6 gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, MĂ PUTEȚI GĂSI ȘI PE FACEBOOK. MI-AM FĂCUT PÂNĂ LA URMĂ O PAGINĂ FACEBOOK PE 21 SEPTEMBRIE 2015.

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Francois Hollande: Tarile care vor refuza aplicarea cotelor de refugiati sa isi puna intrebari privind apartenenta la UE
  de I.C.
  Miercuri, 23 septembrie 2015

  Tarile europene care vor refuza sa aplice cotele privind distribuirea refugiatilor trebuie sa isi puna intrebari privind locul lor in Uniunea Europeana, a avertizat presedintele Frantei, Francois Hollande, inaintea summitului UE, potrivit Mediafax.

  „Tarile care nu impartasesc valorile noastre, care nu vor sa respecte aceste principii, trebuie sa inceapa sa isi adreseze intrebari despre locurile lor in Uniunea Europeana”, a declarat Francois Hollande, potrivit AP, inainte de inceperea reuniunii Consiliului European.

  Hollande s-a referit la tarile care contesta decizia de distribuire a refugiatilor conform cotelor obligatorii stabilite de Uniunea Europeana.

  Romania, Cehia, Slovacia si Ungaria au votat, in Consiliul UE pentru Justitie si Afaceri Interne, impotriva sistemului de relocare a imigrantilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobata.

  sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-international-20447439-francois-hollande-tarile-care-vor-refuza-aplicarea-cotelor-refugiati-isi-puna-intrebari-privind-apartenenta.htm

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s