ROMÂNIA SUB TRIUMVIRAT MASONIC ȘI ECUMENIST: PATRIARHUL DANIEL CIOBOTEA, KLAUS WERNER IOHANNIS ȘI VICTOR PONTA TURCITUL. CEREM ABROGAREA HOTĂRÂRII DE GUVERN NR. 372 DIN 27 MAI 2015 PENTRU CONSTRUIREA UNEI MEGA-MOSCHEI PE PĂMÂNTUL ALTĂDATĂ AL SFINȚILOR MARTIRI BRÂNCOVENI ȘI A LEGII 217 ANTILEGIONARE

descărcare (6)   descărcare (7) images (6)   descărcare (8)

         ROMÂNIA SE AFLĂ SUB UN TRIUMVIRAT MASONIC ȘI ECUMENIST: PATRIARHUL DANIEL CIOBOTEA, KLAUS WERNER IOHANNIS ȘI VICTOR PONTA TURCITUL. UN ,,ORTODOX”, UN PROTESTANT ȘI UN ,,ISLAMIST” PE JUMĂTATE…

         Frați români, evenimentele din ultimii ani îndeosebi ne arată că în România se instaurează treptat dictatura masonică! Nu exagerăm deloc. Se adoptă legi tot mai dure și restrictive, care limitează drastic sau anulează libertăți și drepturi fundamentale ale cetățenilor români,  încalcând flagrant prevederile Constituției României, devenită cenușăreasa legilor și după cum vedem este tot mai puțin respectată de cei mai mulți dintre politicienii români.

         Menționăm Legea 217 antilegionară, precum și Hotărârea de Guvern 372 din 2015 prin care se aprobă construirea unei mega-moschei în București lângă Centrul Expoziţional Romexpo… Legea Big Brother a trecut până la urmă. Apar noi proiecte de legi halucinante, precum legea vaccinării obligatorii, apoi cel promovat de Liviu Dragnea de incriminare a infracțiunii de ,,defăimare socială” a unui grup… Cu alte cuvinte, vei putea face pușcărie sau încasa amenzi uriașe dacă critici de pildă masoneria (societate de interes public din vremea lui Adrian Năstase, mare mason) sau comunitatea LGBTI (protejată pretutindeni în lume de SUA) sau Guvernul etc… Zeci de ONG-uri plătite de masonul George Soros fac presiuni tot mai mari pentru introducerea Educației sexuale în școli (!)… Ce ne spun toate acestea?…

          Să luăm cazul concesionării pentru 49 de ani a terenului de stat pentru construirea unei mega-moschei în inima Bucreștiului, lângă două mari centre studențești:

          ,,… Iniţial, în 2012, Ambasada Turciei, prin Ministerul român de Externe, a cerut Primăriei Capitalei, în mai multe rânduri, să aloce o parcelă de teren. Solicitarea a rămas fără răspuns. După trei ani, în doar două zile, Guvernul, prin RA-APPS, a găsit terenul dorit de musulmani: pe bulevardul Expoziţiei, numerele 22-30.

         Terenul dat prin Hotărâre de Guvern se află chiar lângă Romexpo (și lângă Templul masonic… – n.a.) și are nu mai puțin de 11.000 de metri pătrați. Nu este vorba doar despre o moschee, ci despre un centru cultural şi spiritual care va include o bibliotecă, dar şi săli de curs în care se va preda Coranul.

         Terenul a fost oferit de Guvern, prin Hotărârea nr 372 din 27 mai 2015. Conform acesteia, pământul rămâne în proprietatea Secretariatului de Stat pentru Culte, iar Muftiatul, care se va ocupa de ridicarea moscheii, are drept de folosinţă gratuită timp de 49 de ani. Banii pentru construcție îi va da statul turc, prin Comitetul pentru Probleme Religioase.

         Până acum nu a fost făcut niciun proiect. Acesta va fi gata la sfârșitul lunii iulie, când va fi semnat și un protocol cu Secretariatul de Stat pentru Culte.

         Imediat după publicarea deciziei în Monitorul Oficial, liderul comunității musulmane din România a făcut primele declarații.

         „Vom construi cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană. Faptul că terenul ne-a fost atribuit nouă, comunităţii musulmane, de către Guvern, vorbeşte de la sine despre respectul şi înţelegerea etnică din România”, a spus muftiul, citat de adevărul.ro, în 10 iunie 2015.

         Declaraţia muftiului, făcută în perioada în care premierul era internat într-un spital din Istanbul, l-a făcut pe fostul şef al statului să ia o poziţie publică.

         „Avem un premier pitit pe la Istanbul. A luat decizia cu moscheea, ceea ce ne face să ne gândim că a fost operat la cap, nu la picior”, a spus Traian Băsescu.

         Fostul președinte a lansat public şi o altă informaţie: odată cu moscheea va fi înfiinţată şi o universitate islamică.

         „Nu există risc mai mare pentru securitate decât să aduc studenți mulsumani în România. Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu şi antinaţionale. Mi se pare o exagerare care trebuie judecată de CSAT şi sper să nu fie aprobată de statul român”, a mai spus el…”

         Mai multe detalii pe sursă: 

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Reportaj/Povestea+marii+moschei+de+la+Bucuresti+25+de+ani+de+negocieri+si

Despre poziția pasivă și ocultă a Patriarhiei Române, care a criticat protestele românilor împotriva construirii unei mega-moschei în București:

RIDICAREA MOSCHEII DIN BUCUREȘTI PREZINTĂ UN PERICOL ȘI PENTRU SECURITATEA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. IAR PATRIARHIA ORTODOXĂ NU SE OPUNE…

      Statului român îi place cu de toate! Lângă marea moschee din București se construiește un MEGA TEMPLU pentru masonii din România. DOCUMENTE

http://www.activenews.ro/stiri-locale/Statului-roman-ii-place-cu-de-toate-Langa-marea-moschee-din-Bucuresti-se-construieste-un-MEGA-TEMPLU-pentru-masonii-din-Romania.-DOCUMENTE-120737

 

                                MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

                                                      1 octombrie 2015

6 gânduri despre „ROMÂNIA SUB TRIUMVIRAT MASONIC ȘI ECUMENIST: PATRIARHUL DANIEL CIOBOTEA, KLAUS WERNER IOHANNIS ȘI VICTOR PONTA TURCITUL. CEREM ABROGAREA HOTĂRÂRII DE GUVERN NR. 372 DIN 27 MAI 2015 PENTRU CONSTRUIREA UNEI MEGA-MOSCHEI PE PĂMÂNTUL ALTĂDATĂ AL SFINȚILOR MARTIRI BRÂNCOVENI ȘI A LEGII 217 ANTILEGIONARE

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    TRIUMVIRÁT, triumvirate, s. n. (În Roma antică) Formă de conducere politică reprezentând alianța a trei conducători politici și militari; persoanele care dețineau această conducere. [Pr.: tri-um-] – Din lat. triumviratus, fr. triumvirat.

    Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a | Permalink

    Apreciază

    Răspunde
  2. Un om care iubește dreptatea

    Acum culegem roadele somnului în care ne aflăm. Avem un patriarh mason, care în trecut a lucrat pentru securitate și care azi blagoslovește construcția unei mari moschei la București. De ce n-ar veni acum și refugiații musulmani în număr mare, că tot le facem și moschee, o mega-moschee?
    Brâncoveanu și-a văzut fiii cu capul tăiat tocmai pentru ca la București să nu existe moschei. Și noi ce facem acum, lăsăm un slujitor al lui satan în haine de patriarh să ne batjocorească credința cea adevărată precum și istoria?
    Au demonstrat oamenii pe locul unde urmează să se construiască moscheea, cu cruci și cu un preot pensionar în frunte. A apărut și comunicatul patriarhal în termenii securiști de intimidare și de amenințare binecunoscuți, condamnăm acțiunea, o să vedem noi cine a fost acolo…
    Păi nu așa măi fraților! Trebuie mers în Dealul Patriarhiei și nu trebuie plecat de acolo până nu pleacă urâciunea de Daniel din scaunul de patriarh. Din păcate nu are cine să facă acest lucru, pentru că suntem un neam adormit.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu