FRAȚI ORTODOCȘI, MULȚUMIM SUTELOR DE ROMÂNI CARE AU VENIT SÂMBĂTĂ 19 SEPTEMBRIE LA ORA 18 PENTRU A MĂRTURISI CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ÎN ACESTE CLIPE GRELE PENTRU ORTODOXIE!

 sfintire cruci mega-moschee        

          TRAGETI CLOPOTELE ROMÂNI! Sâmbătă 19 Septembrie, la orele 18.00 va avea loc slujba de sfințire a peste 500 de Cruci care se vor ridica pe locul unde Îngenunchiatul Ponta Turcitul vrea să-și ridice o moschee pentru pașalâkul său umbrind jertfa voievozilor români care au luptat împotriva otomanilor. Terenul respectiv înstrăinat de guvernul României și marioneta Înaltei Porți a aparținut familiei de martiri – Brâncoveanu Constantin. Patriarhia Română doarme!!! Patriarhul e vândut!!!
          TRAGEȚI CLOPOTELE ROMÂNI CA SĂ SE AUDĂ PÂNĂ LA CONSTANTINOPOLE ȘI ÎN CER LA DUMNEZEU!

                                   A fi Ortodox este Darul lui Dumnezeu!
                                   A fi Român este tot Darul lui Dumnezeu!
                                   A ne apăra Țara de către păgâni este datoria noastră!

          Cu noi este Dumnezeu, înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu!

                                             Mântuieşte, Doamne, poporul Tău

                                             şi binecuvintează moştenirea Ta;

                                             biruinţă binecredincioşilor creştini

                                             asupra celui protivnic dăruieşte

                                             şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.

 

          Cel ce Te-ai înălţat pe Cruce de bunăvoie, poporului Tău celui nou
numit cu numele Tău, îndurările Tale dăruieşte-i, Hristoase Dumnezeule.
Veseleşte cu puterea Ta pe credinciosul nostru popor dăruindu-i lui biruinţă
asupra protivnicilor, având ajutorul Tău armă de pace, nebiruită biruinţă.

          sursa: http://www.apologeticum.ro/2015/09/apel-catre-tara-veniti-la-sfintirea-celor-500-de-cruci-care-vor-fi-ridicate-pe-locul-unde-nu-va-mai-fi-mega-moscheea-lui-ponta-turcitul-si-a-paganilor-musulmani/

Reclame

22 de gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, MULȚUMIM SUTELOR DE ROMÂNI CARE AU VENIT SÂMBĂTĂ 19 SEPTEMBRIE LA ORA 18 PENTRU A MĂRTURISI CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ÎN ACESTE CLIPE GRELE PENTRU ORTODOXIE!

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Părintele Justin Pârvu despre invazia musulmană

  Războiul nu vine niciodată de la creştini, tot timpul vine de la păgâni… Un conducător, fiu al Bisericii, nu se aliază niciodată cu păgânii, sau împotriva unor state ortodoxe. Îl vedeţi pe Ştefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Constantin Brâncoveanu aliindu-se cu turcii? Asta înseamnă să îţi vinzi credinţa şi neamul. Nu că ceilalţi ar fi mai ortodocşi. Pentru că ruşii, vă mai povesteam eu, din războiul trecut, tocmai de Paşti ne atacau sau de sărbătorile mai importante, chiar dacă era o convenţie între noi să nu atacăm în perioada sărbătorilor. Dar atunci Rusia era sub stăpânire atee, bolşevică. Acum însă totul este dirijat din umbră şi se urmăreşte de fapt un război împotriva statelor ortodoxe, de aceea marile puteri susţin Turcia şi statele musulmane. Religia musulmană este mult mai pe placul omului modern de azi, pentru că încurajează patimile şi viciile. Pe de altă parte este puterea rasei galbene. Pericol este şi dintr-o parte şi din alta, iar la nivel înalt ele sunt mână în mână, spre instaurarea guvernului mondial şi punerea în aplicare a planului satanic.

  (text preluat din Revista Atitudini, Nr. 25)

  Apreciază

  Răspunde
 2. aniush

  Parintele Iustin avea dreptate. E cea mai stupida idee. Daca spui cuiva „e, esti inuman, intolerant”; daca le demonstrezi ca asa e isi rezerva dreptul sa-ti puna si diagnosticul de schizofrenic, desi ei nu stiu ce inseamna asta, dar iti „demonstreaza” cu trei randuri de pe net. Daca le spui ca nu e in regula „e am avut chef sa fac o gluma sau sa fiu sarcastic”. Credinta nostra ortodoxa exista de doua mii de ani pe aceste meleaguri; ei stiu asta, dar vor sa o dea la o parte si ce e mai dureros e ca reusesc s-o faca prin crestini (cei care sunt mai slabi, pe cei tari in credinta nu-i pot folosi). Astfel le-ar fi mai usor sa puna planul Kalergi in aplicare (monstruos plan). Acum vad ca discrediteaza si ridiculizeaza cat pot pe cei care vad adevarul in fata, din pacate nu foarte multi.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  Iată ce putem citi la Ilie Șerbănescu: DURERE! Scrisoare deschisă către bucureșteni și toți românii:

  Dragii mei concetățeni, sînt și eu, ca și dumneavoastră, un locuitor al acestui îndrăgit oraș . Aici m-am născut, mi-am petrecut copilăria, mi-am făcut studiile și am muncit pînă cînd am ieșit la pensie.

  Am muncit 42 de ani din care 22 pentru propășirea socialismului și 20 pentru dezvoltarea capitalismului și a democrației de la care am sperat mult mai mult . Acum sînt la pensie . Să nu credeți cumva că m-am pricopsit . Îmi petrec anii chivernisind banii de pensie în primul rînd pentru plată facturilor.
  Știți și dumneavoatra, poate mai bine ca mine, că viață de bucureștean te obligă la folosirea unor servicii și facilitate publice indispensabile cum ar fi curentul electric, gaze, apa curentă, cablu tv, internet, telefon și cîte altele. Tot uitindu-mă prin facturi am observant un lucru pe care aș vrea să vi-l împărtășesc și dumneavoastră. Și anume că eu, ca și dumneavoastră, plătesc apa la o companie numită Apa Nova care e o companie frantuzească dar îmi vinde apă românească pentru că, cu siguranță, nu o aduce din Franța. Deci eu, atunci cînd fac duș sau cînd îmi fac un ceai, îl fac cu apă românească, dar banii mei pleacă în Franța.

  Curentul electric îl plătesc la o companie italiană numită Enel. Deci, cum am aprins un bec, am deschis o supapă prin care banii mei se scurg în Italia. Sînt convins că nici Enelul nu-mi vinde curent italian.
  Gazul metan îl plătesc la GDF Suez (Gaz de France Suez), firmă tot franțuzească ce îmi vinde mie și multor altora gaz metan românesc, dar banii noștri pleacă la Paris să se integreze în UE. Telefonul, indiferent că-l plătesc la Romtelecom, Vodafone, Orange sau Cosmote, cum deschid gura să zic ceva la telefon, cum îmi mai zboară din portofel niște bani către zări străine. Cablul TV și internetul le plătesc la RCS & RDS. Ăștia, mărturisesc că nu știu de unde sînt dar am auzit că patronul lor, pe nume Zoltan Teszary, locuiește la Budapesta și nu știe nici el dacă mai e român sau european.

  Ce să va mai spun că, dacă bag benzină în rezervor, m-am integrat și cu mașina în Europa, că nu mai e în tot Bucureștiul un PECO românesc. Ferească Dumnezeu de vreun împrumut la bancă, pe care mărturisesc că nu l-am făcut, dar sînt sigur că mulți au fost nevoiți să-l facă și acum plătesc dobînzi grele și comisioane către bănci străine fiindcă în București, în afară de CEC, nu mai e nici o bancă românească.Deci ne integrăm cu succes și în sistemul financiar European, cu portofel cu tot. Dacă umplem coșul cu merinde la supermarket, pentru îndestularea familiei, iarăși aruncăm cu banii peste mări și țări fiindcă marfă e aproape 90% de import.

  Deci cam astea sînt urmările politicii de privatizare a celor care au condus țara în ultimii 24 de ani. Am fost predați la pachet, pe post de consumatori captivi, unor companii străine care ne calculează prețurile în euro, deși noi sîntem plătiți în lei! Pe facturi prețurile cresc fără să ne întrebe nimeni, deși noi avem un contract cu fiecare din aceste companii de utilități.

  Cît mai poate dură o asemenea hemoragie financiară? Dar să știți că situația asta nu e specifică doar Bucureștiului. Ea se regăsește în toate marile orașe din țara . Toată lumea consumă și nimeni nu mai produce nimic, iar banii românilor se scurg în afară țării. Pagubele sînt uriașe!
  Au dispărut, în ultimii 24 de ani peste 1200 de întreprinderi productive: fabrici,uzine, combinate, cooperative, sisteme de irigații și cîte altele!

  În România, primul război mondial + al doilea război mondial + cutremurul din 1977 nu au distrus 1200 de întreprinderi. Politicienii ultimilor 24 de ani au reușit performanța!

  Nici bomba de la Hiroșima + bombă de la Nagasaky nu au reușit performanță asta, e dovedit statistic .

  Deci politicienii noștri din ultimii 24 de ani sînt mai răi că bomba nucleară. Nu mai vorbesc de recordul de a crește datoria publică la 20 miliarde de euro. I-au spus datorie publica, deși nu ne-au întrebat pe noi, poporul, atunci cînd au contractat-o, dar ca să fie siguri că e datoria noastră, a poporului și că noi o vom plăti… noi și nepoții noștri!

  Cît mai poate dură o asemenea situație? Ce fel de țara vom lasă noi moștenire copiilor și nepoților noștri?! Mulți dintre ei caută de pe acum să-și facă o situație prin alte țări. Cifre neoficiale spun că vreo 4 milioane de tineri români muncesc în străinătate și din generațiile care se ridică mai toți vor să plece, fiindcă este o adevărată performanță să-ți găsești un loc de muncă în țara ta.

  Nimeni nu cere de pomană . Toată lumea dorește un loc de muncă ! Fără producție autohtonă de bunuri, doar cu consum și servicii și alea livrate de străini vom pieri ca țara și ca neam în cîțiva ani de zile.

  Acest lucru trebuie să înceteze și România să-și recapete controlul asupra serviciilor publice și asupra întregii economii!

  Serviciile publice sînt afaceri cu clienți captivi. Ele trebuie să fie în mînă românilor, a statului român, altfel ne vom trezi cu prețuri din ce în ce mai mari !

  Dumnezeu să ne lumineze mintea!
  În caz contrar vom trage apa la București și vom face plata la Paris,ca și pînă acum!

  Fă un bine țării tale! Citește și dă mai departe!

  Cu drag,
  Ilie Serbanescu

  Comentariu saccsiv: Cititi va rog si:
  https://saccsiv.wordpress.com/2014/08/27/ilie-serbanescu-romania-a-devenit-o-colonie/

  sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/20/ilie-serbanescu-durere-scrisoare-deschisa-catre-toti-romanii/

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s