DESPRE INVAZIA ISLAMICĂ: ,,Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.” AȘADAR, MARE ATENȚIE FRAȚI ROMÂNI!

        Avertismentul lui Lech Walesa: „Dacă Europa își va deschide porțile imigranților, vor începe curând să-și practice obiceiurile, inclusiv DECAPITĂRILE”

by Andrei Vasile20 Sep 2015

 

         Fondatorul Solidarității se arată intransigent față de invazia musulmană care are loc în aceste zile asupra Europei. A fondat Sindicatul Solidaritatea, dând una dintre cele mai puternice lovituri lagărului comunist.

         Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, fost președinte al Poloniei, după căderea comunismului, Lech Walesa nu se dezice de poziția sa conservatoare nici când vine vorba despre valul de imigranți cu care se confruntă Europa.

         Într-un interviu realizat cu reporterii de la Jerusalem Post, Walesa a afirmat:

         „Este de înțeles de ce Polonia și Europa se tem de acest aflux. Ei vin din locuri unde oamenii sunt decapitați. Ne temem că același lucru ni se va întâmpla și nouă.”

         Fostul lider al Solidarității continuat pe același ton:

         „Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi.”

          Lech Walesa a punctat apoi:

          „Și noi polonezii am fost imigranți în timpul comunismului. Dar indiferent unde am mers, am respectat cultura și legile locului. Acești imigranți sunt altfel. Chiar ajunși la a doua sau a treia generație – uitați-vă la Franța, de exemplu – care au avut parte de educație bună și s-au îmbogățit, tot se întorc împotriva țării gazdă.”

          Întrebat dacă nu simte nimic pentru ei, Walesa a răspuns:

          „Regimul comunist s-a oferit să mă lase să plec din Polonia și să devin refugiat. Am refuzat. Am rămas să lupt pentru lucrurile în care credeam. Este adevărat că mulți imigranți au fugit pentru că s-au temut pentru viața lor, însă mulți imigrează pentru a-și îmbunătăți standardul de viață.”

         Liderul polonez a tras un semnal de alarmă teribil:

         „Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.”

         Walesa le cere liderilor europeni să se întâlnească și să găsească o soluție, având chiar și o sugestie:

         „Sfatul meu este ca mai ales națiunile bogate, cum ar fi Germania, să le acorde ajutor financiar pentru a crea locuri de muncă în țările lor de origine.”

                                                                                   autor: Radu Pădure

         sursa: http://foaienationala.ro/avertismentul-lui-lech-walesa-daca-europa-isi-va-deschide-portile-imigrantilor-vor-incepe-curand-sa-si-practice-obiceiurile-inclusiv-decapitarile.html

Anunțuri

9 gânduri despre „DESPRE INVAZIA ISLAMICĂ: ,,Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.” AȘADAR, MARE ATENȚIE FRAȚI ROMÂNI!

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/14/frati-romani-sunt-ortodocsi-cei-care-doresc-construirea-de-moschei-in-romania/

  FRAȚI ROMÂNI, CU SIGURANȚĂ PRINTRE IMIGRANȚI ȘI REFUGIAȚI EXISTĂ REȚELE DE JIHADIȘTI, CARE DUC UN ,,RĂZBOI SFÂNT” ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR… DACĂ ACCEPTĂ ACEST EXOD URIAȘ, EUROPA VA SUPORTA APOI TOATE CONSECINȚELE UNUI ASEMENEA RĂZBOI, PE CARE ÎL DORESC ,,ELITELE” SATULUI GLOBAL… VOM ASISTA LA ULTIMUL RĂZBOI ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR, LA ULTIMA PRIGOANĂ, CULMINÂND CU DICTATURA ANTIHRISTULUI (care se pare că va apărea în Franța, stat laic în care masoneria a prins rădăcini puternice)…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  Război în Europa: armate scoase în stradă, europeni deciși să lupte împotriva jihadului!
  21 septembrie 2015 de deveghepatriei

  Până la 300 de militari vor fi desfășurați începând de sâmbătă la Bruxelles și Anvers, scriepresa belgiană. Însă ei ar putea fi trimiși și la Verviers sau în alte locuri, dacă este nevoie.

