MIȘCAREA LEGIONARĂ I-A DERANJAT CEL MAI MULT PE EVREII SIONIȘTI… AȘA S-A NĂSCUT LEGEA 217 ANTILEGIONARĂ… CERUTĂ DE SIONISMUL INTERNAȚIONAL, INCLUSIV PRIN DEPUTATUL AUREL VAINER…

Mișcarea Legionară deranjează pe evrei. Deputatul Aurel Vainer – interpelare

20 Mai 2013. Interpelare în parlament. Deși chiar pe pagina-siteul Federației comunității evreiești din România( http://romanianjewish.org/ro/?p=10567 ) este trecută știrea ca Mișcarea Legionară este legală, totuși evreul și deputatul Aurel Vainer minte parlamentul pretinzând că noi facem fapte ilegale inclusiv prin faptul că avem un sediu cu inscripționările necesare pe str. Iacob Negruzzi nr. 1 din București. Interpelarea este din 20 Mai 2013. Cu 2 luni de zile în urmă a mai avut o intervenție tot pe aceeași temă.

Mai jos stenograma interpelarii. De râs: în sala camerei deputatilor nu erau decât …3 !!! deputați și 2 invitați.

DEZBATERI PARLAMENTARE
Şedinţa Camerei Deputaţilor din 20 mai 2013
Domnul Ioan Oltean: Îl avem prezent pe domnul deputat Vainer. Domnul deputat Aurel Vainer din partea Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Domnia Sa are pregătită o interpelare şi îl rugăm să o prezinte de la microfonul Camerei.
Domnule coleg, aveţi microfonul.

Domnul Aurel Vainer:  Domnule preşedinte de şedinţă,
Stimaţi colegi, Câţi suntem, adică doi suntem colegi şi cu dumneavoastră trei.
Daţi-mi voie să prezint această interpelare adresată domnului ministru Robert-Marius Cazanciuc, ministrul justiţiei, domnului Radu Stroe, ministrul afacerilor interne.
Stimaţi domni miniştri – cum doriţi s-o luăm – sau fiecare în parte.
La şedinţa Camerei Deputaţilor din 05 martie 2013, am prezentat o declaraţie politică referitoare la menţinerea unor inscripţii ale mişcării legionare, în Bucureşti, considerând că acestea sunt o încălcare a Legii nr.107/2006.
Am solicitat cu acest prilej sau acel prilej – mai corect -organelor de drept să adopte măsuri necesare pentru înlăturarea acestor prezenţe din spaţiul public, respectiv: pe strada Iacob Negruzzi nr.1, Sector 1 din Bucureşti, flutură steagul legionar. În plus, există o firmă cu inscripţia „Mişcarea Legionară – Centrul de Documentare şi Biblioteca Legionară”, pe fondul verde, adică al culorii larg acceptate de această mişcare. Tot acolo sunt afişate, pe panouri distincte, pe fond verde: „Garda de Fier, trecut, prezent şi viitor”, precum şi „Legiunea în imagini”.
Deşi au trecut 76 de zile de la declaraţia mea politică, nu am primit niciun răspuns. Mai mult, verificând acum trei zile situaţia de pe teren, am constatat că nimic nu s-a întâmplat. Totul este ca înainte.
În consecinţă, cer din nou să se adopte măsurile cuvenite pentru înlăturarea încălcării flagrante a Legii nr.107/2006 şi să se ia măsuri împotriva recrudescenţei mişcărilor de extremă dreaptă, profund dăunătoare intereselor poporului român, care astăzi este membru al Uniunii Europene şi al NATO.
Dar, de fapt, în lumea civilizată, postbelică, nu ar trebui să-şi mai găsească locul asemenea manifestări vizuale care să incinte mai departe la ură între oameni, între etnii, între naţiuni, între rase, să nu mai fie dovezi ale antisemitismului în România.
Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat.

Domnul Ioan Oltean: Mulţumesc, domnule deputat Vainer.

9 gânduri despre „MIȘCAREA LEGIONARĂ I-A DERANJAT CEL MAI MULT PE EVREII SIONIȘTI… AȘA S-A NĂSCUT LEGEA 217 ANTILEGIONARĂ… CERUTĂ DE SIONISMUL INTERNAȚIONAL, INCLUSIV PRIN DEPUTATUL AUREL VAINER…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    Răspunsul Mişcării Legionare la legea anti-legionară
    Miscarea Legionara

    Publicat pe 3 iul. 2015
    Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:
    – În videoclip gasiţi răspunsul nostru.
    Vesurile „Ne vom întoare într-o zi!” – Radu Gyr
    Muzica: Patria Rediviva
    Mai jos versurile:

    Ne vom întoarce într-o zi!

    Ne vom întoarce într-o zi,
    Ne vom întoarce neapărat.
    Vor fi apusuri aurii,
    Cum au mai fost când am plecat.

    Ne vom întoarce neapărat,
    Cum apele se-ntorc în nori,
    Sau cum se-ntoarce, tremurat,
    Pierdutul cântec pe viori.

