PE SCURT, CE PROMOVEAZĂ ÎN LUME MASONERIA…

images (11)   images (12)

1 – SATANISMUL (adorarea lui Lucifer, numit și Satana, chiar pe față după gradul 32)

2 – ANTICREȘTINISMUL (subminarea și desființarea ortodoxiei)

3 – SIONISMUL ȘI IMPERIALISMUL (supunerea statelor lumii de către evreii sioniști, care merg pe teza poporului ales de Dumnezeu din vechime)

4 – TOTALITARISMUL (dictatura necondiționată sau supunerea oarbă prin sisteme precum comunismul, nazismul, fascismul) 

5 – REDUCEREA DRASTICĂ A POPULAȚIEI LUMII (4 din 5 oameni trebuie să moară!) (prin: războaie locale și mondiale, avorturi, anticoncepționale și alte metode contraceptive, sterilizare, promovare a relațiilor nefirești, vaccinuri, răspândirea unor viruși creați în laboratoare secrete, droguri mai puternice, substanțe adăugate în tutun, alcool și medicamente care provoacă dependență față de acestea, aditivi alimentari ce conțin substanțe cancerigene, alimente modificate genetic, restricții legale precum în China, propagandă în mass-media, eutanasia și sinuciderea asistată medical, pedeapsa cu moartea, îndatorarea țărilor sărace și înfometarea lor etc) 

6 – INTERNAȚIONALISMUL (opus naționalismului din fiecare țară)

7 – GLOBALISMUL (mondializarea și omogenizarea modului de gândire și de viață la scară planetară)

8 – ATEISMUL (,,libertatea de conștiință” sau ,,libera cugetare”)

9 – CAPITALISMUL CORPORATIST (companii multinaționale)

10 – NEOLIBERALISMUL (în economie)

11 – ECUMENISMUL (sincretismul religios)

12 – EXTREMISMUL (terorismul internațional, fanatismul, rasismul, fascismul, nazismul)

13 – MATERIALISMUL (în societatea de consum și în științe)

14 – EVOLUȚIONISMUL (darwinismul și alte teorii evoluționiste)

15 – SECTARISMUL ȘI MARILE RELIGII (mozaismul, catolicismul, protestantismul, neoprotestantismul, islamismul, budismul, hinduismul, păgânismul sau idolatrismul)

16 – EZOTERISMUL ȘI OCULTISMUL (practici precum Kabala, magia albă, magia neagră, spiritismul, deschiderea psaltirii, ghicitul în cafea sau cărți, muzica ezoterică, cristaloterapia, terapia cu bioenergie, astrologia, homeopatia etc)

17 – FARISEISMUL (formalismul)

18 – INDIVIDUALISMUL (EGOCENTRISMUL)

19 – UMANISMUL ȘI ILUMINISMUL (doctrine filosofice care idolatrizează omul și rațiunea lui)

20 – MONOFIZISMUL Și ARIANISMUL (negarea firii dumnezeiești a Mântuitorului Iisus Hristos)

21 – FREUDISMUL (revoluția sexuală)

22 – MACHIAVELISMUL (în politică îndeosebi)

23 – ARIVISMUL ȘI PRAGMATISMUL (concepții și practici imorale)

24 – CINISMUL, SADISMUL, MASOCHISMUL (atitudini la limita patologicului)

25 – POSTMODERNISMUL (în artă și literatură)

26 – HEDONISMUL (iubirea plăcerilor sau patimilor)

27 – PROXENETISMUL, PORNOGRAFIA, HOMOSEXUALITATEA, PEDOFILIA, BIGAMIA, CONCUBINAJUL (libertinajul), și alte practici imorale (avort, perversiuni sexuale, sex pre-marital, contracepție, infidelitate etc)

28 – FEMINISMUL ȘI ALTE CURENTE DIN MIȘCAREA NEW AGE (precum dacismul în România)

29 – SIMBOLISMUL (utilizarea a diverse simboluri în scopuri oculte și de recunoaștere între membrii lojelor și ordinelor masonice; unele prin modificarea unor simboluri creștine) 

30 – EROTISMUL ȘI VIOLENȚA ÎN MASS-MEDIA (acaparată în mare parte de către oculta mondială)

 

                              MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                     7 octombrie 2015

10 gânduri despre „PE SCURT, CE PROMOVEAZĂ ÎN LUME MASONERIA…

  1. o oarecare

    Crearea unei platforme ideologice opuse moralei crestine sub masca educatiei sexuale nu este educatie sexuala. Nefiind educatie sexuala, nu are ce cauta in curriculum-ul obligatoriu pentru copiii de varsta scolara. Cum il ajuta pe un copil o astfel de educatie inceputa la cinci ani? Sa raspunda? Daca aceasta educatie nu are scopul de a-i ajuta pe copii, sa recunoasca deschis care le este scopul. Sa o numeasca asa cum este: EDUCATIE ANTIHRISTICA! Denumirea de ..educatie sexuala” nu este in acord cu continuturile ce urmeaza a fi insusite de catre elevi.

    Se poate realiza la liceu o educatie premaritala in acord cu morala crestina in vederea pregatirii tinerilor pentru viata de familie. Tinerii trebuie sa stie ca au anumite obligatii fata de ei insisi, fata de partenerul de viata, fata de urmasi si fata de societate. Pot fi invatati sa posteasca si sa se roage pentru ei si pentru familia lor, sa faca un buget al familiei, sa-si mentina curatenia fizica, morala si spirituala. Si sa faca diferenta dintre virtute si pacat, nu sa li se promoveze pacatul!

    Trebuie sa salvam tanara generatie de genocidul spiritual care i se pregateste. ,,Se vor domesticii animalele si se vor salbaticii oamenii.” – spuneau batranii. Iata ca se creeaza platforme antihristice menite sa spurce sufletele copiilor nostri. Nu vom fi fara vina daca vom asista pasivi la astfel de marsavii. Acestia vor aplica ceea ce au invatat de mici chiar cu noi insine! Fiind insensibili, nu vor mai sti ce este mila fata de un batran sau fata de un tanar. Totul se va judeca cu fundul, nu cu capul. Acestia ii vor judeca pe crestini tinand seama de informatiile primite in scoala.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: BLOGUL ORTODOX UNITATEA | FACEBOOK.COM/UNITATEA.ROMANILOR

Lasă un comentariu