  „Militarii mobilizaţi vor fi înarmaţi şi vor avea ca principală sarcină supravegherea anumitor locuri. Ei vor veni să întărească serviciile de poliţie”, se spune într-un comunicat de la biroul premierului Charles Michel.

  Guvernul belgian a anunţat vineri desfăşurarea rapidă a armatei în anumite locuri, la o zi după asaltul de la Verviers, unde au fost omorâţi doi presupuşi jihadişti care preconizau să atace poliţişti.

  Recurgerea la militari pentru operaţiuni de menţinerea ordinii este o premieră în Belgia, de la valul de atentate comise în anii ’80 de către Celulele Comuniste Combatante.

  Această măsură, anunţată vineri – alături de alte zece măsuri în vederea prevenirii radicalizării şi împiedicării candidaţilor la jihad să ajungă în Siria sau Irak – este valabilă pentru o lună şi poate fi prelungită, atât timp cât alerta teroristă se va afla la nivelul 3, pe o scară de patru niveluri, aşa cum stau lucrurile începând de joi seara.

  Primarul din Anvers a reclamat imediat trimiterea de trupe în oraşul său, în care se află o importantă comunitate evreiască ortodoxă, de 15.000-20.000 de persoane. Primii militari, puternic înarmaţi, şi-au făcut apariţia sâmbătă dimineaţa în cartierul evreiesc din oraş, un loc considerat sensibil în contextul atentatelor dejucate, a anunţat postul flamand public VRT.

  Celula destructurată în Belgia joi şi vineri era alcătuită în parte din jihadişti plecaţi să lupte în Siria. Ei erau pe punctul de a „ucide poliţişti în spaţiul public şi comisariate”, potrivit Parchetului federal. În total, 13 persoane au fost arestate în Belgia, dintre care cinci au fost inculpate pentru „participare la un grup terorist”. Doi presupuşi membri ai celulei – belgieni care voiau să fugă în Italia – au fost arestaţi în Franţa.

  http://www.stiripesurse.ro/belgia-a-scos-armata-pe-strazi-impotriva-islamistilor_944559.html

  Austria va face apel în scurt timp la armată pentru a ajuta poliţia în gestionarea fluxului de imigranţi care ajung în cea mai mare parte din Ungaria, a anunţat luni cancelarul Werner Faymann, potrivit AFP.

  Viena va mobiliza 2.200 de militari ‘în două ore’ pentru ‘a ajuta poliţia’, în special la ‘controalele de frontieră, acolo unde este necesar’, a spus Faymann într-o conferinţă de presă, la o zi după anunţul Germaniei privind reintroducerea controalelor la frontieră.

  „Sarcina armatei va fi în special să ofere un ajutor umanitar în interiorul ţării. Însă ea va asigura de asemenea un rol de sprijin la controalele de frontieră, acolo unde este necesar”, a subliniat liderul social-democrat.

  Austria, o ţară tranzitată de mii de imigranţi, se află prinsă la mijloc: Berlinul a reintrodus duminică seară controale la frontieră, iar fluxul de imigranţi care provine din Ungaria s-a intensificat în weekend, înainte de intrarea în vigoare, marţi, a unei noi legislaţii anti-imigranţi în această ţară.

  Decizia Germaniei şi Austriei de a întări controalele la frontiere reprezintă „un semnal clar că situaţia nu poate continua aşa, cu oameni care traversează în masă frontierele”, fără a fi verificaţi, a afirmat vicecancelarul Rudolph Mitterlehner în aceeaşi conferinţă de presă.

  ‘Dacă Germania realizează controale la frontieră, Austria trebuie să aplice controale mai stricte la frontiere. Facem acest lucru în prezent’, a spus Mitterlehner.

  Faymann a subliniat importanţa simbolică a măsurii de a trimite militari. „Dreptul de azil trebuie garantat. Umanitatea trebuie să prevaleze”, a subliniat el.

  În practică, „nu avem cunoştinţă de niciun caz de persoană expulzată din Germania” după introducerea controalelor de către Berlin, a indicat cancelarul.

  Austria se aşteaptă luni la sosirea a peste 10.000 de imigranţi la frontiera sa cu Ungaria. AGERPRES

  http://www.stiripesurse.ro/alerta-austria-trimite-armata-la-granita-cu-ungaria_966954.html

  Hoarde de invadatori, dovedind o bună pregătire militară, forţează frontiera unui stat UE in­de­pendent, atacând poliţia de frontieră şi armata!

  Sub presiunea invadatorilor din Orientul Apropiat, Ungaria a fost obligată să declare starea de necesitate şi să îşi mobilizeze trupe la graniţa cu Serbia. Ins­tan­taneu, barbarii au trecut la re­presalii şi au deschis un front de luptă împotriva grănicerilor un­guri. Cu pietre şi sticle, cu tot ce au putut apuca, au atacat mi­litarii, dându-şi de fapt arama pe faţă – vedem acum cine sunt cu adevărat aceşti aşa-zişi refugiaţi, gata să se mânjească de sânge şi să calce în picioare pe oricine nu li se supune! Acţiu­ni­le lor sunt acte de sălbăticie, ei nu sunt refugiaţi de război, ci o ar­mată parşivă care caută să pe­netreze cu orice mijloace un te­ri­toriu pe care îl consideră ina­mic.

  Am văzut că nişte bocitoare politice de la noi şi din alte state le plâng de milă islamiştilor ră­niţi la graniţa maghiaro-sârbă. Un cor de plângăcioşi a apărut pe la televiziuni, reclamând prin­tre sughiţuri riposta violentă a militarilor maghiari. Dar la ce se aşteptau? Să se arunce în ge­nunchi în faţa invadatorilor, să le ceară iertare şi, eventual, să le dea şi banii din buzunar?! Un­gu­rii au acţionat corect şi încă prea blând în raport cu ameninţarea iminentă. Bezmeticii trebuie opriţi înainte să se strecoare în inima Europei şi să o lo­veas­că dinăuntru. E bine că se gă­seşte cineva să acţioneze ferm, lăsând la o parte fariseismul şi abordările lacrimogene.

  Ungaria a fost prima care a realizat pericolul islamic şi este, totodată, singurul stat care a do­vedit că are coloană vertebrală în faţa puhoiului agresiv. Într-o Europă debusolată, în care politicieni incapabili îşi demonstrea­ză zilnic incoerenţa şi slăbiciunea, Viktor Orban s-a detaşat din meleul de mediocri şi le-a arătat şefilor de stat şi de gu­verne ce înseamnă un lider autentic, un om care ştie ce vrea şi nu ezită să acţioneze pentru prevenirea pericolelor iminente care ameninţă Bătrânul Continent. Atitudinea lui deranjează pentru că îi face de râs pe conducătorii gomoşi ai marilor cancelarii europene, cu pieptul ca un dos de lingură şi care nu păşesc, ci levitează cu două palme dea­su­pra pământului, de cât se simt de importanţi! Orban le-a dat o lecţie deschisă de cum se conduce un stat, fără compromisuri, cu mână forte, prin măsuri adecvate profilului agresiv al invadatorilor.

  Acţiunile de la graniţa Un­ga­­riei cu Serbia sunt cel mai se­ri­os avertisment pentru cei care tind să privească superficial ame­ninţarea. Hoarde de invadatori, dovedind o bună pregătire militară, forţează frontiera unui stat UE independent, atacând poliţia de frontieră şi armata! Ele do­vedesc că am avut dreptate atunci când atrăgeam atenţia că nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de imaginile copiilor şi bătrânilor împinşi în faţa hoardei de sălbatici, şi că sub masca refugiaţilor se află, de fapt, o armată de ocupaţie. Scutul uman înduioşător a fost folosit pentru emo­ţionarea occidentalilor naivi şi persuadarea presei siropoase, manipulabile, cu câteva imagini prefabricate de propagandiştii islamici, care vând bine ziarele şi creează audienţă la tv. Cât pri­veşte „refugiaţii”, e tot mai evident pentru toată lumea că anima­le sângeroase au confiscat, în realitate, criza umanitară, şi în­cearcă să dea lovitura în Occi­dent sub pretextul că ar căuta re­fugiu. Evenimentele de pe fâ­şia dintre Serbia şi Ungaria trebuie să îi deştepte pe visători şi să îi aducă în fire. Nu e loc de dulcegării, de zăpăceli, în raport cu o oaste ostilă civilizaţiei eu­ro­pene, indiferent cum ar fi ea de­ghizată!

  Locul musulmanilor războinici este la ei acasă. Scandalurile ultimelor zile vor lămuri opinia publică europeană asupra scopu­rilor adevărate ale exodului lor şi asupra mijloacelor deloc onorabile cu care caută să se in­flitreze şi să atenteze la viaţa Bă­trânului Continent. http://www.stiri-extreme.ro/?p=3548

  Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă împotriva migranţilor care protestau pentru a intra în Ungaria la frontiera sârbă, informează Reuters şi AFP.

  Potrivit unui jurnalist AFP, forţele de poliţie ungare au folosit gaze lacrimogene după ce au fost atacate de migranţi cu pietre şi sticle la punctul de trecere a frontierei de la Roszke.

  Poliţia ungară a afirmat mai înainte că un grup de migranţi ‘agresivi’ au pătruns printr-o poartă de acces la frontiera cu Serbia şi au avut o ciocnire cu forţele de securitate aflate la faţa locului, informează Reuters.

  ‘Poliţia ia măsuri legale şi necesare pentru a proteja frontiera Ungariei şi frontiera externă a Uniunii Europene’, a precizat poliţia într-un comunicat.

  http://www.stiripesurse.ro/razboi-in-toata-regula-intre-armata-maghiara-i-refugia-i-s-au-folosit-armele-din-dotare-video_967219.html

  Apreciază

  Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  DE CE OARE MASS-MEDIA ASERVITĂ OCULTEI MONDIALE FACE PRESIUNI ȘI O INTENSĂ PROPAGANDĂ UMANITARĂ PENTRU ACCEPTAREA VALURILOR DE MUSULMANI ÎN EUROPA? POT OARE ACEȘTIA SĂ TREACĂ ILEGAL FRONTIERE DE STAT ȘI APOI SĂ DOBÂNDEASCĂ CETĂȚENIE ÎN MASĂ ÎNCĂLCÂND ASTFEL TOTODATĂ LEGILE NAȚIONALE ȘI TRATATELE EUROPENE ÎN MATERIE? NU CUMVA SE URMĂREȘTE ASTFEL DECLANȘAREA UNUI RĂZBOI MONDIAL CU LUMEA ISLAMICĂ?… UN RĂZBOI CU SUBSTRAT RELIGIOS… NOI NU DORIM ACEST RĂZBOI DORIT ȘI PROVOCAT DE OCULTA MONDIALĂ…

  TOTUȘI, FRAȚI ORTODOCȘI, SĂ NE PREGĂTIM MAI ALES DUHOVNICEȘTE PENTRU ACESTE MARI ÎNCERCĂRI ALE CREDINȚEI NOASTRE…

  http://www.aparatorul.md/arhimandritului-nectarie-moulatsiotis-sa-ne-pregatim-duhovniceste-pentru-ultimul-razboi-impotriva-crestinilor/

  Apreciază

  Răspunde
 4. Radu Iacoboaie Autor post

  MESAJ IMPORTANT PRIMIT PE E-MAIL

  Incredibil!

  Din ciclul: Cititi, va cruciti, SI LUATI ATITUDINE ! :
  > Subject: La ALBA IULIA vestigiile PRIMEI BISERICI CREȘTINE RĂSĂRITENE DIN TRANSILVANIA au fost îngropate la loc

  > Descoperire arheologică EXCEPȚIONALĂ, acoperită la scurt timp cu pământ! Cine NU vrea ca noi să ne cunoaștem istoria?

  > În investigațiile pe care le-am făcut acum două săptămâni prin Transilvania, am ajuns și în Alba Iulia, locul Unirii de la 1600… Aici, dar și în alte părți din Transilvania, se duce o luptă teribilă, mai mult din umbră, între cei care doresc să aducă la lumină istoria noastră și cei care o vor îngropată, pentru că nu le slujește interesul. Bătălia pentru primordialitatea locuirii în Ardeal este terminată doar în varianta oficială a indivizilor așa-ziși corecți politic, care nu vor să-și supere stăpânii.

  > Ei bine, dacă în urmă cu câteva secole, atât sașii, cât și ungurii se pretindeau urmași ai… dacilor (scriind și cărți pe astfel de teme fanteziste), scopul acestor pretenții fiind acela de a-și justifica „drepturile istorice” în Transilvania, astăzi, când este evident că doar românii pot vorbi despre o astfel de continuitate, se fac eforturi pentru a-i îngropa pe DACI cât mai mult, pretinzând, printre altele, că românii de astăzi nu prea mai au nicio treabă cu geto-dacii, din punct de vedere al continuității istorice.

  > Desigur, îngroparea istoriei noastre nu se rezumă doar la geto-daci. Pe lângă continuitatea geto-dacică, sunt și alte momente ale istoriei care s-ar dori trecute sub tăcere, scoase din conștiința omului de rând. Astfel, probele existenței valahilor (românilor medievali) în Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o altă problemă pentru nucleele antinaționale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orașe din țară, care ne-ar vrea ajunși aici după venirea ungurilor.

  > Vă reamintesc că cetățile lui Glad (județul Timiș), Gelu (județul Cluj) și Menumorut (județul Bihor), conducătorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate – nu numai că nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative lângă acestea, dar mai mult decât atât, în cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal și vestiare, iar în cetatea lui Gelu se cultivă porumb. De necrezut, nu-i așa? Oare cei responsabili de aceste obiective, fie ei din mediul științific, fie ei politicieni, nu știu, nu-i duce capul sau sunt rău intenționați? Pentru mai multe detalii, citiți articolul pe care l-am scris pe această temă, aici: http://www.cunoastelumea.ro/se-petrec-lucruri-incredibile-in-cetatile-medievale-ale-lui-gelu-si-menumorut/

  > Ei bine, în acest context, parcă putem înțelege situația incredibilă și impardonabilă pe care o prezint mai jos… Astfel, la solicitarea unor reprezentanți ai Catedralei Romano Catolice “Sf Mihail”
  din Alba Iulia, catedrală construită în secolul XIII, s-au făcut anumite cercetări arheologice în piața din fața catedralei unde existau dovezi că s-ar găsi rămășițe materiale ale unei construcții mai vechi decât catedrala, lucru care ar fi întărit teza potrivit căreia ungurii au fost primii aici, dacă aceste urme ar fi fost tot ale lor.

  > În contextul amenajării Cetății Alba Iuliei, s-a trecut și la investigarea arheologică a acestui spațiu unde, SURPRIZĂ, nu s-au găsit urme ungurești, ci zidurile primei Episcopii Ortodoxe Bizantine din această parte de lume, unde se rugau românii, încă din secolul X (zece), lucru pe care l-au făcut și în secolul următor. Cu alte cuvinte, această zonă era una populată de români, de români cu continuitate istorică, de români creștini ortodocși și nu de unguri.

  > Deși orice autorități responsabile s-ar fi dat peste cap pentru a conserva și a introduce în
  circuitul turistic acest obiectiv de o valoare culturală excepțională pentru poporul nostru, la scurt timp s-a decis ca vestigiile PRIMEI BISERICI CREȘTINE RĂSĂRITENE DIN TRANSILVANIA să fie îngropate la loc!!! De necrezut! Adică o probă a drepturilor istorice pe care românii le au în Transilvania a fost îngropată dar, în același timp, s-au investit o mulțime de bani pentru restaurarea cetății habsburgice din inima Alba Iuliei, cetate împânzită cu statuile de bronz ale asupritorilor habsburgi și unde o gardă de paradă austriacă se ocupă de promovarea turistică a cetății. (Pe când în Alba Iulia o gardă de paradă nazistă sau una sovietică, ca să fie pachetul complet ?!?).

  > Dacă cumva vă imaginați că măcar vom găsi vreun panou cu explicații și imagini în dreptul locației sitului arheologic al bisericii ordodoxe medievale românești, vă înșelați. Dau mai bine pentru turiști dalele de piatră fără personalitate și iarba. Acestea nu afectează teoria ungurilor de a fi fost primii în Transilvania.

  > Și lucrurile nu se opresc aici. Conform declarației doamnei dr. Daniela Marcu Istrate, arheolog expert, se pare că până și rapoartele cercetărilor arheologice făcute aici, într-o anumită perioadă, AU DISPĂRUT, lucru care este de o gravitate extremă. Iată ce ne spune domnia sa, conform revistei Daco România din Alba Iulia:

  > „Deşi săpăturile au fost realizate din bani publici, rapoartele lor nu se păstrează nici în arhiva fostei direcţii a monumentelor istorice (astăzi arhiva Institutului Monumentelor Istorice) aşa cum ar fi fost firesc. În dosarele respective se află doar un proces-verbal de predare a raportului sau eventual un raport administrativ foarte scurt. Rapoartele propriuzise de săpătură au fost extrase între timp, dispărând fără urmă. Documentaţia nu a rămas nici în Arhiva Institutului de Arheologie, unde R. Heitel a fost angajat după desfiinţarea D.M.I., aşa cum din nou ar fi fost firesc. Toate încercările mele din ultimii 10 ani de a vedea această documentaţie, rămasă în posesia familiei domnului Heitel nu au avut nici cel mai mic succes. Poate că acest volum va constitui un impuls în această direcţie, convingând moştenitorii arhivei domnului Heitel de bunele mele intenţii. Adăugăm aici că în toamna anului 2006, dintr-o întâmplare, am găsit într-o altă arhivă, păstrată la Cluj-Napoca , desenele CII/1968.

  > Am înţeles faptul că această săpătură esenţială pentru istoria româniei s-a desfăşurat totdeauna în condiţii mai mult decât vitrege şi nu a fost niciodată altceva decât bifarea unei formalităţi dintr-o grilă: săpături arheologice pentru întocmirea unui proiect de restaurare, iar în general restaurarea
  fiind încehiată deodată sau chiar în avansul cercetărilor.”
  > Concluzia nu este decât una revoltătoare: din ignoranță, indiferență sau reavoință, ni se îngroapă istoria. Până când?

  > Cred că toate ONG-urile din țară care au în programul lor istoria noastră și protejarea patrimoniului național ar trebui să se organizeze pentru a identifica în zona lor de existență acele obiective din patrimonial național care sunt batjocorite de indivizi iresponsabili sau răuintenționați
  și apoi pentru a reclama situația la Poliția de Patrimoniu, Comisia Monumentelor Istorice sau Ministerul Culturii. Nu mai este timp de pierdut!

  aflați mai multe despre această descoperire aici (in numarul 55 al revistei):
  http://www.dacoromania-alba.ro/

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s