    Ne vom întoarce într-o zi,
    Şi cei de azi, cu paşii grei,
    Nu ne-or vedea, nu ne-or simţi,
    Cum vom pătrunde-ncet în ei.

    Ne vom întoarce ca un fum,
    Uşor, ţinându-ne de mâini,
    Toţi cei de ieri în cei de-acum,
    Cum trec fântânile-n fântâni.

    Cei vechi ne-om strecura, tiptil,
    În toate dragostele noi
    Şi-n cântecul pe care şi-l
    Vor spune alţii după noi.

    În zâmbetul ce va miji
    Şi-n orice geamăt viitor,
    Tot noi vom sta, tot noi vom fi,
    Ca o sămânţă-n taina lor.

    Noi, cei pierduţi, re-ntorşi din zări,
    Cu vechiul nostru duh fecund,
    Ne-napoiem şi-n disperări,
    Şi-n răni ce-n piepturi se ascund.

    Şi-n lacrimi ori în mângâieri,
    Tot noi vom curge zi de zi,
    În tot ce mâine, ca şi ieri
    Va sângera sau va iubi!

    Apreciază

    Răspunde
    1. Radu Iacoboaie Autor post

      FRAȚI ROMÂNI, DEPUTATUL AUREL VAINER SPUNE LA SFÂRȘITUL INTERPELĂRII DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI CĂ ,,în lumea civilizată, postbelică, nu ar trebui să-şi mai găsească locul asemenea manifestări vizuale care să incinte mai departe la ură între oameni, între etnii, între naţiuni, între rase, să nu mai fie dovezi ale antisemitismului în România”

      A FOST MIȘCAREA LEGIONARĂ UN PARTID DE EXTREMĂ DREAPTA, ULTRA-NAȚIONALIST? RĂSPUNS: NU. PARTIDUL TOTUL PENTRU ȚARĂ A FOST DOAR NAȚIONALIST ȘI CREȘTIN PE DEASUPRA… AȚI APĂRA ȚARA DE EXPANSIUNEA COMUNISMULUI SOVIETIC ȘI MASONIC REPREZINTĂ EXTREMISM??? EXTREMISMUL DE DREAPTA ESTE REPREZENTAT DE NAZISM ȘI FASCISM, CARE CA ȘI COMUNISMUL (EXTREMISM DE STÂNGA) URMĂREAU ACELAȘI LUCRU: ERADICAREA SAU EXTERMINAREA CREȘTINISMULUI… DE ACEEA NU NE MIRĂ FAPTUL CĂ HITLER L-A AGREAT ȘI PREFERAT PE ION ANTONESCU (CĂRUIA I-A DAT MÂNĂ LIBERĂ ÎN LOVITURA DE STAT ANTILEGIONARĂ DIN IANUARIE 1941, ETICHETATĂ DE COMUNIȘTI CA ,,REBELIUNE LEGIONARĂ”), ÎN DETRIMENTUL LEGIONARILOR (NAȚIONALIȘTI CU ADEVĂRAT) CARE AU FOST UCIȘI, ARESTAȚI, TORTURAȚI, UNII TRIMIȘI PE FRONTUL RUSESC ÎN LINIA ÎNTÂI CA SĂ MOARĂ…

      A INCITAT MIȘCAREA LEGIONARĂ LA URĂ SAU RASISM? A FOST MIȘCAREA LEGIONARĂ ANTISEMITĂ? NU. NICI VORBĂ. PENTRU CĂ A PLEDAT PENTRU IUBIREA DE DUMNEZEU ȘI IUBIREA APROAPELUI (DE NEAM ȘI DE ȚARĂ). APOI, EA S-A DESPĂRȚIT DE LA ÎNCEPUT DE ALIANȚA NAȚIONAL-CREȘTINĂ, DE CUZIȘTI (ADEPȚII PROFESORULUI A.C. CUZA DE LA IAȘI, CARE ERAU ÎNTR-ADEVĂR ANTISEMIȚI, MAI EXACT ANTI-EVREI, CEI CARE DE ALTFEL SE ÎMBRĂCAU ÎN CĂMĂȘI ALBASTRE… DE ACEEA LEGIONARII S-AU ÎMBRĂCAT ÎN CĂMĂȘI DE CULOARE VERDE, PENTRU A NU FI CONFUNDAȚI CU EI… IAR ACUZAȚIA DE ANTISEMITISM ESTE PROFUND ERONATĂ… PENTRU CĂ UN CREȘTIN NU POATE FI ANTISEMIT, NU URĂȘTE PE NIMENI… PENTRU CĂ MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS, MAICA DOMNULUI ȘI SFINȚII APOSTOLI AU FOST EI ÎNȘIȘI EVREI (IUDEI)… ORI ANTISEMIT ÎNSEAMNĂ SĂ FII ÎMPOTRIVA SEMIȚILOR (ÎMPOTRIVA SEMINȚIEI LUI SEM, INCLUSIV ÎMPOTRIVA ARABILOR)… A FI ÎMPOTRIVA OLIGARHIEI EVREIEȘTI CARE PROPAGA COMUNISMUL ÎN ROMÂNIA NU ÎNSEAMNĂ A FI ANTISEMIT…

