FRAȚI ROMÂNI, MOBILIZARE GENERALĂ PENTRU EVENIMENTUL DE VINERI, 4 SEPTEMBRIE, ORA 12 DIN BUCUREȘTI, ÎMPOTRIVA LEGII WIESEL ANTIROMÂNEȘTI 217 DIN 2015!

          Cei care vor sa participe sunt rugați să se prezinte în data de 04-09-2015 între orele 12.00-14.00 în fața instituției Avocatul Poporului.  În lateralul BNR, strada Eugeniu Carada nr. 3. Se intră din str Lipscani.

          Argumentele că legea 217/2015 este Anti Constituțională, le puteți citi și în petiția Domnului Petru Borodi, adresată Avocatului Poporului, unde o puteți și semna.

          FRAȚI ROMÂNI, AVEM OCAZIA SĂ LUĂM ATITUDINE ȘI SĂ ATRAGEM ATENȚIA POLITICIENILOR ROMÂNI SĂ REVIZUIASCĂ SAU SĂ ABROGE LEGEA 217 DIN 2015, CONCEPUTĂ DE INSTITUTUL ELIE WIESEL (DE STUDIERE A HOLOCAUSTULUI DIN ROMÂNIA). LEGEA ACEASTA ANTIROMÂNEASCĂ PROMOVEAZĂ ÎN ESENȚĂ UN ADEVĂRAT GENOCID CULTURAL ȘI REPREZINTĂ UN ATENTAT GRAV LA DREPTURILE OMULUI! EA INSTITUIE CA ȘI ÎN TIMPUL COMUNISMULUI BOLȘEVIC DIN ANII 50 DELICTUL DE OPINIE ȘI CONDAMNĂ LA ANI DE ÎNCHISOARE PE ROMÂNII ADEVĂRAȚI ȘI PATRIOȚI. ACEASTĂ LEGE CERUTĂ POATE DE ANUMITE FORURI EUROPENE SAU FORȚE OCULTE POATE FI REVIZUITĂ, CONDAMNÂNDU-SE ÎN TEXTUL LEGII COMUNISMUL ÎN LOCUL LEGIONARISMULUI SAU POATE FI ABROGATĂ.
         VĂ RUGĂM SĂ TRANSMITEȚI ACEST ANUNȚ MAI DEPARTE ȘI ALTOR FRAȚI ROMÂNI. UN ASTFEL DE EVENIMENT ARE NEVOIE DE O MEDIATIZARE CÂT MAI MARE PRIN ORICE MIJLOACE DE INFORMARE. TELEVIZIUNILE ȘI PRESA CENTRALĂ NU VOR FACE ACEST LUCRU… DOAMNE AJUTĂ!

         PUTEȚI SEMNA ȘI O ALTĂ PETIȚIE ON-LINE ÎMPOTRIVA ACESTEI LEGI ABUZIVE: 
 http://www.petitieonline.com/legea_217_nu_este_constitutionala  (Vă rugăm să spuneți la cât mai multe persoane despre această petiție. Cu cât mai multe semnături, cu atât mai multă atenție alocată petiției din partea mass media și a persoanelor cu putere de decizie)
         SE PARE CĂ DEJA A FOST CENZURATĂ SAU INTERZISĂ PENTRU CĂ LINK-UL NU SE MAI POATE ACCESA…

         Legea 217 din 2015 este în esență o lege profund antiromânească și antinaționalistă, cerută de evreii sioniști (europeni și nu numai), concepută de iudeo-masoni autohtoni precum Alexandru Florian și pusă în practică prin votul politicienilor români marionete ale stăpânilor din umbră și trădători față de neamul nostru românesc și memoria națională, deformând pagini din istoria României și instituind pedepse… Dar pedepse pentru sutele de torționari comuniști și pentru cei care au jefuit România după 1989 prin subminarea gravă a economiei naționale?…

         PRACTIC PRIN LITERA LEGII sunt puși la zid și executați patrioții români ANTICOMUNIȘTI, precum și valorile culturale ale multor personalități legionare sau care au simpatizat Mișcarea Legionară!… Iar jertfa aproape a tuturor sfinților închisorilor este aruncată în batjocură la gunoi…

         NOI, CEI DE LA MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI AM DORIT ȘI CERUT CANONIZAREA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR COMUNISTE… 

         https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/25/miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-manifest-crestin-noi-dorim-ca-romania-sa-devina-un-stat-cu-adevarat-democratic-indepen/

         PE BLOGUL ACESTA MAI PUTEȚI CONSULTA PAGINA DE SUS DIN DREAPTA: ,,SFINȚII ÎNCHISORILOR”: https://raduiacoboaie.wordpress.com/sfintii-inchisorilor-comuniste/

         IATĂ RĂSPUNSUL LOR ȘI AL PATRIARHIEI ROMÂNE CONDUSE DE MASONI: LEGEA WIESEL 217 DIN 2015… O LEGE DORITĂ CU ARDOARE DE DUȘMANII LUI HRISTOS ȘI AI SFINȚILOR LUI…

         https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/27/frati-romani-prin-legea-217-din-2015-impotriva-legionarilor-masoneria-practic-pune-la-zid-nationalismul-patriotismul-si-impiedica-canonizarea-sfintilor-inchisorilor-comuniste/

 

32 de gânduri despre „FRAȚI ROMÂNI, MOBILIZARE GENERALĂ PENTRU EVENIMENTUL DE VINERI, 4 SEPTEMBRIE, ORA 12 DIN BUCUREȘTI, ÎMPOTRIVA LEGII WIESEL ANTIROMÂNEȘTI 217 DIN 2015!

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  O ALTĂ PETIȚIE

  SPICUIM DIN TEXTUL AFERENT ACESTEIA:

  ,,… Printr-o asemenea lege însăşi condamnarea comunismului este pusă sub semnul întrebării. Mai este atunci comunismul ilegitim? Dacă Mişcarea Legionară, care a combătut radical şi constant pericolul comunist, dând pentru aceasta zeci de mii de jertfe, reprezintă răul absolut, atunci, prin contrast, poate că bolşevismul n-a fost chiar atât de rău. Condamnarea totală (inclusiv penală) a principalei forţe anticomuniste duce automat la reabilitarea cel puţin parţială a comunismului.

  Mai este atunci comunismul criminal? Dacă zecile de mii de legionari (şi un număr şi mai mare de simpatizanţi), care au fost chinuiţi şi batjocoriţi la Aiud, Piteşti, Gherla, Sighet, Canal şi alte sute de locuri de groază (mulţi zăcând şi azi în morminte fără cruci) sunt automat şi veşnic osândiţi, neavând dreptul la nici o recunoştinţă din partea naţiunii, atunci nu cumva călăii au avut dreptate?

  Mai este regimul comunist criminal, când el n-a făcut decât să cureţe ţara de terorişti, fascişti, rasişti, asasini notorii, elemente descompuse etc – toate aceste epitete mincinoase fiind regulat folosite la adresa legionarilor?

  N-a fost Partidul Comunist atunci salvatorul şi binefăcătorul naţiunii?
  Mai interesează pe cineva că printre legionari se aflau sute de cadre universitare, mii de preoţi, alte mii de studenţi şi elevi şi că majoritatea n-au dat în viaţa lor nici măcar o palmă cuiva? Ba, mai mult, şi-au ajutat şi îngrijit colegii de celulă ne-legionari (unii fiind evrei), inclusiv unii vinovaţi personal de abuzuri contra lor în regimurile precedente? Iubirea de aproapele şi sfinţenia creştină constituie repere negative pentru România de azi?

  Ce se va întâmpla cu întreaga literatură memorialistică concentraţionară? Ea constituie un adevărat reper pentru identitatea noastră naţională şi spirituală, iar printre portretele morale remarcabile ale celor oprimaţi şi martirizaţi se găsesc şi numeroşi legionari (v. http://www.rostonline.ro/revista-rost/, http://www.fericiticeiprigoniti.net sau http://ziarullumina.ro/religios/memoria-bisericii). Va fi şi ea cenzurată în numele unei legi absurde?…”

  http://www.petitieonline.net/petitie/pentru_apararea_memoriei_fostilor_detinuti_politici_din_perioada_comunista-p24143144.html

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   FOARTE IMPORTANT!

   ,,Proiectul legii antiromâneşti, cu numărul PL-X 193/2014, a fost introdus pe ordinea de zi, în data de 24.06.2015, în procedură de urgenţă, fără a se respecta termenele prevăzute la art. 69 aliniatul 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, care prevede obligativitatea difuzării raportului comisiilor de specialitate cu minimum 5 zile înainte de votarea în plen. Având în vedere că legea a fost introdusă în procedură de urgenţă, termenele se înjumătăţesc. Prin urmare, deşi raportul comisiei juridice trebuia distribuit cu două zile inainte de votarea în plen, acesta a fost difuzat abia în dimineaţa şedinţei din data de 24 iunie, contrar prevederilor în vigoare.”

   SURSA: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/09/04/legea-antilegionara-comentata-pe-articole-de-silvian-man/

   Apreciază

   Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  valentin

  Scepticismul tău este molipsitor… Adevărul se trăiește și mai ales se mărturisește… Există și excepții de la regulă, referitor la ceea ce ai afirmat la urmă… Și să nu pierdem din vedere și un aspect foarte important. Fricoșii nu se mântuiesc…

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   ȘI UN COMENTARIU LA ARTICOLUL DE PE SACCSIV…

   preotul said, on septembrie 2, 2015 at 1:27 pm

   Legea asta pune la zid orice opozitie fata de ororile ce vor urma. Ei stiu bine ca adevaratii lor opozanti sunt din zona legionara. Episcopia ortodoxa romana din Ungaria a vrut sa dea ajutoare constand in alimente si apa emigrantilor sirieni si irakieni, dar acestia au refuzat pe motiv ca nu primesc ajutor de la biserici crestine. Normal ar fi ca din Siria si Irak sa emigreze crestinii care-s prigoniti nu musulmanii radicali. Totul este dirijat spre marele conflict. Citeam undeva ca sub Londra si Washinton se fac niste tunele de consolidare si mi-am adus aminte de consolidarea turnurilor gemene. Prorociile spun ca Parisu, Londra , Washintonul si New York vor fi rase de pe fata pamantului. Acum cu emigrantii au si pe cine da vina.

   Apreciază

   Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  Alexandru Florian nu este român?
  1 septembrie 2015 de Tudor Marincu

  Din nou am avut ocazia să ne delectăm cu elucubrațiile tovarășului comisar Alexandru Florian, de data aceasta la emisiunea „Secvențial” de la Antena 3.

  Dintre toate cele debitate de directorul Institutului „Elie Wiesel” cel mai mult îmi place următoarea declarație a sa:

  „Aţi spus că nu v-aţi propus să rezolvaţi şi crimele regimului comunist. De ce? Trăiţi în România, sunteţi cetăţean român, institutul e plătit din banii Guvernului. Nu înţelegeţi suferinţa prin care a trecut poporul român, la fel ca şi cel evreu. Nu reacţionaţi la ce s-a întâmplat cu poporul român, deşi trăiţi în România” a spus Lucia Hossu Longin, realizator „Memorialul Durerii”.

  „Eu nu sunt conaţional cu dumneavoastră, reprezint o instituţie publică şi sunt cetăţean al României. Despre etnia mea nimeni nu poate şti, atât timp cât nu mă exprim public. Această lege nu a fost făcută de Institutul Elie Wisel” a răspuns Alexandru Florian.

  Să apelăm la DEX și să vedem ce înseamna cuvîntul „conațional”:

  CONAȚIONÁL, -Ă, conaționali, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care, în raport cu altă persoană, face parte din aceeași națiune. [Pr.: -ți-o-] – Co(n)1– + național. (DEX Online)
  Știm că doamna Lucia Hossu Longin face parte din națiunea română, adică este româncă. Dacă tovarășul comisar Florian nu e conațional cu doamna Hossu Longin înseamnă că nu face parte din națiunea română, adică nu este român. Dacă nu este român atunci ce este tovarășul Florian? Tare aș fi curios să ne spună și nouă ca să nu zică mai apoi că-i punem noi cuvinte în gură.

  Ce să mai zicem de declarația sa că „această lege nu a fost făcută de Institutul Elie Wiesel„?

  Iată ce declară tovarășul Florian site-ului Știri pe Surse:

  Reporter: – Care a fost rolul Institutului Ellie Wiesel în apariţia acestei legi?

  Alexandru Florian: – Am oferit consultanţă. Nu am redactat noi, pentru că nu suntem jurişti.
  În traducere: Juriștii sînt prea proști și nu se pricep la acest subiect, noi sîntem experți și le-am oferit consultanță. Deducere logică: Institutul Elie Wiesel este autorul moral al legii, parlamentarii care au votat și președintele care a semnat sînt doar păpușile controlate de ei.

  Dar tovarășul comisar Florian are și dreptate, i-am da prea mult credit dacă am crede că el a făcut legea asta. Și el e o păpușă controlată de alții. Apropo, păpușarii din umbra tovarășului comisar ar trebui să-l cheme la ordin și să-l mai instruiască un pic, observăm că-l lasă nervii.

  Ce să-i faci, minciuna are picioare scurte și, pe termen lung, n-are nici o șansă în fața adevărului.

  sursa: http://www.rostonline.ro/2015/09/alexandru-florian-nu-este-roman/

  Apreciază

  Răspunde
 4. Teodor Stela (crestinul orthodox )

  … trebuie sa se faca proteste in toata Tara in marile orase …ca sa iesim toti si mireni ,preoti calugari ca aici ii vorba de minciuna si Adevar
  cine vrea a trai in minciuna se leapada de Sfinti de Neam si de acest pamint numit Romania asa vinde pe Hristos ca iuda …
  cine nu vrea minciuna pentru ca nu o accepta , vrea a trai in Adevar pe acest pamint apoi marturiseste Adevarul si Lupta pentru acest Adevar care i Neamul Sfant cel batjocorit si osandit astazi cu lege…
  Sa ne adunam si impotriva islamizarii Romaniei cu rugaciune si Marturisire in strada ca suntem crestini botezati Orthodox …
  Sa nu tacem in Tara Voievozilor ca apoi Romania sa nu fie ca Siria ,poate si mai rau
  …nu va amagiti ca textual pe lege 217 exista portite si este o lege pe care o putem tergiversa in judecati …cum csdera unii …le as aduce aminte ca pestele de la cap se impute insa ce stiu acestia de Sfintii Inchisorilor ,Sfintii legionari de lupta dreapta si pe fata cu vrajmasulb…acestia sunt cei care traiesc cu amagirea ca pot sluji la doi stapini cum spunea Stefan Cel Mare si Sfant sluga la doi stapinibsau naimitii si de moarte crunta vor fi loviti acestia
  Ma intreb ce au de gand sa faca ne vor aresta PENTRU CA VREM SA FIM Romani in Romania si pentru ca vrem a trai pe acest pamint in mostenirea lasata de Sfinti, Martiri ,Voievozii Neamului romanesc mostenirea Dreptei Credinte Crestin Orthodoxe in ROMANIA?
  insasi Sfintii au aratat iubirea Neamului si A Tarii cum este totuna cu iubirea de HRISTOS
  Sfantul Parinte Paisie Aghioritul a participat in Atena la proteste impotriva ue si inrobirii Greciei la fiara antihristica
  Sfantul Parinte Arsenie Boca la infruntat pe Ceausescu cerandu i sa se dea cu poporul si sa nu l tina in robie cu mancarea si prigoana Bisericii ….desi stia ce il astepta tortura chin si rastignire …
  Si chiar Sfantul Parinte Iustin Parvu nu s a temut atunci cand in 2009 a zis …ies in fata poporului meu sa i spun Adevarul ca nu are cine sa i spuna Adevarul ….
  oameni buni si crestini orthodocsi care traiti pe acest pamint dupa legile acestui” stat” care pentru mine este statul mamona sau antihristic
  constientizati ca aveti de a face cu o lege de batjocorire a Sfintilor si de profanare a trecutului nostru a culturii noastre si a tot ce inseamna Romania …viitorul nostru al copiilor nostri este sub semnul intrebarii cu aceasta lege si spun acestea pentru ca in fiece zi de cand a fost aprobata aceasta lege , Neamul Nostru Sfant Sfinti ,Martiri si Voievozi este hulit batjocorit si osandit prin mainile noastre si cuvintele noastre pt ca se folosesc de noi ca sa fim asemeni blestemati cu blestemul Dumnezeiesc ce este asupra lor ,neamul jidanilor …
  Ehe viclean lucreaza vrajmasul
  uitati la raspunsul dat de acest escroc ce reprezinta viselu …nu sunt conational cu voi …si asta pune capac
  Romania ca tara si popor este pusa la zid de acesti talhari numiti ….visel care vor totul de la noi pamint ,case si hainele neamului nostru de pe noi
  Cand cineva te injura de mama si tata ,oare nu te doare ..si poti oare ca sa taci ?
  Iti vine sa dai cu hulitoru de pamint …asta se intampla si astazi ,Neamul nostru romanesc este hulit ,scuipat si pus iarasi la zid …ori noi trebuie a sta si privi la hienele care musca din trupul Romaniei care i si al nostru ?
  Nu
  strangem randurile pentru ca Neamul nostru Cel Sfant ne uneste si om vedea ce o fi …caci constiinta este impacata si numai urla in noi a pustiu ci urla pentru Adevar si Dreptate pentru acest pamint si aceasta Tara Romania
  Cu noi este DUMNEZEU
  Amin.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Da. Este în esență o lege profund antiromânească și antinaționalistă, cerută de evreii sioniști (europeni și nu numai), concepută de iudeo-masoni autohtoni precum Alexandru Florian și pusă în practică prin votul politicienilor români marionete ale stăpânilor din umbră și trădători față de neamul nostru românesc și memoria națională, deformând pagini din istoria României și instituind pedepse… Dar pedepse pentru sutele de torționari comuniști și pentru cei care au jefuit România după 1989 prin subminarea gravă a economiei naționale?…

   PRACTIC PRIN LITERA LEGII sunt puși la zid și executați patrioții români ANTICOMUNIȘTI, precum și valorile culturale ale multor personalități legionare sau care au simpatizat Mișcarea Legionară… Iar jertfa aproape a tuturor sfinților închisorilor este aruncată în batjocură la gunoi…

   NOI, CEI DE LA MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI AM DORIT ȘI CERUT CANONIZAREA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR COMUNISTE… https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/25/miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-manifest-crestin-noi-dorim-ca-romania-sa-devina-un-stat-cu-adevarat-democratic-indepen/

   PE BLOGUL ACESTA MAI PUTEȚI CONSULTA PAGINA DE SUS DIN DREAPTA: ,,SFINȚII ÎNCHISORILOR”: https://raduiacoboaie.wordpress.com/sfintii-inchisorilor-comuniste/

   IATĂ RĂSPUNSUL LOR: LEGEA WIESEL 217 DIN 2015… O LEGE DORITĂ CU ARDOARE DE DUȘMANII LUI HRISTOS ȘI AI SFINȚILOR LUI…

   Apreciază

   Răspunde
 5. cristina

  Doamne ajuta! trebuie mobilizare, e necesara dar e pacat ca se pune asa de pe o zi pe alta si in miezul zilei cand oamenii sunt la munca… si pe urma se va constata probabil ca au venit putini.
  Asa s-a facut si la mitingul anticip. Eu am vrut sa particip, dar am aflat cu cateva ore inainte si nu am avut cum pentru ca nu sunt din Bucuresti. Transportul costa, iar ca sa ma organizez impreuna cu altii, care la randul lor sa se invoiasca de la serviciu nu se poate chiar asa rapid.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Nu știu dacă se putea fixa o oră mai potrivită, după-amiază sau seara, datorită programului dl-ului Avocat al Poporului și caniculei… Nici la primele ore ale dimineții, pentru că ar putea veni doar cei care își iau liber sau nu lucrează…

   Apreciază

   Răspunde
 6. Teodor Stela (crestinul orthodox )

  Sa ne adunam pe toate retelele de socializare cei care sunteti cu adevarat romani crestini orthodocsi , calugari ,preoti si pentru sambata sau duminica dupa amiaza si in fiece saptamina pina ne vom destepta toata Romania
  Nu iudaizarii Romanie si Nu islamizarii ,ROMANIEI ORTHODOXE
  Si nu vrem mosckeea europei in Bucuresti …sa se faca unde vor in europa dar Nunpe acest pamintpecetluit cu sange de Martiri si Sfinti
  sa luptam psntru ROMANIA ORTHODOXA si pentru Neamul Sfant Roman
  Aceasta este Crucea pe care trebuie sa o ducem pentru Biruinta Sfanta de nimic sanu ne temem caci
  Cu noi este DUMNEZEU
  Amin.

  Apreciază

  Răspunde
 7. Radu Iacoboaie Autor post

  În jurnalul său, părintele Serafim scria:

  “Noi, cei ce ne zicem crestini, nu trebuie sa asteptam nimic altceva decat sa fim rastigniti. Caci a fi crestin inseamna a te rastigni, in aceste vremuri si in oricare alte vremuri, de cand Hristos a venit intaia data. Viata Sa este model – si avertisment – pentru noi toti. Trebuie sa fim rastigniti individual, mistic, caci rastignirea deplina este singura cale catre inviere. Daca vom invia cu Hristos, trebuie mai intai sa ne smerim impreuna cu El – chiar pana la umilinta cea din urma, cea de a fi inghititi si scuipati afara de lumea cea neintelegatoare.“

  “Si trebuie sa fim rastigniti la vedere, in ochii lumii, caci Imparatia lui Hristos nu este din aceasta lume, si lumea nu o poate primi, nici macar un singur reprezentant al ei, nici pentru o singura clipa. Lumea il poate accepta doar pe Antihrist, acum sau in orice alta vreme.”

  “Nu-i de mirare, atunci, ca este dificil sa fii crestin – nu este dificil, este imposibil. Nimeni nu poate accepta cu buna-stiinta un mod de viata care, cu cat este trait mai autentic, cu atat mai mult duce spre auto-distrugere. Si din aceasta cauza ne razvratim mereu, incercam sa ne usuram viata, incercam sa fim crestini pe jumatate, incercam sa dobandim ce-i mai bun din ambele lumi. Trebuie pana la urma sa alegem – fericirea noastra zace intr-una din cele doua lumi, nu in ambele.“

  “Dumnezeu ne da tarie sa urmam calea rastignirii; nu exista alta cale de a fi crestin.“

  sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/09/02/parintele-seraphim-rose-nu-trebuie-sa-asteptam-nimic-altceva-decat-sa-fim-rastigniti/

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s