FRAȚI ROMÂNI, SUNT ORTODOCȘI CEI CARE DORESC CONSTRUIREA DE MOSCHEI ÎN ROMÂNIA? DE EXEMPLU: PATRIARHUL DANIEL, VICTOR PONTA…

         DE ZIUA ÎNĂLȚĂRII SFINTEI CRUCI, ROMÂNII ARATĂ CĂ NU DORESC CONSTRUIREA MOSCHEII DE LÂNGĂ ROMEXPO. AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!

         REPRODUCEM MAI JOS UN ARTICOL EXCEPȚIONAL CARE NE ARATĂ LIMPEDE CĂ EUROPA SE CONFRUNTĂ ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ CU O INVAZIE ISLAMICĂ ORGANIZATĂ:

Criza refugiaţilor e de fapt o invazie musulmană organizată

          Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa. Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

          Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par. Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se poate explica şi finanţările unor ong-uri americane pentru refugiaţii musulmani. În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq.

                                                                                                     Ionuţ Ţene

          sursa: http://www.napocanews.ro/2015/08/criza-refugiatilor-e-de-fapt-o-invazie-musulmana-organizata.html

26 de gânduri despre „FRAȚI ROMÂNI, SUNT ORTODOCȘI CEI CARE DORESC CONSTRUIREA DE MOSCHEI ÎN ROMÂNIA? DE EXEMPLU: PATRIARHUL DANIEL, VICTOR PONTA…

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  MASONERIA ȘI INVAZIA ISLAMICĂ DIN EUROPA…

  http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2015/09/islamizarea-europei-un-plan-al-elitei.html

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/09/14/papusarii-lumii-vor-sa-scape-de-musulmani-prin-acceptul-populatiei/

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/18/video-rabin-despre-invazia-islamista-in-europa-stiri-minunate-caci-mesia-va-veni-dupa-ce-crestinatatea-va-fi-total-distrusa/

  http://www.apologeticum.ro/2015/09/patriarhia-sustine-islamul-condamnand-o-slujba-de-sfintire-pentru-ca-nu-au-reusit-sa-o-blocheze-la-cererea-lui-victor-ponta/

  https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/09/17/general-de-br-r-daniel-ciobotea-din-cadrul-securitatii-romane-sri-nu-ma-intereseaza-ortodoxia-din-romania-aici-poruncesc-stapanii-de-la-cia-si-mossad-ce-poti-sa-i-ceri-unui-securist-mason/

  http://basilica.ro/patriarhia-dezaproba-aciunile-de-invrajbire-intre-cultele-religioase–109535.html

  http://basilica.ro/mesaj-de-condoleante-adresat-familiei-domnului-corneliu-vadim-tudor-109510.html

  http://epochtimes-romania.com/news/patriarhia-dezavueaza-actiunea-provocatoare-de-sfintire-si-montare-a-100-de-cruci-pe-terenul-viitoarei-moschei–238236

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Monahul Teodot: Răspuns la Comunicatul Patriahului Daniel

   Monahul Teodot comunicat catre patriarhPrea Fericite Patriarh Daniel,

   Mai întâi de toate ținem să vă reamintim că Biserica Ortodoxă Română, al cărei cap viu este Domnul Dumnezeu și Mântuitorul nostru Iisus Hristos nu este un cult religios oarecare din România, ci este Biserica Neamului Românesc, numită mamă de marele poet Mihai Eminescu.
   A mărturisi Adevărul nu înseamnă a defăima sau a învrăjbi. Știm cu toții că Hristos Iisus este Adevărul absolut întrupat. Islamul este o erezie, un sincretism între creștinism și iudaism, și care orice altă erezie duce în iad. Terenul cu pricina acordat ilegal comunității musulmane fără consultarea poporului român este un teren ce a aparținut familiei martirilor brâncoveni!
   Anul trecut, 2014, l-ați închinat Sfinților Martiri Brâncoveni, iar anul acesta, 2015, susțineți construirea unei mega-moschei pe pământul sfinților mari mucenici. Oare ce răspuns veți da la Judecată în fața marilor martiri brâncoveni?
   A se construi în orașul Brâncovenilor, decapitați de musulmani, o mega-moschee, considerăm a fi una dintre cele mai mari blasfemii la care vă faceți părtaș dimpreună cu colaboratorii dvs. din clasa politică!
   Vă atragem atenția că de multă vreme v-ați abătut de la învățătura Sfinților Părinți și de la faptele Sfinților Voievozi Români!
   Faptele și atitudinile apostate și anti-românești ale dvs. și ale colaboratorilor nu pot avea alt efect decât atragerea blestemului și a mâniei lui Dumnezeu!
   Când ați fost ales patriarh ați afirmat (există înregistrare video) că nu veți putea să conduceși Biserica decât cu sprijinul și sfatul tuturor membrilor Bisericii. Pe cine ați consultat din Biserică în această gravă problemă?
   Știm cu toții că de mai multă vreme sunteți principalul propovăduitor și susținător al ecumenismului în România, numit de sfântul Iustin Popovici și de către părintele teolog Dumitru Stăniloae erezia ereziilor sau panerezia secolului. Problema mega-moscheei se încadrează la ecumenismul inter-religios.
   Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33!
   Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
   Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica!
   Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor, deși un ierarh contemporan, vrednic de cinstire (n.n. IPS Serafim de Pireu) a afirmat în legătură cu faptele apostate ale ecumeniștilor că nici măcar o mucenicie nu mai poate spăla asemenea păcat. Totuși mila lui Dumnezeu este nesfârșită. Au existat în istoria Bisericii episcopi care de frică au trecut la islam, dar la un moment dat pentru rugăciunile mucenicilor s-au întors și au primit și ei cununa mucenicilor. Încă, în istoria Bisericii Ortodoxe Române a existat un ierarh, mitropolitul Irineu Mihălcescu al Moldovei, care înainte de preoție a fost mason, dar la sfârșit s-a lepădat de masonerie, a scris împotriva ei și s-a mântuit.
   În fața istoriei Europei or să ne judece ungurii, care sunt eretici, dar care nu primesc refugiați musulmani.
   A început procesul de islamizare a Europei! Să stăm femi împotrivă și să nu ne facem părtași distrugerii noastre ca neam românesc! Către toți românii din țară și străinătate spunem: Hristos nu va fi învins niciodată, așa că nu te teme turmă mică!

   Monah Teodot, schimonah Ieremia și un grup de preoți și credincioși
   17 septembrie 2015

   Sursa: apologeticum.ro

   Apreciază

   Răspunde
  2. Radu Iacoboaie Autor post

   http://www.aparatorul.md/romania-a-fost-nominalizata-drept-tinta-pentru-atacurile-teroriste-romania-este-pamant-islamic-ce-trebuie-elibera/

   https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/09/16/copiii-imigrantilor-dau-de-gol-planurile-parintilor-lor/

   http://www.nasul.tv/imaginile-zilei-cine-este-catalin-berenghi-omul-care-a-spurcat-si-a-sfintit-terenul-viitoarei-mega-moschei-din-bucuresti-si-l-a-ingropat-simbolic-pe-ponta-turcitul-acolo/

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/15/foto-sfintirea-crucii-pusa-de-catalin-berenghi-pe-terenul-pe-care-victor-ponta-vrea-ridicarea-mega-moscheei-slujba-cu-doi-preoti-bor-a-participat-si-monahul-teodot/

   http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/09/cosideraratii-teologice-despre-religia.html

   http://doarortodox.ro/2015/07/20/manifestul-romanilor-care-sunt-impotriva-construirii-celei-mai-mari-moschei-din-europa-in-bucuresti-si-planul-de-actiune/

   Apreciază

   Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  Construirea moscheii din Bucuresti scoate oamenii in strada – protest la Piata Universitatii
  Duminica, 19 Iulie 2015, ora 21:26

  Construirea moscheii din Bucuresti scoate oamenii in strada – protest la Piata UniversitatiiFoto: Facebook/ Nu vrem mega-moschee in Bucuresti

  O manifestatie de protest fata de constructia unei moschei in Bucuresti va avea loc luni seara, incepand cu ora 19.00, in Piata Universitatii, la eveniment anuntandu-si prezenta, pana duminica seara, cel putin pe Facebook, peste 1.700 de persoane.

  „In Piata Universitatii (la statuia lui Mihai Viteazul) va avea loc o manifestatie publica a cetatenilor, care nu sunt de acord cu constructia Mega Moscheei in Bucuresti si cu islamizarea Romaniei. Manifestatia este aprobata de Primaria Municipiului Bucuresti”, se arata pe pagina de Facebook Manifestatie „Nu vrem mega-moschee in Bucuresti”.

  Sunteti de acord cu construirea moscheii din Bucuresti? – Sondaj Ziare.com

  Organizatorii evenimentului sustin ca nu vor „mega-moschee” in capitala tarii si ca vor „o dezbatere publica serioasa pe acesta tema”.

  „Cerem Guvernului abrogarea HG 372/2015 printr-o Ordonanta de urgenta prin care terenul in suprafata de 11.295 mp sa revina in proprietatea privata a statului.

  Daca Guvernul nu binevoieste sa abroge HG 372/2015, vrem ca bucurestenii sa se poata macar exprima cat se poate de democratic in cadrul unui referendul local daca sunt sau NU de acord cu construirea acestei moschei”, mai sustin organizatorii evenimentului.

  Totodata, acestia au cerut Primariei Capitalei „sa nu elibereze avizele necesare si sa nu emita autorizatia de construire pentru moschee”.

  Ponta, despre moscheea uriasa din Bucuresti: Am pus in aplicare o intelegere discutata de Basescu

  „Luna trecuta, premierul Victor Ponta, cel care nu de mult s-a declarat mandru ca este roman si ortodox si actualmente sa bucura de ospitalitatea Turciei, a dat unda verde construirii celei mai mari moschei din Uniunea Europeana in Bucuresti, Romania (Hotarararea de Guvern 372/2015).

  Pentru a realiza acest mega proiect, statul roman a donat (gratuit) un teren de 11.295 mp pe langa RomExpo/Casa Presei Libere.

  La prima citire parea destul de socanta stirea: Romania este una din tarile din UE cu cel mai mic numar de musulmani, iar musulmani din Romania traiesc intr-o majoritate covarsitoare in Dobrogea si nu in Bucuresti, unde ei sunt doar 10.000 la numar si care au, conform ambasadorul turc, deja 22 de moschei si locasuri de rugaciuni. Pentru ce in lumea se construeste la Bucuresti CEA MAI MARE MOSCHEE din EUROPA?”, mai sustin organizatorii.

  De altfel, acestia mai atrag atentia ca terenul donat pe care ar urma sa fie construita moscheea valoreaza 4 milioane de euro si ca s-au strans semnaturi impotriva constructiei moscheii.

  Basescu, despre moscheea de la Bucuresti si „Biserica Turnatorul Voiculescu”

  Anuntul construirii celei mai mari moschei din Europa in Bucuresti a starnit reactii vehemente, inclusiv din partea fostului presedinte Traian Basescu, mai ales ca stirea a venit in contextul in care Victor Ponta s-a tratat la genunchi in Turcia, unde a stat peste trei saptamani.

  Fostul sef SRI il contrazice pe Basescu: Moscheea nu e un pericol pentru romani

  In schimb, prim-ministrul s-a justificat prin faptul ca a pus in aplicare „o intelegere discutata cu Basescu”. La randul sau, fostul sef al SRI George Maior a contrazis temerile fostului sef de stat privind constructia moscheii, precizand ca „nu e un pericol pentru romani” si ca „fluxul de persoane de origini musulmane va fi acelasi”.

  F.N.
  sursa: http://www.ziare.com/stiri/proteste/protest-fata-de-construirea-moscheii-din-bucuresti-la-piata-universitatii-1373902

  Apreciază

  Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  Mega-Moscheea lui Ponta scoate oamenii in strada. Protest in Piata Universitatii
  AK-24 | 17 IULIE 2015

  Luni, 20 iulie, este programat un miting de protest, in Piata Universitatii din Bucuresti, fata de intentia guvernului de a permite construirea unei mega-moschei in Bucuresti.

  Mitingul este convocat prin intermediul unei pagini de Facebook, „Nu vrem mega-moschee in Bucuresti„.

  „Initiativa noastra de protest ‘Nu vrem mega-moschee in Bucuresti’ a devenit peste noapte, intr-un timp record, una din cele mai mari si active pagini de protest din Romania, cu peste 10.000 de membri. Se pare ca romanii, ca si in trecutul lor istoric, nu raman indiferenti cand statul turc sau otoman doreste sa construiasca o moschee ca simbol al hegemoniei lui si al suprematiei islamului, in tara noastra.

  Daca de 25 de ani nu mai traim in comunsim, ci intr-o democratie, consideram ca guvernul nostru nu (mai) poate sa ia decizii de interes national, fara sa se consulte cu cetatanii, caci cetatanii acestei tari ar trebuie sa fie SINGURUL factor de decizie!

  Construirea ( de catre Republica Turca) a cele mai mari moschee in capitala noastra, constitue fara doar si poate o chestiune de interes national si de siguranta nationala.

  Fiindca instrainezi un teren de 11.295 metri patrati in centrul Bucurestiului in valoare de 4 millioane de Euro din patrimoniul tarii.

  Fiindca pune tara si capitala noastra in vizorul extremismului musulman.

  Fiindca sfideaza cultul eroilor neamului si identitatea istorica a Statului Roman, care s-a cladit in sute de ani de lupta impotriva imperiului otoman (turc).

  Findca este un simbol al politicii expansioniste a Turciei si ne pune IARASI in zona lor de influenta, din care am crezut ca am scapat acum 100 de ani.