      Apreciază

      Răspunde
    2. Radu Iacoboaie Autor post

      …„. Îmi aduc şi acum cu emoţie aminte de ultimele cuvinte ale Părintelui Justin înainte de a-şi da sufletul în mâna Domnului. Cu toţii ne-am întrebat atunci ce a vrut să spună Părintele şi la ce se referea, dar durerea pierderii sale pentru noi era atât de mare încât nici nu ne mai interesa de libertate şi urgie. Ce urgie putea fi pentru noi mai mare decât pierderea lui? Părintele însă vedea mai departe pericolul ce ne va întâmpina”, îşi începe articolul Monahia Fotini.

      Autoarea enumeră apoi interpretările publice care s-au dat ulterior profeţiei, respectiv că părintele Iustin s-ar fi referit la conflictul din Ucraina şi începutul unui nou război, sau la intrarea în uz a actelor biometrice (cardul de sănătate, paşaportul electronic, etc).

      „De fapt, cred eu, era altceva. Profeţia Părintelui Justin s-a împlinit acum, de fapt ea era împlinită de anul trecut, dar nu ne-am dat seama”.

      Ucenica părintelui Iustin susţine că adevărata urgie profeţită în iunie 2013 o constituie impunerea legii aşa-zis antilegionară.

      „Suita întreagă de mucenici, mărturisitori ai lui Hristos din temniţele comuniste, geniile culturii româneşti, personalităţi istorice, savanţi şi filosofi, care au luptat cu preţul vieţii lor împotriva dictaturii carliste, dar mai ales comuniste, este astăzi din nou cenzurată şi condamnată. Deoarece, conform noii legi promulgate, nu vei mai putea vorbi apreciativ despre cei care au colaborat sau simpatizat cu Mişcarea Legionară, fie că este vorba de Ţuţea, Eliade, Noica, Vulcănescu, preotul Arsenie Boca, preotul Calciu Dumitreasa sau arhimandritul Justin Pârvu”. Monahia Fotini, sursa foto: informaţia-zilei.ro

      Coincidenţe stranii în istoricul legii antilegionare Pentru a-şi argumenta teoria, autoarea articolului face trimitere la istoricul acestei legi controversate şi remarcă anumite „coincidenţe”. „Legea a fost iniţiată de către senatorul Crin Antonescu şi deputaţii liberali: Gerea Andrei Dominic şi Scutaru Adrian George. Ea a fost adoptată de Senat în 8.04.2014, exact la un an după profeţia Părintelui Justin”, se arată în articolul din „Atitudini”.

      Actul la care se referă Monahia Fotini modifică şi completează Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob. În noua formă, Legea 217/2015 extinde interdicţiile şi asupra organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter legionar, fiind de asemenea prohibită „promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid, contra umanităţii şi de crime de război“.

      Autoarea articolului aduce în vedere că dezbaterile parlamentare au fost reluate abia la un an de la adoptarea în Senat, şi a trecut anul acesta de Camera Deputaţilor, cu unanimitate de voturi pe data de 24 iunie. O remarcă a autoarei este că data de 24 iunie coincide cu cea de înfiinţare a Mişcării Legionare.

      O „lege-cadou” de la parlamentari

      „Apoi legea a trecut de ultima comisie, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, în ce zi credeţi? 16 iunie – ziua de pomenire a Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu. Probabil parlamentarii români i-au făcut un cadou şi s-au gândit să-l cinstească pe Părintele Justin recondamnându-l şi interzicându-l!”.

      Părintele Iustin Pârvu s-a stins din viaţă pe 16 iunie 2013, la vârsta de 94 de ani. În parcursul de legiferare a actului Monahia Fotini mai remarcă o coincidenţă:
      „Chiar mă întrebam, oare ce zi vor alege pentru promulgare? Nu m-am mirat când am auzit că preşedintele Iohannis a promulgat-o în data de 22 iulie, adică în ziua de pomenire a Părintelui Ilie Lăcătuşu, sfântul cu moaşte întregi din cimitirul Giuleşti, care face mulţime de vindecări minunate şi este cinstit de nenumăraţi credincioşi, fiind şi el interzis, pentru că în tinereţe a făcut parte din Mişcarea Legionară. Oare sunt aceste date, simple coincidenţe? Vă las pe dumneavoastră să decideţi”.

      „România astăzi s-a îmbrăcat din nou în zeghe şi în zeghe ne vom îmbrăca toţi cei care de azi înainte vom avea curajul să ne mărturisim neamul şi adevărata lui istorie şi cultură”, concluzionează măicuţa de la Petru Vodă.

      sursa: http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/cutremuratoarea-profetie-parintelui-iustin-s-a-implinit-termen-12-luni-libertate-vine-urgia-marturia-maicii-i-a-stat-alaturi-ziua-mortii-1_55fe7726f5eaafab2ccccb98/index.html?ref=yfp

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu