSIT CEASUL SCHIMBĂRII! SĂ SPUNEM ADIO COMUNISMULUI: JOS COMUNISMUL! – Radu Iacoboaie, 4 noiembrie 2015

                                                     în urmă cu un an de zile…

 

          Tragedia recent petrecută în seara zilei de vineri 30 octombrie la Clubul Colectiv din sectorul 4 din București a îndoliat o țară întreagă. Timp de trei zile s-a ținut doliu național în memoria celor peste 150 de tineri, dintre care 32 au murit deja iar ceilalți se află într-o stare critică sau foarte gravă în urma incendiului devastator în care au suferit arsuri și intoxicări cu monoxid de carbon și cianuri.
          Nu este cazul să discutăm aici aspectele de natură morală și creștină, de pildă faptul că acest concert rock a avut loc într-o zi de vineri iar a doua zi era sărbătoarea deloc creștină Holloween (ziua groazei, aflată la cea de-a 666 celebrare!). Nici faptul că iadul s-a dezlănțuit acolo după anumite versuri sataniste…
          S-a vehiculat excesiv informația că a fost un simplu accident, datorat aprinderii buretelui de antifonare din tavanul sălii de la focul de artificii. Unele voci susțin că de fapt s-a urmărit o diversiune amplă mediatică pentru a nu mai fi focalizată atenția opiniei publice pe demiterea generalului Gabriel Oprea, vice-premier, ministrul de interne și șeful partidului UNPR din coaliția de guvernare. Iar dacă acest lucru s-ar confirma într-adevăr am avea de-a face cu un plan criminal, cu o crimă săvârșită cu premeditare de către un grup organizat! Bine ar fi ca ancheta din acest caz să ia în calcul orice pistă…


          Apreciem mult solidaritatea umană impresionantă de care au dat dovadă românii la nivel național după acest dezastru colectiv, eroismul doctorilor și asistenților medicali care au lucrat multe ore în șir, ajutorul donatorilor de sânge și ajutorul material oferit cu multă generozitate de nenumărați români din țară și străinătate.
          Mai mult, apreciem protestul din seara zilei de 3 noiembrie, când au ieșit pe străzile din centrul Bucureștiului peste 32 000 de români, majoritatea tineri, care și-au exprimat în mod pașnic nemulțumirile, îndeosebi față de autorii morali ai acestei cumplite tragedii: primarul Cristian Popescu Piedone (din sectorul 4), Gabriel Oprea și primul-ministru Victor Ponta, vinovați pentru corupția din sistem care a creat premisele acesteia.
          În alte țări europene și-au dat demisia miniștrii pentru motive mult mai puțin însemnate și în fața presiunii unui număr mult mai mic de protestatari. În România vedem însă că schimbările se produc mult mai greu.
          Faptul că au ieșit în stradă peste 32 000 de cetățeni români, îndeosebi tineri care au folosit rețelele de socializare, ne arată că nu au ieșit doar unele rude, prieteni și cunoștințe ale victimelor, pentru a cere tragerea la răspundere a celor vinovați. Justiția română deja i-a arestat pe cei trei patroni ai Clubului de noapte. Protestatarii au cerut demisia celor trei invocați mai sus, dar au scandat și afișat lozinci antiguvernamentale și antisistem precum: ,,JOS SISTEMUL MAFIOT!”, ,,CORUPȚIA UCIDE!” etc. Protestul a fost îndreptat și împotriva clasei politice care s-a îndepărtat de poporul român. Pe un alt banner se putea citi: ,,EU SUNT ROMÂNIA!”
          Și când vorbim de sistem, ne referim desigur în special la guvernanții și funcționarii sistemului comunist, la cei tributari din păcate încă mentalităților și practicilor comuniste, inclusiv la foștii securiști care încă mai dețin pârghii de putere în România.
Tinerii de astăzi au înțeles se pare un mare adevăr: corupția actuală se datorează în mare parte perpetuării comunismului, care a pătruns adânc în fibra morală a societății ca un virus.
          Potrivit istoricului Alex Mihai Stoenescu, care a analizat fenomenul comunismului și revoluția confiscată de lovitura de stat din decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a mărturisit înainte de execuție unui înalt ofițer român în cazarma de la Târgoviște un adevăr dureros pentru noi și oarecum profetic: ,,comunismul nu va dispărea pentru că e adânc înrădăcinat în poporul român”… S-a văzut desigur că el n-a dispărut, că am avut în ultimii 25 de ani un neocomunism, adică un comunism cu față umană și multe convulsii sociale.
          Noi însă nu dorim ca acest cancer social și experiment satanic care este comunismul să macine în continuare societatea românească. România nu trebuie să rămână în zodia nefastă a comunismului, creație a ocultei mondiale. Noi nu dorim ca tinerii să se resemneze sau să plece în continuare departe de țară pentru a putea trăi cinstit și a-și întemeia o familie.
          Iată de ce salutăm reacția sănătoasă de întoarcere la normalitate a tinerilor curajoși de astăzi, care nu s-au molipsit de microbul comunismului conceput în laboratoarele social-politice ale masoneriei. Ar fi bine să se organizeze și lor să li se alăture cei din generațiile precedente pentru a fructifica ȘANSA REDRESĂRII ROMÂNIEI. Acesta este și mesajul exprimat în ultima vreme de către Marian Munteanu, liderul de altădată al studențimii române și al protestului masiv din primăvara lui 1990 din Piața Universității, care nu își dorește ca tinerii de azi să repete anumite greșeli ale trecutului.
          Iată, că acum când scriu, am aflat vestea demisiilor lui Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone. Credem că s-a produs pentru ca alții să rămână în funcție și PSD-ul să nu piardă masiv din capitalul electoral înaintea unui an electoral. Iată așadar unul din efectele presiunii străzii asupra politicii. A fost cel mai mare protest stradal din ultimii 25 de ani! Cinste lor, tuturor celor care au protestat pentru o Românie normală! Pledez ferm pentru o societate civilă puternică în România cu ajutorul căreia să fie resetată întreaga clasă politică pentru a deveni una corectă și responsabilă. Doamne ajută!

          PS. Ole! Ole! Ole! Ole! Victor Ponta nu mai e!… Nu mai este prim-ministru și nu va mai fi credem noi niciodată…

http://vremuritulburi.com/2015/11/02/a-fost-planificat-carnagiul-din-colectiv-gabriel-oprea-principalul-beneficiar-al-afacerii/

                                               Frăția Ortodoxă Unitatea, Radu Iacoboaie, 4 noiembrie 2015

17 gânduri despre „FRAȚI ROMÂNI, CORUPȚIA UCIDE! A SOSIT CEASUL SCHIMBĂRII! SĂ SPUNEM ADIO COMUNISMULUI: JOS COMUNISMUL! – Radu Iacoboaie, 4 noiembrie 2015

 1. Un om care iubește dreptatea

  De dragul adevărului…
  Ziceți că dezastrul s-ar fi dezlănțuit după ce s-au cântat versuri sataniste. Nu știm cu exactitate dacă acolo se cântau versuri sataniste. Avem vreo dovadă?
  Poate că dimpotrivă, acolo se cântau versuri împotriva sistemului îndrăcit. Trupa Goodbye to Gravity cânta atunci: „We’re not numbers we’re free, we’re so alive / Cause the day we give in is the day we die” („Nu suntem numere, suntem liberi, atât de vii / Căci ziua în care cedăm este ziua în care murim”).
  Nu suntem numere (ne sună cumva cunoscut? – actele biometrice care reduc omul de la nume la număr satanic 666), suntem vii. În ziua în care cedăm, murim. Păi noi am și cedat deja. Prin clasa politică de nimic pe care o avem, prin lașitatea și complicitatea ierarhilor Bisericii în frunte cu patriarhul. Prin nepăsarea generalizată.
  Să nu fi fost acolo furia satanei împotriva celor care cântau pentru libertate? Satană care s-a folosit de sistemul corupt și putred pe care l-a creat în această țară, pentru a da foc la niște copii care cântau pentru libertate.
  S-a tot spus prin oameni ai Bisericii și prin diverși să le zicem credincioși: ce căutau în club, de ce nu erau tinerii la biserică? Păi Biserica, prin mai marii ei și prin majoritatea covârșitoare a preoților, a blagoslovit mereu blestemățiile sistemului actual din ce în ce mai satanizat. Din cauza aceasta sunt mulți tineri prin cluburi și nu la biserică. Că Sfinți Părinți profețesc pentru ziua de azi: vor fi biserici multe (avem gârlă, ba se mai construiește și o catedrală – a pustiirii neamului), dar nimeni nu va mai intra în ele din cauza căderii slujitorilor Bisericii.
  Iar când mă mai uit la cei care încă merg la biserici și când văd cât de adormiți sunt majoritatea și ce creiere spălate au mulți dintre ei, mă iau cu mâinile de cap.
  S-au întrebat unii pe la posturi tv: de ce a permis Dumnezeu așa ceva? A permis ca noi să ne trezim. Dacă vom fi în stare. Că așa suntem noi, trebuie să moară unii ca să ne trezim, ca să fim vii.
  Să nu fie acesta un semn de la Dumnezeu ca noi să ne trezim?

  PS S-a strigat în piață la un moment dat: Daniele nu uita, va veni și ziua ta! Acest patriarh al rușinii fără de margini și al batjocoririi Ortodoxiei, trebuie să plece. Că a venit acolo, la acel club, unul pe care noi cei aflați în credința cea adevărată îl numim rătăcit și eretic –un catolic. A îngenuncheat și a aprins o lumânare și s-a rugat. Au venit reporterii și l-au întrebat: pentru ce v-ați rugat? Le-am cerut iertare, zice el. Și mai zice catolicul: să ne fie rușine, și clasei politice și nouă Bisericilor, că n-am reușit să schimbăm nimic în bine în țara aceasta. Cuvintele acestea, rostite de către arhiepiscopul catolic, trebuiau rostite acolo de către patriarhul nostru ortodox. Dar ce să știe patriarhul rușinii Daniel…El știe în schimb să lingă politicieni, să umble cu girofar sau să pună jandarmii ca să nu lase lumea să intre în biserică.
  Rușine!!! O incomensurabilă rușine.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: ÎN DECEMBRIE 1989, ÎN ROMÂNIA A AVUT LOC O TERIBILĂ LOVITURĂ DE STAT, ORCHESTRATĂ MINUȚIOS DE OCULTA MONDIALĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ORTODOX PENTRU A IMPUNE UN GUVERN OBEDIENT FAȚĂ DE MASONERIE! ADEVĂRUL NU POATE FI ÎNGROPAT PENTRU TOTDEA

 3. Pingback: ÎN DECEMBRIE 1989, ÎN ROMÂNIA A AVUT LOC O TERIBILĂ LOVITURĂ DE STAT, ORCHESTRATĂ MINUȚIOS DE OCULTA MONDIALĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ORTODOX PENTRU A IMPUNE UN GUVERN OBEDIENT FAȚĂ DE MASONERIE! ADEVĂRUL NU POATE FI ÎNGROPAT PENTRU TOTDEA

 4. Pingback: ÎN DECEMBRIE 1989, ÎN ROMÂNIA A AVUT LOC O TERIBILĂ LOVITURĂ DE STAT, ORCHESTRATĂ MINUȚIOS DE OCULTA MONDIALĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ORTODOX PENTRU A IMPUNE UN GUVERN OBEDIENT FAȚĂ DE MASONERIE! ADEVĂRUL NU POATE FI ÎNGROPAT PENTRU TOTDEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s