  Findca va face din tara noastra un punct de reper pentru imigrantii musulmani din Africa, Orientul Mijlociu si Asia care in momentul de fata se imbarca cu sutele de mii pentru a ajunge in Europa si care au o cultura, valori si educatie total diferita fata de ale noastre.

  Fiindca incalca structura architecturala a capitalei noastre, mai ales cand in Bucuresti sa va afla cel mai mare minaret din Europa si se va auzi strigarea muezinului de 5 ori pe zi.

  Fiindca tulbura relatia dintre romani, dar si a altor minoritati (armeni, evrei, greci) cu minoritatea turco-tatara, care pana acum niciodata nu a fost problematica, ci foarte linistita.

  Fiindca moscheea va deveni, fara doar si poate, un centru de raspandire a religiei musulmane in Romania si Europa, iar Romania va deveni astfel un exportator al islamismului in Europa.

  Niciun partid sau politician nu ne-a prezentat la ultimele alegeri acest proiect monstruos si periculos, si astfel reiese ca cetatanii Romaniei nu au avut ocazia sa isi spune punctul de vedere.

  Repetam, este un imperativ cerut democratiei ca cetatenii sa fie factorul de decizie asupra viitorul lor.

  Initiativa noastra cere respecatarea vointei cetateanului prin organizarea unui referendum liber, in care anterior toate grupurile relevante, mai ales societatea civila, sa se poata face auzita, si care va consulta parerea cetatanului asupra construirii acestei mega moschei in Bucuresti.

  Referendumul este dreptul nostru, garantat prin Constitutia Romaniei pe care politicienii nostri (din toate partidele) au jurat sa o respecte si sa o apere.

  Planul de actiune

  Iesim din exclusivitatea spatiului virtual, initiativa noastra va milita in strada pentru organizarea unui referendum democratic.

  Stringem semnaturi in Bucuresti pentru organizarea unui referendum local asupra construirii mega moscheei. In paralel strangem si semnaturi pentru un referendum national, dat fiind faptul ca aceasta chestiune este de fapt una de interes national, iar ofensiva islamista, dupa ce a reusit in Bucuresti, nu sa va opri aici, va incerca extindere peste tot in tara.

  Vom organiza un meeting de protest in Piata Universitatii (statuia lui Mihai Viteazul), Luni, 20.07.2015 ora 19:00 pentru a cere cu o voce unita si puternica un referendum. Daca Guvernul Romaniei si Primaria Capitalei vor continua sa ignore cetatanii si vointa lor, protestele noastre vor continua, pana nu vom mai fi ignorati.

  Este de o importanta maxima ca romanii indignati de acest proiect si de ignorarea totala a vointei lor, de catre Guvern, sa vina in numar cat mai mare !

  Nu suntem impotriva islamului sau unei minoritati.

  Noi nu demonstram impotriva religiei islamului, ci impotriva raspandirii islamismului, a terorismului islamic si a tendintelor expansioniste si neo-otomane a statului turc. Pe langa zeci de mii de romani ne sustine si o mare parte din comunitatea armeana, evreiasca si chiar araba, care contesta muftiul turco-tatar si Statul Turc.

  Cine suntem?

  Initiativa noastra este una strict privata, adica nu suntem si nu am fost sustinuti de un partid politic. Initiativa este deschisa oricarei persoane care este impotriva ridicarii acestei Mega Moschei in Bucuresti si nu conteaza motivatia lui, cat timp nu incearca sa introduca si alte pozitii in actiunele noastre.
  Activam stric limitat impotriva Construirii acestei Mega Moschei si inslamizarii Romaniei, nu ne vom pronunta asupra altor discutii care nu au legaturea cu acest proiect.

  Cand sa va termina protestul nostru?

  Protestul nostru sa va termina daca Guvernul renunta la acest proiect foarte daunator pentru tara noastra sau daca romanii, prin referendum, declara ferm ca sunt pentru ridicarea acestei moschei. Altfel le garantam sustinatorilor nostri, dar si Guvernului, ca vom milita in continuare pentru a face vocea majoritati auzita!”, se afirma pe pagina de Facebook a celor care organizeaza protestul.

  Protestul va avea loc luni, 20 iulie, de la ora 19.00, in zona statuilor din Piata Universitatii.

  Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

  sursa: http://www.aktual24.ro/mega-moscheea-lui-ponta-scoate-oamenii-in-strada-protest-in-piata-universitatii/

  Apreciază

  Răspunde
 4. Radu Iacoboaie Autor post

  SĂ-MI FIE CU IERTARE… DE MORȚI SE VORBEȘTE NUMAI DE BINE… A FOST UN OM CULT, CU O MEMORIE FOARTE BUNĂ… DAR CORNELIU VADIM TUDOR A FOST DUPĂ PĂREREA MEA MASON SAU A COCHETAT CU MASONERIA. NU DOAR PENTRU CĂ A FOST SPRIJINIT DE BAPTIȘTII DIN SUA. A POZAT MEREU ÎNTR-UN NAȚIONALIST PUR-SÂNGE DAR A FOST DE FAPT ULTRANAȚIONALIST (EXTREMIST VERITABIL), CARE A ADUS ASTFEL DESERVICII MARI NAȚIONALISMULUI ROMÂNESC… NU ÎNTÂMPLĂTOR L-A IDOLATRIZAT PE CEAUȘESCU (LIDERUL COMUNIST DIN ROMÂNIA), MASON LA RÂNDUL LUI (LOJA P2 SAU PROPAGANDA DUE), ASASINAT ÎN ZIUA DE CRĂCIUN PENTRU A NU DEZVĂLUI SECRETE ALE MASONERIEI ȘI DESPRE ION ILIESCU ȘI GAȘCA LUI…

  DAR DUPĂ CUM SE VEDE, FRATELE SACCSIV ȘI ALȚII DE PE BLOGUL LUI CARE-I CÂNTĂ ÎN STRUNĂ ÎL CONSIDERĂ DIMPOTRIVĂ UN MARE PATRIOT ȘI ANTIMASON, DOAR PENTRU FAPTUL CĂ A FOST ANTI-SISTEM (ANTIGLOBALIST)… NU-I PUTEM NEGA ÎNSĂ ECUMENISMUL ȘI NICI FAPTUL CĂ MULȚI SECURIȘTI S-AU STRÂNS ÎN JURUL LUI. CEI CARE L-AU APRECIAT ȘI VOTAT ERAU ÎN CEA MAI MARE PARTE DIN MASA NEMULȚUMIȚILOR… CU ALTE CUVINTE, C.V. TUDOR S-A URCAT SAU S-A AFIRMAT PE VALUL NEMULȚUMIRILOR DE CARE A PROFITAT DIN PLIN… ȘI SE UITĂ MULTE ALTE ASPECTE LĂSÂND LA O PARTE LIMBAJUL VIRULENT ȘI ATITUDINILE PROVOCATOARE… ÎN PLAN POLITIC, PRM A FOST ADESEA UN SIMPLU PARTID SATELIT AL PDSR-ULUI (PSD-ULUI)… ÎN PLAN PERSONAL, S-A LĂUDAT CĂ A TRĂIT CU O MIE DE FEMEI (!) ȘI SE PARE CĂ I-AU RĂMAS ÎN URMĂ DATORII MARI CHIAR ȘI LA DEMNITARI DE RANG ÎNALT (DATORITĂ PROCESELOR CARE I S-AU INTENTAT)… IAR EXCESELE LUI NU PUTEM SPUNE CĂ DENOTĂ SMERENIE, CI MULTĂ MÂNDRIE… NU-L JUDECĂM NOI DAR ACESTA ESTE ADEVĂRUL… DE ACEEA A ȘI PIERDUT ÎN FAȚA NEOCOMUNISTULUI ION ILIESCU LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE…

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/14/a-murit-corneliu-vadim-tudor/
  https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/15/corneliu-vadim-tudor-a-fost-lichidat/

  MAI APROAPE DE REALITATE PE ACEST SUBIECT MI SE PARE TOTUȘI LINK-UL DE MAI JOS. CE PĂRERE AVEȚI?

  http://adevarul.ro/news/eveniment/sfarsitul-epocii-vadim-istoria-vieti-dedicate-insultei-scandalului-Tara-nu-mai-condusa-decat-mitraliera

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Fostul preşedinte Ion Iliescu a afirmat, luni seară, într-o postare pe blogul personal, că Vadim Tudor, politician care a murit în aceeaşi zi, „a slujit România“ şi „şi-a iubit cu ardoare ţara“, cu toate că „mesajul lui naţionalist era exagerat“. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Sfârşitul Epocii Vadim. Istoria unei vieţi dedicate insultei şi scanda… Ipocrizia de la capul mortului Ion Iliescu şi-a exprimat regretul faţă de decesul lui Vadim Tudor, fost adversar politic în primii 15 ani ai României postdecembriste . La alegerile prezidenţiale din 2000, Vadim Tudor a ajuns în turul al doilea, confruntându-se cu mult mai experimentatul Ion Iliescu. Învingătorul acestor alegeri a fost reprezentul de atunci la Partidului Democraţiei Sociale din România (PDSR), Ion Iliescu. Redăm mesajul postat de fostul preşedinte al României după ce Corneliu Vadim Tudor a murit „Am aflat cu surprindere si cu tristeţe vestea încetării premature din viaţă a celui care a fost poetul şi omul de cultură Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare. A fost una dintre personalităţile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune şi cu mai puţin bune. Şi-a urmărit consecvent proiectul lui politic, chiar şi atunci când, din dorinţa de a se face înţeles, mesajul lui naţionalist era exagerat. Şi-a iubit cu ardoare ţara, cum puţini pot s-o facă. A slujit România, sprijinind consensul naţional atunci când au fost puse în discuţie subiecte esenţiale, precum integrarea în Uniunea Europeană şi aderarea la NATO. Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au facut parte , la inceputul anilor ’90 din coalitia guvernamentala alaturi de FDSN . In anul 2000, precum se stie ne-am aflat in competitie directa in timpul alegerilor pentru functia de Presedinte al Romaniei, intrand impreuna in faza finala. Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a făcut, şi-a găsit locul în istoria României post-decembriste. Transmit sincerele mele condoleanţe familiei îndoliate, prietenilor şi colaboratorilor săi politici. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris Iliescu pe blogul personal.

   sursa: http://adevarul.ro/news/politica/ion-iliescu-despre-corneliu-vadim-tudor-Si-a-iubit-ardoare-tara-putini-s-o-faca-1_55f7ef0ff5eaafab2ca05984/index.html?ref=yfp

   Apreciază

   Răspunde
  2. Radu Iacoboaie Autor post

   DESPRE CORNELIU VADIM TUDOR

   Cind a murit Corneliu Vadim Tudor, unele hiene din presa s–au repezit asupra lui fara sa astepte sa treaca un termen minim rezonabil de macar trei zile. Aceste trei zile au trecut, astfel incit imi pot exprima si eu parerea, cu bune si cu rele.
   In primul rind, trebuie dezamorsata o vorba romaneasca, pretins a fi preluata de la romani: “despre morti, numai de bine” – este o minciuna enorma: latinii au avut in acest domeniu doua variante: fie “de mortuis nihil nisi bene” (adica, despre morti nimic fara de bine), fie “de mortuis aut bene, aut nihil” (adica, despre morti, ori de bine, ori de loc). Sa spui ca despre morti numai de bine, este o forma a tolarentei incredibile a poporului roman, toleranta de la care cred ca i se va trage si pierirea.
   Nu am vorbit niciodata cu C. V. Tudor, dar m-am intilnit cu el o singura data, in primavara lui 1996 la Palatul Cotroceni, cind Ion Iliescu invitase la discutii partidele parlamentare asupra viitoarei legi electorale (desigur, discutiile au fost inutile – eu am avut doua propuneri: candidatii sa prezinte cazierul judiciar si un raport psihiatric, dar nici una nu s-a regasit in noua lege). Eram in curtea palatului cind C. V. Tudor a coborit dintr-o limuzina cu un aer suveran si nu a bagat in seama pe nimeni, in afara ziaristilor. Cu totul altfel s-a comportat Gheorghe Funar, la acel moment presedintele PUNR – cind m-a vazut (banuiesc, ma vazuse cu un an inainte la TV cind cerusem schimbarea lui Emil Constantinescu din fruntea CDR), a venit la mine, mi-a intins mina si s-a prezentat” “Sint Gheorghe Funar”.
   Indiscutabil, C. V. Tudor a fost un intelectual care poseda o enorma cultura generala – aici, nu exista nimic de comentat.
   Ca poet, are o parte condamnabila (poet de curte al dictaturii dinainte), dar si un mare merit, volumul “Saturnaliile”, retras de pe piata imediat dupa aparitie (se pare ca in urma protestelor lui Moses Rosen). Nu voi uita niciodata noaptea de Inviere din 1984 cind gazda, avind o copie la sapirograf ( pe atunci nu exista xerox), am citit si recitit la nesfirsit pina dimineata poeziile lui.
   In ce priveste patriotismul lui, sint convins ca C. V. Tudor in sinea sa, s-a considerat cel mai mare patriot roman. Din pacate insa, a fost doar un mare patriot declarativ. Iata citeva critici pe care i le aduc:
   – cu ani in urma, cind parlamentul a adoptat inca o lege nemernica (acum, nu mai tin minte care), declara vesel la TV ca daca parlamentarii PRM ar fi fost cu totii prezenti la vot, legea ar fi fost respinsa! Incredibil! El se amuza de faptul ca daca vroia, legea pica! Din cite imi amintesc, la votul final au lipsit 7 parlamentari PRM – singura pe care o tin minte este Irina Loghin , care in acel moment era plecata in turneu in SUA! Pentru asta si-a trimis C. V. Tudor oamenii in parlament?
   – cind Adrian Nastase a a trimis acea OUG tradatoare de tara (precursoare a legii lui Crin Antonescu), C. V. Tudor era senator; cind OUG a fost adoptata, era de asemenea reales senator; a facut el ceva impotriva votarii acestei legi? A anuntat el, prin publicatiile lui, ce ni se pregateste? Nu.
   – a trimis in parlament un evreu infractor, care nici macar nu stia sa vorbeasca bine romaneste (Nati Meir) – de ce l-a trimis acolo?
   – atrasi de stindardul patriotismului, multi patrioti de marca au intrat in PRM – dar cind acestia ii criticau derapajele, dictatorul C.V. Tudor ii excludea din partid.
   C.V. Tudor putea sa faca mult bine Romaniei – din pacate, a fost interesat doar de imaginea lui. Dumnezeu sa-l ierte!

   Dan Cristian Ionescu

   Apreciază

   Răspunde
 5. Radu Iacoboaie Autor post

  SFÂRȘITUL LUMII ESTE TOT MAI APROAPE…

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/09/13/moscheea-de-pe-al-aqsa-asezata-pe-domul-muntelui-a-fost-ocupata-de-catre-fortele-speciale-israeliene/

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/08/08/un-rabin-important-din-israel-spune-ca-venirea-lui-mesia-este-iminenta-termenul-limita-ar-fi-sfarsitul-anului-sabatic-13-septembrie-2015/

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/09/15/o-furtuna-puternica-ce-a-lovit-mecca-pe-11-septembrie-2015-a-cauzat-moartea-a-107-persoane-adunate-la-marea-moschee/

  Apreciază

  Răspunde
 6. Radu Iacoboaie Autor post

  De vreo 15 ani, vorbim numai despre extremismul religios, dar neglijăm extremismul ateist. “Și chiar dacă Dumnezeu ar exista, ar trebui să scăpăm de el”, cerea anarhistul rus Bakunin, cu mult înaintea lui Stalin. Fără să-i pese că oameni de știință ca Newton sau Einstein erau profund religioși. Europa raționalistă s-a lepădat de Dumnezeu și a îmbrățișat corectitudinea politică și corporațiile. Extremismul ateist, dispariția oamenilor de Stat și înlocuirea lor cu politicieni de învoială, declinul Bisericii Catolice, care a încurajat transformarea femeilor în soldați corporatiști și căsătoriile homosexuale, toate astea au dus la falimentul Europei. În paralel, Petromonarhiile (Arabia Saudita, de pildă) spun că nu-și pot primi coreligionarii obidiți, deoarece trebuie să construiască 200 de moschei în Germania, iar SUA i-au eliberat pe sirieni, dar refuză să-i cazeze pe teritoriul lor. Cu toleranța și ospitalitatea e responsabilă înfrânta Europă. Am auzit chiar argumentul “se nasc, zilnic, în lume, peste 100.000 de copii, cifra ajunge, uneori, la 200.000, ți noi, românii, nu putem primi câteva mii?”. Ba da, dar cu o condiție: musafirii să fie repartizați oamenilor noștri de afaceri, iar aceștia să-i pună acționari majoritari la firmele lor. Dacă am fi deștepți, toate firmele româno-arabe ar trebui să aibă cuvântul Multinațională în titulatură, ca să fie protejați și patronii români la fel ca managerii de corporații, care se droghează în Centrul Vechi și externalizează tot profitul, fără ca Statul să le ceară socoteală.

  sursa: http://foaienationala.ro/refugiatii-unica-sansa-a-patronilor-romani-facem-multinationale-cu-ei.html

  Apreciază

  Răspunde
 7. Radu Iacoboaie Autor post

  LUAŢI VRĂJEALA, AZI VRĂJEALA CU REFUGIAŢI: O gigantică minciună: refugiați cu aer de turiști, de criză nici vorbă, autorităţi relaxate, transport asigurat. Ce se întâmplă de fapt?

  Cu două zile în urmă, pe 01 septembrie 2015, pe drum înapoi spre Țara din o scurtă vacanţă, m-am îmbarcat în portul Myrina în insula grecească Limnos pe ferry-boat-ul NISSOS RODOS cu destinaţia Kavala, Grecia continentală. Pe vas am găsit multe sute de persoane cu aspect caracteristic oriental care vorbeau limba arabă. Aproximativ două treimi din totalul lor erau bărbaţi între 20-30 de ani restul era constituit din femei în aceeaşi zonă de vârstă cu copii mici, câţiva bărbaţi şi femei de vârstă mijlocie. Personalul vasului mi-a spus că s-au îmbarcat în porturile greceşti din Chios, Samos şi Mytilini (Lesvos). Personalul vasului făceau referinţă la ei ca fiind… “REFUGIAŢI”.
  Filmulet aici https://youtu.be/kNFiifMjD4Y
  Am folosit ghilimele pentru că după toţi parametrii vizibili, aceşti oameni nu se potriveau cu imaginea mea despre refugiaţi. După ce am studiat ani şi mii de pagini de descrieri a catastrofelor cu care s-a confruntat Poporul Român ca urmare a agresiunilor din istoria să recentă, mi-am format şi eu o imagine anume pentru termenul de “refugiat”. Noi am cunoscut fenomenul refugierii de zeci de ori ca urmare a evenimentelor violente ale revoluţiei bolşevice din Rusia, pierderilor teritoriale din timpul primului război mondial, ocuparea Basarabiei de către URSS în 1940, ocuparea Ardealului de către Ungaria în 1940, reocuparea Basarabiei de către URSS în 1944, exodul pe motive politice şi economice între 1944-1989, exodul pe motive economice după 1990 până în prezent. Putem spune că am devenit “specialişti” în refugiere în ultimii 100 de ani. Refugiaţii noştrii aveau, în toate timpurile, caracteristici similare: erau abătuţi, trişti, neglijent îmbrăcaţi, cărând bagaje la limita posibilităţilor de transport prin forţe proprii.
  “Refugiaţii” de acum 2 zile erau veseli, relaxaţi, senini, făceau glume şi râdeau uneori în hohote în grup. Când grupurile observau că le fotografiez, dintre toţi, câteva persoane, atât bărbaţi cât şi femei, îşi ascundeau fața, dar ceilalţi priveau direct şi fără excepţie zâmbeau iar unii ridicau mâna cu două degete în semnul victoriei. Atmosfera era de veselie fără tensiunea vreunei aşteptări, pozitive sau negative, cu aerul că ştiau exact ce urmează să se întâmple, aveau certitudinea unui viitor imediat lipsit de surprize.
  Fără excepţie, erau bine îmbrăcaţi, unii cu haine de firma cu însemnele vizibile în exterior, bine, sau chiar foarte bine încălţaţi, mai toate încălţările arătau ca noi, pantofi de sport de firma sau chiar eleganţi, unele femei aveau toc jos.
  Bagajele însă erau cel mai şocant aspect, care, fără echivoc, îi descalifica că refugiaţi sau faţă de ceea ce noi înţelegem că fiind refugiaţi: toţi aveau nu mai mult de un rucksac/ghiozdan de mărime medie. Dar ceea ce era cel mai curios, extrem de curios, era ceea ce de fapt lipsea: nici unul/una nu îşi luase nici o măsură de rezervă în caz de cea mai mică necesitate: nu aveau mâncare, apă sau bagaj special pentru copiii mici. Cărau cam tot atât cât căram eu când mă duceam cu copiii în parc. Ei însă se aflau pe un parcurs de 3,500 km cu plecare din Siria sau Irak şi destinaţie în Germania.
  Pe vapor aveau cumva parcă un statut diferit, unii înăuntru pe scaune şi fotolii şi alţii afară pe terasele vaporului, temperatura fiind confortabilă, de 28-32 grade şi senin. Voiajul a durat 3 ore si jumatate.
  Foarte puţini s-au declarat că fiind vorbitori de engleză, singura limbă pe care eu o ştiu în afară de romană. În fine, m-am apropiat de un grup voios de tineri care făceau semnul victoriei. Doar doi au declarat că vorbesc engleză. Unul mai solid s-a oferit să răspundă la întrebări.
  Eu: De unde veniţi?
  El: Irak, Siria, Palestina, eu din Irak.
  Eu: Unde mergeţi?
  El: Germania.
  Eu: De ce Germania?
  El: Germania a transmis în mod neoficial că este deschisă să primească imigranţi;
  Eu: Pe ce traseu mergeţi?
  El: Din Siria sau Irak trecem în Turcia de unde suntem transportaţi cu autobuze cu geamuri acoperite până la ţărmul mării. Acolo ne îmbarcăm pe bărci de câte 50 de persoane care ne trec marea în insulele greceşti în aproximativ 4 ore. Luăm vaporul până la Kavala. De la Kavala luăm autobuzul până la Salonic, apoi vom merge la Skopije şi de acolo în Germania (nu l-am mai întrebat cum vor merge de la Salonic mai departe, nu mai era necesar)
  Eu: Dacă eu mă duc în Turcia la graniţă şi nu am viza şi încerc să trec, mă arestează. Voi cum aţi intrat în Turcia?
  EL: Avem acte de intrare;
  Eu: Deci în Turcia aţi intrat legal ca turişti?
  El: Da.
  Eu: Şi mai departe cum aţi intrat în Grecia?
  El: Cu barca.
  Eu: Fără autorizaţie?
  El: Este o înţelegere între state ca să ne dea statut de refugiat şi apoi cu acea autorizaţie poţi intra în celelalte state pe parcurs.
  Eu: Există călăuze care organizează oamenii ăştia mulţi?
  El: Nu.
  Eu: Chiar aşa, sute de oameni, fiecare pe cont propriu pleacă la acelaşi moment pe acelaşi traseu în aceeaşi direcţie?
  El: Da.
  Eu: Cum de sunteţi atât de lejer îmbrăcaţi şi mai ales, nu aveţi provizii de mâncare, apă, vi se dă pe drum de cineva?
  El: Nu. Uite, eu am 27 de ani, am suferit ani de zile de foame şi de sete, sunt tânăr şi mai pot face un sacrificiu 30 de zile cât durează drumul.
  Eu: Cum de sunteţi atât de mulţi plecaţi deodată? Întreb pentru că eu însumi am fost acum 30 de ani refugiat din România comunistă şi pe vremea mea, refugiaţii plecau individual sau familii şi doar în caz de război pe vremuri mai îndepărtate, plecau un grupuri mari fugind de front. În cazul vostru, conflictele armate sunt continue de 4 ani în Siria, de 24 de ani în Irak, de 70 de ani în Palestina, nu e ceva nou care v-a luat prin surprindere, valurile iniţiale au plecat de mult, ce e cu voi acum, ce s-a întâmplat?
  El: La noi totul este distrus, nu mai avem nici un viitor, eu am 27 de ani şi sunt inginer electronist dar de 5 ani nu am găsit nici un serviciu în Irak. La noi au fost omorâţi 4 milioane irakieni în primii 3 ani de război.
  Eu: De unde eşti din Irak?
  El: Din Irak.
  Eu: (eu fac o pauză nedumerit. Vorbea prea bine engleză să nu fi înţeles întrebarea.)
  El: La noi 5 % sunt inteligenţi, restul de 95% sunt idioţi care se împuşcă toată ziua unii cu alţii. Nu mai este nimic de făcut, totul este terminat, nu sunt locuinţe, nu e apă, nu e electricitate, nu sunt servicii, politicienii sunt corupţi.
  Eu: Ştiu că ţara v-a fost distrusă în primele luni după atacul american din 2003 şi de atunci sunteţi alungaţi din ţară. La noi în România e la fel de 25 de ani, 4 milioane de romani au fost forţaţi să plece din motive economice. Voi ce ştiţi despre motivele pentru care aşa ceva se întâmplă?
  El: Nişte politicieni vor să se îmbogăţească şi dictatura americană.
  Eu: Voi realizaţi că în timp ce irakienii, sirienii, palestinienii părăsesc teritoriile strămoşeşti voi sunteţi înlocuiţi de populaţie evreiască aşa cum se întâmplă şi în România? Vor să vă ia ţara așa cum fac şi la noi?
  El: (tăcere; cu o față imobilă se uită drept …. prin mine.)
  Eu: Pot să fac o fotografie cu voi?
  El: Nu, mie nu îmi place să fiu în fotografii.
  Eu: Dar cu băieţii se poate?
  El: Da, cu ei da (fotografie ataşată)
  (n.a. după ce fac fotografia cu băieţii)
  Eu: Totuşi cu tine se poate face o poză?
  El: (se uită al tinerii din grup care aveau priviri uimite cumva la întrebarea mea și reticența lui, se gândeşte puţin şi decide) bine, dar numai cu mine (poza ataşată).
  Eu: Totuşi nu se poate să abandonăm pământurile strămoşeşti, trebuie să existe o speranţă, ceva care să vă ţină legaţi de ţara voastră.
  El: Nu mai este nimic de făcut, totul este terminat, nu mai este nici o speranţă.
  Ne strângem mâinile prietenește şi ne despărţim.
  M-am găsit în faţa acestei situaţii nepregătit aşadar întrebările mi-au venit în minte alandala. Aş mai fi avut şi altele dar ne apropiam de port. Chiar şi aşa am aflat mai mult decât şi-ar fi dorit el/ei să ştim, atât din ce a spus şi mai ales din ce nu a spus şi din ce a minţit.
  Minciunile tipice propagandistice atât de familiare nouă: ţară este terminată, totul e rău, nimic nu se mai poate face, trebuie să plecăm, politicienii sunt de vină pentru că sunt corupţi, de vină sunt America şi politicienii lacomi.
  La coborâre, toate sutele de “refugiaţi” se comportau extrem de disciplinaţi, relaxaţi, senini, calmi, se grupează pe chei în grupuri de 10-20 de persoane. În faţa fiecărui grup câte un bărbat tânăr gesticulează. Se evidenţiază o organizare în care grupurile au un conducător şi un adjunct.
  La un semn, pornesc grupuri, grupuri, în aceeaşi direcţie şi se formează o coloană răsfirată. Un marş continuu alert şi hotărât de oameni siguri pe ei s-a pornit pe toată lungimea cheiului şi pe promenada oraşului.
  I-am urmărit şi am ajuns la autogara din Kavala unde făcuseră o mare îmbulzeală calmă, la ghişeul de bilete şi pe măsură ce ieşeau de la ghişeu, se aliniau la urcarea în autobuze. Autobuz după autobuz veneau de undeva din spatele autogării pe stradă în fata ghişeelor şi fără nici o urmă de îmbulzeala aranjau bagajele partea de jos a autobuzului şi se urcau ordonaţi în autobuz. Cala de bagaje era mai mult goală. La noi în autogara, cala de bagaje se umple înainte de a se umple autobuzul, şi doar se duc de ici colea prin ţară. Când la noi se iese din ţară, se mai agata un portbagaj suplimentar de autobuz, uneori o remorcă. Autobuzele pentru ei erau pregătite în cantitate suficientă, în mod clar se aşteptau la venirea puhoiului de “refugiaţi”.
  Pe una din străzi lângă autogara, în grup de 6-8 poliţişti greci relaxaţi supravegheau grupul de lângă motocicletele lor parcate. Toată lumea ştia ce se petrece, ştia că nu vor fi surprize, nimeni nu se grăbea, singurele vociferări se auzeau de la cei care apăreau ca sunt organizatori.
  Stupefiant (şi vă rog să mă iertaţi că folosesc cuvinte excesiv vehiculate de tabloide dar nu găsesc altele care să descrie situaţia) deci stupefiant este că de la vapor la autogara nu există nici un singur poliţist sau om de pază care să urmărească că refugiaţii nu se opresc în Grecia, nu o iau pe alt traseu sau nu ies din coloana relativ rarefiată. Toţi aveau certitudinea acţiunii şi poliţia se afla doar la autogara cu o totală lipsă de interes pentru fenomen.
  La noi la avem cordoane de sute de jandarmi când de exemplu, mărşăluim pentru unirea romanilor în acelaşi stat. În acest caz, când sute de străini fără acte invadează oraşul, se trimit 6 poliţişti şi 5 morcovi de cauciuc.
  Un eveniment halucinant e puţin spus. Îmi venea o întrebare în minte pe care aş fi pus-o la zeci de femei, dar ştiam că nu voi primi ca răspuns adevărul: ”Cum te strămuţi pe viaţă, tu mamă, cu un copil în cărucior şi doar cu un ghiozdan în cârcă, peste mări şi tari pe un drum de 3,500 km către o ţară străină, fără nici măcar o sticlă de apă la tine?”
  Evenimentul este semnificativ prin întrebările pe care le ridică. Răspunsurile pe care le vor găsi cei mai bine informaţi vor dezvălui şi desluşi un fenomen imens. Bine informat/informată se devine doar din studiul informaţiilor statice, care stau cuminţi pe loc, expuse cât este necesar pentru a fi descifrate şi sortate pe criteriul adevărului. Deci nu căutaţi răspunsuri la televizor, radio sau presa oficială întrucât acolo veţi afla că aceşti “refugiaţi” sunt nişte suferinzi chinuiţi de nişte politicieni lacomi şi terorişti arabi care omoară numai arabi şi creştini, care fug de frica morţii şi cu preţul vieţii salvează nişte copii de la moarte sigură iar noi, europenii egoişti şi ticăloşi nu vrem să îi primim la noi în casă.
  Ce înţeleg eu din acest fenomen poate fi total greşit dar eu văd:
  Totul e o invazie planificată, meticulos organizată de inamicii Omenirii care urmăresc multiple scopuri, nici unul favorabil ţărilor invadate.
  Între scopuri, unul superior este scăderea rezistenţei la agresiune a popoarelor Europei prin hibridarea populaţiei iar până la acel moment, crearea de conflicte etnice, constituirea de focare de spionaj, violentă şi dezordine în Europa.
  Vorbim deci de o operaţiune continentală de modelare genetică a populaţiei Europei pentru scopurile mai sus descrise. Singurii în istoria Omenirii care au avut au şi derulează un program de modelare genetică sunt conducătorii etniei evreieşti. Să fie limpede, nu este vorba de evrei sau de poporul evreu sau de etnia evreiască ci numai, exclusiv, doar, de conducătorii acesteia. De 1,800 de ani modelează continuu genetic atât propriul popor evreiesc cât și popoarele atacate cu scopul de a institui și consolida un sistem de exploatare generalizat.
  Singurul obstacol în calea instituirii sistemului de exploatare generalizat este Creştinismul Ortodox. Ortodoxia plasează întreaga societate pe principiul dragostei de Lucrul Domnului şi dragostei între oameni, în care o virtutea superioară este smerenia, în astfel de societate este exclusă exploatarea omului de către om. Însă instituirea sistemului de exploatare generalizat se bazează pe ură, pe conflict, pe competiţie, pe mândrie, virtutea supremă in sistemul de exploatare a omului de către om este forţa şi minciuna, mai ales abilitatea de a inventa procedee de înşelare.
  Două concepte opuse, împotriva Ortodoxiei ducându-se o luptă acerbă de peste 2,000 de ani pentru a face loc exploatării majorităţii de către o selectă anume minoritate. În 2,000 de ani nu au reuşit în planurile lor decât parţial şi constatăm cu bucurie că reuşita este în scădere, nu în creştere.
  Ţările Românilor, Grecilor, Sirienilor sunt țări cu o mare forţă ortodoxă de origine autentică direct de la Hristos, nu întâmplător sunt masiv atacate de sute de ani (a nu se confunda cu statele respective care nu sunt etnice şi nu servesc respectivele etnii). În restul ţărilor unde sectele au luat locul ortodoxiei, începând cu secta catolică în 1054 până la sutele de secte în prezent, popoarele sunt în grad avansat de degradare DAR totuşi nu sunt învinse, destrămate, de aceea acest nou val de slăbire prin introducerea de surse de hibridare şi producători de conflicte. Prosperitatea economică mult afişată în aceste state este parţială şi temporară, putând la orice moment a fi întreruptă şi intoarsă înapoi după planurile inamicilor Omenirii.
  Un deziderat superior este împiedicarea hibridării genetice prin care se urmăreşte estomparea identităţii etnice a popoarelor europene cu prioritate şi oprirea genocidului nenăscuţilor europeni.
  Slavă Domnului şi Doamne, ajuta!

  Fotografii si film de înalta rezolutie aici pana pe 18 septembrie 2015.
  https://d.transfer.ro/transfer_ro-03sep-7859c80fe25.zip

  SURSA: https://www.facebook.com/adrian.grigoriu.ro/posts/2255161714622727

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Materialul a fost preluat – complet sau taiat, cu sau fara mentionarea sursei, pe glasul.info, nasul.tv, evz.ro, ziuanews.ro

   Mânăstirea Petru Vodă – centru puternic de patriotism românesc, a preluat informaţia sub titlul “Unde sunt refugiaţii creştini?“, şi a adăugat câteva comentarii şi soluţii:

   COMENTARIU:

   Întrebarea cea mai importantă care trebuia pusă şi care trebuie pusă este: UNDE SUNT REFUGIAŢII CREŞTINI? Nu se miră nimeni că nu există decât refugiaţi islamici, din zone unde ucişi şi prigoniţi sunt creştinii, iar nu islamicii? Prin urmare, dacă pretextul filantropiei de care dă dovadă Uniunea Europeană ar fi autentic, nu ar fi normal să aibă prioritate cei persecutaţi, iar nu cei care nu dau nici cel mai mic semn că ar fi suferit sau că s-ar afla în suferinţă? Nu e vorba de aspectele generale exterioare (bani, îmbrăcăminte, comportament, care se pot schimba în virtutea unei organizări de moment), ci de atitudinea lor sufletească, expresia chipurilor – care, desigur, ar fi putut fi destinse datorită ideii de nou început sau de scăpare dintr-o dramă, dacă n-ar fi trădat, prin exaltarea lor nedisimulată, starea omului sigur de victorie.

   După cum porunceşte Mântuitorul şi Apostolii Săi, ar fi firesc să vină în România doar creştinii ortodocşi din Siria, Irak şi de oriunde sunt prigoniţi, decapitaţi, înjunghiaţi, mutilaţi, spânzuraţi, siliţi să se lepede de Dumnezeu. PE EI ar trebui să-i ajute în primul rând omenirea, dacă ar gândi cu milostivire şi dreaptă judecată. Iar cei cu adevărat prigoniţi şi în suferinţă dintre musulmani, – căci şi dintre ei sunt destui care se chinuie şi mor în războaiele acestea! -, se cuvine să meargă în ţările preponderent musulmane, unde s-ar integra perfect dpdv cultural.

   Sfântul Apostol Pavel: “dacă cineva nu poartă grijă de ai săi, şi mai ales de rudeniile sale, s-a lepădat de credinţă şi este mai rău decît un necredincios” (1 Timothei 5:8). Sfântul Isidor Pelusiotul tâlcuieşte: “Ce crezi că arată purtarea de grijă aici, oare darea hranei? Eu socotesc că purtarea de grijă de suflet. Fiindcă dacă s-ar fi referit la trup, ar fi spus: “cel care nu-şi întinde mâna să dea aproapelui său hrana necesară este mai rău decât necredincioşii”. Prin urmare, cel care trece cu vederea ceea ce este cu mult mai necesar, adică grija pentru suflet, unde se va afla?” (Scrisoarea II.124). Datoria milosteniei, a generozităţii, a ospitalităţii, a empatiei, a dragostei de vrăjmaşi, toate trebuiesc îndeplinite cu înţelepciune, “înţelegând vremurile”, şi fiind “înţelepţi ca şerpii” – pentru că grija cea mai mare a şarpelui este să-şi apere capul, şi Capul creştinătăţii este Hristos.

   Soluţii:

   1. pocăinţa sinceră a popoarelor creştin-ortodoxe, că numai pocăinţa opreşte mânia lui Dumnezeu

   2. întoarcerea la Hristos a popoarelor occidentale care au fost ortodoxe şi au căzut în erezii şi, inevitabil, în ateism. Ateismul occidental este motivul pentru care musulmanilor li se pare că invazia lor aduce Europei un plus de civilizaţie.

   3. înţelegerea faptului că Islamul este cea mai gravă ameninţare la adresa omenirii vine din aceea că ei socotesc uciderea celor de altă credinţă şi altă părere drept o mare binecuvântare, aşa cum îi îndeamnă Quranul: 2:191 –“Omorâţi-i oriunde-i întâlniţi, izgoniţi-i din locul de unde vă vor fi izgonit. Ispita este mai aprigă decât uciderea. Dacă se luptă cu voi, omorâţi-i, căci aceasta este răsplata infidelilor.” 8:12: “Zdrobiţi-le grumazurile, zdrobiţi-le toate degetele”; 47:3-4 “Atunci când vă întâlniţi cu infidelii, tăiaţi-le grumazurile” etc.

   4. întoarcerea imediată acasă a diasporelor şi restabilirea firească a neamurilor în vatra lăsată lor de Dumnezeu; conştientizarea că lumea nu mai este aceeaşi cu cea de ieri

   5. oprirea genocidului asupra copiilor nenăscuţi – dacă creştinii şi-ar naşte copiii, s-ar asigura un echilibru şi o continuitate biologică ŞI culturală (religioasă). După cum arată statisticile demografice din ultimele decenii, creştinii nasc în medie 1, şi foarte rar 2 copii, pe când musulmanii nasc între 8 şi 14 copii! Iar în timp ce în mediile creştine se face intens propagandă pornografică şi împotriva natalităţii, aceiaşi propagandişti răsplătesc cu bani publici fiecare copil născut de musulmani. Această realitate demonstrează intenţiile eugenice la scară planetară. Dar nu aceasta e problema, cât faptul că creştinii au “uitat” de demnitatea umană şi de bucuria firească de a fi părinţi.

   6. trezirea conştiinţei naţionale a militarilor, poliţiştilor şi jandarmilor români.

   7. educaţia creştin-ortodoxă în familie, în lumina Sfintei Evanghelii, revenind la cunoaşterea vieţii veşnice, a sensului vieţii, a demnităţii umane, a Jertfei lui Dumnezeu, a frumuseţii Duhului Sfânt, a importanţei virtuţii, a nevoii de înţelepciune, a existenţei în Dragoste, Credinţă şi Nădejde.

   Dumnezeu să ocrotească sufletele tuturor oamenilor, şi ale creştinilor, şi ale necreştinilor, şi ale celor prigoniţi, şi ale prigonitorilor, ca Harul Lui dătător de Pace să ferească tot omul de puterea celui rău. Amin.

   sursa: https://ceicunoi.wordpress.com/2015/09/09/o-gigantica-inselatorie-fenomenul-refugiatilor-poze-si-video-facute-de-un-roman/

   Apreciază

   Răspunde
 8. Radu Iacoboaie Autor post

  Iata explicatia migrarii popoarelor din Asia Mica si din Africa in Europa. Aceasta migratie este sustinuta si finantata de catre fortele oculte interesate sa conduca planeta Pamant. Descoperirea TIR-ului cu cele 71 de cadavre de imigranti din Austria nu este intamplatoare. A fost facuta ca sa sensibilizeze populatia si guvernele Europene. Iar mass-media participa din plin la asta fiindca nu este altceva decat un instrument in mana lor.

  https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/29/genocidul-popoarelor-europene-paneuropa-si-sinuciderea-etnica-planul-kalergi

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: